Page 11 of 14 FirstFirst ... 7891011121314 LastLast
Results 201 to 220 of 272

Thread: NBA 2K11

δεν ειναι μονο οτι παιζει ο ιορδανης αλλα και οτι οι κινησεις του ειναι μοναδικες! τον καταλαβαινεις οτι ειναι αυτος ακομα και αν παιζει με μασκα. το myplayer για εμενα ειναι ολα τα ευρα! συμφωνω και εγω οτι η ευρωλιγκα θα εκανε παταγο με αυτο το παιχνιδι.

Cool Member g10rg0s's Avatar
    PSN ID
    g10rg0s241071

... ρε παιδια να ρωτησω ... υπαρχει κανα hack για τα skill point ? ... ξερω οτι υπαρχει για pc , αλλα για PS3 ? ...εχω δει κατι 300.000 και ζαλιστικα ... ειναι δυνατον να εχουν μαζεψει τοσους πολλους ? ... θα πρεπει να παιζουν 24/7 ...

Quote Originally Posted by ARCADIOS View Post
    δεν ειναι μονο οτι παιζει ο ιορδανης αλλα και οτι οι κινησεις του ειναι μοναδικες! τον καταλαβαινεις οτι ειναι αυτος ακομα και αν παιζει με μασκα. το myplayer για εμενα ειναι ολα τα ευρα! συμφωνω και εγω οτι η ευρωλιγκα θα εκανε παταγο με αυτο το παιχνιδι.
    Δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει η 2k με την Ευρωπη για πολλους λογους.Το συγκεκριμενο μπασκετ της 2k θα παραμεινει NBA για αλλα 10 χρονια.Εχουν τους λογους τους και για εμενα ειναι πολυ σωστοι.Περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να βαλουν WNBA παρα ευρωπαικες ομαδες.

Στο "my player", δυσκολέψανε τα πράματα. Πως θα παίξουμε στους 76ers μωρεεεεεεεεε????

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

εχω αρχισει και το πιανω το παιχνιδακι, μου βγαινουν αυθορμητα πλεον καποια συστηματα και μπορω να κοντραρω καλυτερα την CPU.

Τελικα η πιο σοφη συμβουλη απο ολες που μου δωσατε ειναι να παιρνω συνεχεια την ιδια ομαδα. Οντως παιδια αυτο σε κανει και μαθαινεις πραγματικα το παιχνιδι. Γιατι για να μπορεσεις να παιξεις καλα πρεπει να ξερεις την ομαδα σου και τον καθε παιχτη. Που ειναι καλος, που ειναι μαπας και αναλογα να τους εκμεταλλευτεις!

Τωρα αρχιζω και μαθαινω με γεωμετρικη προοδο πλεον!

Cool Member jimkog's Avatar
    PSN ID
    jimkog
    Name
    Μήτσος

αυτο το παιχνιδι θα το αγορασω σιγουρα...γιατι το θελει ο αδερφος μου ;p

My PS3 Games
    Spoiler!

Senior Member kostasapple's Avatar
    PSN ID
    kostasapple

μια ερωτηση παιδια κατεβαζω sliders απο το 2k share μετα πως μπορω να τα βαλω μεσα στο παιχνιδι δε το βρισκω στα options..

Name
    Δημήτρης

^^ Δικη μου απορρια επισης... στο season που παιζω δοκιμασα να βαλω τα game sliders realistic που κατεβασα, αλλα δεν υπαρχει πουθενα επιλογη....

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

^^ Δε νομιζω να αφηνει να αλλαζεις τα slider στο season. Αν ηταν θα βαζαμε τα τριποντα στο 100 και πια realistic λες εσυ τωρα... Μονο σε quick match νομιζω μπορεις.

Senior Member kostasapple's Avatar
    PSN ID
    kostasapple

NBA RULES: DEFAULT (ALL OTHER GAME STYLES CUSTOM)

GAMEPLAY: DIFFICULTY: SUPERSTAR
    GAME SPEED: 48
    QUARTER LENGTH:12 MINUTES
    FATIGUE/INJURIES:ON
    CLUTCH FACTOR:ON
    SHOOTING TYPE:SHOT STICK TIMING
    F.T. SHOOTING TYPE:REAL PLAYER %
    F.T. DIFFICULTY:65

GAME SLIDERS (USER/CPU)

OFFENSE: INSIDE SHOT SUCCESS:45/37
    CLOSE SHOT SUCCESS:45/39
    MID RANGE SUCCESS:47/49
    3 PT SUCCESS:49/48
    LAY UP SUCCESS:40/40
    DUNK SUCCESS:60/60
    DUNK IN TRAFFIC SUCCESS:0/0
    PASS ACCURACY:55/50
    ALLEY OOP SUCCESS:50/50
    CONTACT SHOT SUCCESS:45/45

DEFENSE: DRIVING CONTACT SHOT FREQUENCY:100/100
    INSIDE CONTACT SHOT FREQUENCY:65/65
    HELP DEFENSE STRENGTH:65/70
    STEAL SUCCESS:55/7

ATTRIBUTES: QUICKNESS:50/50
    VERTICAL:45/45
    STRENGTH:60/45
    STAMINA:50/50
    DURABILITY:50/50
    HUSTLE:50/50
    BALL HANDLING:40/40
    HANDS:50/0
    DUNKING ABILITY:50/50
    ON BALL DEFENSE:60/68
    STEALING:55/7
    BLOCKING:33/80
    OFFENSIVE AWARENESS:60/55
    DEFENSIVE AWARENESS:65/70
    OFFENSIVE REBOUND:70/40
    DEFENSIVE REBOUND:80/80
    CLUTCH FACTOR:50/40
    CONSISTENCY:50/50
    FATIGUE RATE:50/50
    INJURY FREQUENCY:53/53
    INJURY SEVERITY:45/45

TENDENCIES: TAKE INSIDE SHOTS:20/20
    TAKE CLOSE SHOTS:30/30
    TAKE MID RANGE SHOTS:75/75
    TAKE 3 PT SHOTS:38/44
    ATTACK THE BASKET:35/35
    LOOK FOR POST PLAYERS:30/30
    THROW ALLEY OOPS:50/50
    ATTEMPT DUNKS:5/5 (THEY STILL DUNK)
    ATTEMT PUT BACKS:50/50
    THROW FLASHY PASSES:55/55
    COMMITT FOULS:100/100
    PLAY PASSING LANES:55/10
    GO FOR ON BALL STEALS:50/50
    CONTEST SHOTS:80/70
    BACKDOOR CUTS:50/50

FOULS: OVER THE BACK FOUL FREQUENCY:60/60
    CHARGING FOUL FREQUENCY:60/80
    BLOCKING FOUL FREQUENCY:100/100
    REACHING FOUL FREQUENCY:45/45
    SHOOTING FOUL FREQUENCY:65/65
    LOOSE BALL FOUL FREQUENCY:60/60

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Το σιγουρο ειναι οτι αλλαζουν το ειχα κανει περισυ στο 2k10. Δεν μπορω ομως να βοηθησω γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα!!!!
    Γ***ΤΟ ZAVVI TA ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

edit: Φιλε kostasapple χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος αλλα αυτα τα slider δεν ειναι οτι καλυτερο.
    Εχουν βαλει επιπεδο superstar αλλα εχουν κατεβασει την ευστοχια της cpu σε χαμηλα επιπεδα. Αυτο ειναι σχεδον κλεψια ποιος ο λογος τοτε να παιξεις σε superstar. Μπορεις ανετα να παιξεις σε επιπεδο pro σε simulation χωρις να κανεις μεγαλες αλλαγες στα σουτ.
    Last edited by kyrtzo; 20-10-2010 at 17:05.
    PSN ID OTAKON61078

Senior Member mj23's Avatar
    PSN ID
    theomj23

Μου ηρθς σημερα επιτελους.Τι εχουνε φτιαξει οι ανθρωποι...Ειδικα οσοι εχουνε δει ή θυμουνται τις παλιες ομαδες που εχει μεσα παθαινουν πλακα.Οι κηνησεις του jordan ειναι σαν να τον βλεπεις σε hilights .και οχι μονο του jordan.Απιστευτο game...

Name
    Δημήτρης

Εκει που δυσκολευομουν στο Rookie επιπεδο δυσκολιας να νικαω αγωνες εναντιον της CPU, τωρα χωνω 30αρες στο επιπεδο pro! Με βλεπω να αυξανω κι αλλο την δυσκολια μεχρι το τελος της σεζον που παιζω.

Μην με ρωτησετε με ποια ομαδα παιζω...μα φυσικα με τους Bulls του '98!

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το nba2k11 αύριο, είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Red Dead redemption, πιο λέτε ότι αξίζει περισσότερο? έχοντας δοκιμάσει το demo του nba δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα τρελα, σίγουρα είναι αρκετά καλο, όμως το βρήκα λίγο αργό στης κίνησης τον παικτών και γενικά το tempo, επίσης τα χρώματα του παιχνιδιού είναι υπερβολικά κατεμε, περισσότερο για online και career mode σκέφτομαι να παίξω εφόσον το πάρω, τι λένε αυτά τα δυο? επίσης εντάξει ωραίο ότι έχουν τον michael jordan αλλα ζούμε στο 2010

το σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο παιχνίδια λοιπόν τι λέτε? ξέρω ότι το red dead είναι καλο αλλα δεν μου αρέσουν τέτοια στιλ παιχνιδιών τον κόβω λίγο βαρετό

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by alekos21 View Post
    καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το nba2k11 αύριο, είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Red Dead redemption, πιο λέτε ότι αξίζει περισσότερο? έχοντας δοκιμάσει το demo του nba δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα τρελα, σίγουρα είναι αρκετά καλο, όμως το βρήκα λίγο αργό στης κίνησης τον παικτών και γενικά το tempo, επίσης τα χρώματα του παιχνιδιού είναι υπερβολικά κατεμε, περισσότερο για online και career mode σκέφτομαι να παίξω εφόσον το πάρω, τι λένε αυτά τα δυο? επίσης εντάξει ωραίο ότι έχουν τον michael jordan αλλα ζούμε στο 2010

το σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο παιχνίδια λοιπόν τι λέτε? ξέρω ότι το red dead είναι καλο αλλα δεν μου αρέσουν τέτοια στιλ παιχνιδιών τον κόβω λίγο βαρετό
    Ο Michael Jordan είναι διαχρονικός. Πώς παίρνω την μπάλα από τον αντίπαλο, πώς τον μαρκάρω και πώς μπορώ να κλέψω την μπάλα ενώ την δίνει σε άλλο παίκτη?

Junior Member stavrakas112's Avatar

ρε παιδιά τι είναι αυτο με τους προπονητές στο my player τους απωλείουν καθε 3κ λίγο ούτε στην Ελλάδα έτσι...

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Να ρωτήσω κάτι; Πως μπορώ να παίξω season, έχοντας επιλέξει τους Bulls παλαιότερων ετών;

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

θα ειμαι ο μονος που δεν μ αρεσε ο mj;Ολα τα βαζει ρε παιδια ελεος μου θυμιζει το total nba 98 που καπιοι παιχτες ειχαν το 97 season 1/1 τριποντα και τους ειχε 100% στο παιχνιδι και δεν χαναν τριποντο!!!τα γραφικα ειναι τελεια απο κοντα αλλα πολυ χοντροκομενα μεσα στο παιχνιδι!!!Αμα χανεις 3 περιοδους στην 4η ο cpu κανει οτι θελει με αποτελεσμα να νικας!!ασε που το μενου θες να εχεις μαστερ για να το καταλαβεις!!φιλικα online matche δεν εχει το παιχνιδι μονο rank;και γιατι δεν βλεπω τον κενσορα του αντιπαλου που με μαρκαρει η οχι στο ονλινε,για να καταλαβω αν παιζει αυτοαμυνα ο αντιπαλος η οχι;Αν δεν υπαρχει ρυθμισει για αυτο ειναι ενα μεγαλο fail για εμενα!!!μ αρεσει που δεν εχουν πολυ ευστοχια οι παιχτες!!!!αλλα οχι να χανουν και τα σιγουρα παλι!!!

αυτα προς το παρων!!!ενα καλο 2κ11 μετα απο το 2κ9 αλλα πρωσοπικα το ονλινε πρεπει να το κανουν σαν το 2κ8 που εμπαινες σε lobby και επελεγες αντιπαλο!!!!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Quote Originally Posted by plakas View Post
    θα ειμαι ο μονος που δεν μ αρεσε ο mj;Ολα τα βαζει ρε παιδια ελεος μου θυμιζει το total nba 98 που καπιοι παιχτες ειχαν το 97 season 1/1 τριποντα και τους ειχε 100% στο παιχνιδι και δεν χαναν τριποντο!!!τα γραφικα ειναι τελεια απο κοντα αλλα πολυ χοντροκομενα μεσα στο παιχνιδι!!!Αμα χανεις 3 περιοδους στην 4η ο cpu κανει οτι θελει με αποτελεσμα να νικας!!ασε που το μενου θες να εχεις μαστερ για να το καταλαβεις!!φιλικα online matche δεν εχει το παιχνιδι μονο rank;και γιατι δεν βλεπω τον κενσορα του αντιπαλου που με μαρκαρει η οχι στο ονλινε,για να καταλαβω αν παιζει αυτοαμυνα ο αντιπαλος η οχι;Αν δεν υπαρχει ρυθμισει για αυτο ειναι ενα μεγαλο fail για εμενα!!!μ αρεσει που δεν εχουν πολυ ευστοχια οι παιχτες!!!!αλλα οχι να χανουν και τα σιγουρα παλι!!!

αυτα προς το παρων!!!ενα καλο 2κ11 μετα απο το 2κ9 αλλα πρωσοπικα το ονλινε πρεπει να το κανουν σαν το 2κ8 που εμπαινες σε lobby και επελεγες αντιπαλο!!!!
    Για φιλικα online παιχνιδια ή αλλιως unranked, πατας τετραγωνο στο main menu που λεει "who's online" και απο εκει διαλεγεις αναλογα το επιπεδο ή διαλεγεις απο το friends list και στελνεις invites.

Cool Member s33k3rgr's Avatar
    PSN ID
    s33k3rgr

Πολυ καλο το παιχνιδι αλλα η εμπειρια στο online ειναι αθλια. Πρεπει να δουλεψουν πολυ αυτο το κομματι . Ο τιτλος χανει πολυ απο αυτο....

Bookmarks

Bookmarks