Αισχος με αυτα μικροφωνα μισο update το 2.4 . Με PACK θα παιξουμε καθολου
Αισχος με αυτα μικροφωνα μισο update το 2.4 . Με PACK θα παιξουμε καθολου
Εεεεε....σόρρυ αλλά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Η επικοινωνία με μικρόφωνο υπήρχε αν δεν κάνω λάθος από την αρχή σχεδόν που βγήκε το PS3. Με το 2.4 μόνο crossgame μνματα προσθέθηκαν. Μάλλον κάποια ασυμβατότητα παίζει ή επειδή δεν έχουμε καλά upload στο Ελλαδιστάν.
Εγώ βασικά βαρέθηκα χθες κάποια στιγμή που άρχισε στην ομάδα μου να παίζει ο geodlord φάπες με έναν άλλο και μαμήθηκαν στα teamkills και μετά με πήρε και εμένα η μπάλα. Ήδη σε ένα παιχνίδι πήγε να αρχίσει ο geod γιατί τον πάτησα καταλάθος με το τανκς, αλλά είχαμε προλάβει να χάσουμε.
Ρε παιδιά ας παίξουμε και κανά Ζώνες, όλο με τη σημαία βαρέθηκα....
Topgunz δεν με πατησες μια φορα, αλλα 3:notsay::notsay::notsay:Επρεπε να παρω εκδικιση τι να κανω!
Και ο αλλος περιφεροταν γυρω γυρω με το τανκ και σκοτωνε ΟΛΟΥΣ τους team mates....
Eτσι και αλλιως για μενα ηταν το τελευταιο παιχνιδι για χτες οποτε μαλακίστικα και λιγο
Aλλα γενικα χτες νομιζω ηταν τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα ποτε!!!!!Μιλαμε τετοιο γελοιο δεν εχω ξαναριξειΕιχε δικιο ο ps4 οταν μου τα λεγε!!!!! Ειδικα οταν παιζαμε Ελληνες vs Eλληνες ειχε πολυ πλακα!!! Ελπιζω και σημερα να περασουμε τοσο καλα οσο και χτες:bgrin2:
Υ.Γ:Ρε παιδια παρτε τα packs!!!!!!!Eιδικα τα jetpacks εχουν πολυ πλακα!!!!!
Spoiler!
Bookmarks