Σιγά σιγά γίνονται αυτά... Δεν χάνονται... Πολύ λίγα είναι τα κομμάτια που πραγματικά χάνονται.
Σιγά σιγά θα παίρνεις ένα ένα και θα συμπληρώσεις το σετάκι
Ορίστε και ένα δικό μου σετάκι που συμπλήρωσα μόλις σήμερα
![]()
Σιγά σιγά γίνονται αυτά... Δεν χάνονται... Πολύ λίγα είναι τα κομμάτια που πραγματικά χάνονται.
Σιγά σιγά θα παίρνεις ένα ένα και θα συμπληρώσεις το σετάκι
Ορίστε και ένα δικό μου σετάκι που συμπλήρωσα μόλις σήμερα
![]()
να κ ενα forum με αγαλματιδια
http://www.statueforum.com/index.php
Lord, ηθελα να σε ρωτησω... Που τοποθετεις τα αγαλματα σου? Εχω μια βιτρινα η οποια εχει γεμισει. Δε γινεται να παιρνω συνεχεια βιτρινες. Εχεις ραφια ή κατι τετοιο?
Last edited by Dragonpaul; 02-02-2011 at 00:02.
ναι εχεις δικιο.
κρατησα μονο το -20%.
οσον αφορα τι βιτρινα, αν διαθετεις χωρο, φτιαξε μια
http://www.statueforum.com/showthread.php?t=111862
Μακάρι να μπορούσα Ηλία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει επαρκής χώρος για κάτι τέτοιο.
Thnx, πάντως.![]()
Εγώ προτιμούσα να τα έχω σε ένα χώρο που χρησιμοποιώ παρά σε ένα showroom. Θέλω να βλέπω τη συλλογή μου και να την χαίρομαι...
Επίσης αν ενδιαφέρεται κανείς, πρέπει να δώσω κάποια από τα κομμάτια μου...
Λεπτομέρειες εδώ και με pm![]()
^^ Δώσεις δέχεσαι;![]()
Αστειεύομαι!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Η έκπληξη που είχα γράψει αρχές του χρόνου για τους φίλους της DC:
G.Luna Batman on Throne. Είναι το #16 από συνολικά 20
![]()
Last edited by lordelesar; 10-02-2011 at 11:42.
Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε θηριο, που τον τσιμπησες αυτον???????????????? ΠΜ με λεπτομερειες, ASAP!!!!!!!!
Last edited by Dragonpaul; 10-02-2011 at 19:35.
Πολυ ωραιο! Τις πληροφοριες μπορεις να τις γραψεις και εδω! LOL![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ευχαριστώ παιδια!
Όσο για τα διαδικαστικά, έψαχνα έναν Batman που να με τρελάνει καθότι είναι και ο αγαπημένος μου ήρωας. Δυστυχώς η DC νομίζει ότι μπορεί να βγάλει αγάλματα και δεν δίνει την άδεια σε μια σοβαρή εταιρεία να ξεκινήσει comic based statues.
Να μην τα πολυλογώ, είδα στα γνωστά fora που πόσταρε κάποιος φωτό και έπαθα πλάκα... Καπάκι μήνυμα για τι και πως και αφού μίλησα με κανα δυο τύπους, πέτυχα έναν γνωστό του sculptor (ο Luna είναι Bραζιλιάνος). Νάναι καλά το παιδί με έφερε σε επαφή και voila.
Νομίζω πρόλαβα το τελευταίο ή το προτελευταίο. Έβγαλε αυστηρά 20 κομμάτια και μάλιστα είναι στο χέρι, όχι απο εργοστάσιο. Μάλιστα μερικά έγιναν μετατροπές σε Black Panther και Magneto (αυτά είναι one/two of a kind) και κάποια σε Blue Outfit Batman. Οπότε παίζουν γύρω στα 15-17 αριθμημένα κομμάτια σύνολο και τα περισσότερα ήταν μιλημένα.
Η πλάκα είναι ότι περίμενα να μου έρθει τρελό τσεκούρι από τελωνείο γιατί ο τύπος το είχε ασφαλίσει για αστρονομικό ποσό και στο tracking έβλεπα να μένει μέσα 2-3 μέρες. Τελικά μου λέει η υπάλληλος "3 ευρώ"! χαχαχα...έμεινα... νάναι καλά!
Τώρα έχει σειρά μια έκπληξη για τους φίλους της Blizzard και άλλη μία για τους φίλους της Marvel![]()
Και τιμή;;;; Καλα, έχω πάθει πλάκα με το κομμάτι.
Αφιερωμένες στον Πάυλο
Spoiler!
Eιναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!!!! Σε ευχαριστω για τις φωτο. Εχει απιστευτες λεπτομερειες!!!!!! Κανει τα υπολοιπα αγαλματα που εχω δει να μοιαζουν "μπαρμπαδελια".
Ο Bats ειναι απο τους αγαπημενους μου και δεν εχω βρει ενα καλο αγαλμα να παρω. Εξαιρειται το συγκεκριμενο βεβαια, αλλα αυτο και σπανιο ειναι και η τιμη του πρεπει να ειναι στον ουρανο.
Τhnx και παλι!!!!!!!
Υ.Γ. Μολις με αφησει, εννοειται rep!!!!!!
Για την τιμή μην τρελαίνεσαι... Δεν είναι τόσο πολύ όσο νομίζεις. Η αγορά διαμορφώνει στάνταρ τιμές ανάλογα κυρίως με το μέγεθος. Από΄το λίγο, σχετικά με άλλους που μιλάω, καιρό που ασχολούμαι, έχω καταλήξει ότι το ζήτημα είναι να προλάβεις να κλείσεις κομμάτι. Το οποίο φυσικά ανάλογα με τον artist και τον χαρακτήρα μπορεί να είναι από εύκολο έως αδύνατο.
Όσο για Batman statues, υπάρχουν κάποια που μου άρεσαν, αλλά είναι μικρά, 1:7 κλίμακα και μικρότερα, περίπου 6-9 ίντσες. Για να καταλάβεις το μέγεθος, ο Carnage που έχουμε είναι ελάχιστα μικρότερος από κλίμακα 1:4.
Τσέκαρε την Black and White σειρά της DC. Απλά αυτό να έχεις υπόψιν σου ότι είναι σχετικά μικρά.
Αν είναι ο αγαπημένος σου κιεσένα, μην σου δείξω κανά δυο ακόμα που κυνηγάω γιατί θα αρρωστήσεις...
Spoiler!
Last edited by lordelesar; 11-02-2011 at 21:07.
Ρε συ, ελεος!!!!!!!! Τι μου κανεις τωρα????? Δε με λυπασαι????? Κοιτα... Ο δευτερος Batman is just ok. Αλλα ο πρωτος επανω στο Gargoyle απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Απιστευτος!!!!! 20 κιλα???? Απο μολυβι ειναι???? Εκπληκτικη δουλεια!!!!!!!
Απο τη σειρα Black and White, εχω ηδη παραγγειλει αυτο. Δυστυχως, δεν ειναι σιγουρο πως θα μου το φερουν. Αν νομιζεις πως μπορω να το βρω καπου σιγουρα, by all means, πες μου. Παντως ειναι καταπληκτικο.
Υ.Γ. Βασικα, οι δυο αγαπημενοι μου ειναι Spidey και Bats και απο κακους ο Joker μακραν!!!!!!
Last edited by Dragonpaul; 11-02-2011 at 22:04.
Bookmarks