@Valkyre
Που ειναι η ταμπελα?
Το οτι εγραψα οτι εσυ και ο james το κραζατε απο τοτε που ηταν...φωτογραφια ειναι ταμπελα? Εξηγησε μου αν θες.
Το οτι το VR ειναι κατι που δεν σου αρεσε απο την αρχη σαν ιδεα ειναι ταμπελα ή πραγματικοτητα?.
Δεν ειπα κατι που εσυ ο ιδιος δεν εχεις υποστηριξει. Θελεις να αποτυχει. Εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια.
Εχεις πει οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να δεις 3D, οποτε το το 80% PSVR παει περιπατο. Θα χαρω πολυ να μην ισχυει αυτο για το PSVR βεβαια και να ειχες ολοκληρωμενη εμπειρια, αλλα δεν εχω διαβασει καπου οτι παυει να ισχυει με το VR αυτος ο περιορισμος. Ενημερωσε με αν θες.
Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω πως γινεται να ισχυει το παραπανω οταν εχω γραψει ισως τα περισσοτερα αρνητικα ως κατοχος του PSVR?Quote:
Τωρα αν εσυ επιθυμεις να μπαινουν ολοι εδω μεσα και να μιλανε μονο με αισιοδοξια και διθυραμβους για το PSVR, μαλλον θα οδηγησει στο να κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας.
Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω.
Οι ενστασεις μου εχουν να κανουν με το bias ναι. Εσυ αντιστοιχα εχεις γραψει κατι θετικο για το PSVR εδω μεσα η στο neogaf που γινεται χαμος απο θετικες εντυπωσεις? Η περιμενεις και εσυ αυτο το ενα στα 10 ποστς για να γραψεις? Η θα ξαναποσταρεις μετα απο κατι αρνητικο η μια αποτυχια. Με ρωτησες κατι στην αρχη του psvr παλι οταν καποιοι εγραψαν για θολουρα...Δλδ μονο σε τετοιες περιπτωσεις θα εμφανιζεσαι και μετα θα με κατηγορησεις οτι εγω ζηταω μονο την μια πλευρα, την θετικη?
Ως χαρακτηρισμο θα το παρεις και αυτο?
ΥΓ.Ποιοι φθηνοι χαρακτηρισμοι. WTF? Γραψε μου σε παρακαλω καποιους απο αυτους.