Spoiler!
Printable View
Spoiler!
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω γιατί είμαι σίγουρος σε ένα από τα δύο δεν έχω πάει, μόνο εκεί που είχε τα ρούχα πήγε να με πιάσει κ μου είπαν ήταν για το DLC.
Edit
Νομίζω κατάλαβα που λες αλλά εκεί πήγα μετά εγώ δλδ μετά το Rom κ δεν ξέρω αν το βγάζει τώρα.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Kane
Οχι δεν ειναι το unseen village,αλλη περιοχη τελειως.Λογικα κρασαρε,κανονικα επρεπε να παιξει cutscene.Ξαναδοκιμασε.Παντως ειναι λιγο ζορικη για τα level σου,θα πηγαινα μετα τα forbidden woods
@christos
Νομιζω υπαρχει κανονικα ακομα και μετα τον ρομ.Ξαναδοκιμασε αν εχεις το tonsil stone στο inventory
Θα δοκιμάσω την έχω την πέτρα είμαι σίγουρος.
@kane με κόλοτουμπα πας στην πόρτα θέλει λίγο προσπαθεία στην αρχή για να δεις πως θα την φτάσεις.
Εγώ πάντως όπου θέλω να κάνω πειράματα κρατάω save αντίγραφο σε ένα στικακι κ αν δεν πάει καλά το βάζω κ γυρίζω εκεί που αποθήκευσα.
Αλλά θέλει κ προσοχή γιατί την πάτησα μια φορά τα έκανα ανάποδα κ έχασα το save που είχα βγάλει το Rom κ ξανά έβγαλα το boss :)
@Alastor Ναι κράσαρε. Δεν ξακαναδοκίμασα να πάω, έκανα τα υπόλοιπα. Είμαι στο Hemwick τώρα
@ Christos Δεν τα κατάφερνα με κωλοτούμπα, πήγα κατακόρυφα. Κάνε δύο αντίγραφα, ένα στο cloud και ένα σε στικάκι για να είσαι κομπλέ :)
Η βλακεια είναι με το cloud δεν κάνει αυτόματα ενώ το έχω, δεν ξέρω γιατί μου βγάζει 5 μέρες πριν κ κάνω οπότε θυμάμαι εγώ upload το save.
@Alastor thx το βρήκα ήταν προς τα κάτω, τώρα δεν ξέρω αν όλα κανουν την ίδια δουλειά.
Δεν είναι αόρατο σε μένα εμένα πλέον φαίνονται, έφτασα σε ένα σημείο κ το άφησα να το πιάσω αργότερα.
Ευκολο Boss Amyglala
Spoiler!
Ισχύει, η Amygdala είναι από τα εύκολα boss του main game.
Βέβαια αν ασχοληθείς με τα chalice dungeons είναι πολύ άδικο boss. Για μένα μακραν το πιο εκνευριστικό και τελικά για να το ρίξω χρειάστηκα βοήθεια από ένα άλλο παιδί, αλλιώς ακόμα θα πάλευα.
Είναι βέβαια οι συνθήκες του συγκεκριμένου chalice (μισή ζωή) που το κάνουν δύσκολο και με ένα hit σε έχει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενικά μέχρι τώρα (είμαι στο the one reborn) δεν βρήκα ιδιαίτερη δυσκολία (εννοώ από boss) "βέβαια μερικές φορές έχω βάλει κ npc κ στην αρχή έπαιξα με φίλους".
Εμένα αλλού είναι το θέμα μου τώρα δεν βρίσκω πουθενά την Arianna.
Spoiler!
μαλλον δεν ειναι ολα τα npc που εστειλες στο oedon chapel τοσο φιλικα οσο φαινονται...
να ξες πως αν σκοτωσεις το final boss σε παει κατευθειαν new game,οποτε μην τον σκοτωσεις πριν κανεις τα DLC. Θα καταλαβεις οταν φτασεις στο final boss βεβαια,θα στο πει η doll στο hunters dream.
επισης 2 ερωτησεις. Cainhurst Castle πηγες? To upper cathedral ward key το πηρες?
Κάτω και η μάγισσα του Hemwick αρκετά εύκολα στη δεύτερη προσπάθεια. Προχώρησα στο επόμενο βήμα της Eileen με τον Henryk, καθάρισα λίγο το Unseen Village για loot, και μπήκα στο Forbidden wood. Έχω φτάσει τώρα μπροστά από ένα ιδιαιτέρως ύποπτο τούνελπου πάει προς τα κάτω και με 45.000 echoes λέω να την κάνω προς τα πίσω για εξαργύρωση. Είμαι κότα το ξέρω αλλά δεν είναι και εύκολο σημείο με τόσες παγίδες και κρυμμένους εχθρούς και δεν θέλω να τις διακινδυνεύσω αν με περιμένει boss στη γωνία. Βρήκα και μια σπηλιά τίγκα στο δηλητήριο και με κάτι τριώροφους τύπους που μάλλονSpoiler!αλλά και πάλι δεν αισθανόμουν σίγουρος και οπισθοχώρησα. Είμαι 52lvl τώρα και θα πρέπει να ανεβάσω Arcane μάλλον αφού δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα hunter tools (δεν έχω κάποιο arcane όπλο τώρα). Δοκίμασα να παίξω και με το sword of Ludwig αλλά μεταμορφωμένο είναι πολύ αργό και με δυσκολεύει.Spoiler!
Είναι σαν ναρκωτικό όμως το άτιμο. Είχα ξεχάσει την αίσθηση του Demon's Souls
Edit: αξίζει να ασχοληθώ με τα chalice dungeons τώρα;
Λοιπόν καλά κάνεις και πας για εξαργύρωση γιατί σίγουρα θα την φας την κανόνια :)
Γενικά η περίοχη μέχρι να την μάθεις είναι γαμησετα, να μου πεις ποια καινούργια δεν είναι.
Να σε ρωτήσω γυρίζεις πίσω καθόλου; "παλιές περιοχές"
Edit
Στο τελευταίο που λες νομίζω όχι μπορείς σχεδόν στο τέλος όλα μαζί.
Γυρνάω που και που σε παλιές περιοχές γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει αλλάξει κάτι. Δεν την πάω κανονικά, λίγο βιαστικά να δω αν διακρίνω κάτι και μετά πίσω.
Για τα dungeons ρωτάω αν αξίζει να ασχοληθώ όχι αν μπορώ. Δηλ μπορεί να βρω κάποιο καλό όπλο, ή κάτι πανοπλία ή άν έχει πολλά drops για αναβαθμίσεις κλπ. Αλλιώς θα μπω στο τέλος για την εμπειρία
Σπύρο με τα chalice δεν αξίζει να ασχοληθείς τώρα.
Για μένα αξίζει αφού τελειώσεις το παιχνίδι (ούτως η άλλως σε NG+ δεν ανεβαίνει η δυσκολία των chalice). Κυρίως αξίζει μόνο για τα boss fights κατά την άποψη μου.
Θα δεις κάποια ωραία boss fights εκεί μέσα. Επίσης σε περίπτωση που θες να πάρεις Platinum τότε πρέπει να ασχοληθείς και με τα chalice.
Βασικά εγώ τα 2 πρώτα έπαιξα δεν είναι δύσκολα, έχει κάποιους θυσαυρους αλλά είναι για τα επόμενα, όπλα δεν έχει (δεν βρήκα τίποτα από αυτά), γενικά δεν έχει κάτι που σε βοηθά στο κανονικό παιχνίδι από ότι είδα στα αρχικά.
Βασίκα πίσω σε ρώτησα για την ιστορία αν μιλάς κ βρίσκεις τα NPC,τα στέλνεις από εδώ από εκεί (αυτό θέλει λίγο προσοχή να ξέρεις, γιατί δεν είναι όλα τα μέρη φιλικά).
Εγώ άργησα να το κάνω αυτό κ έχασα μέρος της ιστορίας η σκότωσα μερικά :)
Βέβαια έχει πολλα παρακλάδια το story, το μόνο που παίζει μεγάλο ρόλο είναι ότι υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει μαζέψεις κ χρειάζεσαι τα 3 δλδ αν χάσεις ένα όπως εγώ δεν πειράζει δύο αλλάζει λίγο τα πράγματα.
Όπως είπα και ο Μιχάλης ποιο πάνω αυτό που λέω είναι για την πλατίνα, χρειάζεσαι 3 από τα 4.
Σου γράφω πως λέγεται σε Spoiler να το έχεις στα υπόψιν
Spoiler!
Edit
Πάντως το παιχνίδι σε μερικά σημεία είναι απίστευτο, δλδ κάτι βιντεακια που δείχνει σε διάφορες φάσεις κρυφές δλδ πρέπει να πας μέ κάτι συγκεκριμένο να στο δείξει μου άρεσαν αρκετά, γενικά όλα τα κρυφά σημεία έχουν κάτι ξεχωριστό, μερικά δεν χρειάζονται είναι προαιρετικά αλλά χρειάζεται την πλατίνα κ αξιξει να τα δεις.
Spoiler!
Brainsucker μακράν τα χειρότερα στο παιχνίδι, αρχίζω και τα παίρνω.
Τι σούπερ κρυφό boss είναι αυτό που βλέπω στα υπόγεια, ρε δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα βρω εδώ boss.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι να παιξετε το πρωτο run οπως θελετε και πριν το πρωτο τελος να κανετε ολα τα υπολοιπα οπως chalice dungeons,dlc περιοχη bosses. Αν παιζεις στα τυφλα ειναι κυριολεκτικα αδυνατο να τα βρεις ολα στο πρωτο σου run,ειδικα αν σκεφτουμε οτι το παιχνιδι ουτως ή αλλως εχει πολλαπλα τελη. Μην κανετε μονο το λαθος να πατε στις dlc περιοχες σε new game+ γιατι τα boss δεν αστειευονται καθολου.
Αυτό το έχω ακούσει ότι το DLC είναι πολύ δύσκολο, εγώ μια βόλτα έκανα την αρχή κ εντάξει τώρα την παλεύω άλλα το έχω για το τέλος όπως λες κ εσύ πριν το τελικό boss.
Εχω φτάσει 96 lvl κ την πρώτη φορά που πήγα στο lower τα χρειάστηκα λίγο κ το παρατησα για μέτα κ αυτά φαίνονται δεν να αστειευονται.
Είμαι κοντά στο τέρμα λογικά, έκανα όλες της κρυφές περιοχές δεν νομίζω να έχει άλλες κ πάω να συνεχίσω μετά το the one Reborn.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...290340c6eb.jpg
^
Καλούτσικα σε βλέπω. Ανέβασε κι' άλλο skill-bloodtinge-arcane.
Εχεις ακόμα λίγο δρόμο μπροστά σου πάντως.
Οσον αφορά το dlc... ποτέ 2h όπλο. Ποτέ (εκτός bosses και αναλόγως πως την παλεύει ο καθένας) Πάντα 1h και firearm. Οι hunters του dlc δεν είναι bosses και θέλουν άλλη μεταχείριση.
Το αν το dlc ειναι δυσκολο θα το καταλαβεις με το καλημερα στο πρωτο boss. Οχι οτι τα τερατα πριν απο αυτο ειναι ευκολα,αλλα τα περισσοτερα αν θες τα προσπερνας τρεχοντας. Στο πρωτο boss και μετα ειναι που το dualshock 4 θα ξεκινησει να φοβαται μην βρεθει σε κανενα τοιχο.
Είχα το πρώτο μου invasion χθες και έχασα με συνοπτικές διαδικασίες. Με το που ξαναβγήκα στη λάμπα ξεκίνησε νέα επίθεση, οπότε το έκλεισα και έπαιξα offline. Το θέμα είναι ότι δεν έχασα κάτι. Τα echoes τα ξαναβρήκα εκεί που πέθανα, το insight απείραχτο και τα items το ίδιο. Γιατί να κάνει κάποιος invasion; Κερδίζει κάτι ή απλά για την εμπειρία;
Δεν χτύπησα καμπανάκι, κάποιος άλλος παίκτης έκανε εισβολή στο παιχνίδι μου και μου επιτέθηκε.
Μου αρέσουν τα μηνύματα, αφήνω και εγώ κάποια που και που αλλά αν συνεχίσουν οι εισβολές θα το κόψω το online. Δεν φτάνουν όλα τα άλλα να έχω και τον καθένα να μου την πέφτει είναι πολύ.
Βγαίνει κάποιος NPC για βοήθεια στους Shadow of Yharnam; Είδα σχετικό note αλλά δεν βρήκα κάποιον και έτσι τους έβγαλα μόνος μου :)
Ούτε εγώ βρήκα, την πρώτη φορά με γαμησαν, ανέβασα lvl πήγα ήταν για πλάκα.
Ούτε εγώ βρήκα npc αλλά είδα ένα βίντεο που έπαιζαν με npc μάλλον κάπου βγαίνει.
Μήπως αν βάλεις κωδικό δεν θα μπαίνει κανένας άλλα δεν είμαι σίγουρος, εμένα δεν μπήκε ποτέ κανένας.
Online θα παίζεις όταν θα έχεις διάθεση για τσακωμούς. Συμβουλή μου είναι να παίζεις off όσον αφορά το story και όταν έχεις διάθεση για invasions να αφήνεις στην άκρη το story και να παίζεις On.
Ε'ιναι καλό που και που να βλέπεις τις ικανότητές σου vs άλλων παικτών (στο mensis nightmare μου την πέφτανε μαζικά) και θα σε βοηθήσει πολύ στο dlc που έχει κάτι hunters (όχι τα γατάκια στην αρχή..) πετσοκόφτες..
Στις σκιές βγαίνουν μέχρι και 2 npcs αν θυμάμαι. Ο ένας φορώντας το κατάλληλο rune και ο άλλος αναλόγως πως έχεις πάει το στορυ έως εκείνη τη στιγμή. Δεν αξίζει πάντως.
Εγώ νομίζα ότι μόνο με καμπανάκι γίνονταν επιδρομές, οπότε θα το ανοίγω κ εγώ να δω αν την παλεύω για pvp, αν κ μερικά βίντεο που είδα είναι πολύ δυνατή παίχτες αυτή που παίζουν.
mensis nightmare είμαι τώρα πολύ σκατο περιοχή μέχρι να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω με γαμησε,είμαι ψιλά τώρα αλλά δεν την παλεύω όταν αρχίζει να βγάζει το σύννεφο.
Τέλος το παιχνίδι ξαφνιάστηκα λίγο δεν περίμενα έτσι το τέλος.
Βέβαια είχα κρατήσει save λίγο πριν για να το γυρίσω απλά δεν κρατιόμουν ήθελα να δω :)
Όχι έχει κάποιες επιλογές κ απλα ξαφνιάστηκα με την μια.
Αν το σκεφτείς, όλες οι επιλογές και τα αντίστοιχα endings είναι απολύτως λογικά...
Ναι αν δεις κ τα άλλα φαίνεται λογικό να στο ζητάει.
Άρχισα λίγο dlc αλλά δεν έφτασα ακόμα σε κάποιο boss, μόνο τα λίγο ποιο δυνατά εχθρικά npc, δίνει αμέσως μερικά όπλα το ένα φαίνεται ενδιαφέρον, πιστεύω αν το ανεβάσω θα είναι δυνατό.