Page 91 of 98 FirstFirst ... 4181878889909192939495 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 1949

Thread: Killzone 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Γιαννη με παρεξηγησες ή μαλλον εγω δεν εγραψα σωστα.Δεν ειπα οτι ειπες κατι κακο για το παιχνιδι , προς θεου , απλα επειδη συχνα βλεπω στην ιδια προταση ΚΖ2 και Cod4 προσπαθω να δωσω στον κοσμο να καταλαβει οτι το ΚΖ2 δεν εχει σχεση -και ουτε θα επρεπε κατα την γνωμη μου- με το cod4.

Ελπιζω παντως να σου αρεσει και συγνωμη αν παρεξηγηθηκα απο τα γραφομενα μου!

Noμίζω ότι όσοι αναφέρουν το CoD4 σαν μέτρο σύγκρισης το κάνουν μόνο στο επίπεδο της ευχαρίστησης που τους έδωσε το παιχνίδι όταν το έπαιζαν κυρίως online και αυτό θέλουν και από το Κillzone2.....αν δεν κάνω λάθος αυτό ήθελε να πει και ο Γιάννης.
    Last edited by nikon; 07-02-2009 at 13:53.

Member Maxuris's Avatar
    PSN ID
    Maxuris

Ποσες φορες το παιξατε ? εγω γυρω στις 7-8 και προπονω το πιστολακι(ιδιο με το d eagle στο cod εκτος απο τον γεμιστηρα) και εχω βγαλει την αποθηκη μονο με το πιστολακι και μερικες χειροβομβιδες
    Το μαχαιρι το προσεξατε? Εγω μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι υπαρχει μαχαιρι αλλα δεν μου αρεσε που δεν ειναι cod style το μαχαιρι να το βγαζει μια φορα και να κοβει αλλα ενταξι αλλο το ενα αλλο το αλλο :wave:
    Playing Uncharted Drake's Fortune:yay:
    Games
    Spoiler!

Αλλες 20 μερες ....

PS4forums Fanatic redismagik's Avatar
    PSN ID
    redismagik

exei dikio o nikos ayto ithela na po.oso gia ayto pou les '' Ελπιζω παντως να σου αρεσει και συγνωμη αν παρεξηγηθηκα απο τα γραφομενα μου! '' de parejigithika apla ithela na jekarhariso ti enoousa sto post pou anaferthikes.telika mas to ekane ''niania'' o nikos!eides ti sou einai ta geratia???lololololool

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Άντε το EDGE να βάλει 7 στο Killzone αλλά στο ίδιο τεύχος να βάλει 8 στα FEAR 2(?), Let's Trap (??) και House of the dead: Οverkill (???). Απορώ ποιος το αγοράζει...
    Last edited by marzel19; 07-02-2009 at 14:24.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

ρε παιδια σε καθε ποστ γραφετε η λεξη cod......δηλαδη ελεος ρε σεις....cod ειναι...δηλαδη το προτυπο fps ειναι το cod?μν λεμε οτι ναναι.....γιατι δεν ειναι δα και το απολυτο παιχνιδι το cod.....ειναι απλα το πρωτο fps π εκεινη την εποχη βγηκε.....μην τα παραλεμε...το cod αυτο,το cod εκεινο.....ξεκκοληστε.....!μια νεα εποχη αρχιζει......KILLZONE 2!
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Το cod4 μέχρι σήμερα είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο fps που έχει βγει με το καλύτερο multiplayer.Πιστεύω ότι είναι εντελώς φυσικό το killzone να τρώει συγκρίσεις με το cod,αφού πολλοί λένε ότι θα του πάρει το θρόνο του καλύτερου fps.

Επίσης,μη φτάσουμε σε σημείο να πούμε το cod4 caounter strike,επειδή το killzone έχει περισσότερο στρατηγική και πιο βάθος.

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by deadlyeyes View Post
    Το cod4 μέχρι σήμερα είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο fps που έχει βγει με το καλύτερο multiplayer.Πιστεύω ότι είναι εντελώς φυσικό το killzone να τρώει συγκρίσεις με το cod,αφού πολλοί λένε ότι θα του πάρει το θρόνο του καλύτερου fps.

Επίσης,μη φτάσουμε σε σημείο να πούμε το cod4 caounter strike,επειδή το killzone έχει περισσότερο στρατηγική και πιο βάθος.
    το <cod με τα αθανατα τα ντουβαρια....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?!φιλε μ μαλλον δεν εχεις ασχοληθει και μ αλλα fps εκτος τ cod...ετσι νομιζω...αν επαιζες θα προσεχες οτι το bad company ειναι σε πολλα σημεια καλυτερο απο τ cod.....το μονο ατου το cod ειναι οτι το παιζουν ολοι σχεδον οι ελληνες π εχουν πσ3..ενω το Bad οχι
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Λοιπον. τοπ παιχνιδι τωρα που πηρα την Full εκδοση μπορω να πω οτι απλα τα σπαει. Τα γραφικα ειναι στην ουσια αυτα του Demo, αλλα η AI (στο Veteran) και τα animations των Hellghast ειναι απιστευτα. Συγκεκριμενα, οι βλαμμενοι οι Hellghast, μου στηνουν παγιδες, με περικυκλωνουν και οταν εχω βρει ενα περασμα για να εχω μεγαλο οπτικο πεδιο βολης, ουτε που το σκεφτονται να εμφανιστουν μπροστα μου. Το σημαδι τους με τις χειροβομβιδες ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και για να πεθανουν, απαιτουνται περιπου 8-9μ σφαιρες στο σωμα και 2 σφαιρες στο κεφαλι (μια για το κρανος και μια Headshot).

H συνεργασια τους ειναι αψογη και ουτε που θελω να φανταζομαι πως θα ειναι το επομενο επιπεδο δυσκολιας, το οποιο ξεκλειδωνεται αφου τερματισετε το Veteran.

Δυστυχως οι servers δεν εχουν ανοιξει ακομα αλλα μεχρι να ανοιξουν θα πειραματιζομαι στο Single Player. Τωρα να πω κατι για οσους ανησυχουν.

Σαν αντικειμενικος gamer οσον αφορα τον χειρισμο, θα σας πω οτι δεν τιθεται θεμα για τα κουμπια. Δεν εχω προσκολληθει με κανενα παιχνιδι απο θεμα χειρισμου, ουτε Resistance ουτε COD, και στο Killzone 2, οι μηχανισμοι cover, shoot δουλευουν αψογα. Τωρα αν καποιοι θελουν το αλλαζουν μπορουν να το κανουν, οπως θα ξερετε ηδη απο το Demo.

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    το <cod με τα αθανατα τα ντουβαρια....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?!φιλε μ μαλλον δεν εχεις ασχοληθει και μ αλλα fps εκτος τ cod...ετσι νομιζω...αν επαιζες θα προσεχες οτι το bad company ειναι σε πολλα σημεια καλυτερο απο τ cod.....το μονο ατου το cod ειναι οτι το παιζουν ολοι σχεδον οι ελληνες π εχουν πσ3..ενω το Bad οχι
    Μάλλον δεν εκφράστηκα καλά.Δεν ήθελα να μεταφέρω τη δική μου άποψη αλλά την άποψη που κυριαρχεί στους περισσότερους.Ειδικά στον multiplayer τομέα.

Quote Originally Posted by freak View Post
    Τωρα αν καποιοι θελουν το αλλαζουν μπορουν να το κανουν, οπως θα ξερετε ηδη απο το Demo.
    Μήπως στην full έκδοση υπάρχει δυνατότητα να βάζεις τα κουμπιά όπως εσύ θες κι όχι μόνο επιλογές συνδιασμών?

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Εγώ πάλι τον τελευταίο καιρό έχω αποφύγει να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω (ή μάλλον μπορώ αλλά δεν θέλω να καταλάβω) το hype που γίνεται για το εν λόγω παιχνίδι.

Δίνοντας μια μικρή ευκαιρεία στο demo μπας και δω κι εγώ την "αποκάλυψη" έχω να πω ότι δυστυχώς το παιχνίδι με κούρασε πάρα μα πάρα πολύ. Ναι, απίθανα γραφικά, εφέ, φωτισμοί, AI, σημασία σε ό,τι μπορεί να βλέπει και να μην βλέπει ο παίκτης, ένα παιχνίδι - oρόσημο τεχνολογίας που δείχνει ότι δεν πήγε τζάμπα ο CELL και τα SPU.

Τα controls δεν είναι τόσο άσχημα (το Alternate 2 είναι αυτό που θα ταιριάξει μάλλον στους περισσότερους COD και Resistance players), αν και το να πρέπει να πατάω το cover συνέχεια είναι πολύ ενοχλητικό (δηλαδή για να μην ξεχνάω να σκύβω αμέσως αφού τελειώσω το πυροβολητό κρατάς πατημένο το L2, κουνάω τον αριστερό μοχλό για να σηκωθεί, κρατάω πατημένο το L1 και μαζί με όλα αυτά το R1 για να πυροβολήσω. Έχει μια πλάκα μεν, αλλά καταντάει σίγουρα κουραστικό).

Πέρα απ' αυτά το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι μου προκάλεσε ίλιγγο και πονοκέφαλο. Αίματα στην οθόνη σε αποσπούν, όταν χάνεις ενέργεια τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο γκρίζα από την άπειρη μουντίλα στην οθόνη και το ρεαλιστικό, αλλά ενοχλητικότατο. τρέμουλο στην κάμερα όποτε πυροβολάς, σκάει μια χειροβομβίδα ή οτιδήποτε άλλο δίπλα σου είναι ο σίγουρος δρόμος για να αυξηθούν οι πωλήσεις Depon. Από το αρχικό μενού δηλαδή κάτι ενοχλεί και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού φαινομενικά τα γράμματα μένουν ακίνητα.

Τελικά το Killzone είναι ό,τι πρέπει για ένα CGI video, αλλά σίγουρα δεν είναι το παιχνίδι που μπορούν να πάρουν όλοι ανεξαιρέτως. Must buy για όσους λατρεύουν τα FPS, αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος να πάρει κανείς PS3 για κάτι τέτοιο (αντιθέτως το Uncharted και το MGS4 είναι, αλλά αφού ούτε εκείνα έπεισαν, ίσως την κάνει αυτό τη δουλειά στη σημερινή αγορά video-games).

Oh well, τουλάχιστον αυτοί που το περίμεναν πως και πως δεν θα απογοητευτούν.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Λοιπον. τοπ παιχνιδι τωρα που πηρα την Full εκδοση μπορω να πω οτι απλα τα σπαει. Τα γραφικα ειναι στην ουσια αυτα του Demo, αλλα η AI (στο Veteran) και τα animations των Hellghast ειναι απιστευτα.
    Δλδ οσο αυξανεται η δυσκολια,ανεβαινει το AI των εχθρων και οχι οι αντοχες τους σε πυροβολισμους?Μακαρι.
    .

Ε,μα νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι το ai γίνεται πιο δύσκολο,όσο ανεβαίνει η δυσκολία.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Κοιταξε Desperate, οντως αυτα ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις, αλλα γι αυτο το λογο το Killzone 2 ξεχωριζει. Λογικο αν δεν εισαι fan των FPS να μησαρεσει πολυ, αλλα οσοι εδω μεσα ψαχνανε ενα FPS που να τους καλυπτει σε ολους τους τομεις τοτε το Killzone 2 ειναι οτι πρεπει.

Μεχρι σημερα δεν με εχει κουρασει καθολου και σε πληροφορω στο Multiplayer γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Σε καποια φαση απο τις εκρηξεις στην πιστα Bloodgruge η καπως ετσι, προχωρουσα και ολοκληρο το κτιριο κουνιοταν!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by deadlyeyes View Post
    Ε,μα νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι το ai γίνεται πιο δύσκολο,όσο ανεβαίνει η δυσκολία.
    Σιγουρα,απλα θα μου αρεσε να ανεβαινει η δυσκολια κυρίως στο ΑΙ και οχι στο να γινονται πιο ανθεκτικοι οι αντιπαλοι,οπως σε αλλα games.
    .

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Κοιταξε Desperate, οντως αυτα ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις, αλλα γι αυτο το λογο το Killzone 2 ξεχωριζει. Λογικο αν δεν εισαι fan των FPS να μησαρεσει πολυ, αλλα οσοι εδω μεσα ψαχνανε ενα FPS που να τους καλυπτει σε ολους τους τομεις τοτε το Killzone 2 ειναι οτι πρεπει.

Μεχρι σημερα δεν με εχει κουρασει καθολου και σε πληροφορω στο Multiplayer γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Σε καποια φαση απο τις εκρηξεις στην πιστα Bloodgruge η καπως ετσι, προχωρουσα και ολοκληρο το κτιριο κουνιοταν!
    Μη μου τα θυμίζεις και δε μπορώ να περιμένω λέμε..... !!!!
    &#209;ǿ&#241;&#223;&#246;ŗň™ is back on business ...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Ναι, δεν αντιλέγω ότι είναι εξαιρετικό FPS. Εκεί που έλεγε "secure the beach", πρώτη φορά είδα σε FPS campaign να μην επικρατεί ο χαμός από πυροβολισμούς, αλλά όλοι να κρύβονται πίσω από το cover τους περιμένοντας κάποιος να κάνει το λάθος να βγει στα ανοιχτά. Και όταν εγώ περίμενα μια ώρα, κάποια στιγμή κάποιος Helghast έτρεχε και ερχόταν προς το μέρος μου μπας και με κάνει να βγω από την κρυψώνα μου για να με πυροβολήσουν οι υπόλοιποι Helghast που είχαν στηθεί.

Επίσης πολύ έξυπνο είναι που έχει συμπεριληφτεί ο χρόνος που κάνει μια χειροβομβίδα να σκάσει. Μπορείς να την κρατήσεις τόσο ώστε όταν την πετάξεις να είναι έτοιμη να σκάσει πάνω στον αντίπαλο, για να μην προλάβει να ξεφύγει. Αλλιώς αν την στείλεις πολύ νωρίς έχεις χάσει μια χειροβομβίδα τζάμπα. Αντίθετα στα άλλα FPS οι εχθροί κάνουν το χωρό της βροχής γύρω από την χειροβομβίδα μέχρι να σκάσει και να ησυχάσουμε. :giggle:

Είναι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες που πραγματικά κάνουν το Killzone μια ξεχωριστή πιο στρατηγική FPS εμπειρία. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με τα γρήγορα και πιο arcade COD και Resistance. Αλλά όπως τελικά και ο πολύ ρεαλισμός αναμφισβήτητα μειώνει τη διασκεδάση για 'μένα (όπως γίνεται και στο Far Cry 2 το οποίο βαραίνει τους παίκτες με μικρο-παράγοντες που αν και υπάρχουν στην πραγματικότητα, δεν έχουμε συνηθίσει να τους υπολογίζουμε στα παιχνίδια). Αν ο πόλεμος ήταν τόσο διασκεδαστικός όσο στο COD, τότε δεν θα είχαμε ποτέ ειρήνη :giggle: War is not fun και το Killzone το δείχνει αυτό με έναν ειλικρινή ευθύ τρόπο που όμως δεν νομίζω ότι χωράει σε αυτό που ψάχνει ένας απλός gamer (όπως εγώ) από ένα παιχνίδι. Γιατί για τους fans των στρατηγικών και του ρεαλισμού είναι ό,τι πρέπει.

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

krinontas apo to demo k mono.....den exo ksanapaiksei tetoio fps....den mporei na sygkrithei me kanena allo giati apla den exei sxesh ...... adhmono gia to full k na do k to online.....sto single eimai apolyta ikanopoihmenos......perimeno k to online gia telikh krish.....k an einai opos perigrafete......nomizo oti pleon mpikame se allh epoxh gaming.

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Λοιπον. τοπ παιχνιδι τωρα που πηρα την Full εκδοση μπορω να πω οτι απλα τα σπαει. Τα γραφικα ειναι στην ουσια αυτα του Demo, αλλα η AI (στο Veteran) και τα animations των Hellghast ειναι απιστευτα. Συγκεκριμενα, οι βλαμμενοι οι Hellghast, μου στηνουν παγιδες, με περικυκλωνουν και οταν εχω βρει ενα περασμα για να εχω μεγαλο οπτικο πεδιο βολης, ουτε που το σκεφτονται να εμφανιστουν μπροστα μου. Το σημαδι τους με τις χειροβομβιδες ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και για να πεθανουν, απαιτουνται περιπου 8-9μ σφαιρες στο σωμα και 2 σφαιρες στο κεφαλι (μια για το κρανος και μια Headshot).

H συνεργασια τους ειναι αψογη και ουτε που θελω να φανταζομαι πως θα ειναι το επομενο επιπεδο δυσκολιας, το οποιο ξεκλειδωνεται αφου τερματισετε το Veteran.

Δυστυχως οι servers δεν εχουν ανοιξει ακομα αλλα μεχρι να ανοιξουν θα πειραματιζομαι στο Single Player. Τωρα να πω κατι για οσους ανησυχουν.

Σαν αντικειμενικος gamer οσον αφορα τον χειρισμο, θα σας πω οτι δεν τιθεται θεμα για τα κουμπια. Δεν εχω προσκολληθει με κανενα παιχνιδι απο θεμα χειρισμου, ουτε Resistance ουτε COD, και στο Killzone 2, οι μηχανισμοι cover, shoot δουλευουν αψογα. Τωρα αν καποιοι θελουν το αλλαζουν μπορουν να το κανουν, οπως θα ξερετε ηδη απο το Demo.
    Που βρηκες την full version του Killzone 2???
    Στις 27 δεν βγαινει???

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by isildur83 View Post
    Που βρηκες την full version του Killzone 2???
    Στις 27 δεν βγαινει???
    ληστεια στς αποθηκες της guerilla......:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Bookmarks

Bookmarks