Page 23 of 119 FirstFirst ... 131920212223242526273373 ... LastLast
Results 441 to 460 of 2368

Thread: Platinum trophy whores...gathered all here!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Καλά ναι.
    Μετά από «σεμινάριο προετοιμασίας» από τον υποφαινομενο on site,
    θέαση καμμιας 15αριας video στο utube,
    καμμιά 10αρια τηλεφωνήματα για συμβουλές,
    και γύρω στα 5,6 msn chat sessions
    ευκολακι τελικά το challenge Χαχαχα
    Μπράβο παντός ρε φίλε! ¶ξιος!!!!
    Παντός η στιγμή που πέφτει το τελευταίο bogey κ ακούς τα 2 απανωτά gling πρέπει να είναι από τις πιο ικανοποιητικές που μπορεί να νιώσει ένας gamer!
    Last edited by enstikto; 15-02-2011 at 09:15.

Elite Surfdrifter's Avatar
    PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    ¶ρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Καλά ναι.
    Μετά από «σεμινάριο προετοιμασίας» από τον υποφαινομενο on site,
    θέαση καμμιας 15αριας video στο utube,
    καμμιά 10αρια τηλεφωνήματα για συμβουλές,
    και γύρω στα 5,6 msn chat sessions
    ευκολακι τελικά το challenge Χαχαχα
    Μπράβο παντός ρε φίλε! ¶ξιος!!!!
    Παντός η στιγμή που πέφτει το τελευταίο bogey κ ακούς τα 2 απανωτά gling πρέπει να είναι από τις πιο ικανοποιητικές που μπορεί να νιώσει ένας gamer!
    Ο Δημήτρης έιχε γίνει hotline για τα challenges στο ΜSN!!!
    Thanks! Σε ευχαριστώ για την ψυχολογικη υποστήριξη του στυλ: "Eλα μπορείς!!"

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

95. Dead Space 2.
    To Hardcore mode ήταν αρκετά αγχοτικό και εκνευριστικό με μόνο 3 saves αν και αρκετά πιο εύκολο απο το zealot. To παιχνίδι τα σπάει όμως!!!!

PS4forums Fanatic Melnibonian's Avatar
    PSN ID
    Schimatarium

Μπορείς να προσδιορίσεις λίγο αυτό το ''αρκετά πιο εύκολο''?Thanks...
    Now I hear "THEM" again, singing
    Twilight symphony, twilight

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Melnibonian View Post
    Μπορείς να προσδιορίσεις λίγο αυτό το ''αρκετά πιο εύκολο''?Thanks...
    Με μία πρόταση: Αν εξαιρέσεις το θέμα που υπάρχει με τα saves, όλοι οι εχθροί πέφτουν πολυ πιο εύκολα, ρίχνουν πολύ λιγότερο damage και επίσης απο πυρομαχικά να φαν και οι κότες σε αντίθεση με το zealot!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Μπράβο ρε Δημήτρη. Μας κάνεις περήφανους σνιφ, σνιφ...

The Saboteur για μένα. Μου έβγαλε την πίστη με το grind στα freeplay events αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Cool Member polynekros's Avatar
    PSN ID
    polynekros
    Name
    Χρήστος

97.Ben 10 Ultimate Alien:Cosmic Destruction.
    Μέχρι να το διαβάσεις το έχεις πλατινιάσει.

98.Megamind.
    Χωρίς λόγια και χώρις κόπο.
    Ανάξια λόγου και τα 2.

99.Alien Breed: Impact.
    Amiga νοσταλγία.Ωραίο,ατμοσφαιρικό και εύκολο shooter σε τιμή προσφοράς.

PSN ID
    Schimatarium

Οκ Δημήτρη βρήκα και την πιο αναλυτική περιγραφή που έχεις κάνει στο thread του dead space 2. Μόλις βγάλω την πλατίνα του Singularity θα το κυνηγήσω...μα κανείς δεν το παίζει αυτό το παιχνίδι? Μου λείπει ένα τρόπαιο και δεν βρίσκω παίκτες online...

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Οκ Δημήτρη βρήκα και την πιο αναλυτική περιγραφή που έχεις κάνει στο thread του dead space 2. Μόλις βγάλω την πλατίνα του Singularity θα το κυνηγήσω...μα κανείς δεν το παίζει αυτό το παιχνίδι? Μου λείπει ένα τρόπαιο και δεν βρίσκω παίκτες online...
    Καλό γενικά παιχνίδι; Έχω ακούσει διχασμένες απόψεις και έχει και οnline poυ συνήθως απεχθάνομαι οπότε δεν ασχολήθηκα... Πόση ώρα περίπου για πλατίνα; Μήπως να δοκιμάσεις το boosting thread του ps3trophies.org?

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Λογικά Τετάρτη ή Πέμπτη θα το δανειστώ το singularity , δεν ξέρω τι παίζει με τα online trophies αν μπορώ να βοηθήσω είμαι μέσα πάντως.

PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    ¶ρης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Μπράβο ρε Δημήτρη. Μας κάνεις περήφανους σνιφ, σνιφ...

The Saboteur για μένα. Μου έβγαλε την πίστη με το grind στα freeplay events αλλά τέλος καλό όλα καλά.
    Εγω ρε παλικάρι δεν σας κάνω περήφανους; Εμείς στο πηγάδι, δλδ;;;

Aχχ, άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη. Το φλωράκι, έκανε ένα μήνα να πάρει πλατίνα στο Vanquish, ενω ΕΓΩ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, σε ένα ΣΚ, ξεπέταξα το 6ο challenge.

Έτσι, για να βάζουμε τα πράματα στην θέση τους. Για να μην πω ποιος έχει και ποιος δεν έχει πλατινα στο COD:WAW και στο WipeoutHD (και στο Hannah Montana παρακαλώ!)

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Surfdrifter View Post
    Εγω ρε παλικάρι δεν σας κάνω περήφανους; Εμείς στο πηγάδι, δλδ;;;

Aχχ, άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη. Το φλωράκι, έκανε ένα μήνα να πάρει πλατίνα στο Vanquish, ενω ΕΓΩ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, σε ένα ΣΚ, ξεπέταξα το 6ο challenge.

Έτσι, για να βάζουμε τα πράματα στην θέση τους. Για να μην πω ποιος έχει και ποιος δεν έχει πλατινα στο COD:WAW και στο WipeoutHD (και στο Hannah Montana παρακαλώ!)
    Το Wipeout φιλαράκι είναι κοριτσίστικο παιχνίδι όπως κάτι Gran Turismo και κάτι άλλα παρόμοια που παίζεις!
    Το Cod πρέπει να είναι πολύ ευκολάκι οπότε για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Αλλά θα ασχοληθώ για να μην λες
    Το Hannah Montana όμως όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ hardcore για μένα και σε παρεδέχομαι πραγματικά που έχεις πλατίνα. Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω σε αυτό!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Έχει δίκιο ο ¶ρης και οφείλω να απολογηθώ. Δεν το πήρα πρέφα για το Vanquish. Ζητώ συγνώμη που δεν απένειμα τα εύσημα ως όφειλα. Συγχαρητήρια για αυτό το παλούκι φιλαράκι έστω και ετεροχρονισμένα
    Για το WaW φιλαράκι μην το κάνεις θέμα. Ακόμα και εγώ, που δεν είμαι πρώτης κλάσεως, έβγαλα το veteran . Όχι ότι είναι εύκολο αλλά με γαϊδουρινή υπομονή βγαίνει. Για το Hannah Montana δεν έχω άποψη ακόμα. Επιφυλάσσομαι...
    Last edited by Kane; 21-02-2011 at 19:11.

Elite aladdin7's Avatar
    PSN ID
    qazwsx345

Έχει δίκιο ο ¶ρης και οφείλω να απολογηθώ. Δεν το πήρα πρέφα για το Vanquish. Ζητώ συγνώμη που δεν απένειμα τα εύσημα ως όφειλα. Συγχαρητήρια για αυτό το παλούκι φιλαράκι έστω και ετεροχρονισμένα
    Για το WaW φιλαράκι μην το κάνεις θέμα. Ακόμα και εγώ, που δεν είμαι πρώτης κλάσεως, έβγαλα το veteran . Όχι ότι είναι εύκολο αλλά με γαϊδουρινή υπομονή βγαίνει. Για το Hannah Montana δεν έχω άποψη ακόμα. Επιφυλάσσομαι...

PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    ¶ρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Το Wipeout φιλαράκι είναι κοριτσίστικο παιχνίδι όπως κάτι Gran Turismo και κάτι άλλα παρόμοια που παίζεις!
    Το Cod πρέπει να είναι πολύ ευκολάκι οπότε για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Αλλά θα ασχοληθώ για να μην λες
    Το Hannah Montana όμως όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ hardcore για μένα και σε παρεδέχομαι πραγματικά που έχεις πλατίνα. Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω σε αυτό!
    Χαχαχαχα!! Λοιπον, αλλαγή σχεδίου. Παίζω στο Knight το Castlevania και εσύ παίζεις Hannah Montana και ΜΑΛΙΣΤΑ θα είναι η 100η πλατίνα σου!!!

Εγω που είμαι δευτεροκλασάτος στα FPS πάντως, έχω ένα σπασμενο βάζο στο COD:WAW! Πολλά μπινελίκια και έριξα! Πάντως Σπυρο, με το Hannah Montana, θα νιωσεις μεγάλη βαρβατιλα να διαπερνάει το κορμί σου, καθώς θα πλατινάρεις αυτο το μικρό διαμάντι των video games,.

PSN ID
    Schimatarium

Τελικά μπορεί να έκανα τρελό ξενύχτι (μόνο ξημερώματα έμπαινε λαός στο online) αλλά την έβγαλα τελικά την πλατίνα στο Singularity. Δημήτρη δεν ξέρω αν θα το προσπαθήσεις,αλλά αν ναι κάντο άμεσα επειδή σε λίγο δεν θα βρίσκεις καθόλου κόσμο στα multiplayer...

Cool Member hawkeye's Avatar
    PSN ID
    koufos_15

πλατινες μετα το τελευταιο update μου

cars(με εξαιρεση καποιους αγωνες το διασκεδασα)

cloudy with a chance of meatballs(προς εκπληξη μου ηταν καλο για αυτο που ειναι)

megamind(πριν 2μιση ωρες το αρχισα!κιολας πλατινα?!?!)

batman arkham asylum Japan version(γιατι μονο μια πλατινα αυτου του
    παιχνιδιου δεν μου εφτασε.και ολο το παιχνιδι σε バットマンアーカムアサイラム)

sega collection(μου θυμισε τις παλιες καλες coin op εποχες.)

red dead redemption(επιτελους μετα απο 5 μηνες πηρα πλατινα.δεν την παλευα καθολου με το farming)

now playing dead space 2.τελειωσα το zealot playthrough χθες και αρχιζω hardcore.ελπιζω μεχρι το σαββατο να το εχω τελειωσει γιατι μετα ερχεται killzone 3

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Σπυράκο you give too little credit to yourself. Το Veteran στο W@W πέρα απο την πλάκα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Οπότε μπράβο που το έκανες!

Quote Originally Posted by Surfdrifter View Post
    Χαχαχαχα!! Λοιπον, αλλαγή σχεδίου. Παίζω στο Knight το Castlevania και εσύ παίζεις Hannah Montana και ΜΑΛΙΣΤΑ θα είναι η 100η πλατίνα σου!!!

Εγω που είμαι δευτεροκλασάτος στα FPS πάντως, έχω ένα σπασμενο βάζο στο COD:WAW! Πολλά μπινελίκια και έριξα! Πάντως Σπυρο, με το Hannah Montana, θα νιωσεις μεγάλη βαρβατιλα να διαπερνάει το κορμί σου, καθώς θα πλατινάρεις αυτο το μικρό διαμάντι των video games,.
    Επειδή το HM είναι τόσο κορυφή και hardcoria νομίζω ότι αξίζει να είναι η 1000η πλατίνα μου. Οτιδήποτε κάτω απο αυτό είναι too little για την παιχνιδάρα!

Τελικά μπορεί να έκανα τρελό ξενύχτι (μόνο ξημερώματα έμπαινε λαός στο online) αλλά την έβγαλα τελικά την πλατίνα στο Singularity. Δημήτρη δεν ξέρω αν θα το προσπαθήσεις,αλλά αν ναι κάντο άμεσα επειδή σε λίγο δεν θα βρίσκεις καθόλου κόσμο στα multiplayer...
    Είδα στο thread με τις δυσκολίες που έγραψες οτι είναι 70 ώρες. Βάλε οτι τώρα ξεκίνησα FFXIII και έχω σκοπό να παίξω και Mass Effect 2 χλωμό να ασχολήθώ και με άλλο παιχνίδι που είναι τόσο χρονοβόρο. Thanks πάντος!

Cool Member gavros10's Avatar
    PSN ID
    gavros10
    Name
    Θανασης

ρε παιδια βγαζετε συνεχεια πλατινες και εγω παλευω ακομα με το dirt 2
    μου εχουν μεινει 7 τροπαια για την πλατινα του και δεν την παλευω αλλο στο online
    οποιος θελει παντως να με βοηθησει ευχαριστως

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by gavros10 View Post
    ρε παιδια βγαζετε συνεχεια πλατινες και εγω παλευω ακομα με το dirt 2
    μου εχουν μεινει 7 τροπαια για την πλατινα του και δεν την παλευω αλλο στο online
    οποιος θελει παντως να με βοηθησει ευχαριστως
    εγώ , τα θέλω και εγώ τα trophies , αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με την ώρα... (μπορώ μετά τις 11-12 καθε μέρα !)

Bookmarks

Bookmarks