Page 25 of 29 FirstFirst ... 15212223242526272829 LastLast
Results 481 to 500 of 567

Thread: Tomb Raider Underworld

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Αραγε τωρα η Eidos θα ξανασκεφτει την πολιτικη της εναντι του PS3?
    http://www.gamesindustry.biz/article...-playstation-3
    Aς πρόσεχαν...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Το θέμα δεν είναι ότι πάθανε και τίποτα. Τα τσέπωσαν από τη Microsoft, τα παίρνουν τώρα αποδεδειγμένα κι από το PS3 fanbase. Μάλλον επιβραβεύονται που δεν μας δώσαν τίποτα

Advanced Member Stavtag's Avatar
    PSN ID
    Stavtag

Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ από το game.co.uk. Έβαλα να παίξω, εκστασιάστηκα με τα γραφικά καθώς δεν το περίμενα τόσο καλοφτιαγμένο, και έπαιξα μέχρι εκεί που φτάνει στο σκάφος. Έκανα save. Πάω να παίξω και τι να δώ, όπως και να βουτήξω, ότι και να κάνω, με το που πέφτω στη θάλασσα με τραβάει κάτω από το σκάφος. Έκανα 20 φορές load το saved game, και συνέβαινε το ίδιο πράγμα every single time! Όσο και να κολυμπήσω είμαι κολλημένος κάτω από το σκάφος. Αποτέλεσμα? Ξεκίνησα το παιχνίδι από την αρχή. Και άντε τώρα ήμουν τυχερός και μόλις είχα ξεκινήσει να παίζω... Σκεφτείτε να συμβεί κάτι τέτοιο προς το τέλος του παιχνιδιού...
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=243&dateline=12262604  93
    Spoiler!

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Ompooo, exei tetoia bugs??
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Εγώ πάντως το πέρασα εκείνο το σημείο και δεν αντιμετώπισα κάτι. Το παιχνίδι με έχει εντυπωσιάσει, πολύ ανώτερο αυτών που περίμενα με εντυπωσιακά γραφικά και περιβάλλοντα. Επιτέλους η Crystal Dynamics κατάλαβε τι εστί Tomb Raider και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι το πρώτο πραγματικό Tomb Raider που έχουμε πάρει μετά το Tomb Raider 4.

PS4forums Fanatic greekteo's Avatar
    PSN ID
    Greekteo
    Name
    Κωνσταντίνος

Εμενα που το επαιξα στο PC μου αρεσε αρκετα. Πολυ ωραια γραφικα και περιβαλλοντα με τεραστιους χωρους μεσα στους οποιους χανεσαι. Ωραιο και το animation και πολυ πορωτικο το story. Το επαιξα στο μετριο επιπεδο δυσκολιας και μου φανηκε απιστευτα ευκολο. Επισης, το τερματησα αρκετα γρηγορα θα ελεγα, δηλαδη μεσα σε 6 ωρες περιπου. Ιδια διαρκεια με Legend μου φανηκε πως ειχε.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Και εγω το παιζω στο pc και εχω φαει τρελο κολλημα, το παιχνιδι ειναι φοβερο, tomb raider στα καλυτερα του. Και για οσους λενε για τα γραφικα, στο pc με full settings που το παιζω εγω ειναι εκπληκτικα, μπορει οι χαρακτηρες να φαινονται λιγο "πλαστικοι" αλλα τα τοπια, οι φωτισμοι, τα εφε στο νερο και το animation ειναι σε top επιπεδο...και η lara πιο κουκλα απο ποτε

Elite KosmixGR's Avatar
    PSN ID
    KosmixGR
    Name
    Κώστας

Why is Tomb Raider selling better on PS3?

Greg Howson writes:

"Am I the only one a little surprised to see that the Tomb Raider Underworld is selling better on PS3 than 360? Yes, you could argue that 360 owners have simply too many games available at the moment - including exclusives like Gears of War 2 and Fable 2 – and that Lara has to join the queue. Plus 360 owners do – as a stereotype – prefer their shooters to their platform puzzle games. But PS3 owners have got exclusives like LittleBigPlanet and Resistance 2, as well as access to most of same third party games that 360 owners have. So why has Lara proved more popular to PS3 owners than 360?"

source

PSN ID
    Desperate_Gamer

Θέλει και ερώτημα; Για τον ίδιο λόγο που Metal Gear Solid και 360 δεν ταιριάζουν... Τι να πεις...

Πάντως σήμερα έχοντας αφιερώσει περισσότερη ώρα στο παιχνίδι μπορώ να πω ότι είναι δώρο εξ ουρανού για τους Tomb Raider fans των παλιών παιχνιδιών. Μου θυμίζει πάρα πολύ το Tomb Raider 3 σε περιπλοκότητα περιβάλλοντος και δυσκολία. Συγχαρητήρια στην Crystal Dynamics για την άψογη δουλειά.

Τα γραφικά και τα χρώματα είναι επίσης πάρα πολύ εντυπωσιακά και ζωντανά. Το μόνο ελάττωμα είναι οι μικρές τεχνικές ατέλειες που ναι μεν δεν κάνουν την παρουσία τους έντονα αισθητές, αλλά χαλάνε την εντυπωσιακή εικόνα που δίνει το υπόλοιπο παιχνίδι.

paidia to game to termatisa se 3 meres pali[opws klasika ola ta tomb raider apo to legend kai meta]....Ime megalos fan tis seiras,

na fantastite ksekinisa na paizw tomb raider apo deutera dimotikou kai ime twra foithths kai ta exw termatisei ola xwris kwdikous...

twra sto telos den sas lew ti ginete apla afinei kapia simadia ta opia me kateliksan se dyo simperasmata.
    i to paixnidi tha sinexistei kialo
    i to paixnidi teleiwse oristika me to underworld....

den kserw pantws enw to perimena arketa megalo itan telika poly mikrotero apo ola...

termatiste to aksizei ton kopo...

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by djconffes View Post
    paidia to game to termatisa se 3 meres pali[opws klasika ola ta tomb raider apo to legend kai meta]....Ime megalos fan tis seiras,

na fantastite ksekinisa na paizw tomb raider apo deutera dimotikou kai ime twra foithths kai ta exw termatisei ola xwris kwdikous...

twra sto telos den sas lew ti ginete apla afinei kapia simadia ta opia me kateliksan se dyo simperasmata.
    i to paixnidi tha sinexistei kialo
    i to paixnidi teleiwse oristika me to underworld....

den kserw pantws enw to perimena arketa megalo itan telika poly mikrotero apo ola...

termatiste to aksizei ton kopo...
    Συγνώμη αλλά όλα τα παιχνίδια στο τέλος αφήνουν σημάδια είτε ότι θα συνεχιστούν είτε ότι τελειώνουν οριστικά. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Επιπλέον, το παιχνίδι δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα μικρό εφόσον δεν ξέρω και current gen παιχνίδι που να κρατάει περισσότερο (και δεν μιλάω για τεχνάσματα σαν το Far Cry 2).

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Cool Member edafermosjunior's Avatar
    PSN ID
    BagelisDafermos

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν παταω να κανει καινουριο παιχνιδι μου εχει τρεις απιλογες η μια που με βγαζει εκει που κανει την εκρηξη στο σπιτι η αλλη επιλογη στο χταποδι...ο θεος να το κανει....και την τριτη δεν την ειδα...εαν υπαρχει εξηγηση ...

Senior Member gabrigal's Avatar
    PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

Χαιρετω τα παιδια. Να ρωτησω κατι θελω ρε παιδια. Ειμαι στο mexico στο Tomb raider και στο σημειο που εβαλα τα δυο κεφαλια στις δυο πλευρες, γυρισα τα γραναζια και βγεικε ενα τεραστιο αγαλμα με δυο κεφαλια που ανοιγει και μια πορτα και πρεπει να τρεξεις με την μηχανη να προλαβεις να μπεις μεσα. Μπηκα μεσα εδειξε το βιντεακι που η λαρα προλαβαινει να μην πεση μεσα στα καρφια και απο εκει και υστερα οταν ξαναπαιζω περνω την μηχανη μπαινω αριστερα στον διαδρομο και φτανω σε ενα σημειω που εχει μια ξυλινη γεφυρα με εναν λακο στην μεση. Αλλοι φιλοι που το εχουν φτασει εκει μου λενε οτι η γεφυρα ειναι σηκωμενη και μου το εχουν δειξει και με mms φωτο. Εμενα γιατι ειναι κατω και δεν μπορω να περασω απο πουθενα? Υπαρχει αλλος με το ιδιο προβλημα?lease2::banghead::banghead:lease2:

Cool Member michalaros's Avatar
    PSN ID
    kws25mi
    Name
    Κώστας Μιχάλαρος

εκει που ειναι κατεβασμενες οι ξυλινες ραμπες,ανεβαινεις στο πλαι στα κονταρια κ πιανεσαι σε ενα σημειο σε μια κολονα ωστε να κατεβει ο μηχανισμος κατω και να ανοιξουν οι ραμπες.

Advanced Member j0e's Avatar
    PSN ID
    joe21r

Quote Originally Posted by gabrigal View Post
    Χαιρετω τα παιδια. Να ρωτησω κατι θελω ρε παιδια. Ειμαι στο mexico στο Tomb raider και στο σημειο που εβαλα τα δυο κεφαλια στις δυο πλευρες, γυρισα τα γραναζια και βγεικε ενα τεραστιο αγαλμα με δυο κεφαλια που ανοιγει και μια πορτα και πρεπει να τρεξεις με την μηχανη να προλαβεις να μπεις μεσα. Μπηκα μεσα εδειξε το βιντεακι που η λαρα προλαβαινει να μην πεση μεσα στα καρφια και απο εκει και υστερα οταν ξαναπαιζω περνω την μηχανη μπαινω αριστερα στον διαδρομο και φτανω σε ενα σημειω που εχει μια ξυλινη γεφυρα με εναν λακο στην μεση. Αλλοι φιλοι που το εχουν φτασει εκει μου λενε οτι η γεφυρα ειναι σηκωμενη και μου το εχουν δειξει και με mms φωτο. Εμενα γιατι ειναι κατω και δεν μπορω να περασω απο πουθενα? Υπαρχει αλλος με το ιδιο προβλημα?lease2::banghead::banghead:lease2:
    kala aderfia mi mas peite kai to telos se ligo...
    dokimaste kai ta spoiler tags.

filika j0e.
    Pro kai ksero psomi re..........!

Senior Member gabrigal's Avatar
    PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

Quote Originally Posted by j0e View Post
    kala aderfia mi mas peite kai to telos se ligo...
    dokimaste kai ta spoiler tags.

filika j0e.
    Ρωτησα γιατι τελικα αποδειχτικε οτι το tomb raider στο συγκεκριμενο σημειο εχει προβλημα και κολαει. Διαβασα για ατομο σε αγγλικο forum που ειχε το ιδιο προβλημα. Τελικα και εγω και αυτος παιξαμε το επιπεδο απο την αρχη "στο mexico" και η ραμπα που ηταν πριν κατεβασμενη τωρα την βρηκα επανο και μπορεσα να περασω το επιπεδο ανετα.Ενα αλλο προβλημα που παρατηρησα ηταν οτι δυο φορες μου μπλοκαρε την κονσολα. Και οταν λεω μπλοκαρε εννοω τελειως γιατι αναγκαστηκα να την κλεισω απο τον κεντρικο διακοπτη πισω για να ξεκοληση.:badpc: Παρεπιπτοντος ξεχασα να πω οτι το τερματισα πριν καμια ωρα!!!!!:giggle::jiggy::yay::yay::jiggy::giggle:

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Συγνώμη αλλά όλα τα παιχνίδια στο τέλος αφήνουν σημάδια είτε ότι θα συνεχιστούν είτε ότι τελειώνουν οριστικά. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Επιπλέον, το παιχνίδι δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα μικρό εφόσον δεν ξέρω και current gen παιχνίδι που να κρατάει περισσότερο (και δεν μιλάω για τεχνάσματα σαν το Far Cry 2).

eee koita to siggekrimenw game inee ligo mperdema kai afinei polles mperdemenes apopseis se kathe telos tou...apla ok apo oti katalanainw genika[epidi ta exw paiksei ola ta tomb mallon telos i seira] ektws kai an anakalipsoun tpt allo kai to traviskoun to themataki opws px lost ena pragma =p

tespa.kai nai genika to underworld itan to pio mikro apo ola....

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by djconffes View Post
    eee koita to siggekrimenw game inee ligo mperdema kai afinei polles mperdemenes apopseis se kathe telos tou...apla ok apo oti katalanainw genika[epidi ta exw paiksei ola ta tomb mallon telos i seira] ektws kai an anakalipsoun tpt allo kai to traviskoun to themataki opws px lost ena pragma =p

tespa.kai nai genika to underworld itan to pio mikro apo ola....
    Αποκλείεται η Eidos να μην βγάλει άλλο Tomb Raider. Το ότι είχε το τέλος που είχε μπορεί να σημαίνει ότι έκλεισε άλλος ένας κύκλος και μπορεί να ανοίξει ένας άλλος.

Υ.Γ. Το σενάριο του Lost είχε καθοριστεί σε 6 seasons και γραφτεί (σε γενικές γραμμές) από την αρχή οπότε δεν τίθεται θέμα τραβήγματος.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Elite Surfdrifter's Avatar
    PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Υ.Γ. Το σενάριο του Lost είχε καθοριστεί σε 6 seasons και γραφτεί (σε γενικές γραμμές) από την αρχή οπότε δεν τίθεται θέμα τραβήγματος.
    Τίθεται θέμα όμως ότι ειδικά η 3η σεζόν πλησίαζε τα Φωσκολικά πρότυπα, που μιλάμε κόντευα να κόψω φλέβες από τον εκνευρισμό που μου προξενούσε η σειρα, μιας και μόνο νέα ερωτήματα έθετε και καμία απάντηση... Σπαστικό...

Ή μήπως το ξεκάρφωτο επεισόδιο που ένα ζευγάρι του τσιμπησε κάτι και τους έθαψαν ζωντανους, δεν σας φάνηκε σαν filler;

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Το παιχνιδι δεν εχει trophies ε παιδια;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Bookmarks

Bookmarks