Εννοειται πως παραπαει. Ψαχνουμε τωρα, τι χρωμα εχει σε αυτην την πιστα και αν πισω απο το βαρελι, η πετρα φαινεται γκρι ή αν ειναι original μαυρη. Ελεος! Το παιχνιδι θα σας αφησει αφωνους .-
Εννοειται πως παραπαει. Ψαχνουμε τωρα, τι χρωμα εχει σε αυτην την πιστα και αν πισω απο το βαρελι, η πετρα φαινεται γκρι ή αν ειναι original μαυρη. Ελεος! Το παιχνιδι θα σας αφησει αφωνους .-
όποιος θέλει extra challenge στο demo στο σημείο πριν το ασανσέρ πυροβόλα τους δικούς σου , μετά αρχίζουν να σου ρίχνουν και αυτοί.
Εκτος απο τα 3 οπλα του παιχνιδιου(ντεμο),μια φορα απο τις τοσες που επαιξα το Ντεμο,πηρα και ενα ακομη οπλο.Αλλα μπορεσα να το ξαναβρω.επεσε απο εναν εχθρο οταν τον σκοτωσα.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον να το βρει?
.
Valkyre οχι.. Η Εκδοση που εχω ειναι η κανονικη που παιζει σε ολα τα PS3 και Plakas, δικιο εχεις, ακομα παιζω μονο το single player και το Multiplayer που εχεις σαν αντιπαλους bots(απαισιο) οι ανθρωποι παιζουν πολυ πιο brutal σε σχεση με την AI του Skirmish. Εννοω οτι τα bots απλωνονται παντου, ενω οταν επειζα τη beta μαζευομασταν ολοι σε 2,3 περασματα και γινοταν της 'Εκδηδομενης γυναικώς, τα σιδερο κιγκλιδωμα'
Σε κάποια σημεία όντως,είναι λίγο πιο έντονα τα χρώματα και λίγο πιο γκρι θα ήταν πιο ρεαλιστικό για πόλεμο.Σε λίγα όμως.
Βασικά,ένα κακό που παρατήρησα πριν αλλάξουν τα χρώματα και τα κάνουν πιο έντονα,ήταν ότι,αντί να έχουν μόνο τα τοπία αυτό το γκρι,που όντως σου έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε ερείπια (όχι ότι τώρα δεν σου δίνει αυτή την ατμόσφαιρα),ήταν όλα τα αντικείμενα,ακόμα και οι άλλοι χαρακτήρες,σχεδόν γκρι.
Αποψη σου.Εγω θεωρω οτι πολεμος = οχι φοινικες και παραλιες , αλλα κατεστραμενα κτιρια , χαος , καπνος , σκοταδι , τρομος.
Δεν ξερω , γουστα ειναι αυτα οπως ειπαμε , αλλα εαν ο πολεμος γινοταν στις παραλιες και τα δαση του Crysis , τοτε θα πηγαινα κι εγω , θα εβρισκα μια παραλια και θα εκανα μπανιο...
Και συγνωμη , αλλα αν το KZ2 κανει κατι καλυτερο απο το crysis σε θεμα τεχνικου επιπεδου γραφικων , αυτος ειναι ο φωτισμος , προιον του deferred rendering.
Μπροει το crysis να ειναι τεχνικα ανωτερο σε ολες τις υπολοιπες κατηγοριες , στο θεμα φωτισμου ομως , ειναι πισω.Και βασικα δεν θυμαμαι κανενα αλλο βιντεοπαινχιδι στην ιστορια να εχει 350 διαφορετικες πηγες φωτισμου ταυτοχρονα στην οθονη.
Επισης , καποιοι απο εσας εχουν δει το ντεμο και κρινουν το παιχνιδι λες και το ντεμο αποκαλυπτει ολη την χρωματικη παλετα του παιχνιδιου και ολων των ειδων τα levels που υπαρχουν.Well , guess what... το demo αποτελει το 1/20 του παιχνιδιου...υπαρχουν και αλλα levels τελειως διαφορετικα...In a previous video interview, Killzone 2 development director Arjan Brussee demonstrated a scene featuring 230 different light sources, including multiple lights on flying sentry bots.
I thought that number was the game's pinnacle; however, in a highly recommended
3DWorld Magazine feature (available in UK shops now), it's revealed that there are an incredible 350 light sources in one Killzone 2 scene.
Λες για το οπλο που κραταει ο Helghast μεσα στην αποθηκη , αυτος που βρισκεται στην ταρατσα.Εαν τον σκοτωσεις κοντα στο πεζουλι και πεσει κατω (χρησιμοποιησε χειροβομβιδα ή πυροβολα στα ποδια οταν ειναι στην ακρη) θα πεσει και το οπλο του , το οποιο και μετα μπορεις να παρεις.
Να σημειωσω πως το συγκεκριμενο οπλο , εαν κανεις headshot διαλυει το κεφαλι του αντιπαλου κυριολεκτικα , στην ουσια αποκεφαλιζοντας τον!Απιστευτο οπλακι.
Ενα απο τα μυστικα του ντεμο![]()
Σε πολλά ξένα forums (και στο official) έχουν ξεσηκωθεί διότι μερικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα μικρό delay από την στιγμή που πατάς ένα κουμπί μέχρι να εκτελεστεί η ανάλογη ενέργεια στην οθόνη.
Η αλήθεια είναι ότι ο χειρισμός του ΚΖ2 είναι αρκετά πιο "αργός" από αυτόν του CoD4 αλλά πίστευα ότι είναι κάτι που έχει γίνει εσκεμμένα για να προσθέσει ρεαλισμό και να βοηθήσει στην όλη αίσθηση που αποπνέει το παιχνιδιού. Άλλοι λένε πως είναι πρόβλημα του παιχνιδιού και ότι πρέπει να διορθωθεί.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5yFa_EZORYo"]YouTube - Controller lag test in Killzone 2 demo[/ame]
Κατάλαβε κανείς τέτοιο πράγμα?
Διαβασε το παρακατω...
*Official* Controller input
Seb Downie - QA Manager - Guerrilla GamesHey folks,
I have been looking at this with one of our Game Designers and we are starting to come to the conclusion that this is down primarily to the design decision to make the game weightier. Killzone 2 is not a 'twitchy' shooter like some of you might be (rightfully) accustomed to and we think it might simply be down to some growing pains on some people's behalf. In this demo we also did not add the section that comes before this where a player would naturally climatize to the controls and have simply dumped you on Corinth River, so I think a lot of these complaints will be negated by the players natural progression through the full game.
So at this moment we are not considering it a bug, or anything that needs to be patched.
We do suggest however not having the sensitivity on full as this can make the appearence of a delay seem more aggressively. Work your way up the sensitivity scale slowly as you become more accustomed to the game.
Also seeing if there are any post-processing settings on your TV you could shut off without negating the visual quality of the game or if you have a 'Gaming' setting to try that as few TVs are set up as standard for gaming and often require some tweaking.
This does not mean we are going to pull a blanket over our heads and stop evaluating this and looking into it and allowing you guys an adjustment period and I will pick this up with some coders on Monday as well to see what they say.
What i am however interested in, what FPS games have you just recently or are playing currently. The majority of people on here seem to not have any issues adjusting and we think it might simply down to a certain mindset more than anything, which is of course of interest to us too from a playability standpoint.
I would also like to take this opportunity to ask you all to show some restraint and keep the forums a bit more tidy. We pride ourselves here on having a mature forum and encouraging healthy discussion, but the past few days it has been anything but healthy and a lot of the conversations have simply been drowned out. So please take a deep breath, take a break and if I have any more information about this I will let you know. I'll try and be on here this weekend, but with the massive amounts of posts and threads I can't promise to read and react to everything. I do after all have my actual job to do. I also want to thank those of you that have helped identify what is going on and to let you know that we will continue to take on all constructive feedback to help us make better games.
Have a good Friday folks.
EDIT: Just wanted to add that I heard from Sony something else you might want to try out. Having a direct input of your PS3 to your TV, rather than it going through a secondary system can improve things. Try it out and let me know if you notice some difference.
http://boardsus.playstation.com/play...read.id=143456
Επισης να πω οτι τα παλικαρια εκει στη Guerrilla κανουν το πιο καλο support που εχω δει ποτε μου. Στο official playstation forum εχουν ανοίξει θεματα εκει περα και απαντανε σε παρα πολλα πραγματα και ειναι παρα πολυ συζητήσιμοι ολοι τους. Μπραβο τους παντος!
Last edited by WolfRathmA; 09-02-2009 at 03:21.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Αυτο που λες συζητηθηκε και μεσα στο Killzone.com και το playstation boards US.
Προσωπικα εγω δεν ενιωσα κανενα delay , και συγνωμη που θα το πω ετσι , οι τυποι που αρχισαν να παραπονιουνται (σε εισαγωγικα) ηταν καμμενοι CODακιδες , οι οποιοι απαιτουν κατα καποιο τροπο ολα τα παιχνιδια FPS να εχουν τον χειρισμο του COD.(θυμαστε τα ελεγα)
Aπλα αδυνατουσαν να δεχτουν το γεγονος οτι η GG στοχευει σε ρεαλισμο , γι αυτο και το animation του χαρακτηρα σου στο ΚΖ2 ειναι τοσο προσεγεμνο και νιωθεις οτι εχεις ολοκληρο σωμα και οχι οτι εισαι μια καμερα με ενα οπλο που προχωραει μεσα σε ενα level...
Στοχος ειναι να νιωθεις οτι ο χαρακτηρας συο εχει βαρος , τα οπλα εχουν βαρος και γενικα να αποδωσουν μια ρεαλιστικη αισθηση κινησης και στοχευσης.Κατα την αποψη μου -και της συντριπτικης πλειοψηφιας μαζι- το πετυχαν απολυτα αυτο το feeling και ειναι ενα shooter που επιτελους παιζει λιγο διαφορετικα απο το κατεστημενο.
Η πλακα ειναι οτι το συγκεκριμενο που λες φιλε DarkUSS αναφερθηκε εχθες το πρωι , με εξαγριωμενους παιχτες απο το COD να λενε να κανουν patch αμεσως το παιχνιδι διοτι αλλιως θα κανουν cancel τα preorders.Ανοιξαν μεχρι και petition!
Σημερα εαν μπεις στο killzone.com και το playstation boards US θα δεις οτι το 90% (κυριολεκτικα) αυτων που παραπονεθηκαν , τελικα αλλαξαν γνωμη παιζοντας λιγο παραπανω το ντεμο και ζητανε συγνωμη που αμφισβητησαν το στυλ και το υφος του παιχνιδιου.Αρκετοι μαλιστα δηλωσαν οτι αφου ασχοληθηκαν εκτενως με το ΚΖ2 και συνηθησαν τον χειρισμο , οταν εβαλαν και παλι να παιξουν COD4 τους φανηκε τελειως ψευτικος και "floating" ο χειρισμος και η κινηση. (δεν ειναι δικα μου λογια , δικα τους ειναι , dont shoot the messenger)
Εχει πολυ πλακα , προτεινω να μπειτε και να δειτε ποσα thread ανοιξαν του στυλ "i was wrong about KZ2 controls" Κλπ κλπ![]()
Όχου μήπως να σταματήσει αυτή η σύγκριση κάποια στιγμή. Σαφώς και το Crysis είναι πολύ ανώτερο τεχνικά, όποιος το έχει παίξει/δει να τρέχει το καταλαβαίνει αμέσως.
Μιλώντας για την ατμόσφαιρα και πάλι δεν πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια είναι άμεσα συγκρίσιμα. Valkyre, το Crysis δεν προσπαθεί να αναπαραστήσει τον πόλεμο, σε πετάει σε ένα φαινομενικά "έρημο" νησί όχι στην μέση μιας τεράστιας πολεμικής σύγκρουσης όπως το Killzone. Τώρα το ποιός προτιμά τι είναι άλλο θέμα, απλά δεν πιστεύω πως μπορείς να πεις ότι το Crysis δεν απεικονίζει καλά τον πόλεμο ενώ το Κillzone ναι, άλλη ιστορία το ένα άλλη το άλλο.
Μπορεί το demo να είναι το 1/20 του παιχνιδιού αλλά με βάση και τα videos που έχουμε δει, εντάξει το παιχνίδι δεν έχει χρωματική παλέτα ουράνιου τόξου και δεν περιμένουμε να έχει κιόλας λόγω θεματολογίας. Πάντως προσωπικά εμένα δεν μου φαίνεται τόσο "γκρι" όσο είναι το Gears of War για παράδειγμα.
Αυτα ακριβως θα εγραφα και εγω τωρα αλλα με προλαβες ρε μπαγασα την ωρα που εκανα edit!!! (Καλα εσυ οπως παντα τα εγραψες καλυτερα)
Αντε μη σε φαω LOL
Και εγω να πω οτι η ρεαλιστικοτητα που εχει ειναι super! Και οπως τα λες και εσυ, καταλαβαινεις το βαρος του χαρακτηρα και των οπλων.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Βρε παιδια εκανα ή δεν εκανα σαφες οτι μιλαω για προσωπικο μου γουστο?Δηλαδη τι ακριβως κανω λαθος?Μηπως την επομενη φορα να τα βαλω σε τεραστια γραμματοσειρα για να ειναι εμφανες??
Και νομιζω οτι κανω επισης σαφες οτι το Crysis ειναι ανωτερο τεχνικα απο το ΚΖ2 σε ολα εκτος του φωτισμου.
Last edited by Valkyre; 09-02-2009 at 03:31.
Tα γνωρίζω αυτά, άλλωστε κι εγώ από τα ίδια forums έμαθα για το συμβάν ρε παιδιά. Όπως πάντα κάποιοι θα έχουν πρόβλημα κάποιοι άλλοι όχι.
Απλά εγώ αναρωτιόμουν αν κανείς από εδώ πιστεύει πως θα τον επηρεάσει αρνητικά απέναντι στο παιχνίδι το συγκεκριμένο θέμα.
Εγω προσωπικα δεν θα εχω προβλημα , διοτι δεν ειχα προβλημα και στην ΒΕΤΑ και ο χειρισμος δεν εχει αλλαξει καθολου απο τοτε.Επισης μου ειναι τοσο ευκολο να σημαδεψω πλεον , που δεν χρησιμοποιω καν τα crosshairs και τα εχω ολα απενεργοποιημενα.![]()
Opps sorry.Απλά διαβάζοντας το post σου μου δώθηκε η αίσθηση ότι υποστήριζες πως το Crysis λανθασμένα απεικονίζει τον πόλεμο σε παραλίες κτλ. γιατί πιστεύω πως το Crysis δεν προσπαθεί να περάσει κάτι τέτοιο.
Γράψε λάθος, λίγο η περασμένη ώρα λίγο η κούραση...:fryingpan:Αποψη σου.Εγω θεωρω οτι πολεμος = οχι φοινικες και παραλιες , αλλα κατεστραμενα κτιρια , χαος , καπνος , σκοταδι , τρομος.
Δεν ξερω , γουστα ειναι αυτα οπως ειπαμε , αλλα εαν ο πολεμος γινοταν στις παραλιες και τα δαση του Crysis , τοτε θα πηγαινα κι εγω , θα εβρισκα μια παραλια και θα εκανα μπανιο...
Σιγα ωρε τι συγνωμη, δεν χρειαζονται τετοια , μια παρεα ειμαστε!
Το θεμα ειναι οτι σαν ατμοσφαιρα μου αρεσει πιο πολυ με τον πανικο που γινεται.Ισως και εγω εκανα λαθος , θα επρεπε να χρησιμοποιησω το COD5 για μια πιο αμεση συγκριση.Δεν μου αρεσει το setting του εξωτικου νησιου για πολεμο.Δηλαδη αν το ΚΖ2 ειχε παραλιες και εξωτικα δαση , θα με χαλαγε πολυ.
Τωρα το Far Cry (το πρωτο) ας πουμε , αλλα και το Crysis , οπως σωστα ειπες δεν θα ταιριαζαν και αυτα με τη σειρα τους σε ενα setting σαν του ΚΖ2.Απλα τυχαινει και προτιμαω οταν τα FPS διαδραματιζονται σε κατεστραμενες περιοχες.![]()
Προσωπικά, δεν είμαι, ούτε ήμουν ποτέ, fps-άκιας. Έχω παίξει βέβαια τους "σταθμούς" του είδους (Doom, CoD, Crysis, κ.α.) ως gamer αλλά ποτέ δεν με τράβηξε ιδιαίτερα το είδος. Ενοικίαση- τερματισμός- επιστροφή. Όλες οι συγκρίσεις και τα σχετικά άνωθι που πραγματικά δεν νομίζω εξυπηρετούν σε τίποτα, πέρα απ' το να λέει ο καθένας το γούστο του στη συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών, δεν μου λένε κάτι για το παιχνίδι αυτό καθεαυτό.
Οι διαφορές του συγκεκριμένου είναι πολλές σε σχέση με όλα τα άλλα σίγουρα! Όμως αυτό δεν είναι που θέλουμε κι εμείς; Διαφορετικά, καινούργια, καλά παιχνίδια, ανεξάρτητα από "καλούπια" genres; Οπότε γιατι καθόμαστε και το συζητάμε για 100 περίπου σελίδες;
Η τεχνολογικά άρτια δόμηση και τα πολλά καινούργια στοιχεία (ή συνδιασμός στοιχείων, καλύτερα) που εμπλούτισε η Guerilla σε αυτό το παιχνίδι στον τομέα αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο ατού για τον τίτλο, όμως δεν πιστεύω πως όλοι έχουμε το "μάτι" για τις μικρές διαφορές που κάνουν την υπέρβαση (όσοι ασχολούνται με τον χώρο επαγγελματικά εννοώ). Ποιός θα κάτσει την ώρα της μάχης-μακελειού να παρατηρήσει πόσα layers έχει η επιφάνεια της θάλασσας ή το πόσο καλά φαίνεται η συνοφρίωση του war-buddy μας όταν τα πράγματα είναι σκούρα; Ούτως ή άλλως, ήταν απλά θέμα ποιά εταιρία θα κάνει πρώτη το "μεγάλο βήμα". Και όλοι συμφωνούμε νομίζω πως η "πρώτη" ήταν η Crytek.
Για μένα, αυτά δεν έχουν και τόσο σημασία για το αν θα αγοράσω το παιχνίδι ή αν θα μου αρέσει κ.τ.λ.
Η βασική διαφορά του Killzone 2 που βλέπω εγώ είναι κάπως πιο ουσιαστική. Νομίζω πως είναι το παιχνίδι που θα με κάνει να ασχοληθώ φανατικά με τα FPS. Αυτό είναι καλύτερο πιστεύω από ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει κανείς.
Last edited by StamatisGian; 09-02-2009 at 04:02.
Bookmarks