Ρε παιδια.. ξερει κανεις πως το περνω αυτο που ειναι εκει μεσα; Μηπως πρεπει να κατεβασω τη μπαλα απο πανω κατω;
Ρε παιδια.. ξερει κανεις πως το περνω αυτο που ειναι εκει μεσα; Μηπως πρεπει να κατεβασω τη μπαλα απο πανω κατω;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Υπάρχει ένα πράσινο κυκλάκι στον πάνω όροφο το φέρνεισ εκει που είναι αυτό και σου ανοίγει
παιδιά ξέρει κανέις πώς να βάλλς σε ένα emmiter να πετάει αντικείμενα με φωτιά ?
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
Παιδια τα level που δημιουργεις μετα τα δημοσιευεις στο ιντερνετ? η κανεις invite και παιζεις με γνωστους
παιδια πειτε μου κανενα ηλεκτρονικο καταστημα απο Ελλαδα που να το εχει το game γιατι εψαξα σε κανενα δυο site και δεν το εχουν
πήγενε στο www.skroutz.gr και δες.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
Εχει δοκιμάσει κανείς, αν δουλεύει το bluetooth με το παιχνίδι; Κάνεις chat δηλαδή;
ναι μιλας και σε ακουνε ο αλλοι
NBA 2K LIKE A BOSS!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Παιδιά το πείρα και εγώ την παρασκευή από το Saturn στο Γέρακα...Πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλό..πραγματικά κολλάς!!
Αν θέλει κανείς να παίξουμε ας με κάνει add (PSN : cmi35 )...
ύπαρχει ειδικό thread, δες εκεί...
Bill Shankly
Έχω διαβάσει πολλά (και κυρίως καλά) για το παιχνιδάκι αυτό και είπα και γω με τη σειρά μου να το τσιμπίσω. Μόλις ενημερώθηκε το blah και μου 'βγαλε "shipped 8/12". Η πρώτη μου αγορά οnline για παιχνίδι, ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί το τόσο μικρό κόστος μου φαίνεται λίγο "περίεργο" (είμαι και καχύποπτος μ' αυτά). Άντε να το δω και αυτό τι λέει.
Έχω καταλάβει ότι το Online του είναι Must! Ετοιμαστείτε να με ανεχτείτε :-P
eime jana sto kolpo ama me vlepete rixte kana invite.......
re paidia mi to sizitate katholou.to blah eine gia europaiko pexnidia isos i kaliteri epilogi!
Bookmarks