Νομίζω κάποιος είχε πει ότι από zavvi έχει ελληνικά γιατί ελληνικά υπάρχουν σε όλη την ευρωπαϊκή έκδοση. Αν ψάξεις λίγο τις συζητήσεις ίσως το βρεις.
Eγω εχω την αγγλικη εκδοση και σαν επιλογη την αρχη σου εχει
xmb languages δηλαδη οτι γλωσσα εχεις στο μενου του ps3 πχ Αγγλικα, Γερμανικα, Γαλλικα,Ολλανδικα , Ιταλικα κτλ τοτε παιρνει αυτοματα αυτην τη γλωσσα και το παιχνιδι..
Και μετα εχει ξεχωριστη επιλογη
Ελληνικα η
Τουρκικα
οποτε 99 τα εκατο θα εχει.
Και εγω ειχα στειλει στο zavvi mail και ρωτησα αλλα μου ειπαν οτι δεν εχει αλλα τελικα εχει !!!
ευχαριστω πολυ.το παραγγελνω λοιπον.το μονο που θα διαφερει ειναι στο εξωφυλλο που θα γραφει στα αγγλικα
min anisixis, ola ta pal gran turismo 5 aneksartita apo pou tha to agorasis exun ellinika ke turkika, exun ke tis ipolipes glosses pu ipostirizi i konsola meso tu menu tis (diladi agglika, ispanika, italika, ktl)
Βγήκε update 1.05 με μέγεθος... 608MB (!!!!). Τώρα το κατεβάζω. Για να δούμε τι προσθέσανε...
EDIT: Με ένα ψάξιμο, βρήκα ότι έχει αρκετές αλλαγές και ο κόσμος ακόμα ψάχνεται:
- Επιτρέπεται πλέον να πάρεις backup του save σου (επιτέλους)
- Προστέθηκαν 2 λειτουργίες στο GT Life: seasonal events, online collector's dealership! (δεν ξέρουμε τι κάνουν γιατί έχουν κλείσει οι servers για συντήρηση)
- Αλλαγές στα prizes των αγώνων (πχ., στο America's challenge ο 1ος αγώνας δίνει πλέον 117.000Cr!)
- XP και λεφτά και στο online
- Leaderboards (μάλλον)
- Κάποια καινούργια prize cars για το AMG Challenge
- Δυνατότητα για να ξαναπαίξει το replay από την αρχή (αλλά όχι rewind/fast forward, έλεος)
- Δυνατότητα απενεργοποιήσης του HUD
- Δυνατότητα επανεκκίνησης του αγώνα όταν τελείωσει (τουλάχιστον στο B-spec, όπως είπε κάποιος)
- Mechanical damage στο arcade και practice mode.
Last edited by liberostelios; 20-12-2010 at 15:47.
σχετικά με τα seasonal events λένε ότι περιλαμβάνουν τα εξής:
Bonus Race no. 1
Fiat 500 Tsukuba 5 laps - total prize fund 200,000 / exp 15,000
Honda CR-Z Tokyo Route 246 5 laps - total prize fund 250,000 / exp 25,000
Mazda RX-7 Deep Forest 5 laps - total prize fund 300,000 / exp 40,000
Dodge Challenger RT Indy Road Course 5 laps - total prize fund 750,000 / exp 75,000
Nissan GT-R (493bhp limit) SSR5 5 laps - total prize fund 1,00,000 / exp 100,000
Time Trial no. 1
197 bhp FWD / Cape Ring Inside - sports medium tyres
246 bhp RWD / Rome City - sports medium tyres
Drift Trial no. 1
Tsukuba - comfort/soft tyres
Eiger Norwand - comfort/soft tyres
πολυ ομορφα ολα αυτα, και πραγματικα ευτυχως κανει address πολλα θεματα. Χαιρομαι που προστιθονται αγωνες, και το mechanical damage ειναι ωραιο στο practice και το arcade, επιτελους...
Αντε να δουμε, ετσι οπως παει ο Καζουνορης θα το τελειοποιησει το παιχνιδι το 2011 χαχαχα![]()
πολυ καλο το update λοιπον ε? αντε ρε καζονουριδι φτιαξε μας λιγο!
Το βραδακι που θα παιξω θα κανω και το update!!
και εγω τωρα το κατεβαζω....δεν ξερω αν ισχυει αλλα διαβασα οτι θα κερδιζεις XP και CR και απο τους online αγωνες κατι που θα βολεψει καποιους που ασχολουνται περισσοτερο με το online και εχουν μεινει πισω στο gtlife
Έλεος ρε γμτ χθες τέλειωσα το review σήμερα μπήκαν προσθήκες που βελτιώνουν κάποια από τα αρνητικά που σημείωσα. Ειδικά το online μπορεί πλέον να είναι τέλειο!
Παραμένουν, πάντως, κάποιες χτυπητές αδυναμίες όπως rw/ff στο replay, save μεταξύ πρωταθλημάτων.
Το θέμα με το update είναι ότι δεν ξέρουμε αν έχει και άλλες βελτιώσεις που δε φαίνονται με πρώτη ματιά: βελτιώσεις στο AI (είπα, ας πούμε, τη χαρακτηριστική περίπτωση για το pitstop που κάνουν κάθε φορά το βρεγμένο τα αμάξια των αντιπάλων), βελτιώσεις σε γραφικά (κάποιος είπε ότι αφαίρεσαν τους οπαδούς στο Eiger Nordweicht -πως λέγεται- με αποτέλεσμα να έχει πέσει το tearing), ενδεχομένως βελτιώσεις σε κάποια textures (600MB μόνο για εκτελέσιμο κώδικα, δε νομίζω ότι παίζει) κλπ.
Επίσης, δεν κατάλαβα γιατί το dealership έγινε online! Από ότι κατάλαβα, δεν έχει να κάνει με αγοραπωλησίες μεταξύ παικτών, αλλά απλά για ένα εξτρά dealership όπου θα παίρνεις σπάνια standard αμάξια (προφανώς καινούργια)... Γιατί να είναι online; Εκτός αν σκέφτονται να προσθέτουν στο μέλλον νέα αμάξια εκεί!
Mόλις γύρισα σπίτι και άνοιξα κι εγώ να παίξω λίγο GT και τρόμαξα που είδα update 608MB.
Bλέπω όμως αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες οπότε χαλάλι τα 15-20 λεπτά αναμονής.
liberostelios, thanks for info, rep added.
Μόλις το δοκίμασα γρήγορα γρήγορα καθώς έχω δουλειά. Το Collector's Dealership τελικά είναι κάποια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προκαθορισμένα που βάζει η Polyphony εκεί και λέει θα τα αλλάζει ανά κάποια χρονικά διαστήματα. Το έκανε για να γλιτώνουμε το ψάξιμο όταν θέλουμε να τρέξουμε σε κάποιο event στο GT Mode και δεν βρίσκουμε αμάξι. Λίγο που είδα έχει Countach, Mercedes CLK DTM, ένα truck νομίζω και κάποια άλλα. Καμιά 20αριά πρέπει να είναι.
Άλλη μια προσθήκη που δεν αναφέρθηκε είναι ότι οι νίκες στο online προσθέτονται στην profile page μας. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να τρέξω αγώνα online για να δω τι έχουν κάνει από leaderboards κλπ...
Πολύ καλό το Collector's Dealership.
Οσοι ψάχνουν την Formula Gran Turismo για να παίξουν στο ανάλογο πρωτάθλημα
μπορούν με 5 εκατομύρια να την αγοράσουν άμεσα.
Πολύ ωραίο το 1.05 από ότι διάβασα,βέβαια με αυτά και αυτά το βλέπω σε κανα χρόνο να χρειάζομαι σκληρό!
Με τα leaderboards τί έγινε,δοκίμασε κανείς online να μας πει;
Gran Turismo 5 Functionality Update
Spoiler!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.webnode.com/
Bookmarks