αλλη μια ομορφη εξελιξη χαχα τι να πεις
οκ την ασφαλεια την κανονισατε κανενα καλο παιχνιδι θα βγει η μονο με διαφημηση θα πουλησουν
αλλη μια ομορφη εξελιξη χαχα τι να πεις
οκ την ασφαλεια την κανονισατε κανενα καλο παιχνιδι θα βγει η μονο με διαφημηση θα πουλησουν
Σόρυ ψιλοάσχετο-ψιλοσχετικό...
ΠΑΛΙ χθες το βράδυ που συνδέθηκα στο PSN μου ζήτησε εκ νέου να αποδεχτώ τους νέους ξανά μανά όρους για να συνδεθώ. Δεν ξέρω τί στο καλό μπορεί να άλλαξαν πάλι, δεν μπορώ να ψάχνω μία γραμμή σε 30 σελίδες κατεβατό, απλά το αναφέρω ενδεικτικά και προς χάριν "αρχείου" που λένε.![]()
Ασε που ειχα βαλει το nba 2k μεσα παω να κανω update με living rosters και δεν ελεγε να μπει στο psn οοοο λεω καικαμε! εψαχνα μοντεμ γραμμες να δω αν μπαινει γενικα ιντερνετ
kalispera molis exthes anikse to ps3 kai sinedethika ,kanodas sign in mou zitise na apodexthw ksana tous orous. me to pou to ekana meta ap okapoia sec esvise i consola kai me to pou piga na tin ksanaoiksw kati 3 sfirigma ixou kai anavosvinei to kokkino lampaki xoris na emfanizei i othoni tipota...ti egine ti katsame????
Oh Yes! Η κονσολα ειναι για πεταμα! Αν εχει εγγυηση καλως..
Δες και εδω αν πιανουν τα χερια σου!
YLOD Fix! Πως να αναστήσετε το PS3
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Έκανα και γω την αναβά8μιση (3.55) και μετά από 20 λεπτά έσβησε απότομα η συσκευή. ΔΕΝ ανάβει κανένα λαμπάκι και δεν ανοίγει παρά μόνο αν αφαιρέσω το ρεύμα για 5 δευτερόλεπτα και το ξανασυνδέσω. Τότε το λαμπάκι γίνετε κόκκινο και μετά ανάβει η συσκευή κανονικά για περίπου πάλι 20 λεπτά. Ζεσταίνεται αρκετά,ο ανεμιστήρας λειτουργεί (πετάει ζεστό αέρα από πίσω) αλλά δεν κάνει θόρυβο όπως έχει αναφερθεί στο forum (ίσως να μη δουλεύει όπως πρέπει). Δεν βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι, είναι ανοικτό γύρω-γύρω και σε οριζόντια θέση.
Έχω το slim, 120gb και στις 20/12 έκλεισε χρόνο. Μίλησα με αντιπροσωπεία το πρωί και είπαν επειδή είναι εκτός εγγύησης (1 έτος), γίνεται μόνο αντικατάσταση με 150 ευρώ.
Δε πιστεύω οτι είναι το γνωστό YLOD. Τι προτείνετε να ελέγξω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα firmware;
PS. Δεν έχει γίνει ποτέ jailbreak.
mporei na eine k firmware efoson kiolas otan to vgaleis apo tin priza meta leitourgi sta kapakia...gia google it!
Το πρόβλημα είναι οτι ενώ παίζω, το PS3 σβήνει ξαφνικα. Το λαμπάκι είναι τελείως σβηστώ. Αν το πατήσω δεν ανάβει. Αν το βγάλω απ'το ρεύμα και το ξαναβάλω τότε ανάβει και μπορείς να παίξεις μέχρι να ξανασβήσει από μόνο του. Το δοκιμάζω σήμερα σε κάθετη θέση, μου φαίνεται οτι ζεσταίνεται λιγότερο η βάση του.
σαν να εχει προβλημα το τροφοδοτικο μου κανει
Τις τελευταίες 5 ώρες το έχω σε κάθετη θέση και παίζω συνέχεια. ΔΕΝ εχει σβήσει καθόλου. Ούτε έχει ζεσταθεί από κάτω. Τελικά είναι θέμα υπερθέρμανσης. Παρήγγειλα απο ebw και αυτό για να δούμε πως θα πάει.
http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7103...%B7%CF%82-Nyko
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
χμ... πρόλαβε κανείς να την κατεβάσει για να μας διαφωτίσει;
Ξερει κανεις τι ωρα βγηκε περιπου Ελλαδα?Ειμαι σε CFW και χτες το βραδυ αφησα ανοιχτη την κονσολα και την εκλεισα 03:00 τα ξημερωματα και την ειδα συνδεδεμενη στο psn παρολο που ειχα απενεργοποιημενο το auto login.Δεν εδωσα σημασια και εκλεισα την κονσολα απλα.Ελπιζω να μην εκανε update.
Bookmarks