Και εγω θέλω αλλά είμαι έξω... :(
Printable View
Και εγω θέλω αλλά είμαι έξω... :(
Άντε ρε... Βολτατζη!
Κι εγώ θα ήθελα, αλλά μου είχαν κάνει κατάληψη την τηλεόραση σήμερα, με βάρδιες... Ακόμα και τώρα η κυρά βλέπει αυτήν την παπαριά το Voice... Ρε τι τραβάω η μπαλάρίνα!!!
Είναι δύσκολο να ξεκολλήσει θηλυκό από την τηλεόραση ειδικά όταν παίζουν όλες οι σύγχρονες παπαριές.
Το αυτόν ισχύει και για πολλούς του ασθενές φύλου!
Δευτέρα από νωρίς το απόγευμα προπόνηση της τελευταίας στιγμής!! Άντε και πάμε για το 3/3 να σπάσουμε και άλλα ρεκόρ!! Αλλά αν βρέχει θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα!
Α... θα τρέξει τελικά; :P
Το σκέφτηκα πολύ αλλά δεν είναι ακόμη ώρα για ακραία κοινωνικά γεγονότα...[emoji1] [emoji3] [emoji1]
Ελπιζω σημερα να κανω comeback...ερχομαι λιγο καυλ....απο την αναβαση Ριτσωνας που ειμουν εχθες...ετοιμαστειτε :P
Ωχ... Νατος και ο Τζαν... Καλα... Παιδιά, πριν τον αγώνα θα ανεβάσω κάποιους νέους κανονισμούς για να μη λέτε οτι δεν ξέρατε μετά! :P
Να υπενθυμίσω ότι ο κανονισμός του πρωταθλήματος προβλέπει σαφώς, για να είναι δίκαιο και ανταγωνιστικό, ότι σε περίπτωση και εφόσον μετέχει αντιπρόσωπος του Μαριδάκη και οποιοδήποτε καταταγεί έμπροσθεν του, υπάρχει υποχρεωτική ποινή πρόσθετου χρόνου έως 1 λεπτό της ώρας και σοβαρή πιθανότητα περαιτέρω χρονικής επιβάρυνσης στους επόμενους αγώνες όσων προηγούνται του αντιπροσώπου. Για το δίκαιο και αδιάβλητο του πρωταθλήματος..
Σημαντικό:
Η έξοδος από τα πιτ μπορεί να μπερδέψει κάποιους (εμένα με μπέρδεψε πάντως). Φεύγουμε από το μικρό δρομάκι που είναι τέρμα αριστερά στην οθόνη, αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σύγκρουσης με επερχόμενο συναγωνιζόμενο.
:offtopic:
Κατά τα άλλα, δοκίμασα και το event με το Alpine στη Ρώμη ... Είμαι 6 δέκατα πιο αργός από τον Χρήστο και 2-3 χρόνια πιο αργός από τον ... εκπρόσωπο ...
Πανάθεμά σας ...:boxing::a122::e055gf::a098::doh::censored::a01 8::tired01::frusty::thumbsdown::ban:-_-:sparta:
Βγαίνοντας κανονικά από τα πιτ παίρνεις ποινή! Οπότε βγαίνουμε κατευθείαν με μεγάλη προσοχή αν έρχεται κάποιος, έχει προτεραιότητα.
90% βροχή βλέπω :P
Για εμένα και μόνο εμένα προβλέπω 100% και θα έχω σπορ ελαστικά.. Αν κρίνω απο ορισμένες αποφάσεις..
Ποιο μου έκανε βουντού ρε;;; Μιλήστε τώρα!!! Αν δεν επανέλθει το ρεύμα αναβάλλεται ο αγώνας και τον τρέχουμε αύριο με 100% υγρασια στο οδόστρωμα!! Χαχα! :P