Originally Posted by
Lefteris_X
επιστήμη ρε παιδιά........επιστήμη.
Δηλαδή έχει καταντήσει το όλο θέμα, σαν δουλειά / εργασία με ΤΕΤΟΙΑ επένδυση χρόνου που θέλει, για να μάθεις τα διάφορα κόλπα, τα "συστήματα", τα όπλα, τις αναβαθμίσεις, ορολογίες (νερφ, περφ, τερφ, blind fire, recoil, πεϊνιρλί και ιμάμ μπαϊλντί), δώσε και άλλο ΤΡΕΛΟ χρόνο για να μάθεις πίστες (έλεος, πίστα με 4-5 άνω και κάτω ορόφους) και γενικότερα:
αυτό λέγεται "παιχνίδι"; ή μήπως "όσοι έχουν απίστευτο χρόνο και εμπειρία απο τέτοια παιχνίδια μόνο, μπορούν να το ευχαριστηθούν";
προσωπικά έχω ξενερώσει απίστευτα, λόγω του ότι χρειάζεται ΤΟΣΗ "εργασία / δουλειά" απο τον gamer, για να μπορέσει να ευχαριστηθεί.
ευχαριστηθεί = να πετυχαίνει κανά σκορ της προκοπής = ώστε να νιώθει ότι κάπως το "παλεύει" το mplayer.
προσωπικά, όσο και να έχω λιώσει, είμαι ακόμα στο 29 level (ίσως να είπα και πολύ), δεν έχω καταλάβει ούτε καν πως δουλεύουν τα μετάλλια (λολ, δεν μπορώ να αναγνωρίσω ούτε καν τις ονομασίες τους και που αντιστοιχεί ποιο και γιατί) και σε κάθε παιχνίδι, καταφέρνω (μετά βίας) 5-9 kills με 9-20 deaths. Ελεεινή κατάσταση, που με έχει απωθήσει απο το παιχνίδι εντελώς.
Απλοί gamer τον πούλο δηλαδή (απλοί = όσοι θέλουν να ρίξουν ένα πιστολίδι για 15-30 λεπτά, χωρίς να πρέπει να το μάθουν / επενδύσουν ατελείωτες ώρες).
Άρρωστοι gamer (με την καλή έννοια το "άρρωστοι" = συνεχής ενασχόληση/λιώσιμο) = οι μοναδικοί gamer που ασχολούνται πλέον με online mplayer, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια καν για τους παραπάνω gamer (κοινώς τους κάνουν σκόνη= ξενέρα εμπειρία, σπάσιμο νεύρων).
πάρα πολύ ωραία...