Αυτοί οι 11 που ψήφισαν κατά της αφαίρεσης αυτής της επιλογής είναι pro fans, τέλος. :D
ΥΣ. Σήμερα μου ήρθε και εμένα.
Printable View
Αυτοί οι 11 που ψήφισαν κατά της αφαίρεσης αυτής της επιλογής είναι pro fans, τέλος. :D
ΥΣ. Σήμερα μου ήρθε και εμένα.
Πολυ δυνατο και φετος. Αν συνηθισει κανεις την καινουρια αμυνα θα περασει καμποσες ωρες διασκεδασης.
Υπάρχει ενδιαφέρον για manual controls?
Δείτε εδώ...
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=10990
Den h3era oti otan plhrwneis gia ena game kai exei shmantika provlhmata einai kako na ta les kai na ta syzhtas.Opoios exei anti8eth apopsh to syzhtame,gia auto yparxoun ta forum.Kai einai para3eno giati ta provlhmata pou lew egw yparxoun diasparta se alla post apo alla paidia kai einai yparkta...an akyrwnei kapoios to game einai autoi pou to vgazoun etsi opws einai twra,oxi egw.
Kai an kourazese apo post san to diko mu 8a proteina 3ekourash file mou,akoma kai an exw la8os se ola einai h gnwmh mou kai den prosevala kanenan sto post mu.
Μετά από δύο ματσάκια online (που ευτυχώς κανείς από τους αντιπάλους μου δεν χρησιμοποιούσε τον τερματοφύλακα) μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από περσινό. Το tactical defending και το precision dribbling, αλλάζουν προς το καλύτερο το παιχνίδι. Καμία σχέση με τα περσινά ματσάκια που έκανα online.
Ετσι ειναι φιλε και ακομα δεν εχεις δει τιποτα...Ειναι τρομερα εθιστικο το gameplay του και αντικειμενικα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει εως τωρα σιγουρα..
παντως κρινοντας απο τα newsfeed ingame οσοι παιζουμε με 3-4 αστερια ομαδες εχουμε πιο ρεαλιστικα σκορ.βλεπεις πχ ο ταδε επαιξε παο-χερτα 1-0,ο αλλος παοκ-σελτικ 1-1 και βλεπεις πιο κατω ο ετσι επαιξε man utd-barca 4-6 και παει λεγοντας.δε λεω οτι ισχυει παντα αυτο αλλα εχει περισσοτερες πιθανοτητες.
γενικα οταν δεν παιζεις top teams γινονται πιο ενδιαφεροντα ματσακια imo.
Εχει και μια λογικη..Αλλα γκολ θα βαλεις με Messi - Cristiano και αλλα με Toche και Bleck..Εμενα αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι εχει τοσες ωραιες ομαδες και ολοι πανε στα ιδια και στα ιδια...Ζητημα να παιξω με 3 διαφορετικες αντιπαλες ομαδες..Ολοι Ρεαλ,Σιτι,Τσελσι.
Ξεχασες την Μπαρτσελονα!:a050:
Οντως οσο παιζεις το γουσταρεις αν και ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η αμυνα.Εγω παταω τετραγωνο και "χ" που ειναι το τακλιν και οποτε την κλεψω.Πως λειτουργειτε εσεις?Κατι ακομα για να λεμε την αληθεια:Για να σου σφυριξουν φαουλ πρεπει να κανεις αιτηση!Κ σημερα πηρα μια κοκκινη απο το πουθενα!Ασε που κουτουλανε σαν τα βοδια και πεφτουνε οι παιχτες συνεχεια!Ωρες ωρες μου θυμιζει καμια beta εκδοση!Καλα δεν το βλεπανε οι προγραματιστες οτι δεν ειναι δυνατον στην σεντρα στο ξεκινημα του παιχνιδιου να κουτουλανε με το που αλλαζουν μπαλια και να πεφτουν και οι δυο κατω?15 χρονια ποδοσφαιρακια βγαζεις ρε EA!Ελεος!
Και ποιος το εσβησε φαινεται αλλα και ο λογος.
Ακομα πιο απλα λοιπον, εγω το εσβησα επειδη ηταν ενα ξεκαθαρο τρολαρισμα.
Αν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο για τα αρνητικα του παιχνιδιου πεστο με επιχειρηματα και διαθεση να συζητησεις και οχι να προκαλεσεις τις αναποφευκτες απαντησεις στον ιδιο τονο.
Ενα πραγμα δεν μ αρεσει στο παιχνιδι, που αφορα την ουσια και οχι διαφορα bugs και αηδιες. Το κλειδωμα του παικτη με το χ. Σε αλλους μπορει να αρεσει, εμενα μου κακοφαινεται. Στην ουσια δεν μπορεις να κανεις ουτε μια προσποιηση και σπανια ντριμπλα. Αυτος ο αυτοματισμος δεν μ αρεσει. Ευνοει αυτους που δεν εχουν ασχοληθει ουτε με ντριμπλες ουτε με τιποτα. Προτιμουσα να αφησουν τον περσινο καλυτερο τροπο μαρκαρισματος (που υπαρχει ακομα βεβαια) πατωντας το L2.
ε ναι... 90% για να το βγάλουν!! αυτό λέω.. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει το σκηνικό με το select!
Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που γράψανε χιλιάδες σειρές κώδικα για να γίνει αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσανε να σκεφτούνε να μην παίζουν 2 ομάδες με ίδιες φανέλες??? Ελεος γμτ....
An den vlepeis epixeirhmata h kati ousiastiko se auta pou lew einai h gnwmh sou,den 3erw kata poso asxoleise me to sygekrimeno game h oxi.Egw epeidh eimai agorasths MONO tou fifa auta ta 6 xronia 8a eimai austhros mazi tou,exw ka8e dikaiwma.An den boreis na deis th diafora tou troll me thn aganakthsh kapoiou pou dinei ta leftoudakia tou ka8e xrono kai vlepei ta idia kai ta idia einai provlhma sou file mu.
Pairnw ena game pou sto offline exei trelo FRAMEDROP,kai sto online exei to GK abuse,asxeta apo ta alla bug...broken einai pros to paron...otan vgei patch 8a epikentrw8oume sta kala tou