Page 14 of 108 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Oλα αυτα που λες προυποθετουν να αφησω τα ματια μου απο την οθονη και να κοιταω το χειρηστηριο. Απο τα παραδειγματα που εδωσες ελκυστικη μου φαινεται μονο η ιδεα της τηλεμετριας σε καποιο racing game ή του καθρεφτη, μιας και θα αντικατοπτριζει και την πραγματικοτητα (οσο εισαι στα πιτς βεβαια) γιατι οποιος μπορει να τρεχει με 300 και να κοιταει το χειρηστηριο αντι για τον δρομο ειναι απλα θεος για εμενα!

Απο την στιγμη ομως που πρεπει να παρω τα ματια μου απο την τηλεοραση και να κοιταω το χειρηστηριο ειναι οπως εξηγησα δωρον-αδωρον ολες οι λειτουργιες σχεδον. Και το μονο που σου προσφερει ειναι οτι γλυτωνεις το πατημα ενος κουμπιου.

Παρολαυτα ιδεες ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν απλα οτι ιδεα και να ειναι θα μπορουσε να υλοποιηθει στο κανονικο παιχνιδι μεσω ενος μενου με το πατημα ενος κουμπιου. Οποτε δεν μπορω να πω οτι αυτο που κανει η Νιντεντο ειναι κατι νεο, κατι πρωτοτυπο κατι που θα προσφερει νεο στυλ Gameplay. Αρα δεν μπορω παρα να πω οτι πιο πολυ μου κανει για gimmick παρα για ουσιαστικη next gen προοδο.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Βασικά πιστεύω ότι στο DS δούλεψε σχετικά καλά γιατί και οι δύο οθόνες ήταν στο οπτικό σου πεδίο ανά πάσα στιγμή, αν και σε αρκετά κλασσικού ύφους παιχνίδια πάλι gimmick λειτουργία είναι θα έλεγα.

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα πιστεύω, καθώς θα απαιτεί από πλευράς χρήστη να κουνάει πάνω κάτω κεφάλι/χέρια ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να χρησιμοποιεί την μία τεράστια οθόνη απέναντι του ή την άλλη μικρή οθόνη στα χέρια του. Αυτό ίσως σε μακροχρόνια χρήση (για πολύωρο gaming μιλάω) να είναι άβολο και ίσως προκαλέσει και μικρά προβλήματα υγείας αρχικά (πιασίματα στον αυχένα για παράδειγμα). Από την άλλη δεν ξέρω γιατί να είναι απαραίτητη μία τέτοια λειτουργία εν τέλει, αφού πάλι κατά κάποιο τρόπο σταματάς το παιχνίδι αυτό καθ αυτό για να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες της pad οθόνης, αντί να πατάς κουμπιά στο χειριστήριο να πατάς την οθόνη;

Τέλος πάντων, αν δεν το δεις σε χρήση ή πολύ περισσότερο δεν το χρησιμοποιήσεις ο ίδιος, σαφώς και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Ειδικά αν δεν δούμε τις εφαρμογές του και πως θα το διαχειριστούν οι δημιουργοί παιχνιδιών, γιατί κακά τα ψέματα μπορεί να είναι τελικά καλό σαν αξεσουάρ, αλλά να μην γίνει σωστή εκμετάλλευση του ή να είναι μάπα και να το απογειώσουν οι προγραμματιστές με καινοτόμες λύσεις και τεχνικές. Εμένα ο μεγαλύτερος μου ενδοιασμός παραμένει το πόσο εύχρηστο θα είναι σε πολύωρο gaming αυτό το χειριστήριο και φυσικά εν τέλει γιατί να το πληρώσεις για κάποιες Χ λειτουργίες που μέχρι τώρα γίνονταν μία χαρά με τον κλασικό τρόπο. Θα μου πεις innovation και το επόμενο βήμα στην απόλαυση, μπορεί αρκεί να γίνει με σωστό τρόπο και όχι με αχρείαστο εξαναγκασμό, θα δείξει πάντως προσωπικά δεν είμαι και πολύ ζεστός με αυτό.

Όλη αυτή η συζήτηση βέβαια παραμένει επί του χειριστηρίου και ουδέν συγκεκριμένο νέο από την κονσόλα αυτή καθ' αυτή, γιατί τί να το κάνω το χειριστήριο αν η κονσόλα πάλι είναι ένα βήμα πίσω; Ειδικά τώρα που το innovation στον χειρισμό έρχεται από όλες τις πλευρές και σε διάφορες μορφές.
    Last edited by Nek_Food; 21-06-2011 at 09:55.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Βασικά πιστεύω ότι στο DS δούλεψε σχετικά καλά γιατί και οι δύο οθόνες ήταν στο οπτικό σου πεδίο ανά πάσα στιγμή

Aαααααυτο ακριβως, ετσι απλα.
    Αυτη την εμπειρια του DS (με ολιγη απο motion gaming) θελει να μεταφερει σε οικιακη κονσολα η Ninty, ελλειψει (αναλογων του original wii) ιδεων λεω εγω.

WOW, πολύ hating για το WiiU και μάλιστα με wall of texts...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συγχέουν κάποιοι την επιτυχία του WiiU με τα γραφικά που θα έχει...ναι και εγώ θέλω να έχει πολύ καλύτερα από PS3/XBOX αλλά δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τις πωλήσεις του...μήπως το Wii έχει καλύτερα γραφικά από τους αντιπάλους του (ούτε καν HD δεν είναι) και τους έχει πάρει τα σώβρακα?...ή μήπως το DS είναι ανώτερο τεχνολογικά από το PSP και πήγε το δεύτερο άκλαυτο?

αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία του είναι καθαρά οι τίτλοι..έχεις το PSP πχ και τι έπαιζες? GTA, MGS, Ridge Racer, LBP, God of War, παιχνίδια που είχες παίξει σε καλύτερες εκδόσεις στα Playstation...και σου ερχόταν μετά η Ν με RPGs, Card games, Puzzles κτλ και χέστηκαν στο τάληρο με το DS

δεν συμφωνώ με την προσπάθεια να ανοιχτεί τόσο η Nintendo σε multiplatform τίτλους γιατί οκ, για 2 χρόνια το πολύ θα παίζει μόνη της, μετά με τις κυκλοφορίες των νέων ΧΒΟΧ και PS θα βρεθεί χρόνια πίσω πάλι τεχνολογικά...θα έχεις πχ το νέο COD και οι διαφορές θα είναι τεράστιες...για μένα η Ν πρέπει να φροντίσει να κάνει σωστή χρήση του νέου Controller και επιτέλους να δημιουργήσει καινούρια IP's...ναι γαμάτα τα Metroid, Zelda, Mario αλλά φτάνει..αν δεν δώσει βάρος σε αυτά τα πράγματα σίγουρα δεν θα έχει την επιτυχία που είχε με το Wii

και τέλος για τα casual κτλ που λέμε...έχω και τις 3 κονσόλες και αν μου λέγανε πως πρέπει να πετάξω μία αύριο θα έλεγα το Wii...ναι αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις γιατί ΕΜΕΝΑ δεν με κάλυψε όπως οι άλλες δύο...θέλουμε δεν θέλουμε όμως το casual πουλάει για αυτό πήξαμε στις παπαριές σε αυτή την Ε3 από MS και Sony με το Kinect και το Move...οπότε το τελευταίο που θα νοιάξει αυτές τις εταιρείες είναι αν εμείς προτιμάμε να παίζουμε από τον καναπέ με κλασσικό pad ή όχι

Name
    Δημήτρης

νομίζω οτι στην συντριπτική πλειοψηφία κανείς δεν μίλησε για τα γραφικά του wiiu και σχολοασανε το αν και κατα πόσο έχει νόημα ενα τέτοιο χειρηστηριο σε κονσόλα. Για τις δυνατότητες του μηχανήματος έχουμε μαύρα μεσάνυχτα και σε αυτο ευθύνεται η νιντεντο.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Τα "νέα" όπως τα "διαβάζω" εγώ, έχω την εντύπωση ότι τα μαζεύουν σιγά σιγά και ας θεωρούν άλλοι ότι λέω χαζομάρες. Το Wii U είμαι πλέον βέβαιος ότι ΔΕΝ θα ανήκει στην 8η γενιά κονσολών από άποψη ισχύος και επιδόσεων.
    enternity

Επίσης φίλε baphomet, μόνος σου το είπες - αν κατανόησα σωστά δηλαδή - ότι από τις τρεις κονσόλες που έχεις η μία που θα έφευγε ποια θα ήταν; Μία από τα ίδια περίπου με την άποψη που έχω και εγώ και πόσοι ακόμη, άρα πιστεύεις με τις ίδιες τακτικές θα είχε το επόμενο Wii την ίδια επιτυχία ή μήπως τώρα ξέρουμε άρα δεν θα το επαναλάβουμε το λάθος μας; Επίσης, όταν πρωτοβγήκε έπαιζε casual μπάλα μόνο του, τώρα μπήκαν στην αγορά και οι άλλες εταιρείες με τις δικές τους εναλλακτικές - αξιόλογες έως καλύτερες προτάσεις, άρα γιατί να το έπαιρνα εγώ; Δεν έχει τους hard-core θα χάσει και τους casual τί μένει;

Λοιπόν, οι τοίχοι είναι συνήθως εκτιμήσεις και προβληματισμοί με επιχειρήματα για την όποια τεκμηρίωση, αλλά και ολοκληρωμένες σκέψεις από μέρους μου τουλάχιστον. Αν είναι να γράψω ένα Nintendo Wii U = FAIL να ξεμπερδεύω, προσωπικά δεν πρόκειται να το κάνω το θεωρώ ανόητο και άστοχο. Ακόμα και εάν εμένα δεν μου αρέσει λόγω περιεχομένου είναι μία εταιρεία πετυχημένη άρα ο ανόητος θα ήμουν εγώ αν δεν το αναγνώριζα. Τέλος, αναπτύσσω κάποια θέματα κυρίως προς χάριν συζήτησης, πολύ πιθανόν να πέσω και έξω στις εκτιμήσεις μου, πραγματικά δεν με πειράζει κουβέντα να γίνεται στο παρεάκι μας.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Επίσης φίλε baphomet, μόνος σου το είπες - αν κατανόησα σωστά δηλαδή - ότι από τις τρεις κονσόλες που έχεις η μία που θα έφευγε ποια θα ήταν; Μία από τα ίδια περίπου με την άποψη που έχω και εγώ και πόσοι ακόμη, άρα πιστεύεις με τις ίδιες τακτικές θα είχε το επόμενο Wii την ίδια επιτυχία ή μήπως τώρα ξέρουμε άρα δεν θα το επαναλάβουμε το λάθος μας;
    το Wii όταν βγήκε λάνσαρε το Wiimote κάτι εντελώς πρωτοποριακό και για αυτό ο κόσμος το τίμησε δεόντος...πέτυχε η συνταγή και ακολούθησαν και οι άλλοι καταπόδας, η MS βγάζοντας με το τσουβάλι casuals games για το Kinect και η SONY αντιγράφοντας παντελώς το Wiimote και το Nunchuck

αν ακολουθήσει ακριβώς την ίδια συνταγή η Nintendo δεν βλέπω να έχει την επιτυχία που είχε με τίποτα, για αυτό πιστεύω πρέπει να παρουσιάσει δυνατούς τίτλους ειδικά στο λανσάρισμα και πολύ σωστή και ουσιαστική χρήση του καινούριου controller

I think αυτο που γινεται ειναι καλο για το Wii U, η αρνητικη πρωτη
    εντυπωση πολυ ευκολα αντιστρεφεται και πολλες φορες ειναι κομματι
    του marketing.

Name
    Δημήτρης

Οταν συζητιεται κατι ακομα και αρνητικα αποτελει διαφημιση ειναι γνωστο. Παντως να τονισω οτι αρνητικες εντυπωσεις per se δεν υπαρχουν για το WiiU. Κανεις μας δεν ξερει τι κονσολα θα ειναι. Αρνητικες εντυπωσεις υπαρχουν ΜΟΝΟ για την παρουσιαση της Νιντεντο στην Ε3 και επιφυλαξεις για το πως θα χρησιμοποιηθει το χειρηστηριο στα παιχνιδια. Για την κονσολα και αυτο καθεαυτο το χειρηστηριο δεν υπαρχει στην ουσια αρνητικη εντυπωση.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οταν συζητιεται κατι ακομα και αρνητικα αποτελει διαφημιση ειναι γνωστο. Παντως να τονισω οτι αρνητικες εντυπωσεις per se δεν υπαρχουν για το WiiU. Κανεις μας δεν ξερει τι κονσολα θα ειναι. Αρνητικες εντυπωσεις υπαρχουν ΜΟΝΟ για την παρουσιαση της Νιντεντο στην Ε3 και επιφυλαξεις για το πως θα χρησιμοποιηθει το χειρηστηριο στα παιχνιδια. Για την κονσολα και αυτο καθεαυτο το χειρηστηριο δεν υπαρχει στην ουσια αρνητικη εντυπωση.
    Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
    Μην αποπροσανατολιζεστε απο αυτο που ειναι και το βασικο, δηλαδη την ιδια την κονσολα.
    Και κατι αλλο, βρε παιδια... Ειναι δυνατον ολα αυτα που συζητουνται εδω και στα ανα τον κοσμο forum, να μην τα εχει δει/προβλεψει η Nintendo? Ειναι μια εταιρεια που, αν μη τι αλλο, παντα καταφερνε να διαπρεψει ακομα και με κονσολες χαμηλοτερης τεχνολογικης ισχυς απο τον ανταγωνισμο. Ειναι "σοφη" η Ninty και ξερει πολυ καλα τη δουλεια της. Γνωμη μου; Ας περιμενουμε να εμφανιστει το μηχανημα και ας το αναλυσουμε τοτε.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by baphomet View Post
    το Wii όταν βγήκε λάνσαρε το Wiimote κάτι εντελώς πρωτοποριακό και για αυτό ο κόσμος το τίμησε δεόντος...πέτυχε η συνταγή και ακολούθησαν και οι άλλοι καταπόδας, η MS βγάζοντας με το τσουβάλι casuals games για το Kinect και η SONY αντιγράφοντας παντελώς το Wiimote και το Nunchuck
    Μια διορθωση.
    Αυτο που λανσαρε η N δεν ηταν πρωτοποριακο.Αν θες το γεγονος οτι υποστηριξε τοσο θερμα κατι τετοιο,ειναι αυτο που τελικα της δινει το δικαιωμα να υποστηριζει οτι εφερε κατι καινουριο,αλλα σαν ιδεα δεν ηταν κατι νεο.

Η sony σε conference του 2000,εχει παρουσιασει κατι σαν το Move και το 2004 Sony Attempts to Patent Motion Sensing Technology
    Spoiler!

Μηπως η Ν αντεγραψε τελικα?
    Το Kinect δεν ειναι ενα εξελιγμενο eye toy?Δλδ ιδεα της sony 12 χρονων πριν?

Επισης το remote play υπηρχε και στο psp-ps3, οταν το κανει η sony ξανα με το PSV θα λεμε οτι αντεγραψε το wiiU..

Τωρα για το νεο συστημα την Ν,υπαρχει bashing γιατι οι περισσοτεροι εχουν στο μυαλο τους το wii.Καλως ή κακως δεν αρεσε στους hardcore gamers.
    Βεβαια η N υποστηριζει οτι θα γυρισει και στο hardcore gaming.Μενει να δουμε λοιπον στην πραξη τι θα γινει.
    Επισης θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω οτι η pc της Ν,δεν βοηθησε ιδιαιτερα.
    Last edited by PDS; 22-06-2011 at 11:00.
    .

Name
    Δημήτρης

^^ Αυτο συμβαινει γιατι η Νιντεντο ξερει να μαρκεταρει καλυτερα απο την Σονυ. Οντως η Νιντεντο ουτε το motion gaming δεν ανακαλυψε ουτε τιποτα. Απλα η Νιντεντο μεσα απο σωστο μαρκετινγκ και σωστη αξιοποιηση το καθιερωσε στην βιομηχανια.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

βσκ περισσοτερο θα ελεγα οτι τολμησε για αυτο και καθιερωσε.Εφοσον το ειχε ως βασικο χειρισμο.
    H sony μπορει να αρχισε πρωτη να ψαχνεται για ιδεες που θα προσελκυσουν casual κοινο αλλα παρόλο που πετυχαν αρκετα σε πωλησεις(eye toy),ποτε δεν ειδαμε την εισοδο τοσων casual gamers στην αγορα των κονσολων λογο του eye toy ας πουμε(με το ps1 βεβαια εγινε η αρχη και το ανοιγμα της αγορας,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
    .

PDS και η SONY μας λέει ότι ανακάλυψε το 3D gaming, αλλά το είχε λανσάρει πρώτη η Nintendo με το Virtual Boy...απλά με εκείνο στραβωνόσουν ενώ τώρα μπορείς και παίζεις μια χαρά στο PS3...μην καταπιάνεσε με το ποιος το σκέφτηκε πρώτος αλλά όπως λέει και ο Valkyre για το ποιος το υλοποίησε πρώτος σωστά
    Last edited by baphomet; 22-06-2011 at 11:18.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

PDS και η SONY μας λέει ότι ανακάλυψε το 3D gaming, αλλά το είχε λανσάρει πρώτη η Nintendo με το Virtual Boy, αλλά με εκείνο στραβωνόσουν ενώ τώρα μπορείς και παίζεις μια χαρά στο PS3...μην καταπιάνεσε με το ποιος το σκέφτηκε πρώτος αλλά όπως λέει και ο Valkyre για το ποιος το υλοποίησε πρώτος σωστά
    Νομιζω οτι ειναι ασχετο αυτο που λες.Δεν εχει πει η sony οτι ανακαλυψε το 3d gaming,αλλα οτι το προωθησε και ειναι η κονσολα που εχει τα περισσοτερα stereoscopic 3d games.
    Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν οπαδοι της sony που να υποστηριζουν οτι η sony εφερε την επανασταση με το 3d,αντιθετα πολλες φορες ακουμε οτι η MS εφερε την επανασταση με το kinect και η N με το wiimote.H μαλλον οι περισσοτεροι θεωρουν ως δεδομενα τα παραπανω.

Εγω δεν σταθηκα στο τι λεει η καθε εταιρια,αλλα στην αποψη των gamers.Δλδ στην συγκεκριμενη περιπτωση απαντησα στην αποψη σου.
    Και η αποψη μου ειναι οτι και οι 2(MS,N) ''αντεγραψαν'' ιδεες της sony.(αν και για μενα δεν υπαρχει αντιγραφη σε θεματα τεχνολογιας αλλα τεσπα,τουλαχιστον να μην λεμε οτι αντεγραψε ..η sony.)

To τελευταιο που εγραψες το εγραψα και εγω πριν και συμφωνω.
    Quote Originally Posted by PDS
    Αν θες το γεγονος οτι υποστηριξε τοσο θερμα κατι τετοιο,ειναι αυτο που τελικα της δινει το δικαιωμα να υποστηριζει οτι εφερε κατι καινουριο,αλλα σαν ιδεα δεν ηταν κατι νεο.
    Last edited by PDS; 22-06-2011 at 11:29.
    .

ναι μα όπως λες αφού μιλάς από την άποψη των gamers δεν μας νοιάζει ποιος το σκέφτηκε πρώτος...γεγονός είναι ότι ο καθένας από τους 3 υλοποίησε πρώτος κάτι που οι άλλοι απέτυχαν ή δεν είχαν σκεφτεί καν να εφαρμόσουν

στην συνείδηση των gamers θα μείνει ότι η Nintendo πχ ήταν η πρώτη που εφάρμοσε το Motion Sensing και δεν θα θυμούνται την αποτυχημένη προσπάθεια της SONY το 2004...αντίστοιχα και το παράδειγμα με το 3D

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

ναι μα όπως λες αφού μιλάς από την άποψη των gamers δεν μας νοιάζει ποιος το σκέφτηκε πρώτος...γεγονός είναι ότι ο καθένας από τους 3 υλοποίησε πρώτος κάτι που οι άλλοι απέτυχαν ή δεν είχαν σκεφτεί καν να εφαρμόσουν

στην συνείδηση των gamers θα μείνει ότι η Nintendo πχ ήταν η πρώτη που εφάρμοσε το Motion Sensing και δεν θα θυμούνται την αποτυχημένη προσπάθεια της SONY το 2004...αντίστοιχα και το παράδειγμα με το 3D
    Μα απο το πρωτο ποστ μου αυτο ειπα.Mαγκια της Ν που τολμησε και πετυχε.Δεν ειπα οτι πρεπει οι gamers να σκεφτονται οτι η sony ειχε δοκιμασει κατι αντιστοιχο αλλα εμεινε στα χαρτια για χρονια.Φυσικα και θα εχουν συνδιασει το Motion gaming με τo wii.
    Η sony καλα να παθει.Και με to eye toy που δεν το προωθησε εκεινη την εποχη(Ps2) οσο το kinect η ms
    και με την τεχνολογια του move που αργησε να την εφαρμοσει
    αλλα και και με το remote play(psp-ps3) που το παρατησε αμεσως...

H ενσταση μου ηταν στο οτι θεωρειται πρωτοποριακο το wiimote.
    .

εντάξει πρωτοποριακό επειδή το είδαμε στην πράξη και καθιερώθηκε...από αυτήν την άποψη το λέω

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

[youtube]g36XdfRxK3k[/youtube]

XD Just a joke... dont hate
    Spoiler!

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

@PDS
    Καταρχην για τα motion controls,οπως εχουμε ξαναπει,η ιδεα ξεκινησε πολλα χρονια πριν την sony,απο την ιδια την ninty,με το power glove για οσους θυμουνται.(1989).Μπορει να μην το υλοποιησε ακριβως οπως με το wii και η sony με το move,αλλα η ιδεα υπηρχε πολλα χρονια πριν παρουσιασει κατι παρομοιο η sony το 2000.Μπορει να ηταν ψιλοαποτυχια για τοτε,αλλα την ιδεα την εφερε η ninty,οπως και παρα πολλα αλλα στο σημερινο gaming.

ΚΑι ενα review

Για τον λογο αυτο,την εμπιστευομαι σαν εταιρεια και για την νεα κονσολα,οχι με κλειστα ματια,αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα δουμε κατι αρκετα διασκεδαστικο οπως παντα κανει η nintendo.Το νοημα το εχει πιασει απο πολυ παλια και μπορει να προσφερει αυτο που στην ουσια ειναι τα βιντεοπαιχνιδια.Pure fun.Δεν μειωνω τις αλλες εταιρειες,εννοειται οτι εχω ευχαριστηθει το ps3 οπως και καθε κονσολα της sony(εκτος psp),στα πιο ενηλικα παιχνιδια κατα προτιμηση,αλλα το ιδιο ευχαριστηθηκα και στο wii τα κλασικα franchise της.Mario galaxy και dkcr,ειναι πραγματικα σε αλλα επιπεδα και σου αφηνουν αυτο που αναφερει ο Λευτερης,ενα χαμογελο σε ολη την διαρκεια.Αυτο η ninty ξερει να το κανει καλυτερα απ ολους,απλο εθιστικο gameplay.

Θα συμφωνησω με τον dragonpaul οτι ειναι πολυ νωρις ακομα να το κρινουμε.Σιγουρα κατι καλυτερο θα ξερει για να το παρουσιαζει και πιστευω θα μας ανταμοιψει.Εγω προσωπικα βρηκα την παρουσιαση της πολυ εξυπνη,για να δημιουργησει και hype επιτηδες και οχι καταλαθος.Χαζοι δεν ειναι.Την ουσια την εδειξε,το χειριστηριο εννοω,για τα αλλα δεν περιμενω και τιποτα τρελο.Δεν πιστευω να ναι τοσο μπροστα σε γραφικα,αλλα εμενα προσωπικα δεν με καιει τοσο.Αλλους ισως ναι.Το gameplay ομως με νοιαζει πολυ.

Για το θεμα του χειριστηριου που γινεται συζητηση,δεν ξερω αν καταλαβα σιγουρα καλα,αλλα το ολο θεμα δεν ειναι να μεταφερεται το παιχνιδι απο την τηλεοραση στο χειριστηριο αυτουσιο??Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον,βλεποντας το new super mario bros στην οθονη του.Αν ισχυει αυτο,πιστευω θα εχουμε καλης ποιοτητας κατασκευη στο χειρηστηριο και οχι κατι φτηνιαρικο.Σαν ιδεα μου αρεσει πολυ για αρχη και περιμενουμε να δουμε.

Σαν επιτυχια πωλησεων παντως,το εχω σιγουρο μιας και τα κλασικα franchises ειναι δυνατα για να κρατησουν τους ηδη ninty fans οπως εμενα.Ξερω,πολυ γραφικο και ρηχο το mario απο πλευρας story,αλλα οτι πιο εθιστικο μολις πιασεις το χειριστηριο και παιξεις.Προσωπικη γνωμη βεβαια.

Bookmarks

Bookmarks