ρε παιδιά στους extreme αγώνες και με 1,5 εκατομμύριο δε βρήκα αμάξι να ανταπεξέλθει....τι κάνουμε εκεί?events όπως το like the wind χωρίς αμάξι αναλογιών 1/1 κιλα ανα ίππο δε κάνεις τίποτα....καμμια ιδέα????
για να παιξω online με τουσ φιλουσ μου που εχω στην "κοινοτητα" πρεπει να φτιαξω δωματιο και να τους δωσω το room number η υπαρχει και πιο ευκολη λυση?
θα γινουν και αυτα παιδια, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος ζοχας για τα standard μοντελα... πραγματικα απο τα 800 standar ζητημα ειναι να εχω ζηλεψει μεχρι στιγμης να παιξω με ενα απο αυτα σε σχεση με τα premium μοντελα. Το ροστερ των premium ειναι υπερπληρες με ολα τα νεα μοντελα και με τιποτα δεν θα προτιμησω να οδηγησω μια Veyron απο μια Maserati Gran Turismo, μια Gallardo LP, μια 458 Italia klp.
Καταλαβαινω απολυτα το σχολιο σου φιλε μου κι εγω θα το ηθελα, αλλα πραγματικα προεχουν πιο σημαντικα πραγματα να βελτιωσουν πριν ασχοληθουν με την μετατροπη stadar σε premium (κατι που εχουν πει ηδη οτι ειναι στα σχεδια).![]()
Yπαρχει καποια ενημερωση αν με την 1.03 μπει και το B-Spec online?
Όπως είπα και χθες, το gran-turismo.com είναι πεσμένο από χθες το βράδυ και είναι under maintenance. Υποθέτω ότι αυτό σε συνδυασμό με το επερχόμενο update (όποτε έρθει) πιθανόν να σημαίνει την ενεργοποίηση του B-spec online (και ίσως και άλλων χαρακτηριστικών).
Ενδιαφερομαι να αγορασω (λατρης του συγκεκριμενου αυτοκινητου) ενα Peugeot 106 Rallye.
Εχω ψαξει και στα μεταχειρισμενα αλλα τπτ.
Παιζει να το ξεκλειδωσει στην πορεια ?? 16 lvl ειμαι.
Ευχαριστω![]()
Δεν είναι θέμα ξεκλειδώματος, ανά τακτά διαστήματα (ή και μετά από κάθε αγώνα) να ελέγχεις τα μεταχειρισμένα,
εγώ έχω βρει σχεδόν τα πάντα μέχρι τώρα, από RUF (Porsche) μέχρι τη φόρμουλα της PD που είναι απαραίτητη στο πρωτάθλημα Formula GT (επίπεδο 23).
Πειτε βρε παιδια κανεναν καλο αγωνα να βγαλω ευκολο χρημα. Ακομα στο 7 ειμαι και θελω να μαζεψω λιγουλακι.
Εχω βαλει στο ματι RS6, RS4 Biturbo. Αν εχει κανεις καποιο ας πει γνωμες.![]()
Seat Leon Cupra 1. 20vt for ever!!!
To αγγλικο που κανει γυρω στα 50 κατι ευρω σε ελληνικα online store ...εχει μονο ελληνικο μενου ή και οι εκφωνησεις των διπλωματων κλπ...ειναι με ελληνικη μεταγλωτιση??? γενικα τι διαφορες εχει απο την ελληνικη που κανει κοντα στα 70???
Καλησπερα παιδια..Ξερει κανεις πως μπορουμε να παρουμε pick up φορτηγακι?Δεν εχω βρει πουθενα και μου εχει σπασει τα νευρα...!!
Valkyre δεν θυμάμαι που το είχες ποστάρει αλλά έψαχνες το τραγούδι από το φινάλε βίντεο,
υπάρχει εκτεταμένο φινάλε βίντεο όταν βγάλεις το dreams cars (επίπεδο 24)
και έχει τα πάντα στα credits.
Πιστός στις υποσχέσεις του εμφανίζεται ο Kazunori Yamauchi σχετικά με τις προσθήκες γύρω από το Gran Turismo 5, και έτσι ο Ιάπωνας δημιουργός αποκάλυψε τα προσεχή σχέδιά του. Εντός του μήνα Δεκεμβρίου θα διατεθεί ένα ακόμα updateόλοι οι όροι » Patch To patch (ή μπάλωμα) είναι ένα κομμάτι [[software]] το οποίο έχει σχεδιαστεί νε σκοπό τη διόρθωση κάποιου προβλήματος ενός βιντεοπαιχνιδιού, να βελ... περισσότερα » , το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα videos τους και κατόπιν να τα ανεβάζουν στο YouTube. Η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν προγραμματισμένη να συμπεριληφθεί στην τελική μορφή του τίτλου που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, αλλά ορισμένα θέματα σχετικά με τη διαθέσιμη μνήμη της κονσόλας ανάγκασαν την ομάδα ανάπτυξης να την αφαιρέσει. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα είναι σε θέση να εξαφανίσουν το HUD από την οθόνη, απολαμβάνοντας τα γραφικά σε όλο τους το μεγαλείο, απαλλαγμένα από τις διάφορες ενδείξεις. Και οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ. Επίσης εντός του μήνα Δεκεμβρίου, τα αυτοκίνητα πέρα από τις παραμορφώσεις στα αμαξώματά τους κατόπιν μιας σύγκρουσης, θα υποκύπτουν και σε μηχανικές βλάβες, οι οποίες θα ρυθμίζονται από πολλές παραμέτρους. Τέλος, ο Yamauchi υποσχέθηκε πως το head tracking (ανίχνευση του κεφαλιού μέσω της κάμερας PS Eye και κίνηση της κάμερας στο εσωτερικό των οχημάτων βασιζόμενη σε αυτές του παίκτη) σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις επιλογές αγώνα και όχι μόνο μέσω του time trial όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Polyphony Digital αντιμετώπισε προβλήματα με τη διαθέσιμη μνήμη, τα οποία πλέον έχουν ξεπεραστεί.
gameover.gr
Bookmarks