http://bloodborne.wiki.fextralife.co...Umbilical+Cord
Printable View
Εχει summon αλλα εγω εχω δυο χαρακτηρες 140 και 161 level.Βεβαια μπορεις να τα παιξεις και στο τελος του παιχνιδιου οποτε εγω μεσα ειμαι
Nα τα παίξεις τα Chalice για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Ειδικά αν θες Platinum (που μου έβγαλε τη ψυχή) είναι απαραίτητο να παίξεις εκεί.
Πολύ σημαντικό επίσης.. Εκεί θα βρείς και τις υπόλοιπες εκδοχές απο τα όπλα που ήδη έχεις. Συγκεκριμένα σε Uncanny και Lost για χρήση διαφορετικών Gems.
Συνεχιζω ακαθεκτος. Πηγα παλι unseen village για τον paarl. Ενω πιστευα οτι θα ειμαι πιο ανετος στο 2ο περασμα μου , τα βρηκα σκουρα. Οι εχθροι εκαναν respawn(!) και δεν μπορουσα να μεινω πουθενα ησυχος. Με τα πολλα εκανα ενα run μεχρι την 2η λαμπα και απο εκει κατω στη φυλακη και στο τουνελ που οδηγει στον paarl. Και εκει νομιζα οτι θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα και μπηκα απροσεκτος , εχασα 3 φορες πριν σοβαρευτω και παιξω σωστα. Roll κατω απο τα ποδια 2-3 χτυπηματα και τρεξιμο μακρια. Μολις τον σκοτωσα ανοιξα το shortcut για old yharnam και επεστρεψα στο hunter's dream για level up.
Επομενη σταση Lecture building. Ειχα ξαναπαει και ηξερα περιπου τι θα αντιμετωπισω οποτε σκοτωσα τους παντες στον 2ο οροφο , ανοιξα τις πορτες στο βαθος και βρεθηκα για πρωτη φορα Nightmare of Mensis. Προχωρησα μεχρι την λαμπα και μετα ακουγα ενα θορυβο απο μακρια και σπαθια καρφωνοντουσαν στο σωμα μου ενω ετρωγα και poison! Εχασα 2-3 φορες μεχρι να καταλαβω οτι εβγαινε ενα φως στο βαθος στον πυργο και επρεπε να κρυβομαι πισω απο τα βραχια. Δεν συνεχισα , θελω να ειμαι φρεσκος σημερα να ασχοληθω τη βλεπω δυσκολη περιοχη.
Για την ιστορια ειμαι lvl79 , Vit.39, End.30, Str.30, Skill 16 , με το Ludwig sword +9.
Οπως σου είπε ο Κώστας δεν είναι poison αλλά frenzy. Οπότε βάλε εξοπλισμό που να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο frenzy resistance.
Εγώ πάντως στη συγκεκριμένη περιοχή μετά από πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να αντιμετωπίσω τους εχθρούς την πέρασα με την περίφημη τακτική "του φευγάτου ή μάνα δεν έκλαψε ποτέ" aka "τρεχάτε ποδαράκια μου"
Θέλει και anti-poison όμως για να πηγαίνει μέσα από τα βρωμόνερα, εκεί είμαι και εγώ έχοντας κάνει 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες στην Αμυγδάλω.
Επίσης απ' ότι κατάλαβα για το frenzy counter effect είναι το sedative και όχι το antidote (κρίνοντας από τις επιθέσεις των τεράστιων μελισσών στο Byrgenwerth). Εγώ δεν πρόλαβα χθες να ασχοληθώ και να επιστρέψω στην Rom, κάηκα με House of Cards :ranger:
Αυτό είναι το nightmare frontier Νίκο. Εκεί θέλει να φτιάξεις build με poison resistance, να κάνεις συνεχώς roll στα βρωμόνερα και να έχεις αρκετά sedatives για το frenzy.
Ναι sedatives θες για το frenzy Αντώνη, αν θυμάμαι και στην περιγραφή γράφει calme the nerves.
Δεν είναι τίποτα μπέρδεψα τους εφιάλτες, στο σημείο που λέτε και εγώ τρέχοντας πήγα πολύ σπαστικά πλάσματα.
Αν δεν έπαιζα τώρα το Witcher θα ξεκίναγα σίγουρα NG+ στο bloodborne. Με έχετε πωρώσει με όλα τα posts ρε παλιόπαιδα!! :P
To Witcher είναι παιχνιδάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Πανέμορφο οπτικά, ένας τεράστιος ζωντανός κόσμος και μια καταπληκτική ιστορία. Το μόνο που με χαλάει είναι το combat system που το θεωρώ μέτριο. Αλλά νομίζω πως και για αυτό φταίει το Bloodborne που έχει απίστευτο combat system.
To Ashen Set απο το Bath στο Nightmares Dream είναι η ιδανική επιλογή για το Nightmare of Mensis.
@alastor Ωχ αλήθεια; Ευτυχώς που μου το είπες!
Κάτι αντικείμενα που είναι για να δημιουργήσεις chalice dungeons να τα πουλήσω; Δεν πρόκειται να φτιάξω δικά μου το πολύ πολύ να παίξω μερικά έτοιμα να δω πως είναι.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην τα πουλησεις τα αντικειμενα τα χρειαζεσαι για να φτιαξεις ακομα και τα ετοιμα
παρακατω ειναι η λιστα με ολα τα chalice,οτιδηποτε δεν εχει την λεξη root στο ονομα του ειναι φτιαγμενο απτην From Soft
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Chalices