Το GTA4 είναι παιχνιδάρα από κάθε άποψη. Άλλα εγώ λέω για το frame rate. Όταν είχα πάρει το GTA4 συνέχεια άλλαζα την ανάλυση για να μην σέρνετε. Μέχρι και στα 4:3 έπαιζα για να έχει ποιο καλό frame rate.
Το GTA4 είναι παιχνιδάρα από κάθε άποψη. Άλλα εγώ λέω για το frame rate. Όταν είχα πάρει το GTA4 συνέχεια άλλαζα την ανάλυση για να μην σέρνετε. Μέχρι και στα 4:3 έπαιζα για να έχει ποιο καλό frame rate.
^^ To Tζι Τι Εη 4 , ειχε πολλα προβληματα στην εκδοση για Πι Σι.Ηταν ενα κακιστο πορτ, οποτε μαλλον γι αυτον αντιμετωπησες τετοια θεματα...![]()
OFF TOPIC STARTS HERE
Val χωρίς παρεξήγηση. Σε κάποια φάση (λίγο μετά το μπάμ του site) λόγο βαρεμάρας καθόμουν και διάβαζα παλιά posts και είχα πιάσει και το thread του GTA απο την αρχή. Θυμάμαι ότι οι περισσότεροι εκεί μέσα (και έχω την εντύπωση κι εσύ) ότι εκθειάζατε το game όταν βγήκε και τα αρνητικά τα ξεπερνούσατε σαν λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι σίγουρος αν είσουν και εσύ ένας απο αυτούς αν και νομίζω πως ναι. Αν ναί, πότε άλλαξε η γνώμη σου; Μήπως λόγω υπερβολικού hype (γιατί όντος στον τομέα του hype το γ@#$ανε και ψόφησε) σιγά σιγά άλλαξες γνώμη; Και δεν το λέω μόνο σε εσένα αλλά και σε άλλα παιδιά που μπορεί τελικά να αλλάξαν γνώμη...
Χμμμ νομιζω οτι κανεις λαθος για την περιπτωση μου τουλαχιστον εν μερει.Βαριεμαι να κοιταξω τωρα για να ειμαι ειλικρινεις αλλα αυτο που λεω το βασιζω σε 3 πολυ σημαντικα στοιχεια:
α) Πρωτο και καλυτερο... τι Gran Theft Auto IV να μου ελεγες εμενα , εγω απλα περιμενα το MGS4 που θα εβγαινε ιουνιο.Μαλιστα -και αυτο το0 θυμαμαι- σιγουρα σε καποια φαση ειχα πει οτι το GTAIV θα κανει απλα την προσμονη μου για το MGS4 λιγοτερο επιπονη!
β) Ναι μεν το περιμενα πως και πως οταν ειχε ανακοινωθει, ομως οσο εβλεπα απο τα τρεηλερ και τα γκεημπλαεη βιντεος παρατηρουσα πολλες ελειψεις σε σχεση με το Σαν Αντρεας και απο εκει αρχισα καπως να στραβωνω.
γ) Οταν βεβαια ειδα τα πρωτα ρηβιους που επαιρνε αβερτα δεκαρια απο παντου, αρχισα παλι να πιστευω οτι επροκειτο για κατι εξαιρετικο.Αγορασα λοιπον το παιχνιδι (ουτως η αλλως θα το εκανα γιατι καπως επρεπε να αντεξω την προσμονη του Εμ Τζι Ες 4) και απογοητευτηκα επειδη δεν ηταν αυτο που περιμενα επουδενι.Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν καλες οσον αφορα την πολη κλπ αλλα ειδα οτι λειπουν πολλα πολλαααα πραγματα.
Κοντολογης ποτε δεν ημουν τρελος φαν της σειρας (μου αρεσαν πολυ αλλα δεν εκοβα φλεβες) και με το Εμ Τζι Ες προ των πυλων, αδυνατω να πιστεψω οτι ειχα την καλυτερη αποψη για το εν λογω παιχνιδι και πριν και μετα.
Οπως ειπα βεβαια μπορει να θυμαμαι και λαθος, αλλα δεν παιζει να περιμενα αυτο περισσοτερο απο το τελευταιο τσαπτερ του Σνεηκ!
Επουδενί δεν είπα ότι το περίμενες περισσότερο απο το μέταλ γκίαρ σόλιντ φορ (πλάκα έχει μουαχαχαχαα). Αυτό που είπα είναι ότι πολύ κόσμος, θυμάμε τότε που διάβαζα το θρέντ του γκράντ θέφτ ότο φορ, που έχω δει κατά καιρούς να κατακρίνουν το γκέϊμ, το εκθειάζαν. Απλά δεν μου αρέσει να βλέπω να "θάβετε" το παιχνίδι για το οποίο πήρα Πι εσ θρί ενώ τελικά ήταν πάρα πολύ καλό. Πόσο μάλλον όταν η αρχική γνώμη αλλάζει ξαφνικά εντελώς απο άκρο σε άκρο και εκεί που λέει φοβερό καταπληκτικό μετά γίνετε εεεε καλούλι παιχνιδάκι δεν με ενθουσίασε κτλ κτλ. Δεν τα λέω μόνο σε σενα οπότε μην το πάρεις το post μου σαν πρωσοπική επίθεση, τα λέω γενικά. Ουφ τα είπα. Όποιος θέλει μου απαντάει στο θρέντ του γκράντ θεφτ ότο γιατί το μάμησα λίγο το ρεντ ντεντ ρινέμψιον (αχαχαααχα, πολύ γέλιο αυτή η γραφή). Αν θέλετε μεταφέρετε και τα μηνύματα εκεί![]()
???? ?? ?? rdr ?? ????? ?? ???????? ??? ??? ???,?????? ????? ?? ????????? ???????? western ????? ?? ?? ????? ?????????,desperados(john cooper ??? ?? ????? ??? ???????!lol!).????????? ????????,??????????? ?? ???? commandos(????? ??? ???????? ??? ?????? ????????????) ??? ????? ??? ?????? ???????? ???? ?????.
________
SexyStephanie18
Last edited by mania; 26-04-2011 at 07:35.
Πωπω τι μου θύμησες, το έπαιζα (το παιχνίδι) πριν 4-5 χρόνια... φοβερό παιχνίδι. Ήθελε στρατηγική, εξυπνάδα, γρηγοράδα, τα πάντα όλα. Έχει βγει και sequel γι όποιον ενδιαφέρεται.
ΥΣ. Θυμάμαι τον γιατρό με το sniper, γ@μ@τος ήταν.![]()
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ImwR0apkuzA"]YouTube- Red Dead Redemption Multiplayer Trailer - Competitive Modes | IGN.com[/ame]
Βαγγελη σταματα να μας κανεις σποιλ το παιχνιδι ρε συ!![]()
![]()
πλακα κανω
![]()
Τωρα που ειπες spoiler,σκεφτηκα οτι παρ'ολο που οι της rockstar εχουν δωσει αρκετα video,δεν δειχνουν κομματια απο το story,αλλα προσπαθουν να σου παρουσιασουν το κοσμο του παιχνιδιου.
Τί σπόιλ βρε Val; σου έδειξε ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο συνολικά από την αχανή έκταση και wait τί βλέπω... WTF!!! stantofff? κανόνια και στο άλλο πλάνο, είναι νύχτα και βρέχει; έ, ρε ξενύχτια που έρχονται... να αυτό το παιχνίδι θα φταίει και θα ξαποστείλω οριστικά το otherOS, θα κάνω φορμάτ και στο καπάκι το πρώτο update που θα βρεθεί μπροστά μου για να μπω Online και να βγάλω το άχτι μου σε όποιον βρω μπροστά μου![]()
^^ προφανως κανω πλακα ρε συ!αμεσως... να δαγκωσεις εσυ!
![]()
Σώπα... σοβαρά; Να δεις που δεν το κατάλαβα, ούτε καν όταν το διάβασα στο τέλος ανάμεσα στα τόσα smilies και την πάτησα τελικά...![]()
![]()
Ποτε μου δεν συμπαθησα τα western. Τα βαριομουν μεχρι θανατου.
Για καποιο λογο ομως εχω εντυπωσιαστει απο το παιχνιδι και λεω να το τιμησω οταν με το καλο κυκλοφορησει.
Πραγματικα και εγω πριν απο μια εβδομαδα τα ειδα για πρωτη φορα![]()
^^Λοιπον.... εμεις οι δυο δεν εξηγειται αλλιως....πρεπει να επικοινωνουμε σε αλλο επιπεδο.... μια...ΜΙΑ φορα δεν εχω δει καπου απλα να εχουμε διαφορετικη αποψη ρε παιδι μου.... μια φορα.... λοοολ![]()
^^ Aντε περνα τωρα μια βολτα για 3 μερουλες απο το Yabanaki![]()
![]()
![]()
...εχμ, έλεος, μεγάλε, μοναδικοαπιθανοφανταστρουμφικοκαταπληκτικοϋπεροχε Val.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mxiBD-wydSA"]YouTube- Magnum ice cream[/ame]
Bookmarks