Κανενα Update παλικάρι; Δεν πιστευω να ΤΟΛΜΗΣΕΣ να πας διακοπες; Ανεπιτρεπτο
Λοιπόν, πέντε πλατίνες ως τώρα...
1.Alone in th Dark Inferno
2.Planet 51
3.God of War
4.God of War 2
5.God of War 3
Dante's Inferno
+ POP: Forgotten Sands απο εμενα..
δηλαδη
Assassin's Creed 2
Hannah Montana
Prince of Persia: The forgotten sands
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Μέχρι εδώ περασμένα όλα.Ευχαριστώ που βάζετε με αλφαβητική σειρά τις λίστες και επίσης ευχαριστώ και τους 2-3 που έστειλαν rep...
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
Εμένα περισσότερο με εντυπωσίασε που καθήσατε και φτιάξατε το video παρά που τελειώσατε το GTA IV....lol
Μετά από τις τόσες ώρες απαλευτου gameplay είχαμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι για να γιορτάσουμε το τέλος και θεωρήσαμε ότι το videακι ήταν ένας πολύ καλός τρόπος!
Γενικά δεν νομίζω να έχω ξαναχαρει gling τροπαιου περισοτερο από αυτό...
Ευχαριστώ Αρη που βοηθησες με την κουβέντα και τις @@ που λέγαμε να είναι λιγότερο απαλευτος ο δρόμος για το τρόπαιο αυτό...
Αν δεν υπήρχαν αυτά πιθανότατα να τα είχα παρατήσει!
Χαχα! Εννοείται ότι δεν παλευεται αλλιώς! Είχε γέλιο όμως, κακά τα ψέμματα! Αντε πιστεύω να σε πείσω για Riddick!
Εγώ πάντως έχω χαρεί περισσότερο το Wipeout HD, το Killzone 2 και το COD:WAW γιατι έφτυσα αίμα να τα πάρω! Α, και το Uncharted γιατί νομίζω ότι ήταν το πρώτο μου!
Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα, βάλτε με και πλατίνα στο Red Dead Redemption
done !!!
αχαχαχχαχαχαχα
Τωρα το ειδα!
Over 324 christopanagies ρε??
ρεπ και στους 2
(enstikto σε σενα δεν με αφηνει, πρεπει να σου εχω ξαναδωσει προσφατα)
Btw εγω ακομα παλευω να παρω την πρωτη μου πλατινα με το GOWIII, μονο να το τελειωσω στο titan μου μενει και καπου εχω κολλησει προς το τελος.
Last edited by hakoo; 22-07-2010 at 16:22.
Ένα ευχαριστώ στον υπέρτατο Kane για την επισήμανσή του (εννοείται το rep όταν με αφήσει)...
Bookmarks