Το τέλειωσα και εγώ! No comment!!!
Printable View
Το τέλειωσα και εγώ! No comment!!!
και εγώ το τελειωσα χτες τώρα για το No comment δεν ξέρω αν θέλω να εκφράσω τυχόν παράπονα η αρέσκειες - θα πέσουν και θα με φάνε!:bike:
edit Υ.Γ κάτσε μη με ακούσει ο val και μου βάλει τις φωνές!!!!!!!!!!!!!:D
edit Υ.Γ έλα val μη βαράς ένταξη το ξέρω ότι μαμάει το game αλλα θα το ήθελα πιο stealth αυτό είναι το παράπονο μου!:omg:
edit Υ.Γ τι έγινε δεν βάρεσε κανεις περίεργο!!!!!!!!!!!:P
Κανένα;
Άκου αυτό τότε μπας και σου έρθει τίποτα να γράψεις. :silly:
[YOUTUBE]nkPF5UiDi4g[/YOUTUBE]
Well, ξέρω πως αστειεύεσαι αλλά κανείς δεν θα πέσει να σε φάει αν πεις την άποψή σου. Στο κάτω κάτω σε forum είμαστε, συζήτηση κάνουμε και συζήτηση δεν γίνετε αν όλοι λέμε μόνο: "Καταπληκτικό!", "Game of the year", "Παιχνιδάρα!".
Για να διευκρινίσω... Αυτο με την ναυτία (αν και όντως μου συνέβη) στο ...
Spoiler!
Δεν το έγραψα όμως με τίποτε ως παράπονο... Αντίθετα πιστεύω ότι τα chapters αυτά ήταν απο τα καλύτερα που έχω παίξει ποτε σε παιχνίδι.
Το ΜΕΓΑΛΟ παράπονο είναι ότι μερικά απο τα πιο σημαντικά chapters μας τα είχε κάνει spoil η naughty dog με τα gameplay videos που έβγαζε στο net.
Στο επόμενό της παιχνίδι, οποίο και αν είναι, θα προσέχω να μην δω τίποτε...
Α ενταξει, ωραια panos74gr, νομισα και εγω οτι δεν μπορεσες να παιξεις καθολου καποια chapters λογω των πολυ δυνατων εφε σε καποιες σκηνες. Μια χαρα, ωραιος :) Συμφωνω, απο τα καλυτερα chapters σε παιχνιδι :)
Εγω παντως δεν εχω κανενα παραπονο απο το παιχνιδι. Ολα μια χαρα, γραφικα, gameplay, οι εχθροι και η ΑΙ και τα οπλα και η στοχευση και το stealth και το σεναριο και η μουσικη, ολα ηταν παρα πολυ καλα και με το παραπανω.
Λοιπόν το τερμάτισα κι εγώ χθες το βράδυ και θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα.
Spoiler!
Loool, μα καλά δεν έχει edit?Ti σκ@τ@?
Δεν μπορώ να προσθεσω το spoiler...
Παιδιά προσοχη, καποιος mod να βαλει spoiler tag στο σημείο που αναφέρομαι στο ending asap.
Χιλια συγνωμη, νομιζα, πως μπορεις να κάνεις edit το post σου :/
edit μπορείς να κανεις μετά από κάποια post (20 νομίζω) και παραμονή στο φόρουμ 2 εβδομάδες
Έχω και εγώ το παιχνίδι στα χέρια μου. Μου το πήραν δώρο χθες αφού πρώτα μου κάνανε πλάκα ότι είναι αυτό κρύβοντας μου το.
Spoiler!
Μετά όμως το βρήκα :P
Το άρχισα και έχω να πω ότι είναι απλά φανταστικό. Έχω σταματήσει στο Chapter 9. Την πίστα που έδειξαν πριν περίπου ένα χρόνο την πρώτη πρώτη την έπαιξα με ανοιχτό το στόμα όλη την ώρα και σε πολλά σημεία ανατρίχιασα.
Τώρα όσο αναφορά τους ελληνικούς υπότιτλους όπως έχουν πει όλοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά σε μερικά σημεία και συγκεκριμένα σε ατάκες μόνο το μυαλό σου μπορεί να καταλάβει 100% αυτό που λέει κάποιος και δεν μεταφράζεται ακριβώς έτσι όπως το σκέφτεσαι αλλά βγάζει νόημα. Ελπίζω να καταλαβαίνεται τι εννοώ.
Επίσης ένα Fail που συνάντησα είναι ότι στην αρχή σε ένα σημείο μην κάνω και Spoil λέγανε κανονικά στο παιχνίδι 20 Χρόνια και το μετάφραζε 25 Χρόνια από κάτω στα Ελληνικά. Το παίζω με Ελληνικούς υπότιτλους στο Hard και θα βάλω όλα Αγγλικά όταν το παίξω στο Εξουθενωτικό :P
Τι γελιο....!!!!!!! Xα χα χα!!!!! +rep
LOOOOL! Ποιοi στο έκαναν αυτό;
Πολύ γέλιο όντως.
Ένας φίλος μου το έκανε :P
Το τέλειωσα και γω, σε δύο ρουφηξιές ουσιαστικά. :D
Απολαυστικό, πραγματικά δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω.. εντυπωσιακότατο με πολλές σκηνές που φυσικά μένουν αξέχαστες, ανεπανάληπτη gaming εμπειρία. Δεν έχω να γκρινιάξω για κάτι ουσιαστικό, εντάξει και για το σενάριο τα είπατε, εμένα δεν με ενόχλησε κάτι, o σκοπός του παιχνιδιού είναι να σου πετάξει τα μάτια έξω και το κατάφερε ουκ ολίγες φορές!
Πάντως ρε παιδιά πως στο καλό φτάσατε 13+ ώρες σε αυτό το παιχνίδι; Στο Hard χωρίς να ψάχνω για θησαυρούς (καμιά 30αριά βρήκα) με πήρε λίγο κάτω από 9 ώρες (οπότε σε αυτόν τον τομέα θα ήθελα να είναι παραπάνω). Εντάξει σε κάποια chapters που θα μπορούσα να παίξω με stealth προσέγγιση, μετά από τα πρώτα kills με καταλάβαιναν, οπότε επιστρέφαμε στα όπλα. Αλλά εν τέλει δεν υπήρχε λόγος για stealth γιατί έβγαινε κανονικά χωρίς stealth... Και δεν κόλλησα και πουθενά, σε δυο-τρία σημεία, και σε ίσως σε έναν γρίφο (αυτόν που είχαμε την μισή λύση στο journal). Θα δοκιμάσω στο Crushing περισσότερο stealth να δω αν θα με πάρει παραπάνω (απλά δεν ένιωσα ότι το παιχνίδι σε οδηγούσε στο να χρησιμοποιήσεις stealth, δεν το ένιωσα δουλεμένο εκεί δηλαδή - δεν το λέω αρνητικά πάντως).
Όπως και να έχει, τίτλος διαμάντι για την κονσόλα μας!
το τελειωσα με γυναικα, κορη(15 μηνων να χαζευει) γαμπρο αδερφο να βαρανε παλαμακια στον καναπε λες και ειδαμε μια καταπληκτικη ταινια...πικρα μου αφησε στο τελος γιατι ειμαι ανικανοποιητος και ηθελα να κρατησει 30 ωρες αν γινοταν. οτι και να πω θα ειναι υποκειμενικο γιατι εχω δεθει με τους χαρακτηρες ,τον drake και δεν βλεπω ψεγαδια πουθενα. δεν με κουρασε , δεν εβρισα σε κανενα σημειο, δεν ειπα "αυτο θα το εκανα αλλιως"...
ενα μεγαλο ευχαριστω στη naughty dog γιατι παιχνιδια σαν το uncharted κανουν αυτο για το οποιο προοριζοταν καποτε η βιομηχανια του gaming..με ταξιδευουν σε μερη που δεν θα μπορουσα να βρεθω ποτε , με κανουν να "βγω" απο το καθημερινο μου σωμα και να ζησω απο μεσα μια πολυ ωραια ιστορια , να γινω ο "ηρωας που σωζει την ημερα και παιρνει το κοριτσι" ,προτου ξυπνησω και επιστρεψω στην σκληρη καθημερινοτητα..
Xαιρομαι που απολαμβανετε το παιχνιδι παιδια πραγματικα εγω το παιζω για τριτη φορα και ακομα το ευχαριστιεμαι. Paranoid φιλε μου, εννοειται οτι παραπονα θα εχουμε και φυσικα οταν ειναι καλοπροεραιτη κριτικη αξιζει να την κανουμε για να δουμε καλυτερο το επομενο παιχνιδι της Naughty Dog!
Κι εγω ειχα παραπονα και το πιο σπουδαιο αναφερθηκε και απο εμενα αρκετες φορες και λιγα ποστ πιο πανω. Η ND εκανε σποιλ ενα πολυ μεγαλο κομματι του παιχνιδιου... ευτυχως εγω κατι ηξερα και απειχα απο τα περισσοτερα βιντεο και τρεηλερ οποτε δεν ηξερα τιποτα σχεδον. Αλλα καταλαβαινω απολυτα την ξενερα καποιων που ειδαν οτι εβγαζε η εταιρεια. Σας το ελεγα παιδες τα τρεηλερ σε αυτα τα παιχνιδια που κρατανε "λιγο" δεν αξιζει να τα βλεπεις.
Επισης θα συμφωνησω εν μερει για το stealth , αν και ειχε πολυ πολυ περισσοτερο απο το Uncharted 2! Θα ηθελα κι αλλο ομως, αλλα καταλαβαινω απολυτα οτι οι developers σκοπιμα δεν θελουν να κανουν το Uncharted strealth game, καθως ειναι καθαρα και πανω απο ολα action τιτλος.
Παντως υπηρχαν αρκετα κομματια με stealth που μπορουσες να αποφυγεις ολοκληρες μαχες. Απλα ηταν δυσκολο αρκετα!
Παντως βλεπω οτι το χαιρεστε το παιχνιδι κι αυτο μετραει πανω απο ολα! :)
Δεν νομιζω να τιθεται θεμα αφελειας. Ειναι θεμα γουστου. Πολλοι εχουν παραπονα, αλλοι ειναι υπερhype-ριασμενοι και ουτω καθε εξης. Το Uncharted παντα ειχε κυματα εχθρων. Ειδικα στο πρωτο μερος ειχαμε κυματα εχθρων που οντως καταντουσαν υπερβολικα. Στο 2 βελτιωθηκε πολυ η κατασταση σε αυτο. Στο 3 εγω θεωρω οτι και παλι βελτιωθηκε το pacing και τα κυματα των εχθρων ηταν πολυ λιγοτερα και εντονα σε σχεση ακομα και με το 2. Ο λογος που το λεω? Το οτι ακρετες φορες επιασα τον εαυτο μου να λεει: "μονο τοσοι? δεν εχει αλλο?"
Θεωρω οτι το pacing ηταν υποδειγματικο στο 3. Βελτιωμενο μεν σιγουρα ομως οχι στην ιδια αναλογια του 2 σε σχεση με το 1. Αλλα οκ ρε παιδια, σιγα... το 2 ηταν ηδη λες και επαιζες κατευθειαν uncharted 3 οποτε οκ, τωρα ειναι σαν να παιζεις απλα Uncharted 4. Λογικο υπαρχουν τεχνικοι περιορισμοι.
Τωρα για το action κομματι δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ή επρεπε να αλλαξουν κατι. Το βασικο μερος και υφος του παιχνιδιου παραμενει απαραμιλλο απο το 1ο παιχνιδι και καλα κανει γιατι αυτο ειναι στην ουσια το uncharted. Ενας action τιτλος που δεχεται βελτιωσεις. Το συστημα μαχης σωμα με σωμα ειναι εξολοκληρου αλλαγμενο και πιο διασκεδαστικο στο 3ο μερος και πολυ γουσταρω που το περιβαλλον παιζει ρολο στο παιχνιδι σε αυτο το κομματι. Εχουν συμβει πολυ τρελα σκηνικα. Επισης πολυ γουσταρω τα καινουργια σκηνικα με τα disarm και τις νεες επιλογες stealth. Η στοχευση, οκ καποιους τους χαλαει (και γι αυτο θα το "φτιαξουν") εγω που δεν ειμαι τρελαμενος με input lag μετρησεις και τετοια σκηνικα το βρηκα μια χαρα.
Γενικα νομιζω οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια και σιγουρα ευχαρηστηθηκα το campaign του 3 περισσοτερο απο το 2. Ειχε περισσοτερους και καλυτερους γριφους, καλυτερο pacing, μακραν καλυτερα wow moments (και πλακα πλακα γιατι ειναι ασχημο να ειναι over the top το uncharted? Νομιζω γι αυτο το αγαπησαμε, οχι επειδη θελουμε να ειναι ρεαλιστικο! Ελπιζω να μην ακουσουμε και τετοια παραπονα και στο τελος κανουμε το παιχνιδι εξομειωτη πολεμου! :) ) και σαφως πιο πολυπλοκα και καλοσχεδιασμενα levels.
Τα προβληματα που βρηκα τα ειπα.
α) Δεν αφαιρεις features που υπηρχαν στα προηγουμενα παιχνιδια (bonus stuff απο το campaign)
β) Δεν αποκαλυπτεις τοοοσα πολλα πριν την κυκλοφορια (ελεος δηλαδη)
γ) Επρεπε καποια σημεια του παιχνιδιου να ηταν λιγο μεγαλυτερα (αεροπλανο κλπ)
δ) Χρειαζοταν λιγο περισσοτερη επιλογη στο stealth
ε) Λιγο περισσοτερο δουλεμα σε καποιους αξιολογους χαρακτηρες που τους αφησαν ανεκμεταλλευτους αρκετα (που και παλι σε σχεση με το 2 ειναι πολυ καλυτερα). Μιλαω για τον Ραμση τον Ταλμποτ και λιγο την Μαρλοου.
στ) Ακομα πιο δυσκολο το crushing απο οτι ειναι. Φανηκε πιο ευκολο απο το 2 εκτος και αν ειμαι εγω τρελα εξικοιωμενος με το παιχνιδι λογω λιωσιματος των προηγουμενων! :)
Αυτα κατα τα αλλα κι επειδη επαιξα λιγο πριν πιασω στα χερια μου ολοκληρο το Uncharted 2 ετσι να το φρεσκαρω, το 3ο μερος ηταν πολυ καλυτερο. Δεν εχουμε αναλογη βελτιωση οπως με το 2, αλλα ειναι αρκετα μεγαλη και παλι. :) Κατα την γνωμη μου παντα.
Digital Foundry vs. Uncharted 3
http://www.eurogamer.net/articles/di...vs-uncharted-3
http://www.honestgamers.com/reviews/9640.html
No comments...
@Spiros20: Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Άκου εκέι πίτσι πίτσι τρία.... Αχαχαχαχαχαχαχα +rep στους φίλους σου :D
@psx3: Ρίχνε ρε συ ένα warning μην τους δίνουμε hits άδικα ;)
Α ναι μόνο Πιτσι Πιτσι 3 το λέει το Playstation συνέχεια. Α και επίσης μου λέει θα σου κάνω ενα Spoil για το τέλος αλλα δεν νομίζω να είναι Spoil αλλα καλού κακού
Spoiler!
Εξού και η βελόνα που του έκανε στο εξώφυλλο :P
Αλλα μάλλον θα μιλούσε για όλα αυτα που κάνει και ζει ακόμα.
Παιδια μια ερωτηση και ελπιζω να μην χαλαω το thread.
Η explorers edition υπαρχει πουθενα στην ελλαδα η δεν ηρθε καν?
Μην ψαχνω αδικα.
Ευχαριστω.
^^Κυκλοφόρησαν λίγα κομμάτια που έφυγαν σε αυτούς που είχαν κάνει pre-order. Υπάρχει βέβαια μια μικρή πιθανότητα αν το ψάξεις να βρεις κάτι...
Ή να κάνεις υπομονή και σε κάνα εξάμηνο μπορεί λίγο παραπάνω να το ξεστοκάρουν τα γνωστά μαγαζιά σε χαμηλότερη τιμή, όπως έκαναν και με το GOWIII - Killzone 3. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί το συγκεκριμένο να εμπίπτει σε διαφορετική κατηγορία (και καλά καρασυλλεκτικό) και να μην γίνει κάτι τέτοιο, κάποια λίγα λογικά θα σκάσουν μύτη μελλοντικά.
Νεκτάριε στο gow3 και στο KZ3 δεν υπήρχε έλλειψη όπως σε αυτό...
Θα έλεγα ότι η περίπτωση του explorers edition είναι παρόμοια με την Black edition του AC2 αν και σε αρκετά πιο χαμηλή μορφή...
Μαλιστα εχετε ιδεα ποσο κανει και που υπαρχει περιπτωση να την βρω?
Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις σε κανά Πλαίσιο ή Public αυτές τις μέρες, όλο και κάποια προπαραγγελία θα έχει ακυρωθεί. Το ίδιο πρότεινα σε μέλος από άλλο φόρουμ, και στάθηκε τυχερός, πράγματι βρήκε κομμάτι από ακύρωση!
Γενικά πάντως, πανευρωπαϊκά πρέπει να βγήκαν λίγα κομμάτια (συγκρικτικά πάντα με περιπτώσεις Killzone 3 πχ).
Ειμαι τελικα γκαντεμης 2 "ακριβες" collectors που εκανα προπαραγγελια ...επεσαν χωμα οι τιμες μετα απο καμποσο καιρο (gt5+killzone3) και τωρα που επρεπε να κανω δεν εκανα (οπως και με το assasins creed black).
Λετε να παρω κανα τηλ η να περασω απο το πλαισιο να δουν αν εχουν stock σε κανα μαγαζι.?
Πάρε τηλέφωνο στο Πλαίσιο και ρώτα αν υπάρχει stock σε κάποιο κατάστημα, και αν δεν βρεις πήγαινε μια βόλτα στο public Συντάγματος...
Α. Η τιμή είναι 150 ευρώ btw...
Μπορείς και με τηλέφωνο στο κάθε μαγαζί ξεχωριστά. Πάντως αν τελικά μείνουν κομμάτια στα καταστήματα, μπορεί μετά να τα βγάλουν για λίγο και στο site.
Χαχα, sorry παίδες, έχετε δίκιο! Btw, χτες το πλατίναρα το παιχνίδι. :)
Δες και στο ebay, αν και οι τιμές είναι τσουχτερές...
Μόνο και μόνο λόγω της ξύλινης θήκης (πραγματικό ξύλο, όχι MDF) πιστεύω ότι είναι πραγματικά συλλεκτική...
Thats me... Εγώ πάλι με το ζόρι κρατιέμαι και δεν το έβαλα ακόμα να το παίξω ειδικά αυτό το διάστημα που είμαι τέρμα hyped για το συγκεκριμένο...θα το αφήσω να περιμένει καιρό ακόμα και θα παίξω κανένα άλλο πρώτα γιατι είμαι σίγουρος αν το παίξω τώρα δεν θα θέλω να παίξω άλλο παιχνίδι μετά... είναι αυτό που σου κολλάει στο μυαλό μετά από τέτοια παιχνίδια που σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει καλύτερο και ξενερωνεις με τα παντα :P το είχα πάθει με το uncharted 2 και κάποτε με το mgs3 snake eater..θα με ζηλεύετε όταν θα εχω για πρώτη φορα αυτήν την εμπειρία... :makefun:
Βαλτω να το παίξεις!!!! Με αυτη τη λογική δεν πρέπει να το παίξεις ποτέ!
Οταν βγει το 4!πλακα κάνω :P
Λοιπόν ας πω και εγώ με την σειρά μου τι με χάλασε στην σειρά uncharted.. βασικά όχι τι με χάλασε αλλα τι θα ήθελα να προσθέσουν να το θέσω καλύτερα... ένα μικρό upgrade system στα όπλα! όχι το κάτι το πολύπλοκο απλά τυπικά πράγματα όπως βλέπουμε και στα περισσότερα video games σήμερα (enslaved το καλύτερο παράδειγμα στην προκειμενη περίπτωση) που είναι στην μόδα πλέον τα rpg elements.. χωρίς orbs και τσίρκο φάση βεβαια... απλά points που εννοείτε default setting display off στα options και στην κρίση του καθενός... θα έκανε τις μάχες πολύ πιο εθιστικές γιατί η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι κουράζουν σε μερικά σημεία...τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά ποσο θα χαλούσε την ροη του παιχνιδιού και του σεναρίου αυτό το setting γιατί θα θέλει pause για upgrate η ακόμα και στο τέλος του chapter αν και στο enslaved δεν νομίζω να δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα και τρέχει και αυτό στους ιδιους ρυθμούς με το uncharted gameplay/ιστορία... για μένα αυτό θα ήταν μεγάλο +..
Μόλις τελείωσα και εγώ το παιχνίδι (πρώτο playthrough), ακολουθούν οι εντυπώσεις μου...
Spoiler!
Τρίτος τερματισμός και για μένα και μόλις πήρα και πλατίνα !
αν και το 3ο playthrough δεν χρειαζότανε για την πλατίνα παρα μόνο κάποια chapters για ξεσκαρτάρισμα στα trophies , δεν άντεξα να μην το τελειώσω ξανά !
απλά :respect7: το game !
Υ.Γ. πότε είπαμε βγαίνει το 4ο ?? :yes:
Φωτογράφηση Uncharted stuff... στην παραλία!:a038:
Spoiler!