Page 25 of 77 FirstFirst ... 152122232425262728293575 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1531

Thread: LittleBigPlanet

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Quote Originally Posted by thanos View Post
    Platform το lemmings? μαλιστα...

puzzle-platform .....χαλαρωσε!

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Το create mode, το online κομμάτι και το social networking του παιχνιδιού είναι τόσο προχωρημένο που το διαφοροποιεί από οποιαδήποτε platformer έχει βγει μέχρι σήμερα.!
    Πολυ σωστος . Μου ειχε διαφυγει αυτο.Αυτο πραγματικα θελω να το δω ειδικα το online ....το παιχνιδι απλα θα το νοικιασω .Δεν ειμαι καθολου fan αυτου του ειδους games.
    Δεν έχω ακούσει ποτέ από κανέναν στον Τύπο να το κατακρίνει για έλλειψη πρωτοτυπίας
    Aυτο δεν παει να πει τιποτα.Η διαφημηση που εχει πεσει σε αυτο το παιχνιδι ειναι τεραστια.....αλλα ¨οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι¨.Και μην ξεχνας οτι ο ΄ο τυπος΄ δεν ειναι κ οτι πιο αξιοπιστο .....

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    ....το παιχνιδι απλα θα το νοικιασω .Δεν ειμαι καθολου fan αυτου του ειδους games.
    Απλά πες αυτό, και μην προσπαθείς να προσβάλλεις εμμέσως τους άλλους ότι τους αρέσουν τα "παιδικά" παιχνίδια

Και το Level design αναφερόταν στο ΔΙΚΟ σου level design. Και το Physics engine απλά λάμπει δια της απουσίας του στα Μάριο.

PSN ID
    jimspy

Quote Originally Posted by TopGunZ View Post
    Απλά πες αυτό, και μην προσπαθείς να προσβάλλεις εμμέσως τους άλλους ότι τους αρέσουν τα "παιδικά" παιχνίδια
    Δεν ειχα τετοιο σκοπο στην τελικη ολα τα παιχνδια ¨παιδικα¨ ειναι για μενα -αλλα τα γουσταρω- απλα για το συγκεκριμενο αυτη ειναι η αποψη μου .....τωρα αν καποιος παρεξηγηθηκε δεν ξερω ....απλα πιστευω οτι δεν θα επρεπε

Και το Level design αναφερόταν στο ΔΙΚΟ σου level design.
    ....σορρυ τωρα καταλαβα τι εννουσες....εχεις δικιο σε αυτο...
    Και το Physics engine απλά λάμπει δια της απουσίας του στα Μάριο.
    ειπαμε different technology

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    Aυτο δεν παει να πει τιποτα.Η διαφημηση που εχει πεσει σε αυτο το παιχνιδι ειναι τεραστια.....αλλα ¨οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι¨.Και μην ξεχνας οτι ο ΄ο τυπος΄ δεν ειναι κ οτι πιο αξιοπιστο .....
    Πρώτον η Sony δεν φημίζεται στο να λαδώνει τον τύπο (άλλοι τα κάνουν). Το μεγάλο budget προώθησης αφορά αποκλειστικά τη διαφήμιση του προϊόντος οπότε εάν ήθελε κάποιος να πει κάτι (όχι απαραίτητα μόνο τα μεγάλα sites αλλά και τα μικρά) θα το είχε πει. Δεν λέω ότι το παιχνίδι θα είναι σίγουρα καταπληκτικό (τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν κάτι τέτοιο) αλλά ότι αν δεν ήταν πρωτότυπο αυτό θα είχε φανεί και από τα previews.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    jimspy

Πρώτον η Sony δεν φημίζεται στο να λαδώνει τον τύπο (άλλοι τα κάνουν).
    .....Σε αυτο του επιπεδου επιχειρησεις το λαδωμα ειναι το λιγοτερο....
    Το μεγάλο budget προώθησης αφορά αποκλειστικά τη διαφήμιση του προϊόντος οπότε εάν ήθελε κάποιος να πει κάτι (όχι απαραίτητα μόνο τα μεγάλα sites αλλά και τα μικρά) θα το είχε πει.
    Aυτο μονο η SONY το ξερει

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μπείτε όλοι εδώ
    http://gamers.eurogamer.net//giveawa...=24&flush=true
    κάντε register,θα σας έρθει email να κάνετε activation κι έπειτα πατήστε εκεί που λέει Little Big Planet giveaways η κάπως έτσι.Θα λάβετε άλλο ένα email και θα σας στείλει σε ένα alert που θα βρείτε τον κωδικό για το παιχνίδι.

Credit στον gherudos που δεν καταλαβαινω πως και δεν εχει κανει ακομα register εδω, btw αν καποιος εχει account στο Insomnia ας του πει καμια κουβεντα.

Επισης η σελιδα κανει συνεχεια timeouts οποτε υπομονη και καλη τυχη.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Μεχρι να κανω register θα κλεισει
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Ξαφανίστηκαν όλα :giggle:

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Όχι που θα προλάβαινα!:banghead:

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

ton p*** emis e

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

guys.....

into και first level μαζι
    http://www.videogaming247.com/2008/0...d-first-level/

live feed απο χθες και συνεχιζει
    http://www.ustream.tv/channel/grand-theft-auto-iv-live-broadcast!
    Last edited by pvinis; 24-09-2008 at 13:09.

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Εγώ πρόλαβα . Να ναι καλά ο gherudos στο insomnia όπου είδα την είδηση και ο Αποστόλης που επέμενε να προσπαθώ μιας και η σελίδα σερνόταν.

Ξέρετε την τρέλα μου με το wow. Χτες το παιχνιδάκι με "ανάγκασε" να βγω από την beta του upcoming expansion και να ασχοληθώ μαζί του. Το περίμενα καλό γι'αυτό και το έχω προπαραγγείλει εδώ και έξι μήνες περίπου αλλά αυτό που είδα εχτές είναι ακόμα καλύτερο. Αν έχει και την απαιτούμενη διάρκεια θα μιλάμε μακράν για το καλύτερο παιχνίδι στο ps3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
    Last edited by Chill; 24-09-2008 at 14:01.
    To ps3 είναι ερωμένη μα το PC επίσημη αγαπημένη!

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Δεν πρόλαβα

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Εγω εκανα register,και με το που ανοιξε το λινκ ειχε μεινει μονο 1 κλειδι,ελεγα μηπως ειμαι τυχερος...αλλα...δεν ημουν >_< Τζαμπα το ρετζιστερ...

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Εγω εκανα register,και με το που ανοιξε το λινκ ειχε μεινει μονο 1 κλειδι,ελεγα μηπως ειμαι τυχερος...αλλα...δεν ημουν >_< Τζαμπα το ρετζιστερ...
    Mπα, μην το λες, το eurogamer δινει συνεχεια τετοια δωρακια, οποτε οταν το site θα πεφτει επειδη πλακωσαν ολοι να παρουν μερος σε μια beta, αν εχεις account, το παιρνεις γρηγορα
    Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Και ναι!! Ειμαι ενας απο τους τυχερους! Χεχε

Πραγματικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι περιμενετε να δειτε! Ειναι απιστευτο! Καταπληκτικο! Ανεπαναλιπτο!!! (LoL) Κριμα που δε προλαβατε!!!

Παντος καλο ειναι να ειστε members στο eurogamers γιατι παντα κανει κατι τετοια οπως και πέρυσι με το COD4 online beta. Εγω το μονο που εκανα ηταν να μπω να κανω log in και να παρω το κλειδι. Δε χρειαστηκε να κανω register

Με το ζορι κρατιεμαι εδω περα!!! ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post

Πραγματικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι περιμενετε να δειτε! Ειναι απιστευτο! Καταπληκτικο! Ανεπαναλιπτο!!! (LoL) Κριμα που δε προλαβατε!!!

Παντος καλο ειναι να ειστε members στο eurogamers γιατι παντα κανει κατι τετοια οπως και πέρυσι με το COD4 online beta. Εγω το μονο που εκανα ηταν να μπω να κανω log in και να παρω το κλειδι. Δε χρειαστηκε να κανω register

Εχε χαρη που εισαι mod αλλιως θα σου ελεγα οτι σε μισω:rofl: Oops...:tiphat: Φυσικα και κανω πλακα Ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερο απ'οσο περιμεναμε,και τωρα μας το επιβεβαιωσες...Ανυπομονω να κυκλοφορισει !!

Ελπιζω να πιασει τοπο το ρετζιστερ,αν ειναι ετσι οπως τα λετε

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Εγώ είμαι από τους τυχερούς που μπήκαν στην beta. Χθες βράδυ ασχολήθηκα λίγακι με το παιχνίδι και παρόλο που προφανώς λείπουν αρκετά πράγματα από την beta, το παιχνίδι δεν παύει να είναι εξαιρετικό.

Στην αρχή αρχή, ο παίκτης περνάει ένα υποχρεωτικό tutorial που σου μαθαίνει τα τελείως βασικά όπως τις κινήσεις του sackboy, το customization κτλ. Το καλό είναι ότι όση ώρα διαρκεί αυτό το εισαγωγικό tutorial μπορείς κανονικά να ελέγχεις το sackboy που βρίσκεται σε μια πίστα με background τις φωτογραφίες των σχεδιαστών του παιχνιδιού.

Μόλις τελειώσει το παραπάνω κομμάτι, αμέσως το sackboy βρίσκεται σε ένα -ας πούμε δωματιάκι- που το παιχνίδι ονομάζει Pod. Εκεί βρίσκονται κι όλα τα menus του παιχνιδιού που έχουν μορφές πλανητών. Στον παίκτη δίνεται επίσης η δυνατότητα να διακοσμήσει το δικό του pod όπως ο ίδιος επιθυμεί.

To LBP Pod. Από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο πλανήτης που μπορείς να δεις τους friends και τα προσωπικά score σου,
    ο πλανήτης που περιέχει όλες τις single-player πίστες και τέλος ο πλανήτης που ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του επίπεδα.

Όταν τελοσπάντων επιλέξεις κάποιο level για να παίξεις, υπάρχει η δυνατότητα είτε να παίξεις μόνος σου ή Online με κάποιο άλλο τυχαίο άτομο ή ακόμα και με κάποιον φίλο από το PSN αν εκείνος δεχτεί το invite σου φυσικά. Εδώ πρέπει να πω ότι σε ένα level της beta για να πάρεις όλα τα αντικείμενα και να την ολοκληρώσεις 100% πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις διπλό καθώς κάποιες περιοχές δεν είναι προσβάσιμες στο single-player.

Όση ώρα κάνει loading το παιχνίδι (που δεν είναι και πολύ) σε αφήνει να δεις κάποια στατιστικά του level που έχει επιλεγεί όπως για παράδειγμα πόσα άτομα συνολικά έχουν παίξει το level, τα high scores, τα αντικείμενα που βρίσκονται κρυμμένα κτλ.

Τα 4 levels που είναι διαθέσιμα στην beta.

Όταν πλέον βρίσκεσαι μέσα στο επίπεδο τα πράγματα είναι λίγο πολύ όπως τα έχουμε δει στα trailers που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Με τον αριστερό μοχλό κινείς το sackboy, με το Χ κάνεις άλματα, με τον motion sensor κουνάς το σώμα/κεφάλι του, με το R1 γατζώνεσαι από διάφορα αντικείμενα είτε για να τα σπρώξεις είτε απλά γιατί χρειάζεται να τους αλλάξεις θέση μέσα στον χώρο. Ο έλεγχος των χεριών του sackboy γίνεται κρατώντας το L2 και κουνώντας τον αριστερό μοχλό για το αριστερό χέρι και αντίστοιχα για το δεξί κρατώντας το R2 και κουνώντας τον δεξί μοχλό. Τέλος με το [] ανοίγει το γνωστό μενού που σου επιτρέπει να κάνεις customize το sackboy αλλά και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται τριγύρω σου. Tέλος με το D-Pad το sackboy παίρνει μορφασμούς χαράς, λύπης, αγωνίας και θυμού.

Aυτά για την beta... το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι το παιχνίδι φαίνεται να είναι πολύ εύκολο. Τουλάχιστον τα levels που σε αφήνουν να παίξεις είναι γελοία στον βαθμό δυσκολίας ειδικά μόλις συνηθίσεις τον χειρισμό. Ελπίζω να είναι μόνο στην αρχή έτσι. Ότι αφορά το level creation το δοκίμασα μόνο για λίγα λεπτά οπότε δεν μπορώ να να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Σίγουρα πάντως θέλει ψάξιμο και αφιέρωση χρόνου για να μπορέσει κάποιος να φτιάξει κάτι καλό.

YΓ. Οι εικόνες είναι χαμηλής ποιότητας γιατί είναι βγαλμένες από το κινητό μου. Ήθελα να τις κάνω post χθες βράδυ αλλά το site δεν λειτουργούσε.
    Last edited by DarkUSS; 24-09-2008 at 16:37.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post

Όχι δεν ζηλεύω! Έχω αυτοσυγκράτηση! Δεν υποκύπτω!!!ppbbbttt: ΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αγαπημένη Sony στείλε μου ένα mail για beta. Όποιο παιχνίδι και αν είναι. Έστω και τις νέες περιπέτειες της Barbie!

Bookmarks

Bookmarks