Page 94 of 98 FirstFirst ... 4484909192939495969798 LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 1949

Thread: Killzone 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by StamatisGian View Post
    Ποιός θα κάτσει την ώρα της μάχης-μακελειού να παρατηρήσει πόσα layers έχει η επιφάνεια της θάλασσας ή το πόσο καλά φαίνεται η συνοφρίωση του war-buddy μας όταν τα πράγματα είναι σκούρα;
    Ειτε το πιστευεις ειτε οχι , εγω οταν καθαριζω μια περιοχη στα παιχνιδια γενικα και εχω την δυνατοτητα να κατσω και να χαζεψω τεχινικα εναν τιτλο το κανω.Και μαλιστα για αρκετη ωρα.Μου αρεσει να βλεπω την δουλεια που εχει γινει , αλλωστε πληρωσα ενα σκασμο λεφτα , και θεωρω και τα games μια μορφη τεχνης.Οποτε οταν εχω την ευκαιρια καθομαι και χαζευω τον φωτισμο , τις μικρες λεπτομερειες στις πιστες , πειραματιζομαι με οτι αντικειμενα ειναι interactive κλπ κλπ.

Το ξερω ακουγεται κουλο και παραξενο , αλλα ετσι κανω!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

H καλυψη στο multiplayer κομματι θα υπαρχει τελικα?Kαπου διαβασα οτι θα υπαρχει σαν επιλογη.Εχει ακουσει κανεις τπτ?
    .

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by PDS View Post
    H καλυψη στο multiplayer κομματι θα υπαρχει τελικα?Kαπου διαβασα οτι θα υπαρχει σαν επιλογη.Εχει ακουσει κανεις τπτ?
    Δε νομίζω... Στο beta δεν υπήρχε και έχει δηλωθεί επίσημα ότι η κάλυψη βγήκε για να έχει έναν ρυθμό το παιχνίδι στο online... Δε νομίζω να μπήκε τελευταία στιγμή... Και νομίζω καλύτερα που δε μπήκε...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

NAI GIATI THA TRELENOTANE OI COD4 RAKIDES

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Nαι λαθος δικο μου,η επιλογη που θα υπαρχει στο MP μαλλον αφορα το αν θα θες να μενεις σε crouch με το πατημα του L2 μια φορα.

Αν και για μενα καλο θα ηταν να υπαρχει η επιλογη και στο Campaign.
    .

Advanced Member STI_GR's Avatar
    PSN ID
    STI_GR

μετα το ντεμο οι εντυπωσεις μου ειναι καλες, φοβερα γραφικα καλη κινηση ΑΛΛΑ τα σκοπευτικα του, για το ολο μεγεθος και τον ντορο που εγινε γιαυτο το παιχνιδι, δεν ειναι τοσο καλα με αποτελεσμα να μην ευχαριστιεμαι το παιχνιδι!
    οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος μονο και μονο για τα καλα γραφικα να το παρω, αφου στο τελος αυτο που σου μενει ειναι το καλο gameplay και οχι τα ωραια βουνα και τα πρασινα αλογα
    απο μενα το παιχνιδι ειναι ακυρο(καλα λεγαν οι παλιοι οπου ακους πολλα κερασια.........)
    R.I.P. MARCO #58

Η ΔΙΟΠΤΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ....

Elite jammin's Avatar
    PSN ID
    pink_panther_gr

Quote Originally Posted by STI_GR View Post
    μετα το ντεμο οι εντυπωσεις μου ειναι καλες, φοβερα γραφικα καλη κινηση ΑΛΛΑ τα σκοπευτικα του, για το ολο μεγεθος και τον ντορο που εγινε γιαυτο το παιχνιδι, δεν ειναι τοσο καλα με αποτελεσμα να μην ευχαριστιεμαι το παιχνιδι!
    οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος μονο και μονο για τα καλα γραφικα να το παρω, αφου στο τελος αυτο που σου μενει ειναι το καλο gameplay και οχι τα ωραια βουνα και τα πρασινα αλογα
    απο μενα το παιχνιδι ειναι ακυρο(καλα λεγαν οι παλιοι οπου ακους πολλα κερασια.........)
    συμφωνω σε ολα εκτος απο το ακυρο!! Ειναι πιστευω λιγο νωρις για να πουμε κατι τετοιο καθως δεν το ειδαμε παρα μονο στο demo και ειναι γνωστο οτι τα demo με τις τελικες εκδοσεις των παιχνιδιων συνηθως παρουσιαζουν καποιες διαφορες.
    Ασφαλως και αυτο που μενει ειναι το gameplay και προσωπικα τουλαχιστον το online του παιχνιδιου! Την ιστορια την παιζεις μια φορα και that's it.
    Το οτι βεβαια εχουν εκφραστει αρκετες αμφιβολιες για το παιχνιδι απο αρκετους ειναι και αυτο κατι ενδεικτικο και αυτο ειναι που με φοβιζει περισσοτερο! Δεν μπορει ολοι μα ολοι οσοι εκφραζουν αμφιβολιες να ειναι λαθος!
    Το demo λοιπον τουλαχιστον δεν επεισε, θα δουμε και την τελικη εκδοση
    :yay: keep on Folding :yay:

Παιδια επαιξα και εγω το ντεμο.Ειναι φυσικα πολυ εντυπωσιακο ακομη και σε απλη τηλεοραση.Η κινηση ειναι πολυ αληθοφανης δηλαδη νιωθεις το βαρος οταν περπατας και γενικα ειναι πολυ ρεαλιστικο.Σε θεματα γραφικων τα ειπατε παιδια πιο πανω δεν εχω κατι να προσθεσω.Οσο αναφορα το crysis ενταξει ειναι φοβερο αλλα δυστυχως θελει πολυ δυνατο μηχανιμα για να παιξει και ειναι και ενας απο τους λογους που δεν πουλαει και πολυ σαν game γιατι δεν εχουν ολοι το αναλογο μηχανημα.Και εγω πιστευω πως ειναι μια χαρα για ενα μηχανημα το 500+ ευρω να παιζεις παιχνιδια σαν το killzone σε αντιθεση που θελεις 1500 ευρω+ για να παιξεις τιτλο σαν το Crysis που στην τελικη οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ειτε το πιστευεις ειτε οχι , εγω οταν καθαριζω μια περιοχη στα παιχνιδια γενικα και εχω την δυνατοτητα να κατσω και να χαζεψω τεχινικα εναν τιτλο το κανω.Και μαλιστα για αρκετη ωρα.Μου αρεσει να βλεπω την δουλεια που εχει γινει , αλλωστε πληρωσα ενα σκασμο λεφτα , και θεωρω και τα games μια μορφη τεχνης.Οποτε οταν εχω την ευκαιρια καθομαι και χαζευω τον φωτισμο , τις μικρες λεπτομερειες στις πιστες , πειραματιζομαι με οτι αντικειμενα ειναι interactive κλπ κλπ.

Το ξερω ακουγεται κουλο και παραξενο , αλλα ετσι κανω!
    τοτε δεν εισαι ο μονος κουλος εδω!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by jammin View Post
    Δεν μπορει ολοι μα ολοι οσοι εκφραζουν αμφιβολιες να ειναι λαθος!
    Το demo λοιπον τουλαχιστον δεν επεισε, θα δουμε και την τελικη εκδοση
    Ωπατης , μισο λεπτο!
    Ολοι μα ολοι = ποιοι ακριβως?

Διοτι η συντριπτικη πλειοψηφια των gamers στην ΒΕΤΑ και απο τις εντυπωσεις στο ντεμο ειναι οι καλυτερες.Οχι μονο αυτο , αλλα και η γενικη αποψη των απανταχου κριτικων για το παιχνιδι ειναι αν μη τι αλλο εντυπωσιακη.

129 reviews 9.3 μεσος ορος:
    http://www.n4g.com/ps3/games/g-24194...tareviews.aspx

42 reviews 9.3 μεσος ορος:
    http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/killzone2

Περιεργες φημες διαδιδονται!

Το παιχνιδι δεν φτιαχτηκε για να εχει τα σκοπευτικα του COD4.Στο COD4 νιωθεις οτι εισαι μια καμερα που εχει ροδες αντι για ποδια.Η κινηση ειναι στασιμη , δεν νιωθεις σε καμμια περιπτωση οτι εισαι ανθρωπος με ποδια , χερια και σωμα.Και στο ΚΖ2 κατα την αποψη μου το εχουν πετυχει πολυ καλα το συγκεκριμενο.Στοχος των κατασκευαστων ηταν ο ρεαλισμος εξαρχης.

Σε πολλους δεν αρεσει ισως και εχουν συνηθησει αλλιως , οκ δεκτο.Αλλα κατα την αποψη μου , οπως υπαρχει το Gran Turismo με το Simulation setting ετσι υπαρχει και το ΚΖ2 στην κατηγορια των FPS.Δεν νομιζω να θεωρειτε εσεις οτι ειναι ρεαλιστικη η κινηση του cod4 ουτε και οτι ειναι αληθοφανης ο τροπος με τον οποιο κινειται αστραπιαια ο χαρακτηρας πυροβολοντας ενω πηδαει , κανοντας στροφη 360 μοιρων σε 1 χιλιοστο του δευτερολεπτου κλπ.

Πιο δασκεδαστικο για καποιους?Ισως και φυσικα δεκτο και σεβαστο.

Αλλα οι δημιουργοι του ΚΖ2 ποτε δεν γυρισαν να υποστηριξουν οτι το παιχνιδι θα ειναι ενα COD4 σε sci-fi setting.

Εγω προτεινω να το νοικιασετε οσοι εχετε αμφιβολλιες και να δοκιμασετε το multiplayer.Ειναι πραγματικα πολυ διασκεδαστικο , κανεις δεν παραπονεθηκε τοτε για τον χειρισμο.Ναι στην αρχη ολοι χρειαστηκαν μια περιοδο εξοικιωσης , αλλα απο εκει και μετα το παιχνιδι ηταν σκετη διασκεδαση.Οποτε σας λεω να το δοιμασετε και πιστευω οτι θα ανακαλυψετε οτι δεν χρειαζεται απαραιτητα να εχεις Call of Duty χειρισμο για να χαρεις ενα first person.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πρεπει να παραδεχτουμε παντως οτι ειναι εξ'αρχης πολυ δυσκολο να καταφερει να προσελκυσει για online gaming,τοσο κοσμο οσο ειδαμε στα COD.Και αυτο ισχυει για οποιοδηποτε fps βγει απο δω και περα.
    .

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Πφφφφφ τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...Εγω ενας gamer που παιζει FPS πολυ σπανια (bioshock,condemned ) που δεν ειναι εχουν πολλα στοιχεια horror λατρεψα to demo του killzone...στην αρχη δεν εντυπωσιαστηκα αλλα μετα που ημουν πιο προσεκτικος με τα περιβαλλοντα και την ΑΙ εχω τρελλαθει...σκεφτομαι καθε μερα να να βαλω το demo να το ξαναπαιξω...και επειδη δεν ειμαι τοσο(!) καμμενος βαζω τους φιλους μου να παιζουν και παρατηρω!!!!Ξερω οτι και το full game θα ναι ακομα καλυτερο οποτε σκεφτομαι για pre-order(εγω preorder FPS?φαντασου!)
    Spoiler!

Elite jammin's Avatar
    PSN ID
    pink_panther_gr

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ωπατης , μισο λεπτο!
    Ολοι μα ολοι = ποιοι ακριβως?

Διοτι η συντριπτικη πλειοψηφια των gamers στην ΒΕΤΑ και απο τις εντυπωσεις στο ντεμο ειναι οι καλυτερες.Οχι μονο αυτο , αλλα και η γενικη αποψη των απανταχου κριτικων για το παιχνιδι ειναι αν μη τι αλλο εντυπωσιακη.

129 reviews 9.3 μεσος ορος:
    http://www.n4g.com/ps3/games/g-24194...tareviews.aspx

42 reviews 9.3 μεσος ορος:
    http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/killzone2

Περιεργες φημες διαδιδονται!

Το παιχνιδι δεν φτιαχτηκε για να εχει τα σκοπευτικα του COD4.Στο COD4 νιωθεις οτι εισαι μια καμερα που εχει ροδες αντι για ποδια.Η κινηση ειναι στασιμη , δεν νιωθεις σε καμμια περιπτωση οτι εισαι ανθρωπος με ποδια , χερια και σωμα.Και στο ΚΖ2 κατα την αποψη μου το εχουν πετυχει πολυ καλα το συγκεκριμενο.Στοχος των κατασκευαστων ηταν ο ρεαλισμος εξαρχης.

Σε πολλους δεν αρεσει ισως και εχουν συνηθησει αλλιως , οκ δεκτο.Αλλα κατα την αποψη μου , οπως υπαρχει το Gran Turismo με το Simulation setting ετσι υπαρχει και το ΚΖ2 στην κατηγορια των FPS.Δεν νομιζω να θεωρειτε εσεις οτι ειναι ρεαλιστικη η κινηση του cod4 ουτε και οτι ειναι αληθοφανης ο τροπος με τον οποιο κινειται αστραπιαια ο χαρακτηρας πυροβολοντας ενω πηδαει , κανοντας στροφη 360 μοιρων σε 1 χιλιοστο του δευτερολεπτου κλπ.

Πιο δασκεδαστικο για καποιους?Ισως και φυσικα δεκτο και σεβαστο.

Αλλα οι δημιουργοι του ΚΖ2 ποτε δεν γυρισαν να υποστηριξουν οτι το παιχνιδι θα ειναι ενα COD4 σε sci-fi setting.

Εγω προτεινω να το νοικιασετε οσοι εχετε αμφιβολλιες και να δοκιμασετε το multiplayer.Ειναι πραγματικα πολυ διασκεδαστικο , κανεις δεν παραπονεθηκε τοτε για τον χειρισμο.Ναι στην αρχη ολοι χρειαστηκαν μια περιοδο εξοικιωσης , αλλα απο εκει και μετα το παιχνιδι ηταν σκετη διασκεδαση.Οποτε σας λεω να το δοιμασετε και πιστευω οτι θα ανακαλυψετε οτι δεν χρειαζεται απαραιτητα να εχεις Call of Duty χειρισμο για να χαρεις ενα first person.
    :wave: Εχεις δικιο val σε αυτα που λες αλλα δεν προσεξες κατι σε αυτα που εγραψα. Εκανες bold μονο στο ολοι μα ολοι. Αμεσως μετα εγραψα οσοι (αν και το εβαλες στο quote). Εννοουσα λοιπον ολοι αυτοι που εξεφρασαν τις αμφιβολιες τους και οχι οτι ολοι ειχαν αμφιβολιες!
    Ασφαλως και αρεσε το παιχνιδι (κανεις δεν ειπε οτι ειναι για τον καδο) απλα ανεφερα οτι δεν μπορει να εχουν και αδικοι ολοι αυτοι που δεν τους επεισε!
    :yay: keep on Folding :yay:

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

posous exw akousei na exoun kaei apo to killzone 2 xwris na eine fpsakides!....ela mwre patata eine to killzone2... XAXAXAXAXAXAX reeeee kante preorder kai afiste ta ola ta alla

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by jammin View Post
    :wave: Εχεις δικιο val σε αυτα που λες αλλα δεν προσεξες κατι σε αυτα που εγραψα. Εκανες bold μονο στο ολοι μα ολοι. Αμεσως μετα εγραψα οσοι (αν και το εβαλες στο quote). Εννοουσα λοιπον ολοι αυτοι που εξεφρασαν τις αμφιβολιες τους και οχι οτι ολοι ειχαν αμφιβολιες!
    Ασφαλως και αρεσε το παιχνιδι (κανεις δεν ειπε οτι ειναι για τον καδο) απλα ανεφερα οτι δεν μπορει να εχουν και αδικοι ολοι αυτοι που δεν τους επεισε!
    Εχεις δικιο για το quote.

να πω , πως δεν τιθεται θεμα δικιου αδικου.Τιθεται θεμα γουστου.Αυτοι που λατρευουν τα γρηγορα FPS που βασιζονται κυριως στην ταχυτητα και τα γρηγορα αντανακλαστικα εννοειται πως δεν θα ξετρελαθουν με το ΚΖ2.Διοτι το ΚΖ2 δεν ειναι τετοιο FPS.Δεν βασιζεται τοσο στα αντανακλαστικα , οσο στην μεθοδικοτητα , στην τακτικη και την χρησιμοποιηση των ικανοτητων σου ως class.

Πολλοι αυτα τα βαριουνται και ειναι λογικο.

Και οχι PDS σιγουρα δεν θα ξεπερασει σε κινηση το online του COD4 , αυτο εννοειται συμφωνω.Αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ο average gamer , πιστευω πιο πολυ θα θελησει να ασχοληθει με το ΚΖ2 παρα με το COD4.

Απλα οπως ειπα , οπως υπαρχει το Gran Turismo και το Burnout Paradise , ετσι υπαρχει και το Killzone 2 και το COD4.

Καποιοι που παραπονιουνται τωρα με το ΚΖ2 , ειναι σαν να βγω εγω και να πω οτι κακως η Polyphony Digital εχει simulation χειρισμο στα αυτοκινητα και οτι θα επρεπε να εχει τον χειρισμο του Burnout Paradise.

E αυτο για εμενα ειναι ενα εκκωφαντικο λαθος.To καθε παιχνιδι εχει τον χαρακτηρα του και το στυλ του.Καποιοι αγαπανε το COD και ερχεται το 6ο για να τους λυτρωσει!
    Καποιοι αλλοι μπορουν να ταυτιστουν με ενα FPS που τα κανει λιγο διαφορετικα , οπως ειναι το ΚΖ2.

Το θεμα ειναι οτι ολοι μενουν ευχαριστημενοι.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Ρε παιδια εχετε δει τις προπαραγγελιες? Τι να λεμε τωρα? Κοντευουν το εναμιση εκατομμυριο και εσεις αναρωτιεστε αν θα υπαρχει κοσμος να παιξει ονλαιν? ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ servers να ρωτατε για να σηκωσουν τοσο κοσμο...

Θα το περασει ΧΑΛΑΡΑ το MGS4 σε πωλησεις το οποιο εχει 3,5 εκατομμυρια, ενω το Killzone 2 θα εχει τα μισα χωρις να εχει ΚΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. Γι αυτο οι αστειοτητες του στυλ, ''Ναι, διαβασα οτι αμα εχεις παιξει στη ζωη σου, μονο COD και εισαι τελειως χαζος, δεν θα μπορεσεις να παιξεις με τα κουμπια του Killzone 2'' να σταματησουν.

Εδω περα εχουμε ενα παιχνιδι σταθμο που προσφερει δεκαδες φορες καλυτερη ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο ολα τα αλλα και μερικοι ακομα γκρινιαζουν. Αλλα δε φταινε αυτοι, η Guerilla φταιει, που δεν εφτιαξε ενα Halo (a.k.a Γραφικα PS2) και να δειτε μετα πως θα κλαιγατε ολοι. ''Που ειναι τα γραφικα'' θα λεγατε, ενω τωρα σας χαλαει που δεν κανει ζουμ by default με το l1 και που δεν γυρναει ο παικτης σα μυγα μεσα στην πιστα.

Απλα ΗΜΑΡΤΟΝ παλικαρια, οταν βγαινει κατι καλο το εκτιμαμε και δεν γκρινιαζουμε σα γκομενες που πηραν γοβακια, τα διαλεξαν οι ΙΔΙΕΣ και μετα κλαινε επειδη τους πονανε τα ποδια τους. Σοβαρευτειτε.

Υ.Γ.
    Δεν αναφερομαι σε αυτους που θελουν να κανουν ενα εποικοδομιτικο feedback, αλλα σε αυτους που γκρινιαζουν χωρις λογο και αιτια για τελειως ηλιθια πραγματα, οπως π.χ. ''Ενα βαρελι εχει χαμηλα textures'' ή ''Δεν μπορω να παταω το R3 για ζουμ, θα εκραγει το κεφαλι μου απο την πολυ σκεψη που απαιτειται για να το κανω''

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο...ενταξει και γω καμμενος με το cod 4 ημουνα αλλα παιδια πιστευω το killzone θα το ξεπερασει και σε κοσμο (διοτι σε ολα τα αλλα το εχει κανει!) +ρεπ κιολας γιατι εγραψες ολα αυτα που βαριομουνα να γραψω...λοοοολ

Advanced Member STI_GR's Avatar
    PSN ID
    STI_GR

ρε παλικαρια χαλαρωστε λιγο λες και ειστε μετοχοι της Guerilla και θα πεσουν οι μετοχες σας!
    το θεμα ειναι αυτο που παιζεις να το γουσταρεις, οχι επειδη παιρνει κριτικες και βαθμολογειται απο διαφορους να συμφωνουμε σε ολα! ημαρτον ! ο καθενας εχει την κριση του
    οποιος θελει να κοιταζει τα βουνα και λαγκαδια δικαιωμα του και καλα κανει. αλλα οταν εχει ενα ελατωμμα που σε κανει να το κρινεις (ή κατακρινεις) κι'αυτο δικαιωμα ειναι
    και επειδη βλεπω πως το θεμα γυρναει σε killzone2 vs cod οταν θα παιζετε το killzone2 1 χρονο μετα, ελατε να μου πειτε,οχι πιο ειναι καλυτερο αλλα πιο ευχαριστηθηκατε περισσοτερο
    παντα φιλικα και χαμηλα τους τονους Στελιος
    R.I.P. MARCO #58

Η ΔΙΟΠΤΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ....

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

afiste ta pola logia ke dite to review mas vre

http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...570#post158570

to epeksa olo. an peksis ena 2 pistes den katalavenis to megalio
    Last edited by georgios; 09-02-2009 at 14:52.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

+rep xalara...trelo gelio
    ''Δεν μπορω να παταω το R3 για ζουμ, θα εκραγει το κεφαλι μου απο την πολυ σκεψη που απαιτειται για να το κανω''

Bookmarks

Bookmarks