Originally Posted by
Alex
Ευτυχής κάτοχος Psvr και εγώ εδώ και λίγες ώρες!! Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μέσα σε 5 μέρες από τη στιγμή της παραγγελίας μου το headset έφτασε στα χέρια μου(με όσα διάβαζα για νέα διάθεση του VR από Ιανουάριο δεν το περίμενα με τίποτα τόσο νωρίς)!!Πρώτες εντυπώσεις? Εντάξει τι να πώ,επαιζα και είχα χαζέψει!!Είχα "φύγει"από τον καναπέ του σπιτιού μου και έκανα ένα ταξίδι από τα βάθη των ωκεανών ως το διάστημα!!Ήμουν με ένα μόνιμο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!Παίζω video games από το 1985 και είχα να νιώσω έτσι δεκαετίες!!Ζούμε μεγάλες αλλαγές στο gaming!Μου φάνηκε σαν να πέρασα από το Nintendo NES στο Playstation!!Επαιξα για ένα δίωρο περίπου και ευτυχώς σε θέμα ναυτίας δεν κατάλαβα τίποτα.Μονο στο drive club μετά από κάνα λεπτό άρχισα να αισθάνομαι κάπως και έκλεισα το παιχνίδι.Ποιο Aliasing και θολούρα...από τι στιγμή που ήμουν εκεί και ζούσα μέσα στο παιχνίδι δεν με ενδιέφερε καθόλου!!Παίζω στο απλό ps4 και με όσα διάβαζα,περιμενα την εικόνα να είναι αρκετά χειρότερη.Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που Βλέπω.Μου άρεσε πολύ και σε cinema mode,όπου και έβαλα να δω λίγο netflix.Πρώτο τραπέζι πίστα στον κινηματογράφο!! Άνετα θα κάθομαι να παρακολουθώ τις σειρές μου έτσι(και έχω και βίντεοπροβολέα για να καταλάβετε).
Απορία:Στο demo του Ocean Descent για να επιλέξουμε να δούμε την εμπειρία με την επίθεση του καρχαρία πρέπει να αγοράσουμε το Vr Worlds;
Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα...!!!