Το πήρα ήδη!!!!!!!
δλδ του mgs4 η συλεκτικη την θεωρεις αηδια; wow !!!!θα σε χαλαγε να εχει μεσα μια φιγουρα;;ασε που δεν ειναι συλεκτικη αυτη σωστα;οχι οτι δεν μ αρεσει απλα οκ ρε φιλε σε αλλους αρεσει η μαλκιες που λες εσυ και σε αλλους η μαλκιες που λεω εγωτεσπα δε διαφωνω οτι η limited edition παιχνιδιων ειναι ολες καπως σαν αυτη βλεπε(bioshock rapture edition,blaz blue limited,demons soul deluxe,black phantom)ολες ειναι σχετικα ιδιες ενω η συλεκτικες ειναι διαφορετικες και σου παρεχουν κατι που μονο σε αυτες θα βρεις
oxι οτι δεν ειναι ανουσια αυτα που εχουν μεσα,απλα της κανουν ποιο αρχοντικες κατα την ταπεινη μου αποψη...απο εκει και περα ενα παιχνιδι αν αξιζει,αξιζει ακομα και σε promo εκδαση
Ναί σου βάζουν μια φιγούρα τις πλάκας και ζητάνε να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου μετά! Άσε τα ξέρω καλά αυτά τα Marketing... χίλιες φορές όπως την έδωσαν τώρα! To Daek Souls δέν έχει ανάγκη απο φιγούρες, Γενικά το στύλ του παιχνιδιού δεν απευθύνεται σε παιδάκια, ξέρεις του στύλ WoW!!!! It Includes the figure of Kratos!!! Εντάξει είπαμε...
Το τί έχει μέσα πάντα εκφράζει το κοινό που απευθύνεται και το στύλ του παιχνιδιού.Δλδ το Red dead redemption έπρεπε να έχει καπέλο?
Mαριε, νομιζω οτι μιλουσα για εμενα σαφως.... και ναι θα προτιμουσα να μου εδινε η εκδοση του MGS4 αντι για την φιγουρα (που ειναι αρκετα καλη σε σχεση με αλλες Limited editions επι τι ευκαιρια) να μου εδινε ενα artbook που το εκτιμω πολυ περισσοτερο μιας και θα ηταν γεματο απο τα σχεδια του τρισμεγιστου Shinkawa που θαυμαζω και εναν οδηγο στρατηγικης (που τελικα τον αγορασα ξεχωριστα). Ασε που η απλη εκδοση MGS4 ειχε το χαρτινο εξωφυλλο, ενω η limited δεν το ειχε κατι απαραδεκτο για εμενα. (ευτυχως αγορασα μια απλη και μια limited οποτε το εξωφυλλο το εβαλα μεσα στο κουτι της limited![]()
κοιτα δεν διαφωνω σε αυτο που λες,αλλα αν ηταν ετσι τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχουν καθολου συλλεκτικες!!!!και αν θεωρεις παιδικες της συλεκτικες τοτε οκ βρες μου ενα παιδακι να σκαει 150 ευρω γι αυτες lol και να παρει την πανδωρα για να βαλει μεσα καρτες yu-gi-oτελος παντων ο καθενας οπως την βλεπει την φαση!!!!!
Δέν τις θεωρώ παιδικές μιας και εγώ είμαι συλλέκτης όπως φιγούρες Conan και αρχαίους οπλίτες και Ρωμαίους,όμως δεν μου αρέσει να τις έχουν μέσα τα Games, πιο καλά να σου δίνουν άλλα πράγματα. 150 ευρό τα δίνουν οι μπαμπάδες και μετά το παιδάκι βάζει τις κάρτες στο κουτί της Πανδώρας.
οι φιγουρες που εχουν μεσα οι περισσοτερες συλλεκτικες εκδοσεις ειναι απλα κακιστης ποιοτητας. Υπαρχουν εξαιρεσεις δεν λεω, αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι απλα για τα μπαζα.
Mετα το αρχικο μουδιασμα πλεον το βλεπω πολυ πιο ζεστα το παιχνιδι. Το trailer ειναι εξαιρετικο, πιστο στο υφος του πρωτου παιχνιδιου. Απ' οτι φαινεται το παιχνιδι θα διατηρησει την δυσκολια ως σημα κατετεθεν του και ως mechanic φυσικα, βεβαια θα ηθελα και καποιες αλλαγες. Τα tendencies ουτε τα καταλαβα, ουτε θα μου λειψουν. Επισης, ενω καποια elements ηταν φουλ hardcore και προσεθεταν στην εμπειρια, καποια αλλα απλα ηταν χαζομαρες και πρεπει να φυγουν. Δλδ οκ, δεν αφαιρει τιποτα απο την hardcore φυση του παιχνιδιου να βαλουν ενα pause στο παιχνιδι (ελεος), ακομα και οι πιο hardcore παικτες θελουν πανε για ενα κατουρημα αγαπητη From.
Τελος, νομιζω πως καπως πρεπει να ξανασκεφτουν και το online, κυριως την δυνατοτητα να παιξεις με ενα φιλο, παραειχε πολλες προυποθεσεις που επρεπε να πληρεις.
AΠΙΣΤΕΥΤΗ η Συλλεκτικη,σιγουρη αγορα αλλα ισως να την κανω και pre-order απο zavvi μετα το post του φιλου enstikto(χιλια ευχαριστω!!)
Θα το σκεφτω...θα το περιμενα το θεμα αλλα φοβμαι μην αλλαξει η τιμη.Στην Ελλαδα λογικα θα ερθει καπου στα 70 σιγουρα αφου η κανονικες εκδοσεις ερχονται 60 οποτε ειναι ενα καλο deal. Φοβαμαι ομως την μεταφορα....
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
μην βραχει και λιωσει η Limited γιατι συλλεκτικη δεν ειναι
Εκανα τελικα το pre-order απο το zavvi στα 42.95Ε.
Tρεξτε ολοι!!
Να ευχαριστησω,με τη σειρα μου,τους antoniss και volyros που με βοηθησαν και ''ανεχτηκαν''()της αποριες μου!!
![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Αweeeesssoooommme απλα!!!!
Για ολες τις εικονες: http://www.justpushstart.com/2011/05...449_5524944_n/
Big Ben, London, UK
Science fiction
Λοιπον,ακουστε-μαλλον διαβαστε...
Συμφωνα με το,ηλεκτρονικο καταστημα,Game.co.uk το Dark Souls ερχετε 2 Σεπτεμβριου!!! Η προηγουμενη -και επισημη- ημερομηνια ηταν 8 Οκτωβριου.
Αν ειναι αληθεια ή οχι;; Ολα θα τα μαθουμε στην E3.
Big Ben, London, UK
Science fiction
^Σωστα...ηθελα να κανω ενα εκπληκτικο φιναλε γεματο αγωνια![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
[gt]714546[/gt]
....i jizzed my pantz
.
Bookmarks