Page 4 of 103 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Results 61 to 80 of 2056

Thread: Red Dead Redemption

Elite Eddy_Gordo's Avatar
    PSN ID
    KALLIANI
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by toninio View Post
    Βασικά δεν μπορούν να συγκριθούν τα δύο παιχνίδια (RDR και Call of Juarez). To Call of Juarez ήταν ένα γραμμικό παιχνίδι, το οποίο όμως είχε άψογα γραφικά, καλό gameplay, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα όπως προειπώθηκε, φοβερό (για μένα) voice acting (όλα τα λεφτά η φωνή του Ray). Εγώ το έπαιξα στο pc και δεν θυμάμαι κανένα πρόβλημα με τα loading times. Αποτελεί μεγάλο "έρωτά" μου στο gaming, μαζί με το Mafia και κάποια adventures.
    To Red Dead Redemption προφανώς θα είναι κάτι διαφορετικό, με μεγάλη ελευθερία, ένα western GTA μάλλον. Ενδιαφέρον το western σκηνικό, πολλά υποσχόμενο το παιχνίδι, απλά κρατάω μία πισινή, μήπως και καταντήσει γρήγορα βαρετό....

Μην συγκρινεις ανομια πραγματα.. Ρωτα και εμας στο PS3 τι τραβηξαμε...
    Οι Χρονοι φορτοματος ηταν εκνευριστικοι, και τα γραφηκα ηταν μετρια...
    κατα τα αλλα οκ (το online δεν ξερω)
    Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας πει..

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

Ε καλά όχι και μέτρια τα γραφικά.Εγώ πρόσφατα το ξεκίνησα και έχω ακόμα μέλλον μέχρι να το τελειώσω.(είμαι act 3).Φόρτομα είχε μόνο ανά level και τις περισσότερες φορές πέρνει και 1 ώρα να το τελειώσεις.Το σπαστικό για μένα είναι το συνεχόμενο checkpoint που κάνει το game και αποθηκεύει συνέχεια με αποτέλεσμα ΜΙΑ φορά να σου κολήσει το ps3/game εν ώρα autosave έχασες όλο το game (Την έπαθα γιαυτό το λέω και το ξαναξεκίνησα).Τα γραφικά για μένα είναι πολύ καλά ,μπορεί όχι από άποψη τεχνική αλλά από άποψη ατμόσφαιρας και σκηνικών.(ιδιαίτερα στο act 1 νομίζω ,η πίστα που έβρεχε ήτανε τέλεια)

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by stein3x View Post
    Ε καλά όχι και μέτρια τα γραφικά.Εγώ πρόσφατα το ξεκίνησα και έχω ακόμα μέλλον μέχρι να το τελειώσω.(είμαι act 3).Φόρτομα είχε μόνο ανά level και τις περισσότερες φορές πέρνει και 1 ώρα να το τελειώσεις.Το σπαστικό για μένα είναι το συνεχόμενο checkpoint που κάνει το game και αποθηκεύει συνέχεια με αποτέλεσμα ΜΙΑ φορά να σου κολήσει το ps3/game εν ώρα autosave έχασες όλο το game (Την έπαθα γιαυτό το λέω και το ξαναξεκίνησα).Τα γραφικά για μένα είναι πολύ καλά ,μπορεί όχι από άποψη τεχνική αλλά από άποψη ατμόσφαιρας και σκηνικών.(ιδιαίτερα στο act 1 νομίζω ,η πίστα που έβρεχε ήτανε τέλεια)
    αυτο επαθα και εγω ακριβως..κολλησε σε ενα chekpoint και παει ολο το save...και ειχα ξενερωσει παρα πολυ και το πουλησα..
    οσο για τα γραφικα συμφωνω μαζι σου...ειναι αρκετα καλα και η ατμοσφαιρα που εβγαζε το παιχνιδι ηταν τρομερη...

Quote Originally Posted by Eddy_Gordo View Post
    Μην συγκρινεις ανομια πραγματα.. Ρωτα και εμας στο PS3 τι τραβηξαμε...
    Οι Χρονοι φορτοματος ηταν εκνευριστικοι, και τα γραφηκα ηταν μετρια...
    κατα τα αλλα οκ (το online δεν ξερω)
    Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας πει..
    Α, οκ, δεν το ήξερα ότι στο Ps3 έχει αυτές τις διαφορές. Στο pc πάντως όλα ήταν άψογα. Ειδικά τα γραφικά ήταν πολύ ωραία (μάλιστα ήταν από τα βαριά παιχνίδια, ήθελε καλό σύστημα για full).
    Μεγάλο μειονέκτημα αυτό που διαβάζω με τα saves. Στο pc δεν υπήρχε αυτό, έσωζες όποτε ήθελες. Γενικώς είναι σπαστικό να ξαναπαίζεις από την αρχή κάποια πίστα ή κάποια επίπεδα, ειδικά αν είναι δύσκολα.
    Γενικώς αυτό το πρόβλημα με τα saves έχει αποτελέσει και για μένα λόγο να παρατήσω κάποια παιχνίδια στο παρελθόν......

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Αν και το topic έχει καταλήξει να είναι Call of Juarez και όχι Red Dead Redemption, ξέρει κανείς αν τα saves είναι κλειδωμένα; Δηλαδή αν κάνω copy σε flashaki κάθε λίγο και λιγάκι θα δουλέψουν ή θα μου ρίξει άκυρο; Σκέφτομαι να το αρχίσω σύντομα για να προετοιμαστώ για Red Dead.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

[gt]63988[/gt]

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

Πολύ καλό το videάκι!Κάθε καινούργιο που βλέπω με πορώνει όλο και περισσότερο το game.Σίγουρη αγορά για μένα (μην πω πως πάω για προπαραγγελία:fantasy_dreams τώρα).

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Κι εγώ κάθε φορά που βλέπω νέα footage από το παιχνίδι, τρελαίνομαι με το σκηνικό και την όλη φάση του καουμπόι...φαίνεται πάντως ότι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά στη δημιουργία του κόσμου, ας ελπίσουμε ότι και το gameplay θα είναι εξίσου καλό!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

το περιμενω με ανυπομονησια...ειναι σιγουρη αγορα για μενα....
    μου αφηνει μια τρομερη αισθηση καθε βιντεο που βλεπω...

Φοβερό και αυτό το βίντεο. Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Λογικά θα είναι παιχνιδάρα. Αν έχει και βολικό σύστημα στόχευσης...
    Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε....

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by toninio View Post
    Φοβερό και αυτό το βίντεο. Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Λογικά θα είναι παιχνιδάρα. Αν έχει και βολικό σύστημα στόχευσης...
    Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε....
    Εγώ περιμενω συστημα στόχευσης παρόμοιο του gta 4. Αν βάλουν ότι γινόταν στην άγρια δύση, θα είναι υπέροχο.

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

[GT]63987[/GT]

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    [gt]63988[/gt]
    Απίστευτο το video. Σε πορώνει !

Ωραία γραφικά, επηρεάζεις την ιστορία με τις επιλογές σου και αυτός ο τύπος που έχεις πολύ γαμουά.

Θα το πάρω.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Αρρώστια είναι! Έχουμε αρκετούτσικο καιρό μέχρι την κυκλοφορία όμως. Κι όπως πάντα η Rockstar μας "ψήνει" σε χαμηλή φωτιά. Δίνει σιγά-σιγά και με το σταγονόμετρο την πληροφόρηση.

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Η Rockstar δίνει πάντως "δωρεάν σεμινάρια" σε κάποιους για το πως "χτίζεις" ένα σωστό hype λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το πώς τονίζεις σωστά τα σημεία που θεωρεί ότι είναι τα "δυνατά χαρτιά" του τίτλου και θα κάνουν την διαφορά.

Πιστεύω ότι θα έχουμε να κάνουμε με έναν απίστευτο τίτλο όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by overclocker View Post
    Η Rockstar δίνει πάντως "δωρεάν σεμινάρια" σε κάποιους για το πως "χτίζεις" ένα σωστό hype λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το πώς τονίζεις σωστά τα σημεία που θεωρεί ότι είναι τα "δυνατά χαρτιά" του τίτλου και θα κάνουν την διαφορά.

Πιστεύω ότι θα έχουμε να κάνουμε με έναν απίστευτο τίτλο όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
    ναι οντως ετσι ειναι...καθε ενα βιντεακι που βγαινει σε ψηνει ολο και πιο πολυ να το παρεις..
    σιγουρη αγορα απο εμενα....

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

[gt]64250[/gt]

Και το online mp δειχνει super.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Oh gawd. :O
    Καθε βιντεο ειναι και καλυτερο απτο προηγουμενο...
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Rockstar: Red Dead Redemption is "our most ambitious game to date"
    http://www.psu.com/Rockstar--Red-Dea...a008821-p0.php

Previews για το multiplayer
    http://ps3.ign.com/articles/108/1082538p1.html
    http://www.eurogamer.net/articles/re...ds-on_5?page=1

Eικονες απο το multiplayer.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Κατάλαβα... θα παίζουμε μέχρι να λιώσει το δισκάκι.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Page 4 of 103 FirstFirst 123456781454 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks