Page 43 of 109 FirstFirst ... 333940414243444546475393 ... LastLast
Results 841 to 860 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Απλα ροφλ...
    ΥΓ: Δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο που θα πω τωρα , αλλα με αυτον τον χαρακτηρα που ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου , ισως ειναι η πρωτη φορα που απογοητευομαι απο τον Nomura.Βεβαια μπορει να μην φταιει λογικα αυτος , αφου μαλλον η νεα πολιτικη της Square :"θελω να προσεγγισω τους αμερικανους και την δυτικη κουλτουρα" προφανως τον αναγκασαν να βαλει αυτον τον χαρακτηρα σαν ενα στοιχειο τετοιο.

Δεν ξερω δειχνει εντελως ασχετος με το υφος των final fantasy... μα αφρο μαλλι??!? GTA meets Final Fantasy?!? lol
    +1
    Αν δεν βλέπεις φιγούρες στυλ Cloud σε Final Fantasy, με τα περίεργα μαλλιά.. Τώρα ο μαυρούλης μπορεί και να είναι συμπαθητικός σαν χαρακτήρας στο παιχνίδι, αλλά σίγουρα διαφορετικός απ'ότι έχουμε συνηθίσει.

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Φανταζομαι ειδατε τον νεο χαρακτηρα του παιχνιδιου.
    http://finalfantasy-xiii.net/media/scans/v-jump/24.jpg
    Στην αρχη αρχισα να γελαω, μετα μου θυμησε τον Shaft αλλα τελικα μου αρεσει γιατι ειναι κατι διαφορετικο
    Μα που τον θυμήθηκες τον Shaft???? Πετυχημένη παρομοίωση..!

Οπως επισης γελιεται οποιος πιστευει οτι εαν χρειαζεται κατι να κοψουν απο υλικο ,λογω του 360 και για να αποφυγουν το τυχον 3ο δισκακι που χρεωνει με προστιμο η MS για το 360 , τοτε ειναι παντελως μα παντελως αδαης!
    Ειναι το μονο που φοβαμαι και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα γινει

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Πφφφ, εγω θα το παραγγειλω οταν θα βγει στην ιαπωνια,σιγα μην περιμενω να το μεταφρασουν μετα απ'ολα αυτα ΧΡ :fryingpan:
    2011.... Μαλιστα...Avenger παιδι μου ποσο χρεωνεις την ωρα για ενα εντατικο μαθημα ιαπωνικων:bgrin2:

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Να υπενθυμίσω οτι και στο 7μο παιχνιδι της σειρας υπηρχε έγχρωμος (ειναι ρατσιστικο να το λεμε μαυρος ΧΡ),o Barret Wallace μόνο που δεν εχει αφανα και ειναι πιο "ντουλαπας" απο αυτον εδω (ο οποιος σιγουρα ειναι ακυρος ΧΡ)

@Agent_Prinny: Πιστεψε με,δεν θα μαθεις και τιποτα ιδιαιτερο, καλυτερα να τα δωσεις σε κανονικο δασκαλο ΧΡ
    Spoiler!

Να υπενθυμίσω οτι και στο 7μο παιχνιδι της σειρας υπηρχε έγχρωμος
    Aν δεν κανω λαθος ηταν και ο Kiros Seagill απο το VIII
    http://finalfantasy.neoseeker.com/w/...rosSeagill.jpg
    Last edited by AgentPrinny007; 16-01-2009 at 00:49.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To θεμα δεν ειναι οτι ειναι μαυρος , που δεν κολαει.Μαυρος υπηρχε και στο FFX ,εκτος απο ολα τα αλλα FF που αναφερανε πιο πανω τα παιδια.

Το προβλημα ειναι το παρουσιαστικο του.Το οποιο δεν εχει καμμια σχεση με το υφος των FF.Το ντυσιμο του ειναι casual , σαν να ειναι Νευορκεζος απο την εποχη μας , ο οποιος βρηκε μια μαυρη τρυπα και μεταφερθηκε στον κοσμο του FF.Δεν εχει κανενα απολυτως στοιχειο "εξωπραγματικο" , πιο πολυ μοιαζει με χαρακτηρας καποιου Resident Evil , ή καποιου Metal Gear , Tomb Raider , παρα Final Fantasy...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Να υπενθυμίσω οτι και στο 7μο παιχνιδι της σειρας υπηρχε έγχρωμος (ειναι ρατσιστικο να το λεμε μαυρος ΧΡ),o Barret Wallace μόνο που δεν εχει αφανα και ειναι πιο "ντουλαπας" απο αυτον εδω (ο οποιος σιγουρα ειναι ακυρος ΧΡ)

@Agent_Prinny: Πιστεψε με,δεν θα μαθεις και τιποτα ιδιαιτερο, καλυτερα να τα δωσεις σε κανονικο δασκαλο ΧΡ
    Το ανάποδο βασικά. Το έγχρωμος είναι το ρατσιστικό. Τουλάχιστον στα αγγλικά αν πεις "black" δεν πειράζει, αλλά μην τυχόν πεις "colored" (λες και τον έβαψαν τον άνθρωπο :frog.

Όπως και να 'χει, εγώ γέλασα βλέποντας τον χαρακτήρα πιστεύοντας ότι είναι αστείο, αλλά τελικά δεν μου κακοφαίνεται σαν ιδέα. Σύμφωνα με το περιοδικό είναι ένας ladies man και θα φέρει μια διαφορετική νότα στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού (δηλαδή τα ξανθωπά metrosexual ερμαφρόδιτα όπως Tidus, τον άλλον στο FF12 και έναν ξανθό στο FF13 είναι καλύτερα; ). Και μην λέμε "GTA meets FF" γιατί αυτό κι αν είναι ρατσιστικό (αν ήταν όλοι οι μαύροι όπως στο GTA καήκαμε :hide.

Πιστεύω θα είναι το funny sidekick και δεν θα παρεμποδίσει στο epicness του story.

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

Final Fantasy XIII coming April 2010 at earliest
    http://www.ps3center.net/news/2149/final-fantasy-xiii-coming-april-2010-at-earliest/

While Final Fantasy XIII has been confirmed for a release 'sometime' in 2009 in the land of the rising sun, Square Enix has shuffled it's feet for a long time concerning the highly anticipated title's release abroad. However, in a recent stock holder's meeting, Square Enix president Yoichi Wada confirmed that the title would not hit foreign soil until April 2010 at the earliest. While it isn't specifically stated, the timing of the release would indicate that Square Enix is intending on releasing the title in 2010 to bolster sales numbers of both the 2009 and 2010 fiscal years.
    Wada confirmed that the title would still be exclusive to Sony's console in Japan, while the North American and Europe release would be simultaneous on the 360 and the PS3.
    Final Fantasy XIII is the latest entry into the long running franchise. The highly anticipated title is due out in 2010 for the PS3 and XBox 360.
    Οπότε φέτος με τίποτα στην Ευρώπη..

Οτι θα υπαρχει μαυρος με αφρο μαλλια στο παιχνιδι το ειχα διαβασει εδω και εβδομαδες
    σε ξενο φορουμ.Μαλιστα οι ιδιες πηγες αναφερουν(παντα ηθελα να το πω αυτο:roflοτι ειχαν δει αφρο πορτοκαλι μαλλια.Εχω την εντυπωση οτι θα δουμε κι αλλους"περιεργους"χαρακτηρες

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    . Και μην λέμε "GTA meets FF" γιατί αυτό κι αν είναι ρατσιστικό (αν ήταν όλοι οι μαύροι όπως στο GTA καήκαμε :hide.
    Γιατι να μην το λεμε και γιατι ειναι ρατσιστικο?
    Ο χαρακτηρας μου στο San Andreas ηταν κατα 80% ιδιος σε παρουσιαστικο και χαρακτηριστικα με τον νεοεμφανιζομενο ladies man του FFXIII.Αν εξαιρεσουμε το λιγο διαφορετικο μουσακι που ειχε ο δικος μου , ιδιοι ειναι.

Οπως ειπα και στο πιο πανω ποστ μου , το προβλημα δεν ειναι το χρωμα του χαρακτηρα , αλλα το στυλ του και η ενδυμασια του.

Δεν εχει απολυτς καμμια σχεση με χαρακτηρες απο Final Fantasy.Και οχι δεν εννοω οτι ολοι οι χαρακτηρες των FF πρεπει να ειναι αμφιβολου φυλου , ουτε και ΕΜΟ.Οποιος θυμαται τον Irvine απο το FFVIII ξερει πολυ καλα τι εννοω.

Το προβλημα ειναι το αφρο - gangsta look που εχει γενικα ο χαρακτηρας.Δεν εχει τιποτα το εξωπραγματικο ή περιεργο απανω του.Αυτη ειναι τουλαχιστον η αποψη μου.

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by Babis_ECE View Post
    Final Fantasy XIII coming April 2010 at earliest
    http://www.ps3center.net/news/2149/final-fantasy-xiii-coming-april-2010-at-earliest/

Οπότε φέτος με τίποτα στην Ευρώπη..
    Το επιβεβαιώνει και το ΙGN σήμερα.

http://ps3.ign.com/articles/945/945572p1.html

καλά εντάξει, περαστικά μας...μπράβο Square

μου αρέσει που λέει και "at least", δλδ στην καλύτερη

Name
    Δημήτρης

Blame Microsoft for Final Fantasy XIII delay on PS3

No shit Sherlock!

Squarenix : "US/PAL PS3 versions of FFXIII will not be delayed because of the xbox360 port."

FFXIII Japan release date: end of 2009
    FFXIII US/PAL release dates : not atleast april 2010

In comparison Star Ocean 4 Release dates:
    Japan : February 19 2009.
    US: February 24 2009.

http://gamer.blorge.com/2009/01/15/b...-delay-on-ps3/

^^τα νευρα μου......που εχω βαλει τα χαπια μου?
    ο Shaft σε νεες περιπετειες.
    http://finalfantasy-xiii.net/2009/01...ranslated.html

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post

Πιστεύω θα είναι το funny sidekick και δεν θα παρεμποδίσει στο epicness του story.
    Kαπως ετσι το βλεπω κι εγω, και το προηγουμενο FF της συγκεκριμενης ομαδας (Χ) ειχε τον Wakka, τον creole funny guy με accent και ολα τα συναφη. Απλα αυτη τη φορα επελεξαν κατι πιο afro, μιας και το κοινο ειναι λιγακι διαφορετικο.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    ^^τα νευρα μου......που εχω βαλει τα χαπια μου?
    ο Shaft σε νεες περιπετειες.
    http://finalfantasy-xiii.net/2009/01...ranslated.html
    Γιατί ρε παιδιά είστε τόσο κολλημένοι.
    Δηλαδή όλοι χαρακτήρες πρέπει να είναι copy paste του Cloud, του Zack και του Sephiroth....?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Γιατί ρε παιδιά είστε τόσο κολλημένοι.
    Δηλαδή όλοι χαρακτήρες πρέπει να είναι copy paste του Cloud, του Zack και του Sephiroth....?
    Και εσυ βρε person καθε φορα που γραφεται μια αποψη αρνητικη για καποιο στοιχειο του παιχνιδιου , γιατι εισαι τοσο αντιδραστικος μαζι μας και δεν μας αφηνεις να εχουμε την αποψη μας?Δηλαδη πρεπει ολα να μας αρεσουν για να μην ειμαστε κολλημενοι?

Το κανεις μονιμως τελευταια ,και οχι μονο για το FF αλλα γενικα.Γιατι?

Δεν εχω το δικαιωμα να γυρισω και να πω "δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρας"?Ημαρτον δηλαδη!Αποψεις αναφερουμε.Toν Nomura τον εχουν ολοι σε υψηλη εκτιμηση.Απλα αυτος ο χαρακτηρας ηταν για εμενα miss-fire.Οπως ηταν miss-fire και η μαιμου στο MGS4 ως κωμικο στοιχειο για εμενα.

Και απο που κι ως που ολοι θελουν εναν Cloud και εναν Sephiroth?Το μονο Final Fantasy που εχεις παιξει ειναι το 7?Γιατι δεν νομιζω οι χαρακτηρες του FFΙX , του FFX και του FFVIII να ειχαν καμμια σχεση μεταξυ τους ολοι....εκτος και αν ο Zidane εχει καμμια σχεση με τον Cloud ή τον Squall και εγω δεν το καταλαβα.

Οπως επισης κια οι υπολοιποι χαρακτηρες του FFXIII ειναι μια χαρα.Κανεις δεν παραπονεθηκε , ισα ισα που -εμενα τουλαχιστον- μου αρεσε πολυ που εχει female πρωταγωνηστρια!Απλα αυτος δεν μας κολλαει σε μερικους!.Και δεν ειμαστε οι μονοι , πληθος κοσμου (και 360 users) απλα δεν τους αρεσε.Δεν λεει κατι αυτο.Αποψεις ειναι αυτες.

Φιλικα παντα.
    Last edited by Valkyre; 16-01-2009 at 18:15.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Και εσυ βρε person καθε φορα που γραφεται μια αποψη αρνητικη για καποιο στοιχειο του παιχνιδιου , γιατι εισαι τοσο αντιδραστικος μαζι μας και δεν μας αφηνεις να εχουμε την αποψη μας?Δηλαδη πρεπει ολα να μας αρεσουν για να μην ειμαστε κολλημενοι?

Το κανεις μονιμως τελευταια ,και οχι μονο για το FF αλλα γενικα.Γιατι?

Δεν εχω το δικαιωμα να γυρισω και να πω "δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρας"?Ημαρτον δηλαδη!Αποψεις αναφερουμε.Toν Nomura τον εχουν ολοι σε υψηλη εκτιμηση.Απλα αυτος ο χαρακτηρας ηταν για εμενα miss-fire.Οπως ηταν miss-fire και η μαιμου στο MGS4 ως κωμικο στοιχειο για εμενα.
    Γιατί πολύ απλά έχω την τάση να αποφεύγω forums για παιχνίδια για τα οποία δεν νοιάζομαι τόσο πολύ(πχ Resident Evil 5, Killzone 2), ή για παιχνίδια που ξέρω πως δε θα μου αρέσουν (πχ Home, Motorostorm 2).

Αν όμως καταλάβω πως ένα παιχνίδι για το οποίω λιώνω αδικείται, τότε θα κάνω τα πάντα για να το υπερασπιστώ.

Και εσείς συγκεκριμένα αδικείτε σε μεγάλο βαθμό το FF XIII και την ομάδα πίσω από αυτό, και πιο συγκεκριμένα μετά το σπάσιμο του exclusivity.
    Μπορεί εσάς να σας φαίνεται άθλιος ο νέος χαρακτήρας (μετά τον Cj του San Andreas σειρά έχει και ο Cole του GoW, σωστά, αλλά εγώ και πολύς κόσμος τον βρίσκουμε ενδιαφέρον, ίσως έχει κάτι παραπάνω να δώσει από ακόμα έναν συνηθισμένο, semi-emo ήρωα.

Φιλικά, έτσι;

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Αν όμως καταλάβω πως ένα παιχνίδι για το οποίω λιώνω αδικείται, τότε θα κάνω τα πάντα για να το υπερασπιστώ.
    Εεεε...wow....ok...πάμε παρακάτω....

Η σειρά έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό με το γενικόλογο story του 12 και τον άθλιο αλά action χειρισμό του. Αν το JRPG δεν έχει turn based μάχες (να δεχτώ πολύ ευχαρίστως action κομμάτια όπως block, συγχρονισμένες κινήσεις κλπ.) είναι σα να βγάζεις ποδοσφαιράκι και οι παίκτες να παίρνουν την μπάλα με τα χέρια τους.

Ο εν λόγω μόρτης παρ' όλα αυτά δεν μπορώ ότι με χάλασε, πάντα υπάρχει ένας χαρακτήρας ψιλό comic relief, εντάξει και ο Μπάρετ είχε κούρεμα mohawk σε ότι αφορά το άφρο, αλλά καταλαβαίνω την αντίδραση του κόσμου. Σίγουρα να περιμένετε πολλά δυτικοποιημένα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία από ποτέ. Πάντα τα ΦΦ είχαν μιας μορφής ανεπτυγμένη σχετικά τεχνολογία, αλλά συνήθως ακόμα και η τεχνολογία αυτή εμπεριείχε το μυστηριακό και μαγικό μέσα της. Ξεχάστε το...

Απρίλιος του 2010... οκ, δεν θα κρατάω και την ανάσα μου, μέχρι τότε μάλλον θα έχω παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια από ότι καταλαβαίνω ότι θα είναι το FF13....

Name
    Δημήτρης

Να ξεκηνησω λεγοντας εννοειται φιλικα , εγω δεν το ειπα ειρωνικα στο τελος του ποστ μου , συζητηση κανω εστω και αν διαφωνω με καποιον.

Λοιπον ξεκιναω απο την αρχη του ποστ σου:
    Γιατί πολύ απλά έχω την τάση να αποφεύγω forums για παιχνίδια για τα οποία δεν νοιάζομαι τόσο πολύ(πχ Resident Evil 5, Killzone 2), ή για παιχνίδια που ξέρω πως δε θα μου αρέσουν (πχ Home, Motorostorm 2).
    Πρωτον , απο που και ως που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι εγω δεν ενδιαφερομαι για το παιχνιδι?Γιατι αν εννοεις οτι "τι κανεις εδω valkyre αφου σου την σπαει το ενα και το αλλο" , πολυ απλα να σου απαντησω οτι Final Fantasy παιζω τα τελευταια 14 χρονια...μετα το metal gear ειναι η αγαπημενη μου σειρα.Οποτε οχι απλα νοιαζομαι , νοιαζομαι και πολυ μαλιστα.Οταν ομως βλεπω η σειρα να ξεφευγει απο τις παλαιες αξιες οι οποιες με εκαναν να την αγαπησω , εννοειται οτι θα το αναφερω και με αυστηρο τονο μαλιστα.

Δευτερον ,ακομα και αν δεν με ενδιεφερε το παιχνιδι καθολου , εχω δικαιωμα να γραψω την αποψη μου οπως και ο καθενας.Εσυ μπορει να αποφευγεις παιχνιδια που δεν σε ενδιαφερουν καθολου , και εγω το ιδιο κανω στο 80% των περιπτωσεων, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εσυ και εγω δεν ασχολουμαστε τοσο με παιχνιδια που δεν μας νοιαζουν , οτι το ιδιο πρεπει να κανουν ολοι.Εδω ειναι φορουμ και δικαιωμα εκφρασης μιας αποψης εχουν ολοι.

Και εγω για ενα παιχνιδι το οποιο λιωνω και το βλεπω να αλλαζει υφος και χαρακτηρα θα κανω τα παντα για να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου.Επισης κρατα αυτο το quote σου για λιγο παρακατω.

Και εσείς συγκεκριμένα αδικείτε σε μεγάλο βαθμό το FF XIII και την ομάδα πίσω από αυτό, και πιο συγκεκριμένα μετά το σπάσιμο του exclusivity.
    Περισυνα ξινα σταφυλλια.Το exclusivity τελειωσε person , εφυγε, το χωνεψαμε , παει και τελειωσε.Το αναφερεις μονιμως λες και αυτος ειναι ο λογος που γυρναω και λεω , δεν μου αρεσει το νεο υφος του χαρακτηρα με το αφρο μαλλι.Ναι μας την εσπασε , αλλα οκ μην το παραχεσουμε κιολας περασε σχεδον ενας χρονος...

Δηλαδη για το Resi 5 που κανουμε παραπονα γιατι τα κανουμε?Γιατι παραπονιομαστε που δεν ειναι τοσο resident οσο τα παλια?Και αυτο επειδη βγαινει και στο 360?Για το God of War 3 που ειναι exclusive και εγω ΕΘΑΨΑ κυριολεκτικα (οπως και αρκετοι αλλοι) το trailer που μας εδειξαν γιατι το καναμε?Επειδη ειμαστε κολλημενοι?Στο 360 αυτο δεν βγαινει...Οχι , ειναι απλα θεμα εκφρασης μιας αποψης.

Μπορεί εσάς να σας φαίνεται άθλιος ο νέος χαρακτήρας (μετά τον Cj του San Andreas σειρά έχει και ο Cole του GoW, σωστά, αλλά εγώ και πολύς κόσμος τον βρίσκουμε ενδιαφέρον, ίσως έχει κάτι παραπάνω να δώσει από ακόμα έναν συνηθισμένο, semi-emo ήρωα.
    Οπως σου ανεφερα και στο πιο πανω quote , εδω φασκεις και αντιφασκεις...

Απο την μια μας λες οτι ειμαστε κολλημενοι που λεμε οτι δεν μας αρεσει το αφρο μαλλι ,και οτι ειμαστε αδικοι με την παραγωγη του FFXIII,απο την αλλη καθεσαι και εσυ τους κατηγορεις εμμεσως που σχεδιαζουν συνηθισμενους ΕΜΟ χαρακτηρες.Δηλαδη να γυρισω τωρα και εγω και να πω οτι εισαι κολλημενος και αδικος με την ιστορια και το παρελθον της σειρας?

Οπως ειπα ειναι απλα αποψεις.Οσο εκφραζονται κοσμια χωρις να προσβαλλουν και να προκαλουν, ειναι απολυτα σεβαστες.

Θελω να παιξω το FFXIII?Οσο τιποτα.
    Με εχει εκνευρισει η Squarenix (περαν του exclusivity)?Ναι και πολυ μαλιστα διοτι πρεπει να περιμενω σαν λαλακας υπερβολικα πολυ χρονο για να το παιξω και δεν ξερω εαν αυτο που θα παιξω θα ειναι ενα πατροπαραδοτο final fantasy ή ενα "westernised final fantasy" οπως ειναι η πολιτικη της SE τελευταια?
    Last edited by Valkyre; 16-01-2009 at 20:47.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Ο persongr έχει κάποιο δίκιο πάντως έστω και εάν είναι υπερβολικά αισιόδοξος (μάλλον εμείς όλο βρίσκουμε κουσούρια). Από τότε που έχει χαθεί το exclusivity δεν έχει αρθρωθεί θετικό σχόλιο σε αυτό το forum παρά μόνο από νέα μέλη που πρώτη φορά βλέπουν το XIII και εντυπωσιάζονται.

Εγώ απλώς απορώ πως λέτε με τόση σιγουριά ότι δεν θα είναι πολύ καλό παιχνίδι. Αφού εμείς οι ίδιοι λέμε ότι δεν μας δείχνει gameplay η SE πως βγάζουμε συμπεράσματα?

Πού ξέρουμε εάν ο τίτλος θα έχει το στοιχείο της μαγείας ή εάν οι εχθροί θα είναι όλοι χαρακτηριστικοί της βιομηχανικής επανάστασης. Που ξέρουμε ότι και οι νέοι χαρακτήρες δεν θα γίνουν αγαπητοί (μεταξύ μας η εμμονή με τους λευκούς-emo καταντάει ρατσιστική από την πλευρά των Ιαπώνων)?

Και τέλος θέλω να πω ότι μου έχει δοθεί η αίσθηση πως έχουμε κολλήσει σε συγκεκριμένη συνταγή όσων αφορά τα χαρακτηριστικά των FF (σύστημα μάχης, ατμόσφαιρα κτλ).

Έχουν βγει τόσα FFs (12 χωρίς τα άπειρα subtitles) και δεν γίνεται όλα να είναι σαν το 7 (που είναι μέτριο sorry) ή το 10 (που είναι όντως κορυφαίο). Το 12 για παράδειγμα ήταν ο ορισμός της ποιότητας σε όλους τους τομείς και ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι.

Εγώ έχω ασκήσει αρνητική κριτική πολλές φορές αλλά στην SE για τις επιλογές της και όχι για το ίδιο το παιχνίδι. Ίσως σε μερικούς μήνες να έχουμε αρκετά στοιχεία για να ασχοληθούμε και με το αποτέλεσμα.
    Last edited by marzel19; 16-01-2009 at 20:29.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.