οκ. και κατι ακομα. νικησα τον δαιμονα πανοπλια. τωρα τι κανω? να πάω στο nexus? η να συνεχίσω? η πιστα ειναι αυτη που ειμαι τώρα δηλαδη? απο το νεχυσ επιλεγο και παω οπου θέλω?
οκ. και κατι ακομα. νικησα τον δαιμονα πανοπλια. τωρα τι κανω? να πάω στο nexus? η να συνεχίσω? η πιστα ειναι αυτη που ειμαι τώρα δηλαδη? απο το νεχυσ επιλεγο και παω οπου θέλω?
^^ Το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να γυρισεις στο Νεξους , να βρεις την κοπελια με το μεγαλο παλουκι και να αναβαθμισεις τον χαρακτηρα σου με τα souls που εχεις βρει. Απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα που θα πας, αν και θα σου προτεινα το 2.1.
ρε ειχα 5000 κατι souls και τα εχασα. γιατι συνεχισα την πιστα..
Ειναι αρκετα μεγαλο με πολλους δρομους για αυτο και μπορει να μπερδευτεις.Εχει και ορισμενα εκνευριστικα εντομα και τα πιο μεγαλα απο αυτα ειδικα που εχουν υψηλο defense συνεπως θελουν χρονο για να πεσουν και σκανε οταν τα σκοτωσεις(και κατα πασα πιθανοτητα one hit kill).
Αν βρεις τον δρομο προς το boss(δεν ειναι δυσκολο,περισσοτερο χρονοβορο ειναι και κουραστικο κυριως τον εντομως που μπορει να σε αναγκασουν να πεις "θα βρω αλλον δρομο") τοτε γινεται πολυ πιο ευκολη η διαδρομη.
100% κρατα του tower knight.Οταν ελευθερωσεις ενα μαγο(νομιζω χωρις αν ειμαι σιγουρος ειναι στον tower of Latria) θα γυρισει στο nexus μετα και θα σου το ανταλαξει με ενα ακρως απαραιτητο spell ,το warding(total protection αν εισαι στην ασιατικη εκδοση) που μειωνει δραματικα το damage που δεχεσαι και κανει πολλα bosses cakewalk.
Ο phalanx δεν εχει και τιποτα το ιδιαιτερο.Μονο ανταλλαγη για ενα spear μπορεις να το κανεις.Αν δεν χρησιμοποιεις spear τοτε.....
Armor spider.Τα spell που δινει ως ανταλλαγη δεν ειναι χρησιμα imo.Μιας και δεν εισαι και μαγος τοτε ακομα πιο αχρηστα.Παρα πολυ χρησιμο ομως το τοξο που περνεις ως ανταλλαγη γιατι εχει χαμηλα requirements για να το χρησιμοποιησεις και ωραια στατιστικα(lava bow).Μπορεις βεβαια να το φτιαξεις και μεσω smithing οποτε....διαλεγεις αν θα την καταναλωσεις ή θα την ανταλλαξεις.
Leech.Προσωπικα δεν ασχοληθηκα με το poison cloud spell που δινει.Ειναι ενα ιδιαιτερο spell που μπορει να κανει ορισμενες "cheap" τακτικες και να φας ευκολα εχθρους μιας και ειναι effective και σε πολλα bosses(κανει poison σε οσους εχθρους περασουν απο την περιοχη δρασης για 5 damage το δευτερολεπτο).
Επισης μπορεις να το ανταλλαξεις για cure spell (απο poison,plague,bleeding ).
Ουτως η αλλως δεν δινει και τοσα πολλα souls ,γρηγορα αυτα που σου δινει μπορεις να τα παρεις απο συγκεκριμενους κοσμους.Οποτε διαλεγεις.
δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί, αλλά ένα πολύ χρήσιμο λινκ για το παιχνίδι που βοηθάει και αναλύει πολλά πράγματα
http://demonssouls.wikidot.com/
Depends.Καταρχας ο satsuki ειναι στην αρχη του shrine of storms,καθεται πανω στην πρωτη πυλη και δεν μπορεις αν τον φτασεις εκτος αν εχεις black/white tendency οπου θα κατβει απο εκει.
Αν ηταν ως black phantom τοτε πρεπει να ειχες black world tendency.Στην περιπτωση που δεν ειχες τοτε δεν ηταν αυτος μιας και δεν ειναι phantom σε white tendency.
Ναι,μπορει ενας να μπει οποιαδηποτε στιγμη στον κοσμο σου και αν σου χαλασει την ημερα( body form προυποθεση οπως σωστα ειπες).Αν νοικησεις το τελικο boss του καθε κοσμου τοτε δεν μπορουν να σου κανουν invade στο συγκεκριμενο κοσμο.
Δεν σου παιρνει souls ή αντικειμενα νομιζω.Εσυ χανεις βεβαια souls αφου θα πεσεις,αυτος κερδιζει souls και black tendency(αλλα δεν ειναι απο τα δικα σου,απλα το παιχνιδι τον ανταμοιβει).
Σήμερα μου την έπεσε άλλο ένα Βlack Phantom, αλλά μικρό το κακό. Δεν προχωρούσα το παιχνίδι απλά έψαχνα για κάτι stones που ήθελα. Όμως δεν με ειδοποίησε για εισβολή απλώς πετάχτηκε μπροστά μου.
Άλλη μια φορά πηγαίνοντας πίσω στο Nexus μου έγραψε πως δεν μπορώ κατά την διάρκεια multiplayer session. Λογικά μου την είχε πέσει και άλλος απλά έφυγε χωρίς να με χτυπήσει; Επειδή μετά από λίγο μπόρεσα να επιστρέψω στο Nexus χωρίς να συμβεί τίποτα. Όλα αυτά στο 2-2 που δεν έχω φάει τον Flamelurker.
Παραξενο,πρεπει να σου ειχε βγαλει μυνημα "Ταδε has invaded you world" η κατι τετοιο μπροστα στην οθονη.Μηπως ηταν npc black phantom?Γιατι εχει νομιζω σε ενα σημειο καποιον που σε βλεπει απο μακρια και ερχεται,στην 2-2.
Απαξ και μπει BP μεσα δεν μπορεις να φυγεις μεχρι να πεθανει 1 απο τους 2 νομιζω.Αν μετα μπορεσες να επιστρεψεις χωρις να τον δεις καλθολου τοτε αυτος μαλλον εφυγε(ουε ψοφησε απο μονος τους οπως να πεσει σε κενο ή αποσυνδεθηκε ή κατι αλλο).
Last edited by Avenger_Seraphim; 30-05-2010 at 17:40.
Spoiler!
Καλα, ο prinny ολο λογια ηταν... Να γραφω στο text προσεχε, προσεχε και μετα απο 3 δευτερολεπτα να πεφτω εγω μεσα. Στην 5.1 αναφερομαι. Επεσα σε γκρεμους, με φαγανε ποντικια και οτι αλλο υπηρχε στην πιστα
και υποτιθεται οτι εχω τερματισει το παιχνιδι μια φορα.
Παρατηρησα οτι οταν εισαι καλεσμενος σ εναν κοσμο και χασεις , την πρωτη φορα , δεν χανεις τα soul σου. Μαλιστα σε βγαζει εκει οπου εγινε το summoning και οχι απο την αρχη της πιστας, αν βεβαια το summoning εγινε πιο μετα.
Νομιζω Avenger εχεις φαει 4 demons, αρα εχεις αλλους 12 !! Εχουμε δουλεια ακομη![]()
Bookmarks