View Poll Results: Tι ομάδα υποστηρίζετε στη Formula 1?

Voters
83. You may not vote on this poll
  • Ferrari

43 51.81%
  • McLaren

26 31.33%
  • Renault

5 6.02%
  • BMW

3 3.61%
  • Άλλη

6 7.23%
Page 34 of 102 FirstFirst ... 243031323334353637384484 ... LastLast
Results 661 to 680 of 2039

Thread: Official Formula 1 Thread

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Εχω να κανω μια προταση να γινετε ολοι BMW για να μην μαλωνουμε, εχουμε και τον καλυτερο οδηγο και ολοι θα ειμαστε αγαπημενοι. Με αυτον τον τροπο ολοι μαζι θα τα χωνουμε στο κατεστημενο Φερραρι-McLaren!

Σοβαρα τωρα ας αφησουμε οτι εγινε και ευχομαι να γινουν και αλλοι αγωνες σαν αυτον μεχρι το τελος και να τελειωνουν κατα την διαρκεια του αγωνα και οχι μετα.
    Του χρονου με τις αλλαγες θα εχουμε πολλες τετοιες προσπερασεις ελπιζω ελπιζω να μην μαλωνουμε συνεχεια.
    PSN ID OTAKON61078

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by kyrtzo View Post
    Εχω να κανω μια προταση να γινετε ολοι BMW για να μην μαλωνουμε, εχουμε και τον καλυτερο οδηγο και ολοι θα ειμαστε αγαπημενοι. Με αυτον τον τροπο ολοι μαζι θα τα χωνουμε στο κατεστημενο Φερραρι-McLaren!

Σοβαρα τωρα ας αφησουμε οτι εγινε και ευχομαι να γινουν και αλλοι αγωνες σαν αυτον μεχρι το τελος και να τελειωνουν κατα την διαρκεια του αγωνα και οχι μετα.
    Του χρονου με τις αλλαγες θα εχουμε πολλες τετοιες προσπερασεις ελπιζω ελπιζω να μην μαλωνουμε συνεχεια.
    Μα δεν καταλαβες , απο την πλευρα μου τουλαχιστον δεν υφισταται θεμα "μαλωνω"!Σε καμμια περιπτωση.Με τον jorge ιδιως που εχουμε κανει απειρες πλακες στο shoutbox.

Επισης , αν δεις απο τα μυνηματα μου , θα διαπιστωσεις οτι τρεφω τεραστια εκτιμηση στον κυριο Kubica , τον οποιο θεωρω φοβερο ταλεντο.

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Δεν μαλώνουμε τον Valk έχω σε εκτίμηση, απλώς δεν μου αρέσει όταν νικάει η ομάδα μου μετά να μου παίρνουν την νίκη στα χαρτιά, ενώ σε ίδιες παρατυπίες η Ferrari να είναι βασιλιάς. Το ότι δεν κράζω την McLaren σε αυτό το forum δεν δεν σημαίνει ότι δεν τους κράζω, εγώ πέρυσι ακύρωσα παραγγελία 300ευρο από το shop τους όταν έμαθα το συμβάν γιατί αισθάνθηκα να με κοροϊδεύουν.

Όσο για το πρωτάθλημα άμα το πάρει η McLaren θα είναι θαύμα και θα το αξίζει λόγο τρομερού οδηγού και τρομερού μονοθέσιου ΚΑΙ χωρίς να έχει πάρει νίκες και βαθμούς στα χαρτιά, άν το πάρει η Ferrari όμως θα έχουμε το προχθεσινό συμβάν που θα λεκιάζει τον τίτλο.

Υ.Γ1 : Η έφεση που θα κάνει η McLaren θα πάει στον πάτο διότι ποτέ δεν έχει αλλάξει καμιά ποινή (από όσο θυμάμαι) της McLaren μετά από έφεση.

Υ.Γ2 : F1 συνεχίζω να βλέπω για να θαυμάζω την ομάδα μου και τους οδηγούς της και όλα τα νέα αστέρια (και ας υπάρχουν "βρώμικα" πρωταθλήματα), ποδόσφαιρο σταμάτησα να βλέπω για τον ίδιο λόγο με εσένα αλλά και γιατί η ομάδα που υποστήριζα ήταν κομπλεξική.

Υ.Γ3 : Από Μάρτιο η F1 αλλάζει κανάλι και πάει στον ANT1
    Last edited by jorgedept; 08-09-2008 at 21:05.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by jorgedept View Post
    Δεν μαλώνουμε τον Valk έχω σε εκτίμηση, απλώς δεν μου αρέσει όταν νικάει η ομάδα μου μετά να μου παίρνουν την νίκη στα χαρτιά, ενώ σε ίδιες παρατυπίες η Ferrari να είναι βασιλιάς. Το ότι δεν κράζω την McLaren σε αυτό το forum δεν δεν σημαίνει ότι δεν τους κράζω, εγώ πέρυσι ακύρωσα παραγγελία 300ευρο από το shop τους όταν έμαθα το συμβάν γιατί αισθάνθηκα να με κοροϊδεύουν.

Όσο για το πρωτάθλημα άμα το πάρει η McLaren θα είναι θαύμα και θα το αξίζει λόγο τρομερού οδηγού και τρομερού μονοθέσιου ΚΑΙ χωρίς να έχει πάρει νίκες και βαθμούς στα χαρτιά, άν το πάρει η Ferrari όμως θα έχουμε το προχθεσινό συμβάν που θα λεκιάζει τον τίτλο.

Υ.Γ1 : Η έφεση που θα κάνει η McLaren θα πάει στον πάτο διότι ποτέ δεν έχει αλλάξει καμιά ποινή (από όσο θυμάμαι) της McLaren μετά από έφεση.

Υ.Γ2 : F1 συνεχίζω να βλέπω για να θαυμάζω την ομάδα μου και τους οδηγούς της και όλα τα νέα αστέρια (και ας υπάρχουν "βρώμικα" πρωταθλήματα), ποδόσφαιρο σταμάτησα να βλέπω για τον ίδιο λόγο με εσένα αλλά και γιατί η ομάδα που υποστήριζα ήταν κομπλεξική.

WHAT????? Ποιος που πότε????
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by jorgedept View Post

Κατσε βρε συ , με αυτην ομως την λογικη , οποιοδηποτε πρωταθλημα και να παρει η Φερραρι , με αυτα τα λεγομενα θα θεωρειται παντα "βρωμικο".Ειναι σαν να μου λες οτι ετσι και παρει πρωταθλημα η McLaren τοτε ειναι ενα καθαρο πρωταθλημα , μα αμα το παρει η Ferrari θα ειναι βρωμικο!

Τεσπα , εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης και οταν ο Σουμι ειχε κανει τα ιδια στο Μονακο εν ετει 2005 πηρε κανονικοτατα την ποινη του και ας εκανε εφεση η Ferrari.

Αδυνατω ξαναλεω να πιστεψω οτι μια ομαδα κινει τα νηματα ολοκληρης της FIA και των αγωνοδικων , οι οποιοι μαλιστα ειναι τελειως διαφορετικοι ανα αγωνα και εντελως αποκλεισμενοι σε ενα δωματιο. (οποιος ειχε δει τον αγωνα της γαλλιας , ετυχε και ηταν ο Προεδρος της ΕΛΠΑ διευθυνων αγωνοδικης στον συγκεκριμενο αγωνα , και περιεγραψε λεπτομερεστατα πως γινεται η διαδικασια ολη.)

Το ΥΓ 3 δεν το ηξερα οντως παει ANT1?Με τους ιδιους παρουσιαστες?

PSN ID
    JorgeDept

Δεν ξέρω, εχθές το άκουσα στις ειδήσεις τα μεσάνυχτα ότι πήραν τα δικαιώματα. Το είπε και με μεγάλη χαρά.

Elite oddin's Avatar
    PSN ID
    oddin64

Ναι και εγώ άκουσα για ΑΝΤ1.Eλπίζω τους παρουσιαστές να του αλλάξουν(που θα το κάνουν).
    Για την ποινή,παρολο που δεν είμαι ποτέ φαν ομάδας,αλλα οδηγών,απο την αρχή πίστευα οτι έπρεπε να φάει ποινή.
    Αλλα ας ηρεμήσουμε τα πνεύματα και ας απολαύσουμε αυτό το video απο Incar πλάνο όλης της κόντρας που μου έστειλαν.Πραγματικά απόλαυση!Δείτε πως παλεύουν με το τιμόνι!!
    http://www.dailymotion.com/video/x6o...ltonkimi_sport

Last edited by oddin; 08-09-2008 at 22:00.
    Scripta Manent
    Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας...

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by oddin View Post
    Ναι και εγώ άκουσα για ΑΝΤ1.Eλπίζω τους παρουσιαστές να του αλλάξουν(που θα το κάνουν).
    Για την ποινή,παρολο που δεν είμαι ποτέ φαν ομάδας,αλλα οδηγών,απο την αρχή πίστευα οτι έπρεπε να φάει ποινή.
    Αλλα ας ηρεμήσουμε τα πνεύματα και ας απολαύσουμε αυτό το video απο Incar πλάνο όλης της κόντρας που μου έστειλαν.Πραγματικά απόλαυση!Δείτε πως παλεύουν με το τιμόνι!!
    http://www.dailymotion.com/video/x6o...ltonkimi_sport
    Ντάξει παιδιά δε μπορείς να οδηγήσεις σε αυτή τη πίστα με τέτοιο setup σε τέτοιο καιρό... Ο hamilton έκανε και αυτός τα ίδια... Απλά δεν έκανε τετακε και μετά σα κοτούλα για να πάρει την νίκη. Απλά δε μπορείς να οδηγήσεις εκεί... Ο Kimi οδήγησε σαν πρωταθλητής προσπαθώντας να πιάσει τον Ηamilton τον οποίο και είχε... Απλά του κατσε το πλαστικό κάτω και του γύρισε... Πήγε να τα πάρει όλα, γνωρίζοντας το κίνδυνο να τα χάσει και όλα πιθανόν. Ίσως από τις λίγες στιγμές του φιλανδού που δεν σκέφτηκε "ψυχρά" αλλά σαν πρωταθλητής. Η όλα ή τίποτα...

Απίστευτες λήψεις... Μακάρι να βλέπαμε έτσι τους αγώνες...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Ντάξει παιδιά δε μπορείς να οδηγήσεις σε αυτή τη πίστα με τέτοιο setup σε τέτοιο καιρό... Ο hamilton έκανε και αυτός τα ίδια... Απλά δεν έκανε τετακε και μετά σα κοτούλα για να πάρει την νίκη. Απλά δε μπορείς να οδηγήσεις εκεί... Ο Kimi οδήγησε σαν πρωταθλητής προσπαθώντας να πιάσει τον Ηamilton τον οποίο και είχε... Απλά του κατσε το πλαστικό κάτω και του γύρισε... Πήγε να τα πάρει όλα, γνωρίζοντας το κίνδυνο να τα χάσει και όλα πιθανόν. Ίσως από τις λίγες στιγμές του φιλανδού που δεν σκέφτηκε "ψυχρά" αλλά σαν πρωταθλητής. Η όλα ή τίποτα...

Απίστευτες λήψεις... Μακάρι να βλέπαμε έτσι τους αγώνες...
    Διαφωνω με αυτην την αποψη.Ενας πρωταθλητης πανω απο ολα πρεπει να εχει ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.Δεν νομιζω οτι πας "για ολα ή τιποτα" οταν η πρωτη θεση με την δευτερη εχουν μολις 2 βαθμους διαφορα ποσο μαλλον οταν εισαι τοσο πισω στην βαθμολογια και θες απεγνωσμενα καποιους βαθμους... το ρισκο (που δεν πηρε ρισκο , απλα εχασε το αυτοκινητο) ηταν ανευ ιδιαιτερης ουσιας.Ιδιως οταν παιζεται και ενα πρωταθλημα κατασκευαστων.

Ναι οι συνθηκες ηταν ασχημες , ομως ο Ραικκονεν τα εκανε μπαχαλο.Επρεπε να εχει καθαρο μυαλο και απλα να τερματησει τον αγωνα.

Παντως οσοι εχουν το δορυφορικο καναλι της F1 μπορουν και βλεπουν εαν θελουν ολο τον αγωνα απο in car καμερα της αρεσκιας τους!

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Διαφωνω με αυτην την αποψη.Ενας πρωταθλητης πανω απο ολα πρεπει να εχει ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.Δεν νομιζω οτι πας "για ολα ή τιποτα" οταν η πρωτη θεση με την δευτερη εχουν μολις 2 βαθμους διαφορα ποσο μαλλον οταν εισαι τοσο πισω στην βαθμολογια και θες απεγνωσμενα καποιους βαθμους... το ρισκο (που δεν πηρε ρισκο , απλα εχασε το αυτοκινητο) ηταν ανευ ιδιαιτερης ουσιας.Ιδιως οταν παιζεται και ενα πρωταθλημα κατασκευαστων.

Ναι οι συνθηκες ηταν ασχημες , ομως ο Ραικκονεν τα εκανε μπαχαλο.Επρεπε να εχει καθαρο μυαλο και απλα να τερματησει τον αγωνα.

Παντως οσοι εχουν το δορυφορικο καναλι της F1 μπορουν και βλεπουν εαν θελουν ολο τον αγωνα απο in car καμερα της αρεσκιας τους!
    Δώσε πληροφορίες γι' αυτό... Τι δορυφορικό??? INFO ASAP...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Δώσε πληροφορίες γι' αυτό... Τι δορυφορικό??? INFO ASAP...
    Θα μαθω αυριο λεπτομερειες , καθοτι ειχα δει ετσι στο σπιτι του ξαδερφου μου.Μπορεις και επιλεγεις απο μια σειρα available καμερων ανα πασα στιγμη.Ειναι πραγματικα καταπληκτικο.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

kai egw to thelo oooooooooooooo

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Τον αγώνα δεν τον είδα αλλά από τα video των katana και oddin έχω να πω πως ο προτελευταίος γύρος αυτού του αγώνα ήταν απίστευτα όμορφος!Μακάρι να ήταν έτσι πάντα.
    Ο kimi ήταν φανερά εκνευρισμένος γι`αυτό και τα απανωτά λάθη.Ειδικά το δεύτερο με την έξοδο δεν θα έπρεπε να συμβεί,από το video του oddin φάνηκε καθαρά πως ήταν μ@λακία δικιά του και μάλιστα χοντρή.

PSN ID
    JorgeDept

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Αυτό ακριβώς δεν έπρεπε να χάσει την ψυχραιμία του, άλλα μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν άντεχε την πίεση.

PS3forums Addict Katana's Avatar
    PSN ID
    Alexander_GR

Υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο βλέπεις tv μέσω pc, αρκεί να εχεις μια καλή σύνδεση ίντερνετ.

Εχω δει πολλούς αγώνες έτσι, και μάλιστα χωρίς τα σχόλια του Πουρναράκη.Μόνο εικόνα και ήχος.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

"Είναι η πιο ανώμαλη απόφαση που έχω δει ποτέ. Είναι εντελώς απαράδεκτο όταν τρεις 'λειτουργοί' επηρεάζουν το πρωτάθλημα με τέτοιο τρόπο". Σκληρά λόγια από το στόμα μιας από τις πιο αξιοσέβαστες φιγούρες της F1, του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Νίκι Λάουντα. Είναι όμως δικαιολογημένα;

Ο λόγος φυσικά για την απόφαση των αγωνοδικών να τιμωρήσουν τον Λιούις Χάμιλτον με ποινή 25" μετά το τέλος του βελγικού GP, κρίνοντας ότι ο οδηγός της McLaren απέκτησε αντικανονικά το πλεονέκτημα στην μονομαχία του με τον Κίμι Ράικονεν της Ferrari δύο γύρους πριν το τέλος του αγώνα, όταν έκοψε στο σικέιν "Bus Stop" (click εδώ για το σχετικό video).
    Δύο γενικές παρατηρήσεις. Πρώτον, οι οπαδοί της F1 θέλουν να βλέπουν τους αγώνες να κρίνονται μέσα στην πίστα. Δεύτερον, η επικρατούσα άποψη είναι ότι η FIΑ τηρεί ευνοϊκή στάση προς την Ferrari τα τελευταία χρόνια.
    (Κατά τη γνώμη μου, το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα που αποδεικνύει τον δεύτερο ισχυρισμό, ήταν η απαγόρευση του mass damper, ενός εξαρτήματος στο ρύγχος του μονοθεσίου της Renault, εν μέσω της σεζόν 2006, προκειμένου να διευκολυνθεί ο Μίκαελ Σουμάχερ στη μάχη του με τον Φερνάντο Αλόνσο για τον τίτλο).
    Πίσω στο προκείμενο. Ο Χάμιλτον όντως έκοψε στο σικέιν. 'Η μάλλον αναγκάστηκε να το κάνει υπό την πίεση του Ράικονεν, ο οποίος τον έσπρωξε εκτός υπερασπιζόμενος τη γραμμή του στην εσωτερική της στροφής. Μια κίνηση έστω και οριακά νομότυπη, αφού ο Χάμιλτον δεν είχε ξεκάθαρο προβάδισμα, τη στιγμή που τα δύο μονοθέσια πλησίαζαν στην είσοδο του σικέιν.
    Για να αποφύγει την σύγκρουση, ο Χάμιλτον ορθά βγήκε εκτός πίστας, αν και αυτό απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς, όταν πρόκειται για κατάσταση προσπεράσματος. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει ποινή διέλευσης από τα pits, ο βρετανός ήταν "υποχρεωμένος" να πατήσει φρένο και να αφήσει τον φινλανδό να περάσει μπροστά.
    Τι έκανε τελικά; Σήκωσε στιγμιαία το πόδι από το γκάζι, επιτρέποντας μεν στον Ράικονεν να μπει μπροστά του, χωρίς δε να "παραιτηθεί" του πλεονεκτήματος που είχε κερδίσει προηγουμένως. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, από τη στιγμή που ο πιλότος της McLaren επιχείρησε ξανά για προσπέρασμα στην αμέσως επόμενη στροφή, την "La Source", με επιτυχία εκείνη τη φορά.
    Βλέποντας το περιστατικό, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία από την πρώτη στιγμή ότι η κίνηση του Χάμιλτον "υπερέβη τα εσκαμμένα", όπως λέμε, και πως μοιραία θα δεχόταν ποινή. Γι' αυτό και μπορώ να δικαιολογήσω τους τηλεσχολιαστές για τη στάση τους -ανεξάρτητα από τις... συλλογικές προτιμήσεις του καθενός-, οι οποίοι δέχτηκαν πολλά πυρά αργότερα.
    Ναι, ο 23χρονος είναι ο πιο θεαματικός οδηγός στην F1 αυτή τη στιγμή. Ναι, του χρόνου με τον περιορισμό των αεροδυναμικών βοηθημάτων και την επαναφορά των "φαλακρών" ελαστικών, θα ...βαρεθεί να προσπερνά.
    Ομως σε αυτή την περίπτωση, συμπεριφέρθηκε σαν οδηγός των GP2, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Το να κόψεις σε σικέιν σε φάση προσπεράσματος, συνιστά ήδη έναν καλό λόγο για τους αγωνοδίκες να σε τιμωρήσουν. Ετσι, θα πρέπει να τους δείξεις με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι δεν χρησιμοποίησες αυτή την κίνηση προς όφελός σου - δηλαδή να πατήσεις εμφανώς φρένο και να δώσεις "αέρα" στον αντίπαλό σου για τις επόμενες 1-2 στροφές.
    Ο Χάμιλτον δεν το έκανε, παρότι ήταν φανερά ταχύτερος από τον Ράικονεν, τον οποίο μάλλον θα περνούσε στην εξέλιξη της κούρσας. Ο βρετανός φάνηκε πιο ανυπόμονος απ' ό,τι έπρεπε και το πλήρωσε.
    Προσωπικά απεχθάνομαι να βλέπω άλλον οδηγό να πανηγυρίζει στο βάθρο και άλλον τελικά να καρπώνεται τους βαθμούς της νίκης. Κάτι ανάλογο είχε να συμβεί πολλά χρόνια στην F1.
    Αλλά "dura lex, sed lex", όπως λέει το λατινικό ρητό, και πλέον θα περιμένουμε από την FIA να κρατήσει την ίδια στάση, αν πρωταγωνιστής σε παρόμοιο συμβάν είναι κάποιος οδηγός της Ferrari...ta kalpika [rotathlimata tis ferrari den krivonte,gia na dume ti alo tha skeytune na kopsun ton hami oi axristoi

PSN ID
    JorgeDept

Quote Originally Posted by SQP_GR View Post
    "Είναι η πιο ανώμαλη απόφαση που έχω δει ποτέ. Είναι εντελώς απαράδεκτο όταν τρεις 'λειτουργοί' επηρεάζουν το πρωτάθλημα με τέτοιο τρόπο". Σκληρά λόγια από το στόμα μιας από τις πιο αξιοσέβαστες φιγούρες της F1, του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Νίκι Λάουντα.

Πες τα ρε Lauda!

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

Λίγες μέρες ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε την οριστική κατάταξη του βελγικού Grand Prix. Όπως ανακοίνωσε η FIA, η έφεση που άσκησε η McLaren για την ποινή που επιβλήθηκε στον Λιούις Χάμιλτον, θα εκδικαστεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

PS3forums Addict Katana's Avatar
    PSN ID
    Alexander_GR

http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/...tend-contract/

Tελικά ο Κίμι θα είναι στην Ferrari και το 2010.

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

αυτο τωρα ειναι καλο η κακο?

Bookmarks

Bookmarks