Το χάλασες, κρίμα.
Printable View
Εννοείται πως δεν ήμουν μόνο εγώ κακός. Αλλά όταν για 35 λεπτα κάνεις ότι πρέπει και στα τελευταία 5 παθαίνεις μπλακ αουτ χωρίς λόγο τότε ναι για μένα έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης σαν ομάδα και αυτά που λένε Γιαννακοπουλος-Πεδουλάκης για διαιτησία είναι αστεία.
Όπως έγραψα και πιο πάνω είστε καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά σε αυτή τη σειρά των τελικών είστε πολύ κακοί. Εγώ περιμένα με σκούπα να πέρνατε πάλι το πρωτάθλημα.
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η διαιτησία και τι λένε για τη διαιτησία είχες καλύτερη ομάδα για πολλά χρόνια και γι'αυτό έχανα, αυτό που κάνετε σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο δεν θα το κάνω στο μπάσκετ.
Εσύ! Και καλα κανεις και δικαιωμα σου.Η διοίκηση σου όμως και μεγάλη μερίδα ομοιδεατων σου δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν είναι προσωπική η οποια αντιπαράθεση, γενικότερα μιλάω. Θυμάσαι πχ πριν δύο χρόνια στον τέταρτο τελικό που είχατε έτοιμη τη φιέστα και τελικά κερδίσαμε στο σεφ και μετά πήραμε το πρωτάθλημα. Τι έλεγαν οι Αγγελόπουλοι και οπαδοί του ΟΣΦΠ την αλλη μέρα...
Για φάσεις όπως πχ μια που είχε γίνει στο πρώτο ημίχρονο με ανύπαρκτο φάουλ του Περπερογλου σε δικό μας τριποντο...
Και σου ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι Αγγελόπουλοι και οι κάθε Αγγελόπουλοι αν δεν σε ενδιαφέρει ούτε εσένα τι λένε Πεδουλάκης και Τράκης γιατί να μπούμε σ'αυτό το τριπάκι;;;
Αυτό που έγραψα το έγραψα για τον Πεδουλάκη και τον Τράκη που μίλησαν αμέσως μετά το τέλος για διαιτησία όπως είχα γράψει και για τους Αγγελόπουλους πρόσφατα ότι κακώς ζήτησαν να τιμωρηθεί ο Πεδουλάκης για ότι έκανε με τον ’ρη και εσύ μου λες όπως κάνατε πόσα χρόνια.
Αναφερομενος σε συγκεκριμενη σου φραση περι δημιουργιας κλιματος και ριξιμο του φταιξιματος στη διαιτησια. Και σου απαντησα οτι αυτη ειναι μια συνηθισμενη και επαναλαμβανομενη τακτικη της ομαδας σου ολα αυτα τα χρονια. Αυτο και τιποτα αλλο.
Δεν μιλησα για τους τωρινους τελικους και επισης να σου πω οτι τη δηλωση του τρακη για πεναλτι και λοιπα απο εσενα τη διαβασα το πρωι....
Κριμα γμτ και ειναι σε καλη κατασταση.
Ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθώ με διαιτησία φίλε.Αυτοκτόνησε ο παναθηναικος χθες καμία διαιτησία δεν του έφταιξε.Εμένα η απορία μου ειναι άλλη.Τελικά ρε παιδιά οι βολές δηλώνουν εύνοια?.Τις βολές τις μετράμε και τις αναφέρουμε μόνο αν έχουμε λιγότερες?Αν έχει ο Παναθηναικός 10 παραπάνω ειναι καθαρή ευνοια χθες που ήταν διπλασσιες απο το ημίχρονο δεν τις αναφέρουμε?Αποφασίστε μας έχετε μπερδέψει.Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω θέμα με βολές ούτε καν τις κοιτάω αλλα μου κάνει εντύπωση το οτι ασχολειστε εδω και μια 20ετια επιλεκτικά και μόνο όταν έχετε λιγότερες.Δεν μιλάω για σενα nikon ή για κάποιον συγκεκριμενο στην γενικότερη κλάψα αναφέρομαι.Τώρα για το πρωτάθλημα λογικά και χωρίς πρίντεζη το 2-2 θα γίνει και μετα ένα ματς ειναι όλα πιθανά.
Kαταρχήν σόρι που μπαίνω σφήνα στη συζήτση για το μπάσκετ, αλλά θα απαντήσω σύντομα στα ενδιαφέροντα ποστ των παιδιών και δεν συνεχίζω άλλο την κουβέντα περί παραγκών (κάνω quote ολοκληρα τα ποστ, για να φαίνεται πού απαντάω)
Θα συμφωνήσω σε όλα 100%. Σαφέστατα και η κάθε παράγκα κάνει μεγάλη ζημιά, αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά όλοι οι λόγοι που αναφέρεις (και υπάρχουν και άλλοι) είναι πολύ σημαντικοί για την παρακμή. Για μένα, ο σημαντικότερος είναι η οικονομική κρίση των ομάδων, που εξαφάνισε τις περισσότερες καλές ελληνικές ομάδες. Σε αυτό που είπες για την επαρχία, που παλιά έπαιζες εκτός και ήταν σχεδόν όλα τα ματς δύσκολα, χτύπησες κέντρο.
Αντιλαμβάνομαι γιατί βαρέθηκες το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν το έχω βαρεθεί, ούτε πρόκειται ποτέ, αλλά το ποδόσφαιρο των τελευταίων 15 ετών είναι πιο άχρωμο και άχαρο από αυτό που ήταν κάποτε. Οι αιτίες πολλές. Δεν είναι μόνο το ότι επικρατούν οι τακτικές και έχουν μικρύνει οι χώροι (περισσότεροι παίκτες-μαραθωνοδρόμοι, λιγότεροι τεχνίτες). Είναι ο γενικότερος τρόπος ζωής του σήμερα. Οι μεγάλοι τεχνίτες γεννιούνται σε ελεύθερες συνθήκες, πχ στο δρόμο, και ο δρόμος δεν υπάρχει πια (μόνο στην Λατινική Αμερική, όπου εξακολουθεί να βγάζει τα περισσότερα ταλέντα). Οι συνθήκες για γέννηση πολλών και μεγάλων τεχνιτών, που υπήρχαν τις προηγούμενες δεκαετίες, δεν υπάρχουν πια, τουλάχιστον στην έκταση που υπήρχαν τότε. Το σημερινό ποδόσφαιρο έχει άλλα θετικά, αλλά σε γοητεία και ομορφιά δεν φτάνει αυτό που ήταν κάποτε. Ταλέντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, απλά δεν έχουν πια το περιθώριο, τον χώρο και το χρόνο επάνω στο χόρτο να κάνουν όλα όσα μπορούν.
Το τίκι τάκα δεν μου αρέσει ούτε εμένα, όταν γίνεται υπερβολικά. Η Μπαρτσελόνα αντέγραψε το ολλανδικό ποδόσφαιρο, και τώρα το αντιγράφουν οι Γερμανοί. Μας τα έχουν ζαλίσει με τις ακαδημίες της Μπάρτσα, που λειτουργούν εδώ και 30 χρόνια και μόνο μία φουρνιά έχει βγάλει ως σήμερα (και πάλι, η Μπαρτσελόνα στηρίχτηκε σε ξένους παικταράδες, Ρόνι, Μέσσι). Δεν ειμαι εχθρός της Μπάρτσα, την πάω γενικά, την πήγαινα περισσότερο προ τικι τακα εποχής, αλλά προτιμώ τη Ρεάλ Μαδρίτης, που μ@λάκες είναι και αυτοί, αλλά έχουν άλλη φιλοσοφία (βασικά μεγάλωσα με τη Ρεάλ των '80, όποτε δεν γινόταν να μην είμαι Ρεάλ).
Χεχε, κοίτα, ναι μεν αναφέρεται συνεχώς ο Βαρδινογιάννης, έχεις δίκιο, αλλά πώς να μην αναφερθεί, όταν ακούω πράγματα που εγώ θεωρώ υπερβολικά και όταν πάτε να βγάλετε ότι ο Ολυμπιακός είναι το μίασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι υπόλοιποι, εντάξει μωρέ, κάτι λαδίτσες έκαναν και αυτοί, αλλά όλα καλά. Σκέψου αν η παράγκα του Βαρδινογιάννη, που ήταν η πρώτη εμφανής παράγκα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχει σχέση με αυτό που ακολούθησε μετά (όχι ότι το δικαιολογώ το μετά).
Σου ανέφερα και πριν το ξέσπασμα Μελισσανίδη, μετά την περίπτωση Μπάκα. Μίλαγε εναντίον του Παναθηναϊκού τότε όλη η Ελλάδα. Οϋτως ή άλλως όμως, στην Ελλάδα υπάρχει ο Ολυμπιακός και ο αντι-Ολυμπιακός, με την έννοια ότι ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους τίτλους και κόσμο, κάτι ανάλογο που ισχύει στην Ιταλία με τη Γιουβέντους. Έπαιζε δηλαδή Παοκ-Παναθηναϊκός, στον μισό αγώνα έβριζαν τον Παο, στον άλλο μισό τον Ολυμπιακό, όχι επειδή τους έκανε τίποτα, αλλά επειδή έτσι (καλά, αυτοί ούτως ή άλλως αυτό το ματς περιμένουν κάθε χρόνο). Άσε που οι περισσότεροι που ακούς να βρίζουν μόνο τον Ολυμπιακό, δεν έχουν προλάβει τη δεκαετία του 80 και δεν ξέρουν. Πρόσεξε, δεν λέω ότι τρώμε άδικα το βρίσιμο τώρα, Καλα τα παθαίνουμε, γιατί έχουν γίνει αίσχη και είναι 20 χρόνια αυτή η ιστορία.
Θα σου ξαναπώ, τα εκατομμύρια του Ch.L. είναι θέμα της Ουέφα, όχι του Ολυμπιακού. Η πρόθεση για εύνοια ήταν η ίδια, τότε και τώρα. Κι εσείς τα πήρατε δύο φορές (2004,2010) αλλά και πάλι καταλήξατε με Αλαφούζο και χωρίς ομάδα. Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός, για τα δεδομένα ενός Παναθηναϊκού.
Το 50% πιο light δεν το δέχομαι με τίποτα, όπως και τους 7-8 ΌΦΗ. Έχουμε φιλικές σχέσεις με ομάδες, όπως είχατε εσείς τότε με Απόλλωνα και Δόξα Δράμας. Ο ΟΦΗ είναι εντελώς άλλη περίπτωση, μην το συγκρίνεις.
Με έχεις παρεξηγήσει σε κάποια πράγματα. Βρίσκω πρόβλημα και πολύ μεγάλο με την παράγκα. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα, δεν πάει άλλο. Είναι και πάρα πολλά χρόνια. Κι όταν αυτοί οι κύριοι (Κόκκαλης και Μαρινάκης) έχουν καταφέρει να σε βρίζει όλη η Ελλάδα, και να έχει δίκιο, αυτό είναι κάτι που μας χαλάει εμάς τους ίδιους όσο δεν πάει. Αλλά για το γενικότερο χάλι του ποδοσφαίρου, είναι πολλά περισσότερα και πιο βασικά.
Α ναι, και μην νομίζεις ότι με νοιάζει για τα πρωταθλήματα, "έχουμε τα περισσότερα" κλπ, αυτά είναι για παιδάκια και για τον Τσουκαλά.
Τεσπά, σόρι και πάλι για το σεντόνι. Συνεχίστε για το μπάσκετ, που είναι και το θέμα των ημερών........
Εννοείται πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Γενικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα και είναι και πολύ πίσω σε πολλούς τομείς.
Τώρα αυτό που λες για το CL συμφωνώ πως ο Παναθηναϊκός πήρε και χρήματα από τα 2 πρωταθλήματα και δεν τα επένδυσε σωστά κατά τη γνώμη. Και εννοείται πως πολλά πρωταθλήματα δεν τα αξίζατε. Αυτό νομίζω δεν αμφισβητείται από κάποιον.
Εγώ τα έχω πιο πολύ με την ομάδα μου. Ο Παναθηναϊκός στα τόσα χρόνια δεν έχει εκμεταλλευτεί σωστά ούτε ένα περιουσιακό του στοιχείο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Για κάποιο λόγο ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει ή πουλάει σε πολύ χαμηλές τιμές. Δεν γίνεται από τόσους παίχτες που πέρασαν από την ομάδα να μην έχεις βγάλει λεφτά (Νίνης, Καραγκούνης, Λέτο, Καρνέζης κλπ). Αν είχαμε πουλήσει κάποιους παίχτες σε καλή τιμή θα είμασταν σε πολύ διαφορετική κατάσταση τώρα.
Όπως επίσης αν δεν μας δημιουργούσε πρόβλημα το κράτος με τον Βοτανικό.
Δεν θα τα ρίξω μόνο στην εκάστοτε παράγκα. Φταίνε και άλλα πράγματα.
Εδώ για να πάρουμε πρωτάθλημα το 2010 αποφασίσαμε να αποκλειστούμε από το Europa League... Έδωσαν πόσα λεφτά για ένα πρωτάθλημα.
Μηδέν σχεδιασμός σε τίποτα...
Και ο Σαβίδης δίνει λεφτά αβέρτα, αλλά πάνε στον βρόντο γιατί και εκεί δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να ξέρει πως να διαχειριστεί τα λεφτά.
Και οι βολές στα πλαίσια της γκρίνιας για τη διαιτησία είναι και τη χρησιμοποιείς όποτε σε βολεύει πχ χθες ο Σφαιρόπουλος το ανέφερε ως απάντηση στον Πεδουλάκη αλλά μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν χρειάστηκε γιατί κερδίσαμε, γι'αυτό λέω όλοι το κάνουν είναι ένα από τα "συστήματα άμυνας" ειδικά όταν έχεις χάσει και επειδή μου λέει ο Κώστας ότι πόσα χρόνια το κάνει η ομάδα μου (αυτοί που την υπηρετούν δηλαδή γιατί η ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός και κανένα φυσικό πρόσωπο) να του θυμίσω τον Ιωαννίδη και την τακτική του σε ότι αφορά το θέμα και δεν πέρασε μόνο από τον Ολυμπιακό ακόμη και με την Εθνική αυτό έκανε.
toninio
O OΦΗ ειναι σιγουρα διαφορετικη περιπτωση αλλα οχι οπως το εννοεις.
Ολοι εχουν ευθυνη φιλε toninio το ιδιο λεμε, απλα δεν συγκρινονται οι εποχες(επειδη το γυνρνατε εκει πρεπει να το πουμε),σε σπρωξιμο, 20πλασια εσοδα, γηπεδα δωρο, τιμωριες, παραρτηματα, διαρκεια και και.
Δεν υπαρχει ολιγον εγγυος ομως, οποτε ολοι εχουν ευθυνη, μαζι σου.
Παντως το ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει και δεν εχει καποιο νοημα να ασχολειται καποιος σοβαρα με το αγωνιστικο κομματι. Να μιλησουμε για την διαφθορα ναι εχει νοημα, μπας και ξεκινησει να βασιζεται σε κανονες καποια στιγμη.
Πρεπει παιχτει 50-50 για τα επομενα 5 χρονια(ωστε να αλλαξεις ροστερ που εχει αποκτηθει μεσα στο συστημα) για να πουμε οτι κατι γινεται.(εννοειται μετα απο τις αναλογες τιμωριες)
Απο κει και περα, αααααν γινει αυτο , θελουμε γηπεδα, καταπολεμηση βιας(και μονο με το 50-50 θα εχουμε κανει βημα) , προωθηση ελληνων παιχτων(εχει παραγινει με τους ξενους), απαγορευση δανεικων στην σουπερ λιγκα κ.α.
Ολα αυτα οταν υπαρξει Ελληνικο ποδοσφαιρο ομως, για να μπορω να κραξω ελευθερα τις διοικησεις του ΠΑΟ κτλ αν κανουν λαθη η να χαρω μια νικη.
mihalis13
Μιλας για λαθη, μονο που τα λαθη στον Ολυμπιακο ''σκεπαζονται'' στο Ελληνικο πρωταθλημα με συνεχομενα ''καλυπτα και εγω τον κατσουρανη''(σουπερ ροστερ δεν ειχες εκεινη την χρονια?). Στην Ευρωπη βεβαια πεφτει απο τα συννεφα γιατι εκει κανουν καραμπαμ.
Δεν μπορει να δουλεψει ετσι ποτε. Να κανεις ενα λαθος και να πληρωνεις για 2 ενω ο αλλος να κανει λαθη που μπαινουν κατω απο το χαλακι λογο παραγκας(για Ελλαδα μιλαω παντα).
για αυτο μου φαινεται αστειο να μιλαμε για λαθη και επιλογες οταν δεν υπαρχουν κανονες.
Μα δεν μιλάω για τα τελευταία χρόνια.
Γενικα ο Παναθηναϊκός εχει αποδειχτεί πολυ κακός στην οικονομική διαχείριση.
Μέχρι και τον Σεϊταρίδη όταν τον πούλησε στην Πόρτο τον έδωσε τσάμπα ουσιαστικά.
Δεν μας φταίει ο Ολυμπιακός αν θέλαμε να δώσουμε 2 και 3 εκατομμύρια στον Μελίσση.
Ο Ολυμπιακός ευθύνεται για πολλά κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλα οχι για αυτό.
Και δεν ειναι κανένας φίλαθλος που θέλω να νικάνε οι ελληνικές ομάδες όταν παίζουν Ευρώπη. Απλά δεν θεωρω πως για ολα φταίει ο Ολυμπιακός.
Αυτό ακριβώς.Το μπάσκετ είναι περίεργο άθλημα που μπορεί σε ενα ματς να έχει 30 φάσεις δυσκολες, δεν ειναι ποδόσφαιρο να δώσει ενα λάθος πεναλντι.Όποιος ασχολείται σε κάθε ματς με αυτά τον χρόνο του χάνει..Προφανώς και παλιότερα έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός, όπως και ο Ολυμπιακός, οπως και η κάθε μεγάλη ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ.Έτσι ήταν πάντα ο αθλητισμός και έτσι θα είναι.
Διαφωνώ φουλ. Εμείς μέσα σε 2 χρόνια δώσαμε 60εκ για μεταγραφές και πήραμε και το 30αρι. Αλλά μετά απο 2 χρόνια είμασταν μέσα στα χρέη. Άρα δεν είναι μόνο το 30αρι και δεν έπαιρνε επι 20 χρόνια 30αρι ο Ολυμπιακός.
Παίζαμε και εμείς CL και κάναμε πορείες και είχαμε μεγαλύτερα έσοδα από τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι οτι εμείς τα τελευταία 20 χρόνια μόνο 2 φορές πήραμε χρήματα από το Cl. Παίρναμε επι σειρά ετών και περισσότερα μάλιστα απο τον Ολυμπιακό.
Τα 4-5 τελευταία χρόνια είμαστε μάυρο χάλι και μόνο ο Ολυμπιακός έχει έσοδα από το CL.
Διαφωνεις σε τι? Θυμασαι τι εγινε την επομενη χρονια με την διαιτησια και γενικα με το παρασκηνιο? Μαλλον δεν θυμασαι.Να σου θυμησω? Το χτισιμο της εγκληματικης οργανωσης. Για πεταμα οι επενδυσεις λοιπον(σωστες η λανθασμενες γιατι για ενα μελισση ειχες ενα Σισε, κατσουρανη, λετο, ζιλμπερτο, Σαλπι και και, ερχεσαι στα λογια μου παλι οταν σου μενει ο μελισσης). Να τα χρεη λοιποοον...
Στο παρελθον ειχες ομαδα-εσοδα και οι αλλοι παραγκα. Για ποσο θα αντεξεις? Δεν χτίστηκε η παραγκα για να εισπρατεις αλλα για να εισπρατουν. Οχι?
Η διαφωνια μας ΔΕΝ ειναι στο οτι ΔΕΝ εγιναν λαθη, αλλα στο οτι για σενα το ενα γινοταν 2 και για τον Ολυμπιακο το ενα γινοταν 0. Σε αυτο διαφωνεις?
Μαζί με τον Μελίσση είχα όλους αυτούς που λες αλλα εκτός οτι του περισσότερους τους πλήρωσα υπεραξία δεν έβγαλα και τίποτα απο αυτούς απο κάποια μεταπώληση, αντίθετα ακόμα τους πληρώνω. Εδω τον Σισέ που έκανε θαύματα στον Παναθηναϊκό τον πουλήσαμε όσο τον αγοράσαμε και ο Ολυμπιακός πούλαγε τον Μητρογλου 15εκ.
Εμεις χρυσοπληρωναμε τον Μελίσση, τον χριστοδοτλοπουλο, τον κλειτον και πόσους άλλους.
Εσένα σου φταίει αποκλειστικά η παράγκα. Εμένα οχι.
Εχω τελειώσει αθλητικό μάρκετινγκ δούλευα απο το 2007 στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δόξα το Θέο κάποια πράγματα τα βλέπω.
Αυτοί που ήρθαν το 2008 πήραν την παράγκα απο τον Κόκκαλη και την έδωσαν στο Μαρινάκη.
Στον Παναθηναϊκό μπήκαν άνθρωποι που μόλυναν την ομάδα και το DNA της.
Εγω αυτό βλέπω.
Πριν έρθουν πάντα κάναμε πορείες κάναμε και με αυτούς 2 (τη δεύτερη την πουλήσαμε για το πρωτάθλημα) και μετα τίποτα.
Και παλιά κάναμε λάθη αλλα κάναμε πορειες.
Στα τελευταία 20 χρόνια εσύ πιστεύεις πως δεν είχαμε έσοδα απο την UEFA???
1) Ο ντιογκο(πχ) και τα 10-15 εκατομμυρια τι ηταν για σενα? λιγοτερο λαθος απο τα 2-4 του Μελισση?Σκεπαστηκε μια χαρουλα το λαθος?
2)Μεχρι το 2004 ο ΠΑΟ ειχε εσοδα γιατι μεχρι τοτε αντεξε και μαγκια του. Τα χρηματα αυτα τα ειχες απο ιουνιο εξασφαλισμενα για να κανεις προγραμματισμο για την νεα χρονια? Η δεν εχει σημασια? Ο αντιπαλος τα ειχε?
3ο και σημαντικοτερο) ολα αυτα τα λαθη δεν εχει νοημα να συζητηθουν οταν δεν υπαρχουν κανονες. Θα μπορουσε στο 50-50 ο ΠΑΟ να ειχε κανει τα χειροτερα λαθη απ'ολους και να κραζαμε παρεα οπως γινεται για το μπασκετ, θα μπορουσαν απο την αλλη να ειχαν φανει χειροτερα λαθη του Ολυμπιακου. Υποθετικα μπορουμε μονο να μιλησουμε οσο δεν υπαρχει 50-50, δεν νομιζεις?. Η ''δεν βαριεσαι'' ''κανονες ειναι σιγα''(!!). ''Δεν φταινε αποκλειστικα''(!!!). Ετσι?
Και οι δύο έχουν κάνει λάθη σε αγοραπωλησίες παικτών. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει εδώ και 20 χρόνια μία σταθερότητα διοικητική και οικονομική, κάτι που δεν έχει ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι και η διαφορά τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας ισχυρός επιχειρηματίας σε αυτές τις ομάδες, που έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε χρήματα, παίκτες, σε όλα. Εξασφαλίζεται σταθερότητα στην ομάδα. Ο Μαρινάκης, ακόμα και αν δεν πάρει τα εκατομμύρια του Ch.L., θα εξσφαλίσει μία ποιότητα και πληρότητα στον Ολυμπιακό, όπως έκανε και ο Κόκκαλης. Διότι, ναι μεν η διαιτησία αισχρή επί 20 χρόνια, όλα υπέρ μας κλπ, αλλά νομίζω κανείς δεν μπορεί να μην βλέπει την ποιοτική ανωτερότητα του Ολυμπιακού τις περισσότερες σεζόν. Ο Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών δεν είναι Παναθηναϊκός για εμένα, και δεν έχει νόημα και το πρωτάθλημα έτσι, όταν Παο, Αεκ δεν είναι αυτοί που πρέπει. Αλλά για τη σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού φταίει κυρίως ο Παναθηναϊκός, δηλαδή η ανυπαρξία σταθερότητας και ανθρώπων που θα ξέρουν τί κάνουν.
Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα κλπ. Κι αυτό το "είμαστε χρόνια μπροστά από όλους τους άλλους", μονο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καθόλου πιο μπροστά. Απλώς, έχει αρκετές καλύτερες μονάδες από τους υπόλοιπους και κατά συνέπεια καλύτερη ομάδα. Δέχομαι ότι κάποια δεν θα έπρεπε να τα είχαμε πάρει (εγώ λέω μέχρι δύο, εσείς παραπάνω, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα), αλλά πιστεύω ότι και με 50-50 πάλι θα παίρναμε τα περισσότερα, γιατί τις περισσότερες χρονιές είχαμε καλύτερους παίκτες, πληρέστερη ομάδα. Και θα το ξαναπώ, ΔΕΝ παίρνεις τίτλο αν δεν έχεις καλύτερη ομάδα, ακόμα και με εύνοια (εκτός αν κριθεί ο τίτλος στο τελευταίο ματς και εκεί το καθορίσει ο διαιτητής). Και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει πολύ περισσότερα στην Ευρώπη, εάν τηρούνταν κάποια βασικά πράγματα, πχ να μην κατεβαίνεις...χωρίς κέντρο άμυνας για να παίξεις Ch.L., όπως έγινε φέτος (και έχει γίνει και άλλες χρονιές).
Από εκεί και πέρα, στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να ισχύσει το 50-50 και να ισχύσει για πάντα (σύμφωνοι PDS, είναι από τα πιο βασικά), αλλά συγχρόνως πρέπει να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός όπως πρέπει, ο Μελισσανίδης να κάνει μεταγραφές πολλές και καλές, γιατί έχει πολλή δουλειά ακόμα, να σοβαρευτεί ο Πάοκ, και να δυναμώσουν και άλλες ομάδες, όσο γίνεται πιο πολλές. Θέλω και επαναφορά κλασικών αξιών, όπως Ηρακλή και Άρη, και μίας καλής Λάρισας. Διαφορετικά, και πάλι μπάλα δεν θα βλέπουμε..........
Kατι που δεν θα αλλάξει για μένα οσο και αν το τραβήξουμε:
Αθλητισμός=κανόνες.-
Γη=στρογγυλή.-
Μου κάνει σαν να συζητάμε οτι ναι μεν είναι στρογγυλή η γη, άλλα όμως δείχνει και λιγο επίπεδη, όποτε είναι...και επίπεδη.
(''Ναι μεν δεν υπάρχουν κανόνες άλλα φτιάξαμε ομάδα με τα κλοπιμαία, εσείς?''. ''Ο τσοχατζο μπορεί να έκλεψε αλλά κοίτα πισίνες... τα επένδυσε...'')
Σηκώνω πρώτος την λευκή σημαία λοιπόν για να κλείσουμε, γιατί γράφουμε ολοι μας τα ίδια και τα ίδια.
Μπορούμε να συνεχίσουμε για ποδόσφαιρο αν θέλετε στο thread του ποδοσφαίρου μετα τον αυριανό τελικό. Ατλετικο ftw!:P
Έχεις δίκιο, η κουβέντα δεν γίνεται να βγάλει πουθενά γιατι ο καθένας τα βλέπει απο τη δικιά του σκοπιά.
Δεν ειναι καπου οτι κάποιος εχει άδικο ή τελείως δίκιο.
Ολα αυτά συμβαίνουν.
Το σταματώ και εγω εδω και συγνώμη που το τράβηξα και λίγο παραπάνω.
Τώρα για τον αυριανό τελικό παρόλο που είμαι Ρεάλ φουλ θέλω να το σηκώσει η Ατλετικο αυτή την φορα. Εντάξει πήραμε πριν 2 χρόνια το 10ο όποτε ολα μια χαρα! Ας το παρει τώρα η Ατλετικο που κανει μια ωραία προσπάθεια τα τελευταία χρόνια
Η Ατλέτικο, παρά το ότι είναι αμυντική ομάδα, έχει πολύ ταλέντο, με Καρράσκο, Σαούλ, Γκριεζμάν και τον πάλιουρα αλλά τεράστια κλάση Τόρες. Συμφωνώ ότι ας πάρει η Ατλέτικο ένα Ch.L., το πρώτο της, κι ας μείνει η Ρεάλ στα 10, μα δεν τρέχει τίποτα. Δυστυχώς για αυτούς, δεν τα κατάφεραν (γράφω μετά τον τελικό το ποστ).
Πάντως η Ατλέτικο κάπου το παρακάνει γενικώς με την άμυνα κι αυτό μου την χαλάει. Με Μπαρτσα και Μπάγερν διπλοπάρκαρε λεωφορείο. Μπορεί να ήταν φωτιά στην αντεπίθεση (διότι ΕΧΕΙ ποιότητα), αλλά το,λεωφορείο είναι λεωφορείο. Γα εμένα, δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι δεν έχει το μπάτζετ των άλλων δύο, διότι δεν είναι και καμία κακομοίρα. Έχει αρκετούς παικταράδες και θα μπορούσε να έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία. Τί να πω, ίσως να μην είναι και εύκολο, γιατί εμείς είμαστε και απέξω και κρίνουμε εκ του ασφαλούς. Και η Ρεάλ συντηρητικά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και καλώς την πάτησε να ισοφαριστεί και να τραβιέται παράταση και πέναλτυ.
Σαν να διάβασα κάπου ότι για Σαούλ κινείται η Μπαρτσελόνα (ή κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα), μπορεί να κάνω και λάθος......
Με μια χρονια που εκανε εχουν χαζεψει με τον σαουλ. Κατσε να τον δουμε ακομα μια αν θα εχει ιδια στανταρς. Ο καρασκο πολυ καλος οντως
Τι έγινε ο μεγάλος επενδυτης του ελληνικού ποδοσφαιρου;...φοβερες μεταγραφες...περιμενες τα 20 εκατομμυριακια που είχες δεδομένα κάθε χρόνο, ε χοντρε μαφιοζε;...
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι, και αναφέρομαι κυρίως στους δικούς μου μπας και ξεστραβωθουν κάποια στιγμή και καταλάβουν τι παίζεται όλα αυτά τα χρόνια.
p.s Κρίμα για τον ΠΑΟΚ, δικό του ματς έχασε.
Ειδα κ εγω το ματς. Έμεινα άφωνος απο το ποσό αράχνη ομάδα ηταν αυτή που πέρασε. Πραγματικά στα πρώτα δέκα λεπτα δε μπορούσαμε να κατεβάσουνε τη μπάλα με σωστό κοντρόλ όταν αυτή ερχότανε απο ψηλά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χάλια μαύρα δυστυχώς,και δυσοίωνο μέλλον διαφαίνεται....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μην απογοητευεστε ....νωρις ειναι ακομα.....υπομονη μεχρι το πρωτο παιχνιδι πρωταθληματος....αν δεν κερδισετε δυο τρια πεναλτυ κ ο αντιπαλος δεν παρει 1 - 2 κοκκινες τοτε να αρχισετε να ανησυχειτε
http://www.contra.gr/Sports/World/Ol...r.4216939.html
Μια απορια εχω, μιας και ειμαι τελειως ασχετος με τον στιβο. Ρε παιδια βουτηξε η κοπελα? Και αν ειναι αυτο ειναι παρανομο η οχι?
Δεν Υο διευκτινησανε ακόμη αν έπεσε η αν βούτηξε. Live τα βλέπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mάλλον πρέπει να ανησυχούμε ε;;;
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...s.4295207.html
Αν το ειχε κάνει αυτο ο Φιγκέιρας θα είχαμε πόλεμο τρείς μέρες,τώρα όμως...μούγκα στη στρούγκα....δεν πειράζει....το 3-0 είναι που μένει και ο πόνος των ερχόμαστε.....
Sent from my Galaxy S7 Edge
να νικαω 3-0 καθαρα με μια αριστη διαιτησια στο συνολο της και να ασχολουμαι με το τι εκανε ο Φιγκέιρας ?.....δεν νομιζω ...
αυτα ειναι για εσας τους ΄΄δεν ασχολουμαστε με τη διαιτησια΄΄ οπως περιτρανα διαπιστωνει κανεισ απο τα σχολια σας....
Αριστη δεν ήταν, καλη ήταν αριστη θα ήταν αν έπαιζε η ΑΕΚ με 10 παίχτες, γιατί τώρα που συμβαίνει στην ΑΕΚ δεν το ειδε αν ήταν το ανάποδο θα λέγαμε για παραγκες και χοντρους και πουλημενους διαιτητές.
Όπως περιμένω την ανακοίνωση του Αλαφουζου για την διαιτησία, τώρα που τον σπρώχνει όλα καλα (στο συγκεκριμένο ματς δεν την χρειαζόταν).
Edit
Δεν άλλαξε κάτι στην διαιτησία είναι όπως ήταν ολα τα χρόνια, απλα πηραν παίχτες και η αλλες ομάδες γιαυτό φαίνεται να αλλάξε κατι.
Βέβαια στημένα θα υπάρχουν πάντα αφου υπάρχει τζογος,σας φαίνεται φυσιολογικό το διπλό της Βέροιας μεσα στο Πανιώνιο εμένα οχι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ερχόμαστε ασχολειστε αγαπητέ...αλλά είπαμε,είναι διαφορετικό να είσαι αεκ,το παίζεις ψευτόμαγκας μες το γήπεδο και ρίχνεις μπουνιές όταν είσαι ανίκανος να αντιμετωπίσεις στα ίσα τον άλλο.....αν αυτό ξαναλέω,χωρίς να σχολιάζω το αν βγήκε με κοκκινη η όχι το είχε κάνει παίχτης του Ολυμπιακού θα μας τα κάνατε τσουρέκια μέχρι το τέλος της σαιζόν...τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν???ή τι ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις???περαστικά σας λοιπόν....
Sent from my Galaxy S7 Edge