Που ξέρεις?Μπορεί και να με βολέψει για το ME3 μιας και θα είμαι ελεύθερος, ωραίος και μοιραίος!
Πολύ καλό game.Στην αρχή δυσκολεύτηκα να μπω στο κλίμα σε οτι είχε να κάνει με την ιστορία του από την στιγμή που δεν είχα καμία επαφή με το 1, αλλά άπαξ και μπήκα, με κέρδισε.Κάποια πραγματάκια θα τα ήθελα διαφορετικά στο gameplay.Είναι όμως τόσο "τίμιο" και πλούσιο σε αυτά που προσφέρει στον gamer, που οι όποιες ενστάσεις περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Το 1ο μου playthrough το έκανα ως soldier (απέφευγα το thread άρα και τις προτροπές σας για vanguard).Κάθε άλλο παρά generic shooter θα το χαρακτήριζα!Όση ώρα πέρασα στο μπαμ και μπουμ, άλλη τόση έδινα εντολές στο party μου.
^^ Ωραιος ρε Δημητρη! Κι εγω ετσι ακριβως σκεφτηκα οταν τελειωσα το παιχνιδι. Παλι Vanguard και full paragon. Τωρα παιζω Infiltrator, ωραιος ειναι κι αυτος εντελως διαφορετικος, αλλα με Renegade.
Thane φιλε οντως το απολυτο respect...πλεον οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες στο παιχνιδι ειναι ο Thane και η jack, αλλα γενικα ολοι οι χαρακτηρες ειναι εξαιρετικοι εκτος φυσικα απο τον Zaed. Πραγματικα η Bioware νομιζω συνεθεσε το πιο φοβερο καστ που θα μπορουσε να κανει. Τοσο απο αποψη χαρακτηρων, ιδιομορφιων κλπ οσο και απο εμφανιση ικανοτητες κλπ.
Ισως το καλυτερο ensemble cast ολων των εποχων...
Επειδη ειχα δει εσενα να λες για τον Infiltrator εδω ψαχτηκα για να αλλαξω αλλα το charge δεν το εγκαταλειπω με τιποτα τωραΟντως το cast ειναι απιστευτο και ισως το καλυτερο σε video game τουλαχιστον. Εχω να συπμαθησω τοσο πολυ χαρακτηρες απο το Final Fantasy X.
Βλεποντας χτες το trailer του 3 ηθελα να το βρω μπροστα μου ως δια μαγειας και να το αρχισω. Ειναι τεχνη να φτιαχνεις trailer και να ξεσηκωνεις κοσμο οπως αυτο. Εχω αγωνια να δω τι θα γινει τωρα γιατι λογικα θα πρεπει να φτιαξεις παλι crew αρα τι γινεται με το υπαρχον. Θα ηθελα να ειχα παιξει και το 1 αλλα η καταραμενη το εχει αποκλειστικο. Οταν αλλαξουμε console γενια θα με κανει πολυ σοβαρα να σκεφτω αγορα για αυτον και μονο το λογο. Για οσους εχουν το ιδιο θεμα δειτε στη σελιδα 18 του thread αυτου ενα ποστ που εχω κανει με δυο playthroughs του Mass Effect 1 σε Paragon και Renegade αντιστοιχα. Βοηθανει πολυ!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
^^ Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα φτιαξεις παλι καινουργιο πληρωμα. Σιγουρα καποια νεα ατομα θα ξαναμπουν ετσι το φανταζομαι εγω. Αλλα θα ειναι παλια ατομα ισως. Kaidan/Ashley (αναλογα) κλπ, Liara ενταξει καποιοι καινουγιοι χαρακτηρες θα εμφανιστουν αναμφισβητητα, αλλα δεν θα εστιασει το παιχνιδι εκει οπως εκανε τωρα. Και καλα θα κανει το ωραιο θα ειναι να συνεχισει το character development με τους χαρακτηρες αυτους και στο 3ο μερος![]()
Δειτε πως ειναι κανονικα η Miranda!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QP0kqwwF5fY"]YouTube - Yvonne Strahovski Interview[/ame]
edit
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zL2BtSfbcPw"]YouTube - Yvonne Strahovski Belly Dancing[/ame]
Last edited by dimitrisasp; 16-02-2011 at 16:12.
Spoiler!
ειναι μπομπα οτι και να λεμε![]()
Μια ερωτηση για σας που το τελειωσατε..
Spoiler!
Παρτε και ενα epic κομματακι
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZCk4RiKH9H0"]YouTube - Mass Effect 2 OST - The End Run[/ame]
Spoiler!
Κατα λαθος επεσα ξανα πανω σε αυτο το καταπληκτικο trailer του mass effect 2. Δεν το ειχα δει οταν ειχε βγει το παιχνιδι και εντυπωση μου εκανα τα γραφικα μακαρι να ηταν ετσι στην πραγματικοτητα!!!!
Καταπληκτικο video
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jLhptv1yYMU"]YouTube - Broadcast Yourself[/ame]
Θα γινει ταινια... αν και γνωμη μου ειναι οτι το παιχνιδι ειναι τοσο κινηματογραφικο που πραγματικα δεν υπαρχει λογος να γινει ταινια.
Anyway dimitrisasp:
Spoiler!
Μην ξεχνιομαστε παντως
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=E7nSAyr4FME"]YouTube - Tali's Complete Theme[/ame]
6:03 The epicness beggins!
Edit: Φιλε Enstikto δεν θα το συνιστουσα... καλυτερα να εχεις παιξει μια φορα το παιχνιδι και να ξερεις το class σου. Γνωμη μου οτι το παιχνιδι δεν θα το ευχαριστηθεις ενα το παιξεις πρωτο playthrough ετσι. Αναλογα επισης το class αυξανει δραματικα ή μειωνεται αντιστοιχα η δυσκολια σε συγκεκριμενα κομματια του παιχνιδιου. Στην αρχη δηλαδη ο Vanguard που ειναι class που κανει τρελη ζημια απο κοντα ειναι κοτοπουλο εντελως μεχρι να φτιαξεις τα abilities του. Kατα τα αλλα φιλε enstikto πραγματικα ορισμενα παιχνιδια δεν νομιζω οτι αξιζει να τα παιξεις τοσο βιαστηκά και γρηγορα απλα για συλλογη τροπαιων (απλη αποψη μου). Το ΜΕ2 ειναι παιχνιδι που με ενα playthrough εχεις δει το μισο σχεδον παιχνιδι. Μην το παιξεις "προμελετημενα" βασει τροπαιων. Enjoy the game. Προτεινω πρωτο playthrough σε επιπεδο δυσκολιας προτελευταιο (δηλαδη ενα σταδιο πριν το πιο δυσκολο mode δεν θυμαμαι τις ονομασιες.) Στο δευτερο playthrough go for the gold.![]()
Last edited by Valkyre; 17-02-2011 at 10:03.
Είμαι σίγουρος πως έχεις απόλυτο δίκιο.
Η αλήθεια είναι ότι παλαιότερα (πολύ πριν αρχίσω την τροπαιοφαγεία) τα παιχνίδια του είδους τα ξεζούμιζα. Kotor 1 & 2 απο 2 playthroughs (2.5 βασικά), nwn 1 & 2 άλλα 2, the witcher 3 playthtoughs κ.ο.κ. χωρίς να ασχολούμαι με guides. Βέβαια τότε είμουν και πιτσιρικάς και δεν είχα φράγκα για πολλά παιχνίδια οπότε όποιο έπερνα το έπαιζα όσο πιο πολύ μπορούσα. Τώρα απο την άλλη ισχύει το αντίθετο. Δηλαδή έχω φράγκα για να αγωράζω παιχνίδια και δεν έχω χρόνο. Και θέλω να τα παίξω όλα γμτ! Έτσι δημιουργείτε πρόβλημα κυρίως στα παιχνίδια του συγκεκριμένου είδους καθώς θέλουν πολλές ώρες για να τα ευχαριστηθείς. Ακριβώς και για αυτό το λόγο δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα με το συγκεκριμένο είδος τον τελευταίο καιρό. Απο την άλλη το Mass Effect θέλω πολύ να το παίξω γμτ και προσπαθώ να βρώ τη μέση λύση...
^^Eγω σου ειπα τι θα εκανα. Θα επαιζα το πρωτο playthrough κανονικα και ηρεμα ενα επιπεδο κατω απο το δυσκολοτερο, να μαθω και να συνηθισω τους διαφορετικους τυπους εχθρων και το class μου, ωστε να προετοιμαστω σωστα για το 2ο playthrough στο δυσκολοτερο επιπεδο.
Σαφως και μπορεις να πας κατευθειαν στο Insane, αλλα ειλικρινα δεν νομιζω να το ευχαριστηθεις ετσι, δηλαδη θα καταληξει το παιχνιδι trial and error και θα διακοπτει την πωρωση με το παραμικρο, κατι που εμενα προσωπικα με χαλαει απιστευτα.
Μου αρεσουν τα δυσκολα παιχνιδια και παντα επιλεγω τουλαχιστον το hard επιπεδο για το πρωτο playthrough. Αλλα οχι να ειναι υπερβολικα δυσκολα και να πεθαινεις με το παραμικρο λαθος. Αυτο με χαλαει. Για πρωτο playthrough παντα μιλαμε ετσι..![]()
Last edited by Valkyre; 17-02-2011 at 10:42.
Bookmarks