30 ms ping,11,62 down,0,89 up και ειμαι με καλωδιο 25 μετρα μεν αλλα με καλωδιο αλλα εχω ρωτησει και μου εχουν πει δε πειραζει.
Printable View
Blame πουρέιτζερ.
Μόνο με VDSL θα έχεις παραπάνω upload. Δεν ξέρω αν έχει κάλυψη ο ΟΤΕ στην Μήλο...
Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση, σε ρώτησα μήπως γράφεις από κινητό ή κάτι τέτοιο τέτοιο και τα περνάει κεφαλαία,
αν εσύ που είμαστε φίλοι στο psn, που έχουμε ανταλλάξει και 5-10 κουβέντες στο party Chat κι έχουμε παίξει μαζί Battlefield αντιδράς έτσι
φαντάζομαι κανέναν άγνωστο δηλαδή τι θα μου σούρει σε ανάλογη περίπτωση.
psx δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει το παιχνιδι?
Μπάμπη Οδυσσέα peace :beer:
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχαχα να ΄σαι καλα!!! Εδω σε ενα μερος, (βασικα η δευτερη πιο πολυκατοικημενη περιοχη) εβαλε internet μολις πριν μερικους μηνες! Για VDSL το βλεπω σε καμια 10αρια χρονια...
Εγω ειμαι και τυχερος γιατι μενω κοντα στο λιμανι...
Πωπω τωρα που τα γραφω σκεφτομαι "μα που ζω ο ανθρωπος;" :/
Sent from my iPad using Tapatalk
Τι εννοείς να φταίει το παιχνίδι; Τα ίδια άκουγα και για το TLOU MP μόλις έβγαλε ανάλογο patch η ND... εκεί μάλιστα σου πάγωνε τον παίκτη ως τιμωρία, για να μην κάνεις λαγκέρικα kills (πίσω από τοίχους, με τις μισές σφαίρες κλπ.).
Θα πρότεινα να ρωτήσετε την DICE ποιές είναι οι minimum απαιτήσεις σε upload για το BF4, έτσι ώστε να δείτε αν τις πληρείτε. Αν δεν τις πληρείτε, δυστυχώς φταίει η σύνδεσή σας και όχι το παιχνίδι.
ΥΓ: Κάντε και μερικά speedtest στην χώρα που είναι οι servers που παίζετε, να δείτε πόσο upload βγάζει. Εκτός χώρας βγαίνει χαμηλότερο το speedtest συνήθως.
μα σου ειπα ποιο ειναι το upload μου, σταθερο εκει, επισης δεν εχω προβλημα σε αλλα παιχνιδια, εαν διαβασα καλα αυτο που ανακοινωσαν για το update ,ειπαν οτι βρηκαν και βελτιωσαν καποια πραγματα που προκαλουσαν καποιο packet loss ,το θεμα ειναι τα βρηκαν ολα ?
απλως αναφερω τι μου συμβαινει μπας και βρουμε καμια ακρη
Τελικα το εφτιαξαν το bf4:
http://www.youtube.com/watch?v=CsXz-...ature=youtu.be
Star Trek παίζεις? τι τηλεμεταφορές είναι αυτές? :a050:
Αυτό είναι το upload σου σε ελληνικό server; Ξαναδοκίμασε σε server ξένης χώρας.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζει τους laggers διαφορετικά. Άλλο τους αφήνει ελεύθερους και άλλο τους λέει ότι λαγκάρουν.
Λάθος κατάλαβες. Δεν μπορεί να βελτιώσει κανενός την σύνδεση η DICE. Από εξωγενείς παράγοντες χάνονται τα πακέτα, όχι από τον κώδικα του παιχνιδιού. Όλα αυτά τα κουλά που βλέπατε τόσο καιρό είναι γιατί κάποιοι λαγκάρανε. Τώρα αποφάσισαν να πάρουν κάποια μέτρα και όταν το παιχνίδι ανιχνεύσει απώλεια πακέτων, στο λέει για να ξέρεις ότι έχει θέμα η σύνδεσή σου...
Τελικά εκτός από το εικονίδιο κάνει και κάτι άλλο; Σου freezάρει τον χαρακτήρα και δεν μπορείς να κάνεις kills;
Χα χα στο killzone εχει ο sniper ενα perk που του επειτρεπει στιγμιαια να τηλεμεταφερεται σε καποιο τυχαιο σημειο της πιστας, λετε να το δοκιμαζουν για να το βαλουν κ στο bf4?
φιλε psx καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια.εκανα τεστ σε σερβερ του σικαγο και πηρα τα ιδια αποτελεσματα εκτος του πινκ που ηταν 156 ms .Αν αυτο δεν εχει σημασια μου προτεινεις να μιλησω με forthnet?
Αρχικά κάνε ένα post στο forum του BF4 με τα στατιστικά σου και ρώτα την DICE αν επαρκούν... αν σου πουν ότι είσαι ΟΚ, πάρε τηλ την Forthnet και πες τους ότι έχεις απώλεια πακέτων.
Tόσα μαχαίρια είχε το παιχνίδι, προσθέσανε κι άλλα. :a050:
https://pbs.twimg.com/media/Bh6YRPoIQAAdfEq.jpg:orig
@Akrida79
Για το bf4 χρειάζεσαι τουλάχιστον 0.5Mb upload οποτε είσαι οριακά ...@spyros arianara το ping σου είναι πάρα πολύ μεγάλο ...με λιγα λόγια δεν έχεις καλή γραμμή. Κανε ενα test στο pingtest.net και ποσταρε το εδώ.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2