Originally Posted by
freak
Λοιπον. τοπ παιχνιδι τωρα που πηρα την Full εκδοση μπορω να πω οτι απλα τα σπαει. Τα γραφικα ειναι στην ουσια αυτα του Demo, αλλα η AI (στο Veteran) και τα animations των Hellghast ειναι απιστευτα. Συγκεκριμενα, οι βλαμμενοι οι Hellghast, μου στηνουν παγιδες, με περικυκλωνουν και οταν εχω βρει ενα περασμα για να εχω μεγαλο οπτικο πεδιο βολης, ουτε που το σκεφτονται να εμφανιστουν μπροστα μου. Το σημαδι τους με τις χειροβομβιδες ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και για να πεθανουν, απαιτουνται περιπου 8-9μ σφαιρες στο σωμα και 2 σφαιρες στο κεφαλι (μια για το κρανος και μια Headshot).
H συνεργασια τους ειναι αψογη και ουτε που θελω να φανταζομαι πως θα ειναι το επομενο επιπεδο δυσκολιας, το οποιο ξεκλειδωνεται αφου τερματισετε το Veteran.
Δυστυχως οι servers δεν εχουν ανοιξει ακομα αλλα μεχρι να ανοιξουν θα πειραματιζομαι στο Single Player. Τωρα να πω κατι για οσους ανησυχουν.
Σαν αντικειμενικος gamer οσον αφορα τον χειρισμο, θα σας πω οτι δεν τιθεται θεμα για τα κουμπια. Δεν εχω προσκολληθει με κανενα παιχνιδι απο θεμα χειρισμου, ουτε Resistance ουτε COD, και στο Killzone 2, οι μηχανισμοι cover, shoot δουλευουν αψογα. Τωρα αν καποιοι θελουν το αλλαζουν μπορουν να το κανουν, οπως θα ξερετε ηδη απο το Demo.
Bookmarks