Σε ευχαριστω πολυ, Νικολα, κατατοπιστηκοτατος και με βοηθησες πολυ!! +rep σαφως!!
Printable View
Σε ευχαριστω πολυ, Νικολα, κατατοπιστηκοτατος και με βοηθησες πολυ!! +rep σαφως!!
Μετα απο 20 ωρες νομιζω οτι πετυχα το πρωτο bug! Ειναι στο side quest: plagueshield
Πρεπει να μαζεψω 3 plagueshield's, και ενω εχω μαζεψει 2/3 παω στο σημειο του χαρτη αλλα δεν εμφανιζει τπτ! Ξερει κανεις τπτ επι αυτου?
Δεν συναντησα αυτο το bug για να απαντησω αλλα δες κανα google search μπας και βρεις λυση γιατι βλεπω και αλλοι το εχουν
Πχ απο το amalur forum.
http://forums.reckoning.amalur.com/s...d-quest-bugged
Good luck!
τελικα παιδες τo επιπεδο των αντιπαλων απο περιοχη σε περιοχη ειναι στο lvl που θα μπεις στην εκαστοτε περιοχη?
γιατι πχ εγω δεν εχω τελιωσει ακομα απο 1o region και θελω να βολταρω και σε αλλες region
Αυτο ειχα διαβασει οτι ισχυει,οποτε αμα κανεις αυτην την κινηση.....δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει :P .Απο την αλλη γινεται τοσο ευκολο ουτως η αλλος το παιχνιδι που ακομα και το "1 region καθε φορα" να ακολουθησεις,οταν μπεις στην 3η region δεν θα σε σταματαει τιποτα.Οποτε ισως ειναι καλυτερα να το "ρισκαρεις" και να μπεις και να αλλαζεις μεταξυ των 2 νεων ,ιως τις ευχαριστηθεις περισσοτερο απο οποια δυσκολια εχουν οσο ειναι ακομα νωρις.
για το bug υπάρχει ένας τύπος που τον ακολουθείς κ σε πάει εκεί που είναι η ασπίδα.Εγώ πήγα σε περιοχή μακριά για ένα side κ έφαγα ένα βρωμοξυλο κ έτσι συνεχίζω τα παλιά quest.Μια ερώτηση αν δεν έχω το online pass μπορώ να πάρω το dlc το τελευταίο;
μέτριος τερματισμός...
εχω 160+ ωρες και μπορω να πω οτι οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται καπως βαρετο. το looting ειναι αδιαφορο λογω της ευκολιας του παιχνιδιου και για τον ιδιο λογο δεν παιζει κ τοσο ρολο το πως θα ανεβασεις τα skills σου. εκει που χανει πολυ ομως ειναι τα απειρα αδιαφορα side quests. δηλαδη ποσα αντικειμενα να μαζεψω ,ποσες φορες να παω και να ερθω καπου για να φερω ενα αντικειμενο κλπ κλπ?
ομολογω οτι ειναι εθιστικο αν ειστε φαν των rpg σαν εμενα ,απλα απο ενα σημειο και μετα παιζω για να παιξω και κανω skip και τους διαλογους γιατι το στορυ ειναι αδιαφορο. ενω εχει τεραστιο χαρτη και ειναι πολυ ομορφο παιχνιδι κουραζει παρα πολυ με την επαναληψη σε πολλα σημεια. θυμιζει οπτικα λιγο fable και αυτο ειναι καλο . σπαστικο ειναι οτι οι εχθροι μπορουν να σπασουν το κομπο σου κατι που συμβαινει συχνα αν χρησιμοποιεις αργο οπλο.
εγω με 43 ωρες το τερματισα και εκανα ολα τα faction quest και οτι side quest εβλεπα
για να καταλαβεις το δεξι κατω μερος του χαρτη σημερα μου ανοιξε . εγω κανω τα παντα -οπως σε ολα τα rpg- , καθαριζω οτι side quest εχω και οταν δεν υπαρχει κατι αλλο προχωραω στο main. σιγουρα κ μενα στις 40 ωρες δεν με ειχε κουρασει.
μα και εγω ρε γαμωτο οτι θαυμαστικο εβλεπα πηγαινα και το εκανα γιατι δεν εχω βγαλει 160 ωρες δεν ξερω...παντος ειμαι 38 level και δεν με ψηνει να συνεχισω μιας και απο οτι καταλαβα εναν τερματισμο εχει
λοιπον το τελειωσα χτες. συνολο 185 ωρες αλλα παρατηρησα ότι στο pause συνεχιζει να μετραει ο χρονος οποτε περιπου 120 θα εχω μιας και το ειχα αφησει πολλες φορες ανοιχτο για να κανω αλλες δουλειες. οπως ειχα ξαναπει ειναι ψιλοκουραστικο αλλα ηθελα να το τελειωσω. με ξενισε που εφτασα το lvl cap 40 πριν καν το ολοκληρωσω. το ασχημο ειναι οτι μετα το τελος σε αφηνει αν συνεχισεις οτι side quest εχεις ανοιχτα αλλα χωρις να ανεβαινεις lvl δεν υπαρχει κινητρο οποτε το αφησα.
Προσπαθω να κανω το τροπαιο που χτυπας καποιον αντιπαλο 4 lvl πανω απο εσενα...αλλα δεν βλεπω καμια περιοχη να μου βγαζει τετοιους (με κοκκινο δηλαδη απο επανω). Ειμαι βεβαια ακομη στην αρχη,οτι εχω βγει απο το καστρο και κανω καποια quest στο χωριο...καμια ιδεα? Πιστευω πως οσο νωριτερα το κυνηγησω τοσο καλυτερα (πιο ευκολα δηλαδη...)
Γίνεται να το πάρεις πολύ εύκολα εκεί κοντά που είσαι
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BSSC3pji3cI"]Kingdoms of Amalur - Easy 'Out of your League' Trophy/Achievement Guide. - YouTube[/ame]
εγω ειμαι στην φαση να το ξαναρχισω με μαγο ή να περιμενω το diablo 3
το ξεκινησα σημερα απο το πλας...
πολυ δυνατο σημειο του το συστημα μαχης και γενικα φαινεται ενα τιμιο παιχνιδι...
εχω φτιαξει φινεσε χαρακτηρα με νταγκερς και τοξο, μια χαρα...
Προσπαθησε να μην κανεις οτι sidequest βρισκεις γιατι θα το βαρεθεις σχετικα γρηγορα. Αν μπορεις κανε μονο τα story quest και τα βασικα απο τα guilds. Eπισης καλο ειναι να μην φτιαχνεις πανοπλίες για να ανεβασεις λιγο την δυσκολια του παιχνιδιου.
λες ?
απλα εμενα μ αρεσει να κανω σαιτντ κουεστ γενικα...και μεχρι στιγμης αν και βλεπω οτι οκ τζενερικ ειναι δε με χαλανε...
τεσπα παιζω στο νορμαλ και νομιζω οτι ειναι ενταξει ( στην αρχη ειχα καζουαλ αλλα παρει ειναι ευκολο)
παιδια οτι συμβουλη εχετε καλοδεχουμενη , οπως ειπα παιζω με νταγκερς και τοξο.
Και εμενα μου αρεσουν πολυ τα side quest , αλλα στο συγκεκριμένο παιχνιδι οχι μονο δεν εχουν τελειωμό αλλα αν το συνδυάσεις με το level cap στο 40 , ειναι πολυ πιθανο να το φτασεις χωρις να εχεις εξερευνήσει ολο το κοσμο. Ξερεις πολυ καλα τη σημαινει για ενα rpg αυτο...
-
οτι θα ειμαι over powered και δεν θα υπαρχει προκληση , αυτο εννοεις ε?
μμμ εχεις δικιο αλλα και παλι ξερεις τι θα προσπαθω να κανω μονο οσα μου φαινονται πραγματικα ενδιαφεροντα, θενκς
εδιτ
δεν μ αφηνει για ρεπ
Γυρνα την δυσκολία στο hard γιατί είναι ενοχλητικά εύκολο... επίσης στο θέμα με τα side quest όσο τα ευχαριστιέσαι κανε τα... όταν αρχίσεις λίγο να έχεις αμφιβολίες ότι τα ευχαριστιέσαι και τα κανεις μονο από (υποχρέωση/τελειομανία) παράτα τα και ξεκινα όπως λέει και ο φίλος Aggent τα faction και main story...
Από spec feel free να πειραματιστείς όλα τα skills είναι ωραία και οι συνδυασμοί στα trees..
Αν αρχίζει να σε κουράζει και το battle system παίξε full sorcery να ξεμπερδεύεις στα μπαμ..
θα δοκιμασω να το βαλω χαρντ...
παντως το συστημα μαχης μ αρεσει πολυ οποτε δε νομιζω να με κουρασει , μονο ο χρονος θα δειξει
Το είχα φτάσει κοντά στο να το τερματίσω παλαιότερα στο pc με μάγο.. Μου φάνηκε αρκετά εύκολο..
Αν και απο κάποια στιγμή και μετά το battle system κουράζει λίγο είναι αξιοπρεπέστατο παιχνιδάκι..
το ξεκινησα σημερα...για να δουμε....
Τρομερά συμπαθητικό το παιχνιδάκι! Εχω φάει σκάλωμα.. Μου αρέσει που έχει πολύ loot, αλλά είναι όντως αρκετά εύκολο.. το παίζω Normal και δεν έχω πέσει κάτω απο μισή ζωή.
Μια ερώτηση για όσους το παίζουν.. Οσο προχωράς τα armor και τα weapons γίνονται πιο εντυπωσιακά ή απλά αλλάζουν τα stats και εμφανισιακά μένεις ίδιος?
Κατ'αρχας αμα μπορεις να αλλαξεις την δυσκολια στο hard καντο γιατι ειναι τραγικα ευκολο(οχι οτι στο hard δεν ειναι βεβαια....αλλα τεσπα).
Επισης μην πηγαινεις σε αλλες regions πριν πιστευεις οτι εχεις τελειωσει με αυτην στην οποια εισαι(με τον ορο region εννοω τις μεγαλες γεωγραφικες περιοχες γενικοτερα στο map δηλαδη Dalentarth,Detyre κτλ) και αυτο γιατι απο οτι θυμαμαι με το που μπαινεις σε μια region το παιχνιδι προσαρμοζει και κλειδωνει τα levels των τερατων αναλογα με το level σου.
http://www.blogcdn.com/massively.joy.../reckoning.jpg
Οποτε αμα πχ εισαι χαμηλο level και απλα πατησεις το ποδι σου στις αλλες region(πχ λογω καποιου quest που σε στελνει σε αλλη region) τοτε μολις μπεις σε αυτην το παιχνιδι θα προσαρμοσει στο χαμηλο αυτο level σου ολα τα τερατα της region με αποτελεσμα αμα αργοτερα αρχισεις και ανεβαινεις level τα τερατα να εχουν κολλησει στην αρχικη προσαρμογη (δεν γινεται scale δηλαδη οσο αλλαζει το level σου αλλα καθοριζεται απο το level σου οταν μπεις στην region) με αποτελεσμα να γινεται ακομα πιο τραγικα ευκολο το παιχνιδι.
Οποτε τελειωσε την dalentarth και μην πας στις αλλες region,μετα την detyre /τα plains και τα plains/detyre(αναλογα με το ποιο πηγες πρωτα) κοκ.Απο την αλλη αμα αρχισεις και βαριεσαι τα sidequest ή δεν θες να "τελειωσεις" μια region κτλ (οποτε λογικα θα θες να ασχοληθεις με τα main και guild) θα αναγκαστεις να κινηθεις μεταξυ region χωρις να τις ολοκληρωσεις οποτε δεν μπορεις να το αποφυγεις αυτο...
Τωρα για τα armor κτλ δεν θυμαμαι να ΜΗΝ αλλαζα εμφανισιακα ,απλα ειναι μεγαλο παιχνιδι και θελει χρονο για να βρεις καλυτερα armor.Ενα απο τα προβληματα που θυμαμαι να ειχε ειναι οτι μπορει να μενεις με τα ιδια armor οσο προχωρας γιατι ειναι πολυ καλυτερα απο οτι βρισκεις(ειδικα κατι set items θυμαμαι που θα ειναι για πεταμα σε σχεση με αυτα που μπορεις να φτιαξεις εσυ με τα enhancements)...απο την αλλη το οτι γινεται τοσο ευκολο μετα το παιχνιδι σημαινει πως μπορεις να βαλεις οτι πανοπλια κτλ θελεις αμα σου αρεσει οπτικα,ακομα και αν ειναι χειροτερη απο αλλες που εχεις χωρις να εχεις φοβο οτι θα γινεις τοσο αδυναμος ,μην σου πω οτι ειναι προτιμοτερο αμα θες να κανεις το παιχνιδι να σου δωσει καποιο ειδος challenge :P
Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Ειχα διαβάσει τα σχόλια σας αλλά επειδή δεν είμαι πολύ των RPG είπα οτι θα δυσκολευτώ και έβαλα Normal.. Αλλά επειδή είμαι μάγος ούτε που με αγγίζουν. Γενικά είσαι πολύ γρήγορος για τους εχθρούς.
Θα το παίξω χαλαρά μέχρι να περάσουν λίγο οι μέρες.. Αξίζει πάντως 100% για Plus.. Δεν το περίμενα οτι ήταν τόσο ευχάριστο.. Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί απο αυτά που γράφετε μάλλον μετά γίνεται λίγο επαναλαμβανόμενο..
- - - Updated - - -
Σωστός! Εντωμεταξύ έφτιαξα και ένα staff (Fotis Staff χαχαχα...) και πάω για δυνατό ντου στα υπόλοιπα τέρατα! Ρε συ πάντως είναι πολυ Overpowered.. Εχω το Staff, έχω και τα chacrams και δεν καταλαβαίνουν απο που τους έρχεται! :P
Αν είναι απο την αρχή έτσι μετά αν πάρω και καμία καλύτερη μαγεία θα γίνει χαμός.. ΘΑ τρέχουν να κρυφτούν..
Ποσες ωρες περιπου σας πηρε να τερματισετε το παιχνιδι?
Kingdoms of Amalur IP to be Auctioned Off - News
Kingdoms of Amalur: Reckoning was one of the more notable games of 2012, but poor sales and financial problems for developer 38 Studios resulted in 38 Studios being shut down later that year. The status of the Kingdoms of Amalur IP have been up in the air since then, until now, as it seems that the Amalur IP is heading to auction later this month.
The rights to Kingdoms of Amalur reverted to the state of Rhode Island, after 38 Studios shut down shortly after the release of Kingdoms of Amalur: Reckoning, despite having received a $75 million loan from the state.
The IP is set to be auctioned off later this month, the main offering being the Amalur-based MMO follow-up, "Project Copernicus." 38 Studios' court-appointed receiver Richard Land is optimistic about the prospects of the auction.
"The bulk of the game and intellectual property I don't believe is stale because the artwork is current, the tech used to develop the artwork is current, the concept is a current concept," said Land.
Meanwhile, the U.S. Securities and Exchange Commission continues to investigate the the $75 million loan state of Rhode Island provided 38 Studios, of which Rhode Island tax payers are now paying back.
Πηγή: www.gamrreview.com
Από καιρό το είχα βάλει στο μάτι. Διάβασα 3-4 reviews, διάβασα τα σχόλια του τόπικ, είδα και κάτι βιντεάκια και πάλι όμως ήμουν σε δίλημμα. Να πάρω αυτό ή το dragons dogma. Μέχρι που έπαιξα χθες το demo. Τι παιχνιδάρα είναι αυτη ρε;;;;;;;;; Το παραγγένλω αμέσως!!!!!
Υπάρχει κανείς που να έπαιξε το παιχνίδι για να με βοηθησει σε κάτι;
Έχει να κάνει με το Salvage. Γιατί δεν μπορώ να κάνω Salvage αντικείμενα μοβ και μπορώ μόνο πράσινα;
Έχω στην κατοοχή μου μόβ αντικείμενα αλλά όταν πάω στο Salvage δεν τα εμφανίζει. Μήπως έχει να κάνει με το level; Είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα.
Καλά μη νομίζεις ότι κατάλαβα τίποτα, τα αγγλικά μου βλέπεις.. Κάτι άλλο. Έχω 3 ρόμπες, άσπρη, την κίτρινη και την μπλέ. Η άσπρη γράφει πάνω δεξιά στο εικονίδιο της ασπιδούλας 65. Η κίτρινη 41 και η μπλέ 29. Τα στατιστικά της μπλέ όμως είναι λίγο καλύτερα. Ποια είναι καλύτερη; Γενικώς, τι παίζει με τα χρώματα του εξοπλισμού και πως καταλαβαίνω ποιο είναι το καλύτερο; Απλά και μόνο από τα στατιστικά;
Πριν λίγο το παρήγγειλα, και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
1. αν είναι δύσκολο
2. αν είναι μεγάλο σαν διάρκεια, και ο κόσμος του.
3. και αν έχει πολύ μπλα μπλα.
γιατί δεν μπορώ τα πολύ δύσκολα games, εκνευρίζομαι, και δεν μπορώ να διαβάζω με της ώρες κάθε τόσο.