Xμμ , οχι , εγω δεν το βρισκω τοσο λαθος αυτο.Μπορει 2 ατομα να ριξουν ταυτοχρονα ο ενας στον αλλο.Μπορει καποιος να πεθανει πρωτος , αλλα λογικο ειναι εαν πυροβοληθηκαν την ιδια στιγμη να πεθανουν και οι 2 εστω και με διαφορα χιλιοστων του δευτερολεπτου.Αλλωστε οι σφαιρες ,και αυτες κινουνται με μια ταχυτητα.
Εγω σε αλλο θεμα εχω προβλημα και το εστειλα στα φοιρουμ της Guerilla και απο οτι ακουσα θα επιληφθουν επι του θεματος επειδη οντως ειναι σοβαρο λαθος.
Συγκεκριμενα οταν παιζεις Medic , μπορεις να κανεις resurrect τους συμμαχους σου.Το προβλημα ειναι οτι εαν εχεις πεθανει σε καποιο σημειο (οπως ας πουμε μια πορτα) οπου γινεται χαμος απο πυροβολισμους, και παει να σε αναστησει καποιος medic , τοτε θα αναστηθεις μονο και μονο για να ξαναπεθανεις κατευθειαν , το οποιο ειναι πολυ χαζο.
Κανονικα οταν σε ανασταινει καποιος θα επρεπε να σου βγαζει μια επιλογη που να λεει "Valkyre wants to resurrect you , accept Yes/No?" ή κατι παρομοιο τελωσπαντων.
Με αυτον τον τροπο επιλεγεις εαν θες να δεχτεις το resurrect ή οχι (αναλογα με το αν γινεται χαμος απο αντιπαλους εκει στη γυρω περιοχη) και αποφευγεις το χαζο αυτο φαινομενο.
Αλλα για τα double kills , το θεωρω ωραια λεπτομερεια και ακρως ρεαλιστικο , αλλα ειναι προσωπικη αποψη αυτο.![]()

Μπορει 2 ατομα να ριξουν ταυτοχρονα ο ενας στον αλλο.Μπορει καποιος να πεθανει πρωτος , αλλα λογικο ειναι εαν πυροβοληθηκαν την ιδια στιγμη να πεθανουν και οι 2 εστω και με διαφορα χιλιοστων του δευτερολεπτου.Αλλωστε οι σφαιρες ,και αυτες κινουνται με μια ταχυτητα.
Reply With Quote

rologue. 

Bookmarks