πιθανόν το καλύτερο παιχνίδι του 2010 σίγουρα στα τοπ 3 της χρονιάς
πιθανόν το καλύτερο παιχνίδι του 2010 σίγουρα στα τοπ 3 της χρονιάς
ΧBOT-AKIA έρχονται καλύτερες μέρες.RRoD
Θα κάνει πολύ μεγάλο μπαμ. Το έχω πολύ πιθανό να εκτοπίσει το god for war 3 σε κάποια βραβεία.
Εκεί που όλοι έλεγαν "ναι, μπορεί, ίσως...." Τώρα βλέπω ότι πιστεύετε πως μπορεί να είναι στα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Αυτά είναι...![]()
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
Gamersyde Preview: RDR multiplayer
http://gamersyde.com/news_gamersyde_...r-9204_en.html
Overall impression
Yet another demonstration of talent by Rockstar Games. We hardly found anything negative about Red Dead Redemption, even trying to be picky. A little clipping here and there. The practice-requiring horse handling. Or the lack of precision in sniping mode. These are roughly the aspects we would like improvements in. However we played on a build dating from February, so we can expect some changes in the finale version. Red Dead Redemption will likely be one of the top games this year. There’s no doubt its universe and exceptional execution will appeal a great number of players dreaming of wide-open spaces.
Σιγουρα ψιλοπειραγμενες εικονες (παντα γινεται αλλωστε) , αλλα παρολαυτα το παιχνιδι θα ειναι πανεμορφο.Εχει πεσει πολυ δουλεια και φιανεται.
^^Ναι αυτο ειναι αληθεια...κι εγω ειτε το πιστευεις ειτε οχι πρωτη φορα που ακουσα και ειδα κατι γι αυτο το παιχνιδι ηταν την προηγουμενη βδομαδα...
^^ Aπλα δεν ειμαι φαν των γουστερν...και τα προσπερναω χωρις καν να κοιταω (κοινως ειμαι προκατηλλειμενος ... κακως απο οτι φαινεται).
Για να καταλαβεις ειχα μπερδεψει αυτο με ενα αλλο γουστερν σε πρωτο προσωπο...και θεωρουσα οτι και τα 2 αναφερονται στο ιδιο...ουτε καν ηξερα οτι επροκειτο για sandbox παιχνιδι και μαλιστα απο την Rockstar...ειναι οντως πολυυυυυυ περιεργο πως δεν πηρα χαμπαρι τιποτα....
εδω δεν παιρνεις χαμπαρι,οτι ο καθρεπτης σου εχει γινει ψηφιδωτος
εμενα να φανταστεις ενας φιλος μου ειπε οτι το ειδε στο πλαισιο πριν κανα 3 μηνο....παραισθησεις ειχε το ατομο![]()
^^ ρε βδελυγμα της κοινωνιας , που περπατας και κρυβονται οι πετρες μη σε δουν και γινουν χαλικι, τι μιλας για καθρεφτες?Κατσικομουρη!
Δεν πειραζει στην φυλαω μεσα στο παιχνιδι...θα σε βιασω παλι...
Diladi...sas aresei na ipotheso, nai? ;D
Παρακολουθω αυτο το thread εδω και καιρο αν και δεν εχω κανει κανενα post. Μπορω να πω οτι ειναι ισως το μοναδικο παιχνιδι που μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον το τελευταιο διμηνο μην πω τριμηνο...
Το ξερω εχουν βγει τοσα καλα παιχνιδια και δεν εχω παιξει κανενα γιατι ψιλοβαριεμαι αλλα αυτο κατα πασα πιθανοτητα ειναι must buy για μενα!
Ειδα αυτο το μυνημα στο neogaf.
Yeah, they've said that RDR is about x4 the size of GTA:SA
Μου φαινεται δυσκολο να εκαναν κατι τετοιο,αλλα τι να πεις,ποτε δεν ξερεις.
Μερικες ακομα εικονες.
![]()
Bookmarks