1.2.1 patch notes
Bug fixing:removed weapon duplication glitch of throwable weapons.
Printable View
@FurionMike δεν εννοώ αυτό φίλε μου, αλλά το glitch με το οποίο έκανες duplicate όποιο item θες, πχ medkit, firecrackers κλπ
http://www.youtube.com/watch?v=S2TLYnqqL60
Ωχ! Καλη μαγκια! ΧΑΧΑ!
Kαι τα έγραψα όταν πολεμούσα με τα τσεκούρια και τα γαλλικά κλειδιά,
όταν προχώρησα το παιχνίδι και άκουσα πως αλλάζει γεμιστήρα στο assault rifle έπαθα πλάκα, λες και οπλίζει κάποιος αληθινό όπλο μπροστά σου ακούγεται.
Εκεί στο BF κοιμούνται ακόμα, μόνο τα 50ρικα για τα Premium ξέρουν να παίρνουν.
Δεν το ηξερα καν αυτο..
Επειδή βλέπω να αναφέρετε για glitched trophies: έχοντας πάρει πλατίνα εξολοκλήρου με το τελευταίο patch, να σας αναφέρω ότι τα μόνα trophies που μου δημιούργησαν πρόβλημα ήταν τα εξής:
1) Τα Collectibles. Αφού πήρα και τα 67, έπρεπε να κάνω νέο game σε νέο slot και να πάω στο tower και να πάρω ξανά το note δίπλα από τον πίνακα (δίπλα στο ασανσέρ)
2) Αυτό που έπρεπε να σώσεις 15 άτομα από τους ανθρώπους του Reis. Ενώ στα στατιστικά έδειχνε 15, τελικά το trophy το πήρα στους 18... Προφανώς όταν ελευθερώνεις 2 μαζί, τους μετράει για 1...
Ελπίζω να βοήθησα.
Το θεματακι που ειχε με το reset των abilities κ του inventory στο 22% περιπου του main story,υπαρχει ακομα; θα το ξεκινησω τη δευτερα,μην εχουμε τπτ κλαματα....
Εγινε φιλε μου,σ'ευχαριστω!
Καντε με add οσοι γουστάρετε για co op να παιξουμε όταν τερματισω.το παιχνιδι σπερνει.πανέξυπνο το οντι ανεβαζεις οτι χρησιμοποιεις.κανεις παρκουρ ανεβαζεις agility κανεις quest ανεβαζεις survivor...
Νυχτα ακομα δν εχω τολμήσει να βολταρω...αλλη προκληση...2πλα χρ...το κανεις;εχω κοτεψει...επισης οταν ακουω απτο ραδιο ορι έρχεται η νυχτα εχετε μια ωρα να μαζευτειτε καλη τυχη καλη νυχτα...σοκ...
Επισης το στορυ ενταξει μια χαρα το παει...μαρεσει η φαση...
Ρε παιδιά τι update έχετε; Εμένα έχει 1.02 ευρωπαϊκό κ φίλος έχει αμερικάνικο με 1.04 κ δε μας αφήνει να παίξουμε co op. Εννοείται έχω κάνει ότι update ζήτησε.
Δημητρη δεν προλαβα χθες να παιξω..τωρα που μπηκα ειδα οτι και γω εχω την 1.02..
εσυ κανε με add ετσι και αλλιως!
Επαιξα νυχτα...γινομαι λιγο καλυτερος δεν με βρισκουν κατευθειαν!!!!πολυ αγχος την νυχτα...μαρεσει ΠΑΡΑ πολυ το παιχνιδι κρινεται ανταξιο των προσδοκιων, το παρκουρ δινει μια πολυ ιδιαιτερη νοτα στο παιχνιδι...στο dead island εβρισκα δυσκινητο τον παιχτη και μαλλον ηταν η προσθηκη που ελειπε...
Απο θεμα DLC's τι γινεται παιδια γιατι ειμαι εναντιων αλλα επειδη πηρα μεταχειρισμενο το παιχνιδι(σευχαριστω και απο δω Χρηστο) με εχουν πιασει "τυψεις" και σκεφτομαι να τιμησω τους developers...και αφου με κρατησει το παιχνιδι ετσι το σκεφτομαι...οποτε τι υλικο εχει ανακοινωθει με το season pass?
Xθες κατεβασα την εκδοση 1.03 .Δεν ειδα τι περιλαμβανει λεπτομερως αλλα οταν εγινε το install πριν μπει στο παιχνιδι παιζει βιντεακι απο τους δημιουργους που ευχαριστουν ολους εμας(εμενα και σενα Χρηστο!lol) που αγορασαμε το παιχνιδι και το καναμε huge success...Υποπτευομαι οτι περιλαμβανει και το πρωτο DLC?ειναι ετοιμο δηλαδης για κατεβασμα?αποτι ειδα αυτα που θα εχει δεν ειναι τοσο wow...μονο τα buggies φαινονται ενδιαφερουσα προσθηκη...
Στο χθεσινο μου session ξεπερασα τον φοβο της νυχτας και κυκλοφορησα...η φημη μου αγορια μου προχωρησε!
Τωρα που το σκεφτομαι δεν εχασα ουτε μια φορα χθες...μωρε μπραβο...
Αυτο που παρατηρησα και με χαλασε ειναι τα εφε του νερου απο μακρυα...γιατι ειναι τοσο χαλια ρε παιδια?ενω ειναι πολυ ομορφο το παιχνιδι εκει το χαλαει πολυ...λες και ειναι παιχνιδι ps1...
Ειναι τερμα εθιστικο παντως και καθε ability με πορωνει πιο πολυ...
ΕΕΕ... Και εγω ειμαι εδω :P
Εφταιξαν το glitch με τα items;
Το βραδυ ειναι πολυ καλη φαση παντως! Εγω δε κοιμαμαι :P
E μιλα ρε Αποστολη φοβηθηκα οτι θα εκανα και 3ο ποστ και δεν θα απαντουσε κανενας!!!!:what:
Ειμαστε φιλοι? κανε με add...:aek:
Ναι το εχουν φτιαξει...αυτο που τα εβγαζε διπλα δεν λες?
Γενικα διαβασα καποια παραπονα για το coop ισχυουν?το εχει δοκιμασει κανεις?μολις τερματισω ετοιμαστειτε για ομαδικο οργιο...!
Και γω πλεον...
https://www.youtube.com/watch?v=NxWigi0leQQ
xaxa! Ναι σε εχω!
Ναι λεω για τα duplicates items που μπορουσες να τα πολλαπλασιασεις. Καλη μαγκια ηταν, το εχω κανει σε ολα οσα ειχα. χαχα :P
Προς ωρας το εχω παρατησει λιγο το αθλημα, δεν εχω ορεξη να παιξω τιποτα. Αλλα θελω να παιξω multi καποια στιγμη μολις το τελειωσω το story. Θα ειναι καλη φαση.
αν δεν κάνω λάθος μπορούμε και 3 μαζί ταυτόχρονα να παίζουν, σωστά?