Στο VP συνήθως είναι lagάρισμα...
Πάντως και σε ένα δικό μου φίλο δεν κολλάει.
Περίεργα πράγματα και κρίμα για την ΕΑ να έχει τόσα προβλήματα...
Ε, μεθαύριο τελειώνει και επίσημα. Και να θέλουμε να τσακωθούμε δε προλαβαίνουμε, αν και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Και πολύ ωραία παιχνίδια έγιναν, με ένταση κτλ και το ευχαριστήθηκα πολύ κι ας μην βρέθηκα ψηλά στη βαθμολογία.
Παιδιά τα παιχνίδια όντως ήταν πολύ ωραία. Τόσο που έχω λυσσάξει να παίξω στο επόμενο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην αργήσουμε!!!
Επίσης αν κανένας θέλει να παίξουμε κανά φιλικό προετοιμασίαςας στείλει μήνυμα. Μιλάω για μετά την λήξη αυτού του πρωταθλήματος.
Carpe_Diem, φιλε μπες αμα μπορεις ρε συ, μονο εσυ μου εχεις μεινει, τελειωνουν και οι μερες!
in gunners we trust
Tha eimai mesa mexri tis 12 file!
ontws paidia oi agwnes htan oloi poly kaloito kainourio prwtathlima pote tha arxisei?????
Φίλε tsakos3 μου έγραψες στο ps3 ότι μπαίνεις καθημερινές μετά τις 21.30, περίμενα χθες να σε βρω αλλά δεν μπήκες.
Σήμερα δεν θα μπορέσω, οπότε πάμε για 2 βαθμούς ο καθένας, έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει απολύτως τίποτα βαθμολογικά
ούτε για μένα ούτε για σένα...
Οι νικητές να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη (katsouras) για να τους δωθεί ο κωδικός έκπτωσης
από το κατάστημα blu-rayshop.gr.
Φίλε Εγώ και χθες και σήμερα ήμουν μέσα απο τις 8 το απόγευμα αλλα δεν εμφανιστηκες.
Ενα προσφατο match που δεν ειχα γραψει:
Josaras - maick_gr 6-1
το 1ο 0-1 απο παλια!
Μονο τους αγωνες με τον Carpe_diem δεν επαιξα, δεν καταφεραμε να βρεθουμε με το φιλο!
in gunners we trust
Τίτλοι τέλους σε αυτές τις διοργανώσεις, δεν θα συνεχιστούν σε νέα season και κατά συνέπεια δεν θα γίνουν
αγώνες μπαράζ. Έχει ανοιχτεί νέο thread για να επιλέξουμε όλοι μαζί κάθε παράμετρο των νέων διοργανώσεων.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=9720
Bookmarks