Με αυτά που βλέπω και διαβάζω και αν αναλογιστούμε ότι το Killzone είναι ακόμα στην φάση του beta testing μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι είναι μαζί με το MGS 4 απο αυτά που χαρακτηρίζονται ως System Seller. Αν δεν κάνουν καμια πατάτα εκει στην Guerrilla Games μέχρι το Φλεβάρη τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικό διαμάντι που θα αποτελέσει κατα την γνώμη μου σταθμό στην εξέλιξη των FPS και όχι μόνο...
[gt]42698[/gt]
[gt]42700[/gt]
[gt]42702[/gt]
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Φανταστείτε πως θα είναι το Campaign σε γραφικά... Μόνο αυτό σας λέω... :hide::hide:
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
ontws!!! mamaei se beta K online ara sto campaign???!!!an kai to Resistance 2 sto coop kai genika sto online eine tiga pisteyw oti exei ligo kalitera grafika apo tin beta
Πάρτε να χετε...
![]()
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
an paro paradeigma tou motorstorm to demo pou eixe apoklisi 3 mines apo to kanoniko kai to eida veltiomeno stin idia pou pista pou epaiza , fantazomai apo tora ti tha do sto full game pou pou exei diafora 5 mines apo tin beta
Παιδια, εννοειται, πως το campaign θα εχει καλυτερα γραφικα απο το Multiplayer. Και το multiplayer θα εχει ακομα καλυτερα γραφικα απο αυτο που βλεπετε τωρα.
Αρα φανταστειτε για τι γραφικα μιλαμε στο campaign!!!!!!
Καλα, τα Tournament των Clans ειναι απιστευτα! Α ρε λιωσιμο!!
Ειχα υποσχεθει κατι στο παρελθον , οποτε , οριστε!
Ελπιζω να σας χαροποιησει.
Να τονισω οτι οι φωτο ειναι τραβηγμενες απο παλιο κινητο , φαινονται πολυ θολες (ακομα και αυτες που φαινονται καθαρα και αυτες θολες ειναι) , τα χρωματα δεν ειναι τα σωστα , αλλα παρολαυτα νομιζω οτι γινεται κατανοητο για τι ειδους γραφικα μιλαμε.
Spoiler!
Enjoy![]()
Last edited by Valkyre; 16-11-2008 at 03:13.
xaxaxaxaxaxxax thimame otan vgike to proto trailer tu gears 2 pu to singrinane gia kalitero malista apo ayto to pagovuno xaxaxaxaxx e lipon kikloforise to gt5p k mpukothikane ekei sto insomn gia ta similation drive oti lpeon kinigane to ps3 san simio anaforas e twra tha mpukothune k sta shootinge fist person kala gia to gears den to sizitao kinumena sxedia mprosta stis foto tu val
y.g kai ekei sto resistans2 pantos tha travan k ekeini ta malia tus xaxaxa
Last edited by SQP_GR; 16-11-2008 at 12:20.
όντως δεν μιλάμε απλά για ένα game,μιλάμε για σημείο αναφοράς!!!
Astra Gtc 1.6t :hide:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως επιλέγω να έχω πάνω από μια χειροβομβίδα? Θυμάμαι πως μου δώθηκε αυτή η δυνατότητα κάποια στιγμή αλλά δεν μπορώ να βρω από που το επιλέγω.
Οκ,μόνο εγώ το έπιασα το υπονοούμενο ?!?
.
.
.
.
παρακαλούνται όλα τα μέλη,όπως καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν στον 3342.4224.2424.2246 αρ. λογαριασμού της εθνικής τραπέζης δια άμεση αναβάθμιση της κινητής τηλεφωνικής συσκευής ενός εκ των official beta tester μας.Σε περίπτωση που το ποσό υπερκαλύπτει την αξία της συσκευής θα παραγγείλουμε και θα του απονέμουμε το παρακάτω αγαλματίδιο του solid snake.
Spoiler!
PS:Οι photo είναι όντος θολές ή το game είναι μάπα;;![]()
na tonisw pantos oti ok ta grafika tsakizoun kai ta efe einai super ktl..ktl..to olo paketo omws denei para polu kala me fovero gameplay....
etoimasteite loipon gia to apoluto fps...(gia emena)
Εγώ για να πω την αλήθεια όσο περισσότερο παίζω τόσο περισσότερο εκτιμώ το gameplay του παιχνιδιού (το είπα κι χθες στον Valkyre μέσω PSN). Tα γραφικά τα ξέραμε και τα περιμέναμε να είναι έτσι από τα trailers άλλωστε με τόσα χρόνια δουλείας ας τολμούσαν να μην είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο και θα έβλεπαν τι θα άκουγαν από μένα.
Ένα μικρό προβληματάκι της beta που έχω παρατηρήσει ωστόσο είναι τα διπλά deaths. Tι εννοώ? Φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο πότε αντιλαμβάνεται το παιχνίδι ότι έχει πεθάνει κάποιος, έτσι αν για παράδειγμα εγώ βρεθώ face-to-face με τον Valkyre μέσα στο παιχνίδι και τον σκοτώσω πρώτος ενδέχεται κι αυτός να προλάβει να μου ρίξει και μένα ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό.
Μπορεί να γίνεται λόγω lag (αν και δεν νομίζω) αλλά πάντως το έχω παρατηρήσει κι εγώ και πολλά άλλα άτομα μέσα στην beta. Φυσικά είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί μέχρι να βγει το τελικό παιχνίδι, απλά το αναφέρω.
Bookmarks