[Next-Gen] Xbox Series X (Νοέμβριος 2020)
Quote:
Originally Posted by
hakoo
Ρε συ σαφεστατα, προφανως και ειναι καλυτερα να βγει ενα next gen halo σε 1-2-3 χρονια απο τωρα απο το να βγει αυτο το πραγμα που εδειξαν. Αλλα δυστυχως και παλι ειναι αστειο αυτο που συμβαινει, το τελευταιο παιχνιδι που εβγαλε η 343 ηταν ποτε; Το 2015;
Δεν νομιζω η Sony να ειχε βαρυ πυροβολικο σιωπηλο για 5 χρονια και να παρουσιαζει μετα αυτο το πραγμα.
Αν μη τι αλλο δειχνει οτι κατι δεν παει καλα σε τομεα που ξερει οτι ειναι απο τους βασικους που εχει μεινει πισω (first party) και υποτιθεται ολα θα αλλαξουν.
Το λιγοτερο που επρεπε να εχει κανει ηδη για να καθησυχαστουν λιγο οι fans (δεν λεω για να πεισει ps users καν) ειναι να εχει παρουσιάσει ενα υπερτουμπανο next gen halo, ειχε 5 χρονια μπροστα της και με το xbone παρατημενο στην ουσια εδω και χρονια. Δεν ειναι οτι ειχε και κατι αλλο σημαντικο.
Αλλα ουτε καν αυτο δεν εκανε, συμφωνω απολυτα με τον Slay που λεει οτι μονιμως κατι αλλο βαζουν προτεραιοτητα αντι γι αυτο που θελει ο κοσμος.
Και μιλαμε και για τον δικο τους κοσμο ετσι;
Δεν διαφωνω.
Προσωπικα συγχώρησα τα λάθη της Ms σε αυτη τη γενιά, αλλα πλεον εχω πολυ μεγάλες απαιτήσεις που αν δεν ικανοποιηθούν θα βρεθώ απέναντι.
Δευτερο σερί συγχωροχάρτι δεν παιζει ουτε γ αστειο.
Σε αυτη τη γενιά δεν εχει ουτε μα ουτε μου.
Αν δεν δω απο νωρίς μεγάλα βήματα εμπρός που θα ειναι προς την κατεύθυνση να κλείσει η ψαλίδα με τη Sony (οχι τοσο σε πωλήσεις αλλα σε ποιοτητα αποκλειστικών παιχνιδιών) η αγορά PlayStation για μενα θα ειναι μονόδρομος.
Και επειδη το halo ειναι το αγαπημενο μου franchise (εχω διαβάσει μέχρι και novels για να μαθω ολη την ιστορια) αν δε βγει στο x που διαθέτω ενας τρόπος να το παιξω θα βρεθεί.
Επίσης Συμφωνω με Αυτο που λενε πολλοι.
«Πως ειναι δυνατόν να είδαν αυτο το gameplay video και να επιτρέψουν να αναπαραχθεί δημόσια.»
Ειναι άκρως ανησυχητικό αυτο .
Sent from my iPhone using Tapatalk