https://www.youtube.com/watch?v=GiXQijf2Iyw
Printable View
Εγώ πάντως έχω ελληνικό, αμερικάνικο, Japan, Hong Kong.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτισω στα settings -> sound and screen -> video output settings , βάλατε RGB range full και 1080p ? Στο PS4 έχει τρελή διαφορά (εγώ έβαλα 720p και έφυγε η θαμπαδα που είχε) παίζει ρόλο στο PSVR; θα το δοκιμάσω σήμερα σε ένα κατάστημα να το σεταρω; γιατί αυτοί εκεί θα είναι νουμπαδες. Τι settings χρειάζεται να κάνω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα αποτύχει.Το δοκίμασα 25 λεπτά περίμενα . 5 δευτερόλεπτα στη σειρά για να παίξω (επαρχία rules). Όταν το φορέσα και έπαιξα αυτό με το βυθό ήταν λες και έπαιζα βίντεοπαιχνιδια πρώτη φορά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η εμπειρία. Θα το ενοικίασε 10 εύρο το Σάββατο. Με το που έβαλα driveclub.... άστο. Παραλίγο να κάνω εμετό. Πίεσα τον εαυτό μου μήπως και το ξεπεράσω και συνέχιζα να παίζω ...... τώρα που γράφω ακόμα με πονάει το στομάχι μου. Δεν πίστευα ότι θα ζάλιστω. Το vr θα αποτύχει αν δεν βρουν λύση για τη ζαλάδα (που δεν θα βρουν)
Επισεις στα μενού του vr worlds έβλεπες μια θαμπαδα, και στα μενού του PS4 οι λέξεις είχαν τρέλα Πιξελιασματα. Για battlefield σε cinema mode ξεχάστε το.
Στα παιχνίδια που μένεις ακίνητος δεν παίζετε. Τρομερή εμπειρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η ζαλαδα συνηθιζεται λιγο λιγο.
Δεν εχω κανενα θεμα τωρα, ενω στην αρχη με καποια παιχνιδια ειχα(αλλα και παλι οχι τοσο εντονο οσο το περιγραφεις).
Παιδιά τι να λέμε τώρα. Η συσκευή τα σπάει. Τώρα για το Drive club ο Γιώργος έχει δίκιο. Αλλά έχει να κάνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλα τα υπόλοιπα είναι άψογα όσον αφορά την ζαλη. Και σίγουρα είναι και θέμα συνήθειας.
Στάλθηκε από το HUAWEI Y560-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεται κανείς με το θέμα της ναυτίας. Θα υπάρξουν πολλά είδη παιχνιδιών για το VR τα οποία θα απευθύνονται σε όλους. Ακόμα και αν η ζάλη είναι αναπόφευκτη σε κάποια είδη παιχνιδιών θα υπάρχουν άλλα που θα είναι πιο στατικές εμπειρίες.
Προσωπικά περιμένω την αναβίωση των adventure παιχνιδιών σε πραγματικό 3D χώρο μέσω PSVR. Παιχνίδια σαν το Batman Arkham VR δηλαδή όπου θα συλλέγεις στοιχεία και θα λύνεις γρίφους για να προχωρήσεις.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άμεσα όμως τόσο η Sony όσο και οι developers, είναι πως πλέον τα demos των VR παιχνιδιών είναι απαραίτητα για να μπορέσει να καταλάβει ο παίκτης αν κάποιο παιχνίδι τον "ενοχλεί".
Αλλιώς θα πρέπει η Sony να αλλάξει την αντικαταναλωτική της πολιτική και να επιτρέψει τις επιστροφές χρημάτων όπως γίνεται στο Steam.
The full list of PlayStation VR ‘experiences’ and video services available soon
Attachment 9453 Attachment 9454
https://blog.eu.playstation.com/2016...vailable-soon/
Ρε παιδια το βρήκα στα 470 αξίζει ή να περιμένω που έχω κάνει pre order από public. Ξέρει κανεις ποτε θα έρθει ;;;
Είπες τεράστια κουβέντα. Για μένα 2 πράγματα πρέπει να γίνουν αν θέλει η Sony να πάει μπροστά το VR.
Πρώτον να βάλει δύο είδη rating για την πιθανή ζαλάδα που μπορεί να έχει ο μέσος χρήστης ώστε να το υπάρχει σαν ένας γενικός οδηγός. Ένα που θα δίνει η ίδια και ένα που θα δίνουν οι χρήστες που ειναι verified αγοραστές ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο εύρος.
Δευτερον να επιτρέψει επιτέλους τα refunds. Γιατί μπορεί από ένα demo να μην καταλάβεις αν σε ζαλίζει ή όχι όταν δείχνει συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.
Έχω κλείσει ραντεβού να το δοκιμάσω οπότε θα σας πω κι εγώ τις όποιες εντυπώσεις μου. Μέχρι στιγμής είμαι 50-50 για δύο λόγους.
Για μένα το cinema mode είναι σημαντικό και από ότι φαίνεται δεν το έχουν κάνει όπως πρέπει. Εκτός κι αν ειναι καθαρά αδυναμία του PS4 και με το PS4 Pro βελτιωθεί.
Ο δευτερος λόγος είναι ότι δεν ξέρω πόσο θα το υποστηρίξουν και αν θα βγάλουν τελικά ΑΑΑ εμπειρίες ή θα μείνει απλά σε μικρής και μέτριας διάρκειας παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα είναι πολύ κρίμα.
Rating για την πιθανότητα ζάλης δεν μπορεί να υπάρξει γιατί είναι κάτι υποκειμενικό. Αυτο που υπάρχει ήδη είναι να προσφέρονται διαφορετικοί τρόποι κίνησης στο χώρο ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι.
Η ζάλη προκαλείται όταν σε παιχνίδι πρώτου προσώπου όπου μπορείς να κοιτάξεις όπου θες με το headset tracking, χρησιμοποιείς το δεξί μοχλό για να γυρίσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις να κινηθείς.
Για να καταπολεμηθεί αυτό οι developers χρησιμοποιούν το λεγόμενο teleporting, όπου απλά βλέπεις έναν προορισμό και πατάς ένα κουμπί για να βρεθείς εκεί. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να χάνεις λίγο από το immersion και την αίσθηση ότι κινείσαι σε έναν εικονικό χώρο.
Το επερχόμενο Robinson The Journey σου δίνει όλες τις επιλογές από ότι διάβασα.
Το cinema mode κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Η ανάλυση δεν είναι ακόμα εκεί για να μην κουράζει.
Όσο για την υποστήριξη του PSVR, αυτή θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις του hardware και τον ρυθμό αγοράς του software για αυτό. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πως θα πάει.
Πάντως το RE7 φαίνεται να είναι το πρώτο AAA full παιχνίδι.
Το review μας για το Super Stardust Ultra VR
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...rdust-Ultra-VR
To Oculus store μια χαρά έχει Comfort Rating για την ζαλάδα και τα σχόλια στο ιντερνετ αναφέρουν ότι είναι και αρκετά ακριβές. Σαν γενικός οδηγός μπορεί να υπάρξει ένα rating απο την Sony και άλλο ένα από τους users. Από εκεί και πέρα ναι ειναι υποκειμενικό θέμα γι'αυτο και πρέπει επιτέλους η Sony να επιτρέψει τα refunds.
Eιναι μια αποστολη ουσιαστικα πολυ μικρη κατι σαν Demo, αλλα αν ειναι οντως free για ολους, καλοδεχουμενο!:D