Page 90 of 98 FirstFirst ... 4080868788899091929394 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 1949

Thread: Killzone 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To ειχα πει οτι ο χειρισμος στην αρχη σου φαινεται περιεργος.Το παιχνιδι δεν ειναι ενα fast paced fps στα χναρια cod4 και UT.Θελει υπομονη , δεν ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε , ουτε και μπορεις να εισαι one-man army οπως σε αλλα παιχνιδια.

Σε αυτο το παιχνιδι εαν δεν καλυφθεις , εαν δεν χρησιμοποιησεις τακτικη , εισαι χαμενος απο χερι.Το cover ειναι απαραιτητο για την επιβιωση.

Τωρα οποιος δεν μπορει με τιποτα να δεχθει οτι το παιχνιδι εχει ενα πιο ρεαλιστικο feeling και στην κινηση , αλλα και στο σημαδι , οκ δεν χαλασε ο κοσμος , απλα δεν το περνει και συνεχιζει να παιζει cod4 μεχρι να ερθει το 6.Το ΚΖ2 ποτε δεν σχεδιαστηκε για να παιζει σαν ενα COD , σχεδιαστηκε για να παιζει σαν ΚΖ , σε καποιους αυτο αρεσει , σε καποιους οχι.Εγω θεωρω οτι εκαναν πολυ καλα που επελεξαν αυτο το στυλ , γιατι δεν υπαρχει ομοιο του.

ΥΓ: Δοκιμαστε να παιξετε με HUD OFF , crosshairs OFF και γενικα ολα τα display settings στο OFF...ειναι πραγματικη απολαυση , λες και παιζεις σε ταινια.Εγω μαλλον ετσι θα το παιξω οταν το παρω!Να μην φαινεται τιποτα στην οθονη παρα μοναχα το οπλο!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

^^ Ακριβως οπως τα λες... Εγω γουσταρω τρελα να παιζω κατι εντελως καινουριο. Αν ηταν ολα τα ιδια, με τον ιδιο χειρισμο κτλ κτλ τοτε δε θα υπηρχε καποιο νοημα. Η αλλαγη ειναι αυτη που μετραει και κανει το "αλλο" παιχνιδι ξεχωριστο.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Εντάξει,το παιχνίδι είναι αλλού.Οπτικά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις κονσόλες,από φυσικές/γεωμετρίες/χημείες κτλ (κάπως έτσι τα λέτε) είναι τούμπανο και ο χειρισμός αυτός καθ αυτός δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

Αντίθετα με δυσκόλεψε το ds3.Τελικά πρέπει να το χωνέψω πως δεν μου κάθετε καλά στα χέρια.Επίσης το ότι το gameplay δεν μοιάζει με του cod4 με χαροποιεί αφάνταστα μια και αυτός ήταν ο λόγος που το παράτησα.Προτιμώ να είμαι καλός λόγω στρατηγικής και όχι λόγο αντανακλαστικών.Αυτά.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Εντάξει,το παιχνίδι είναι αλλού.Οπτικά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις κονσόλες,από φυσικές/γεωμετρίες/χημείες κτλ (κάπως έτσι τα λέτε) είναι τούμπανο και ο χειρισμός αυτός καθ αυτός δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

Αντίθετα με δυσκόλεψε το ds3.Τελικά πρέπει να το χωνέψω πως δεν μου κάθετε καλά στα χέρια.Επίσης το ότι το gameplay δεν μοιάζει με του cod4 με χαροποιεί αφάνταστα μια και αυτός ήταν ο λόγος που το παράτησα.Προτιμώ να είμαι καλός λόγω στρατηγικής και όχι λόγο αντανακλαστικών.Αυτά.

Εγραψες
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Καθοτι ασχετος με το genre δεν θα μιλησω καθολου για gameplay. Δεν μπορω ομως να μην αναφερθω στα γραφικα.Αυτο που εχουν κανει οι ανθρωποι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Απιστευτο ομως.Περα απο τα textures, τα models, τα πολυγωνα κτλ αυτα που νομιζω κανουν τη διαφορα ειναι τα εφε, δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που οταν μπουμπουνισε τη γεφυρα για πρωτη φορα δεν αναφωνησε "Γουαου".

Name
    Δημήτρης

Ωραιος Χρησταρα!Και το συγκεκριμενο θελει αρκετη στρατηγικη και σε ΟNLINE και στο campaign.

To AI ειναι κριολεκτικα απιστευτο , εκανα κατι δοκιμες και εμεινα αναυδος απο τις τακτικες που ακολουθουν.Μεγαλη ποικιλια στις τακτικες επισης.Σε καποια φαση ειχαν 2 Χελγκαστ πισω απο μια κολωνα οπου καλυπτονταν.Ο ενας με κρυφοκοιταγε και ο αλλος περιμενε καλυμενος.Με το που παω και σημαδευω τον τυπο που με κρυφοκοιταει , κατευθειαν σηκωνετε ο αλλος και ερχεται καταπανω μου πυροβολοντας!Ο αλλος εν τω μεταξυ μετακινειτε σε αλλο σημειο καλυψης και αρχιζει να πυροβολαει και αυτος!

Εμεινα εντελως μ..ας!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Προτιμώ να είμαι καλός λόγω στρατηγικής και όχι λόγο αντανακλαστικών.Αυτά.
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ωραιος Χρησταρα!Και το συγκεκριμενο θελει αρκετη στρατηγικη και σε ΟNLINE και στο campaign.
    Στο online λογικα θα κυριαρχουν τα αντανακλαστικα.Αλλα νομιζω οτι ο Χριστος μιλαει για το offline,οπου οντως φαινεται(ακομα και στον μεσαιο βαθμο δυσκολιας)οτι οι μαχες θα απαιτουν στρατηγικη.Αντιθετα με το cod οπου απλα περιμενεις ποτε θα τελειωσει ο αριθμος των μικρων ομαδων που βγαινουν και κανουν το ιδιο πραγμα,ανα μικρη περιοχη.
    .

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Στο online λογικα θα κυριαρχουν τα αντανακλαστικα.Αλλα νομιζω οτι ο Χριστος μιλαει για το offline,οπου οντως φαινεται(ακομα και στον μεσαιο βαθμο δυσκολιας)οτι οι μαχες θα απαιτουν στρατηγικη.Αντιθετα με το cod οπου απλα περιμενεις ποτε θα τελειωσει ο αριθμος των μικρων ομαδων που βγαινουν και κανουν το ιδιο πραγμα,ανα μικρη περιοχη.
    Λαθος , στο online δεν ειναι τα αντανακλαστικα τοσο κυριαρχης σημασιας , οπως σε αλλα shooter!

Σιγουρα , εννοειται παιζει ρολο , αλλα ο τροπος που διεξαγωνται τα παιχνιδια και η συνεχης εναλλαγη σεναριων σε συνδιασμο με τα classes , απαιτουν απο τους παικτες να παιξουν με τακτικη και ομαδικοτητα.Δεν ειναι τοσο δηλαδη τυπου unreal "βγαινω εξω και οτι παρει το ματι μου να το σφαξω" , αλλα περισσοτερο να προσεγγισεις τα objective σου με την καταλληλη υποστηριξη.Ενας medic πρεπει να ειναι ηλιθιος για να μπει πρωτος σε ενα δωματιο οπου γινεται πανικος.Ενας scout δεν κοιταει μονο το ποσα kills κανει , αλλα και το ποσο θα βοηθησει την ομαδα του αποκαλυπτοντας την ακριβη θεση του αντιπαλου.κλπ κλπ

Ειναι αρκετα ψαγμενο πραγματικα.

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Δεν ξέρω πως είναι το online του KZ2 (σαφώς) αλλά από ότι έχω ακούσει και διαβάσει δεν θα έχει καμία σχέση με το gameplay του cod4.Στο cod μακάρι να είχες μάτια και στον σβέρκο,δεν έχεις πού να φυλαχτείς και επικρατεί ένας κουραστικός χαμός.
    Γι αυτό λέω για τα αντανακλαστικά.Και viva pinata να παίζεις online τα αντανακλαστικά είναι από τους βασικούς λόγους για να νικήσεις,απλά στο cod καταντάει κουραστικό. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από αυτό και πήγα στο BC.Εκεί μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου πιο άνετα,είτε να μπεις στο κέντρο της μάχης είτε να "καθαρίζεις" από μακριά με sniper το τοπίο είτε να στείνεις καρτέρι κτλ.Αυτά είναι που ελπίζω να έχει το KZ,το demo νομίζω πως μου έδωσε κάποια τέτοια στοιχεία αλλά δεν ξέρω πως είναι αργότερα οι χάρτες.

Name
    Δημήτρης

Οπως ακριβως το φανταζεσαι ειναι Χριστο.Εγω ειμαι απο κακος εως μετριος στο online first person aiming.Ουτε αντανακλαστικα τρελα εχω , ουτε και ιδιαιτερο skill στο aiming.Και ομως με τον τροπο που ειναι δομημενο το παιχνιδι , αφηνει ακομα και εναν πολυ μετριο παιχτη οπως εγω , να μπορει να βοηθησει την ομαδα και το κυριοτερο , ΝΑ ΧΑΡΕΙ το παιχνιδι χωρις να χρειαζεται να ειναι κανενας τρελος shootερας.

Οχι οπως στο COD δηλαδη , που εγω προσωπικα που απο περιεργια ειπα να ξαναπαιξω πριν λιγο καιρο , μπηκα και δεν προλαβαινα να κλ..ω που λεμε.Ναι ρε παιδια , οκ δεν ειμαι καλος , αλλα οχι και τετοιο καψιμο παει πολυ.

Στο ΚΖ2 ακομα και αν εισαι εντελως αχρηστος , θα παιξεις αξιοπρεπως και θα βοηθησεις την ομαδα σου , οχι απαραιτητα με τον τρελο αριθμο kills αλλα με support.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Επρεπε να βαλουν online στο demo,αλλα απο την αλλη καλυτερα που δεν εβαλαν,να το δουμε μια και καλη
    .

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Πω πω μέσα στα άγρια χαράματα αναλύετε το multiplayer.

Εγώ θέλω να πω ότι με εκνευρίζει όταν όλο το mp στηρίζεται στα αντανακλαστικά οπότε μακάρι να έχει αρκετή στρατηγική και να επιβραβεύει τα classes και με άλλους τρόπους εκτός από το kill count.

Y.Γ. Και επειδή θα χαλάσω την παράδοση που θέλει σε κάθε post να υπάρχει και το αρκτικόλεξο COD και να συγκρίνεται με το Killzone το αναφέρω.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

kati mou leei oti to gamespot testarontas to multiplayer tou kai vathmologontas meta tha tou valei vathmo poli megalitero apo 9.0 pou eihe valei sta cod4 kai gow2.
    pantos oso paizo to demo kollao perissotero...
    Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

PS4forums Fanatic redismagik's Avatar
    PSN ID
    redismagik

epexa to demo simera.oraia eikona ki ixos .alla de trelathika.vevea to komati itan polli mikro .ego to exo paraggilei pio polli gia to online ki ekei tha to krino.makari na exei tin idia dinamiki opos sto cod4 pou epernes tin ''parea'''sou ki evgenes gia polemo!apo to xeireizmo den mou arese pou eprepe na patiseis to r3 gia na zoumarei.mou fanike ki ligo skoteino alla mallon den ekana kala ta settings stin arxi.pantos diavazontas ta sxolia pou exoun kanei gia to game auto prepei na eimaste polli esiodojoi!

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

το demo γραφει στο menu του 2008.Δεν ειναι η τελικη εκδοση αυτη του demo
    Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Killzone 2 Official Controller input
    http://boardsus.playstation.com/play...read.id=143456

Seb Downie, QA Manager, Guerrilla Games: "I have been looking at this with one of our Game Designers and we are starting to come to the conclusion that this is down primarily to the design decision to make the game weightier. Killzone 2 is not a 'twitchy' shooter like some of you might be (rightfully) accustomed to and we think it might simply be down to some growing pains on some people's behalf. In this demo we also did not add the section that comes before this where a player would naturally climatize to the controls and have simply dumped you on Corinth River, so I think a lot of these complaints will be negated by the players natural progression through the full game."

Name
    Δημήτρης

Redismagick, ξαναματαπαναλαμβανω , το ΚΖ2 δεν μοιαζει καθολου στον τροπο παιχνιδιου με το COD4.Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο , ολα τα παιχνιδια FPS απο εδω και περα πρεπει να ειναι απομιμησεις COD για να ειναι καλα?Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο.

Λοιπον φρεσκα νεα το edge magazine (που εχει θαψει ολα τα exclusives MGS4 8/10 , Resistance 6/10 κλπ κλπ) εδωσε στο ΚΖ2 7/10 ...να θυμησω επισης πως το HALO 3 γι αυτους ηταν 10αρι.

Δεν λεω οτι το ΚΖ2 αξιζει για δεκαρι , αλλα τουλαχιστον 8 με 9 , πιστευω το αξιζει.Και βασικα οταν περιπου 50 ατομα εχουν κανει review το παιχνιδι δινοντας απο 9 μεχρι και 10 και ξαφνικα καποιος βαζει 7 , κατι δεν παει καλα...ελεος πια με το edge , ευτυχως ουτε ενα hit δεν τους εχω δωσει!

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

Quote Originally Posted by redismagik View Post
    epexa to demo simera.oraia eikona ki ixos .alla de trelathika.vevea to komati itan polli mikro .ego to exo paraggilei pio polli gia to online ki ekei tha to krino.makari na exei tin idia dinamiki opos sto cod4 pou epernes tin ''parea'''sou ki evgenes gia polemo!apo to xeireizmo den mou arese pou eprepe na patiseis to r3 gia na zoumarei.mou fanike ki ligo skoteino alla mallon den ekana kala ta settings stin arxi.pantos diavazontas ta sxolia pou exoun kanei gia to game auto prepei na eimaste polli esiodojoi!
    μπορεις να αλλαξεις τα κουμπια και να το κανεις να ζουμαρει με το L1!

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Λοιπον παιδια, μολις πηρα το παιχνιδι. Θα δοκιμασω αν παιζει το online και θα επιστρεψω για να γραψω εντυπωσεις! Αντιο ζωη

PS4forums Fanatic redismagik's Avatar
    PSN ID
    redismagik

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Redismagick, ξαναματαπαναλαμβανω , το ΚΖ2 δεν μοιαζει καθολου στον τροπο παιχνιδιου με το COD4.Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο , ολα τα παιχνιδια FPS απο εδω και περα πρεπει να ειναι απομιμησεις COD για να ειναι καλα?Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο.

Λοιπον φρεσκα νεα το edge magazine (που εχει θαψει ολα τα exclusives MGS4 8/10 , Resistance 6/10 κλπ κλπ) εδωσε στο ΚΖ2 7/10 ...να θυμησω επισης πως το HALO 3 γι αυτους ηταν 10αρι.

Δεν λεω οτι το ΚΖ2 αξιζει για δεκαρι , αλλα τουλαχιστον 8 με 9 , πιστευω το αξιζει.Και βασικα οταν περιπου 50 ατομα εχουν κανει review το παιχνιδι δινοντας απο 9 μεχρι και 10 και ξαφνικα καποιος βαζει 7 , κατι δεν παει καλα...ελεος πια με το edge , ευτυχως ουτε ενα hit δεν τους εχω δωσει!

re dimitri den eipa tpt kako gia to game.oute anefera oti gia na mou aresei prepi na miazei sto cod.aplos ekana mia anafora pos esthanosoun otan empenes sto cod.isa isa makari na exei to kill2 na mas prosferei ena allo idos diaskedasis!:tiphat:

Bookmarks

Bookmarks