Page 10 of 42 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 181 to 200 of 825

Thread: PS3 Firmware Updates (Current version 4.88)

Member sacram73gr's Avatar
    PSN ID
    dinos1
    Name
    costas

αλλη μια ομορφη εξελιξη χαχα τι να πεις
    οκ την ασφαλεια την κανονισατε κανενα καλο παιχνιδι θα βγει η μονο με διαφημηση θα πουλησουν

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

ερχονται μπολικα στο νεο ετος. οχι οτι αυτο μας πηγε ασχημα.

Spoiler!

Member ilias73's Avatar
    PSN ID
    ilias73

Πάντως τα τελευταία updates είναι μόνο για hacking λόγους...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Σόρυ ψιλοάσχετο-ψιλοσχετικό...

ΠΑΛΙ χθες το βράδυ που συνδέθηκα στο PSN μου ζήτησε εκ νέου να αποδεχτώ τους νέους ξανά μανά όρους για να συνδεθώ. Δεν ξέρω τί στο καλό μπορεί να άλλαξαν πάλι, δεν μπορώ να ψάχνω μία γραμμή σε 30 σελίδες κατεβατό, απλά το αναφέρω ενδεικτικά και προς χάριν "αρχείου" που λένε.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ασε που ειχα βαλει το nba 2k μεσα παω να κανω update με living rosters και δεν ελεγε να μπει στο psn οοοο λεω καικαμε! εψαχνα μοντεμ γραμμες να δω αν μπαινει γενικα ιντερνετ

Exclamation brick help!!!!

kalispera molis exthes anikse to ps3 kai sinedethika ,kanodas sign in mou zitise na apodexthw ksana tous orous. me to pou to ekana meta ap okapoia sec esvise i consola kai me to pou piga na tin ksanaoiksw kati 3 sfirigma ixou kai anavosvinei to kokkino lampaki xoris na emfanizei i othoni tipota...ti egine ti katsame????

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by elmatador View Post
    kalispera molis exthes anikse to ps3 kai sinedethika ,kanodas sign in mou zitise na apodexthw ksana tous orous. me to pou to ekana meta ap okapoia sec esvise i consola kai me to pou piga na tin ksanaoiksw kati 3 sfirigma ixou kai anavosvinei to kokkino lampaki xoris na emfanizei i othoni tipota...ti egine ti katsame????

Oh Yes! Η κονσολα ειναι για πεταμα! Αν εχει εγγυηση καλως..
    Δες και εδω αν πιανουν τα χερια σου!
    YLOD Fix! Πως να αναστήσετε το PS3
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Έκανα και γω την αναβά8μιση (3.55) και μετά από 20 λεπτά έσβησε απότομα η συσκευή. ΔΕΝ ανάβει κανένα λαμπάκι και δεν ανοίγει παρά μόνο αν αφαιρέσω το ρεύμα για 5 δευτερόλεπτα και το ξανασυνδέσω. Τότε το λαμπάκι γίνετε κόκκινο και μετά ανάβει η συσκευή κανονικά για περίπου πάλι 20 λεπτά. Ζεσταίνεται αρκετά,ο ανεμιστήρας λειτουργεί (πετάει ζεστό αέρα από πίσω) αλλά δεν κάνει θόρυβο όπως έχει αναφερθεί στο forum (ίσως να μη δουλεύει όπως πρέπει). Δεν βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι, είναι ανοικτό γύρω-γύρω και σε οριζόντια θέση.

Έχω το slim, 120gb και στις 20/12 έκλεισε χρόνο. Μίλησα με αντιπροσωπεία το πρωί και είπαν επειδή είναι εκτός εγγύησης (1 έτος), γίνεται μόνο αντικατάσταση με 150 ευρώ.

Δε πιστεύω οτι είναι το γνωστό YLOD. Τι προτείνετε να ελέγξω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα firmware;

PS. Δεν έχει γίνει ποτέ jailbreak.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

mporei na eine k firmware efoson kiolas otan to vgaleis apo tin priza meta leitourgi sta kapakia...gia google it!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by toyota_gr View Post
    Έκανα και γω την αναβά8μιση (3.55) και μετά από 20 λεπτά έσβησε απότομα η συσκευή. ΔΕΝ ανάβει κανένα λαμπάκι και δεν ανοίγει παρά μόνο αν αφαιρέσω το ρεύμα για 5 δευτερόλεπτα και το ξανασυνδέσω. Τότε το λαμπάκι γίνετε κόκκινο και μετά ανάβει η συσκευή κανονικά για περίπου πάλι 20 λεπτά. Ζεσταίνεται αρκετά,ο ανεμιστήρας λειτουργεί (πετάει ζεστό αέρα από πίσω) αλλά δεν κάνει θόρυβο όπως έχει αναφερθεί στο forum (ίσως να μη δουλεύει όπως πρέπει). Δεν βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι, είναι ανοικτό γύρω-γύρω και σε οριζόντια θέση.

Έχω το slim, 120gb και στις 20/12 έκλεισε χρόνο. Μίλησα με αντιπροσωπεία το πρωί και είπαν επειδή είναι εκτός εγγύησης (1 έτος), γίνεται μόνο αντικατάσταση με 150 ευρώ.

Δε πιστεύω οτι είναι το γνωστό YLOD. Τι προτείνετε να ελέγξω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα firmware;

PS. Δεν έχει γίνει ποτέ jailbreak.
    Βασικά το πρόβλημα σου ποιο ακριβώς είναι. Δεν λες τι γίνεται όταν βγάλεις το καλώδιο και μετά το ξαναβάλεις και ανοίξεις το ps3. Δεν δείχνει τίποτα η οθόνη? Παίζεις και σβήνει? Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα?

Quote Originally Posted by muku View Post
    Βασικά το πρόβλημα σου ποιο ακριβώς είναι. Δεν λες τι γίνεται όταν βγάλεις το καλώδιο και μετά το ξαναβάλεις και ανοίξεις το ps3. Δεν δείχνει τίποτα η οθόνη? Παίζεις και σβήνει? Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα?
    Το πρόβλημα είναι οτι ενώ παίζω, το PS3 σβήνει ξαφνικα. Το λαμπάκι είναι τελείως σβηστώ. Αν το πατήσω δεν ανάβει. Αν το βγάλω απ'το ρεύμα και το ξαναβάλω τότε ανάβει και μπορείς να παίξεις μέχρι να ξανασβήσει από μόνο του. Το δοκιμάζω σήμερα σε κάθετη θέση, μου φαίνεται οτι ζεσταίνεται λιγότερο η βάση του.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

σαν να εχει προβλημα το τροφοδοτικο μου κανει

Τις τελευταίες 5 ώρες το έχω σε κάθετη θέση και παίζω συνέχεια. ΔΕΝ εχει σβήσει καθόλου. Ούτε έχει ζεσταθεί από κάτω. Τελικά είναι θέμα υπερθέρμανσης. Παρήγγειλα απο ebw και αυτό για να δούμε πως θα πάει.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7103...%B7%CF%82-Nyko

Quote Originally Posted by toyota_gr View Post
    Τις τελευταίες 5 ώρες το έχω σε κάθετη θέση και παίζω συνέχεια. ΔΕΝ εχει σβήσει καθόλου. Ούτε έχει ζεσταθεί από κάτω. Τελικά είναι θέμα υπερθέρμανσης. Παρήγγειλα απο ebw και αυτό για να δούμε πως θα πάει.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7103...%B7%CF%82-Nyko

Μούφα το έχω πάρει και εγώ και μετά από κάποιες Χρήσεις κάνει πολύ θόρυβο !! Μπορεί να ήταν ελλατοματικό δεν ξέρω ~!!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

χμ... πρόλαβε κανείς να την κατεβάσει για να μας διαφωτίσει;

Ξερει κανεις τι ωρα βγηκε περιπου Ελλαδα?Ειμαι σε CFW και χτες το βραδυ αφησα ανοιχτη την κονσολα και την εκλεισα 03:00 τα ξημερωματα και την ειδα συνδεδεμενη στο psn παρολο που ειχα απενεργοποιημενο το auto login.Δεν εδωσα σημασια και εκλεισα την κονσολα απλα.Ελπιζω να μην εκανε update.

Cool Member SOLID SNAKE MGS's Avatar
    PSN ID
    Giwrgos_13
    Name
    Γιώργος

pedia katebasa thn 3.56 ki molis mpainw metal gear mou leei sign out giati ginete afto? lete na na fteei to ubdate?
    Last edited by SOLID SNAKE MGS; 27-01-2011 at 14:08.
    METAL GEAR ONLINE EINAI FOBERO ONLINE GAME...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Αν έχεις βάλεις CFW πολύ πιθανό!

Cool Member SOLID SNAKE MGS's Avatar
    PSN ID
    Giwrgos_13
    Name
    Γιώργος

CFW=? kai ti mporw na kanw?
    METAL GEAR ONLINE EINAI FOBERO ONLINE GAME...

Page 10 of 42 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks