Skate 3
13o Call of Duty: Black OPS..ίσως το καλύτερο COD μέχρι τώρα..τρομερό Single αλλά κυρίως..Zombiiees..
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Yπάρχουν πολλά Tips..αρχίζοντας από τα βασικά..
Αν δεν έχεις εμπειρία στα Zombies στείλε Pm να σου πω μερικά πράγματα για το πως θα καταφέρεις να φτάσεις σε γύρο 12-15 αφού κάπου εκεί θα το καταφέρεις..
1.Άμεση συνεργασία-συνεννόηση..Split Screen το έκανα εγώ γιατί θέλει πολύ καλή συννενόηση.
Θα χρειαστείς..Crossbow Puck-a-Punch, 2 Players(όχι παραπάνω), Monkey Bombs(δεν είναι απαραίτητο αλλά πολύ χρήσιμο, Juggernog..
Μετά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις..ρίχνεις το Monkey Bomb ρίχνεις σε ένα παίκτη με την βαλίστρα και αυτός τρέχει..δύσκολο δεν είναι..αρκεί να βρείς την βαλίστρα στο Trade Box..από εκεί και πέρα όλα εύκολα..
Αν θες βοήθεια από εμένα κάνε με Add στο PSN να το προσπαθήσουμε..(αν και με τέτοιους servers)..
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι στους γύρους 10-15 θα πεθάνουν 6 Zombies..
Η μόνη πίστα που μπορείς να το καταφέρεις είναι η Kino..για FIVE 10φορές δυσκολότερο..
@Antoniss εμείς τα Platinums μου φαίνεται μαζί τα παίρνουμε..κάθε φορά μετά τον ένα ποστάρει ο άλλος..
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Uncharted Drakes Fortune
God of War I
2 Platinum gia mena!!!
epomeno stoxos to Heavy Rain.(afou paro to Move)
________
Live Sex
Last edited by Dominator46; 02-09-2011 at 17:31.
Spider-Man: Shattered Dimensions
My Trophies:
Spoiler!
Φαντάζομαι για το impossible mode θα αναφέρεσαι! Ε, κλασικά σε ώρες ανάγκης, όταν μου έσπαγε τα νεύρα χρησιμοποιούσα το stasis cheat, και ίσως σωζόμουν. Το μαθαίνεις πάντως όσο παίζεις, από που σου έρχονται, βοηθούν και πολλαπλά saves ώστε να κάνεις καλύτερη διαχείριση των πυρομαχικών κ.λπ. κ.λπ. Στην αρχή είναι πιο δύσκολο πάντως, απ' ότι στην συνέχεια, έτσι μου φάνηκε (λόγω των upgrades που κάνεις λογικά μου έδωσε αυτή την εντύπωση).
Εντωμεταξύ είχα αφήσει να κάνω τα trophies για τα kills/gun στο impossible, και το μετάνιωσα αρκετά γρήγορα, πήρα κανά δυο και παράτησα τις εξυπνάδες!![]()
Bookmarks