Μόλις αγόρασα το move. Ξέρουμε τι firmware απαιτεί;
Τελικά βρήκα την απάντηση και θέλει από 3.40 και πάνω. Υπάρχει τρόπος να δω ποια έκδοση θα μου περάσει το δισκάκι του move πριν την κάνει εγκατάσταση;
Printable View
Μόλις αγόρασα το move. Ξέρουμε τι firmware απαιτεί;
Τελικά βρήκα την απάντηση και θέλει από 3.40 και πάνω. Υπάρχει τρόπος να δω ποια έκδοση θα μου περάσει το δισκάκι του move πριν την κάνει εγκατάσταση;
γνωριζει κανεις να μου πει γιατι τα firmware updates που βγαζει η sony για το ps3(και για το psp)αλλα και οτι εχει να κανει με firmware ειτε σε προγραμματα ειτε σε συκευες γιατι οι αριθμοι των εκδοσεων δεν ειναι συνεχεις?
για παραδειγμα στο ps3 ειχαμε την 3.41,μετα πηγε στη 3.50.οι 8 αριθμοι που μεσολαβουν γιατι τους "πηδηξε" η sony?
οποιος γνωριζει ας μου πει,το εχω απορια εδω και πολυ καιρο!
to 3.41 itan mikrh anavathmisi tou 3.40 nomizw twra giati den bgalane 3.42 k bgalane 3.50 logika epeidi mesa eixe megalitera pragmata k anavathmiseis k etsi thewrisane swsto na bgei san poio megalo firmware update
θενκς
Βασικά βγάλανε και 3.42 (που ήταν και καλά ο "φονιάς" των usb-third party συσκευών). Το πως ακολουθούν οι αριθμήσεις αναρωτιέμαι ώρες - ώρες αν ξέρουν και οι ίδιοι γιατί το κάνουν (όλοι όσοι το κάνουν).
Ρε παιδια καιρο εχει να βγει update.
Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει το επομενο και τι θα περιλαμβανει?
Η διάταξη είναι, συνήθως, 3 ή 4 νούμερα που συμβολίζουν διαφορετική σημαντικότητα. Το πρώτο νούμερα σημαίνει τη Major release, δηλαδή μετράει τις σημαντικές εκδόσεις, και για να αλλάξει σημαίνει ότι πρέπει να έχουν γίνει μεγάλες δομικές αλλαγές στο λογισμικό (είτε σε κώδικα, είτε σε χαρακτηριστικά). Το δεύτερο νουμεράκι σημαίνει υποέκδοση, αλλά για να αλλάξει πρέπει να έχει γίνει κάποια σημαντική αλλαγή: προστέθηκαν κάποια χαρακτηριστικά ή άλλαξε κάτι σημαντικό στον τρόπο λειτουργία. Το τρίτο συμβολίζει τα απλά fixes που βγαίνουν (όσα χρειαστεί στην εκάστοτε υποέκδοση)! Όλα αυτά τα νούμερα είναι συνεχή, μέχρι να αλλάξει η "από πάνω" τους έκδοση. Δε χρειάζεται, δηλαδή, να πάει το fw στην έκδοση 3.49 για να πάει στο 3.50, γιατί το τελευταίο δεκαδικό σημαίνει απλά τα security fixes ενώ το πρώτο δεκαδικό σημαίνει τις εκδόσεις χαρακτηριστικών. Δε σημαίνει ότι χρειάζεται να βγουν 9 security fixes, μέχρι να αποφασίσει η SONY να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό!
Το 3.41 είναι απλό fix του 3.40 και το 3.42 ήταν, αντίστοιχα, επίσης απλό security fix του 3.41. Ενώ το 3.50 έχει αρκετά σημαντικά στοιχεία: άλλαξαν τα κλειδιά του encryption και, αν δεν κάνω λάθος, προστέθηκαν και 1-2 χαρακτηριστικά.
ωραιος ο μαγκας,αν και βαζελος!!ευχαριστω!
ta eipes kalhtera apo emena,alla kapws etsi ta eixa skeftei k egw sto peripou
Αφορά μελλοντική υποστήριξη τίτλων Blu Ray 3D και όχι του 3D των παιχνιδιών, προσωπικά κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο επί του παρόντος (το PS3 το έχω αποκλειστικά για gaming). H υποστήριξη 3D στα παιχνίδια είχε γίνει αν θυμάμαι καλά στην έκδοση 3.30.
Δεν ξέρω τότε που βγήκε μπορεί να μην υπήρχαν ταινίες και για αυτό να έλεγε για μελλοντική υποστήριξη, ωστόσο εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για gaming με τα υπόλοιπα είμαι λίγο πίσω. Από την άλλη έσκασε πληροφορία για νέο update 3.55 σύντομα ή μου φάνηκε; Τί το μοναδικό προσθέτει; Αναβαθμίζεται η ασφάλεια του συστήματος minor update μεν / mandatory το κόβω δε ΑΚΑ ο πόλεμος με το PSjb καλά κρατεί.
http://blog.us.playstation.com/categ...tion-hardware/Quote:
Posted by Eric Lempel // VP, Network Operations Americas
A new PS3 system software update, v3.55, will be released soon. This is a minor update that adds a security patch.
Δεν είναι πληροφορία Nεκτάριε το κατεβάζεις ήδη αν θες.
PS3 3.55 Firmware Now Available
ThanX φίλε... ακόμα ένα απίστευτα χρήσιμο firmware update το οποίο μένει να δούμε τί πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν οι νόμιμοι χρήστες που θα το κάνουν όταν π.χ.: πάνε να συνδέσουν κάποια usb συσκευή, ή να παίξουν κάποιο αρχείο βίντεο ή ένας gaming θεός ξέρει τί. Ελπίζω να μην έχει e-fuses το PS3 ή σε αντίθετη περίπτωση να έχει πολλά... πάρα πολλά.
Είμαι σίγουρος ότι έχει να κάνει με το jailbreak και πολύ αμφιβάλω αν θα μας προσφέρει κάτι καινούργιο....
Ap oti kserw exei na kanei 100% me to jailbreak k den exei na prosferei apolytws tipota epipleon apo to 3.50....
Περιλαμβάνεται η λειτουργία vudu movies (pay per view ένα πράμα) στο νέο update ή είναι μόνο για Αμερική?
και στο επισημο site, αυτο γραφουν
Quote:
Μάθετε ποιες λειτουργίες περιλαμβάνονται στην ενημέρωση λογισμικού του συστήματος PS3, έκδοση 3.55.
Την 7 Δεκέμβριος 2010 κυκλοφόρησε μια ενημέρωση του λογισμικού συστήματος PS3™. Αν ενημερώσετε το σύστημα PS3 σας, θα έχετε στη διάθεσή σας την έκδοση λογισμικού συστήματος 3.55, ενώ θα ενημερωθούν και οι ακόλουθες λειτουργίες. Για να κάνετε λήψη του λογισμικού συστήματος PS3, έκδοση 3.55, θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας τουλάχιστον 160Mb ελεύθερο χώρο είτε στο σκληρό δίσκο του PS3 (Ενημέρωση Συστήματος) είτε σε αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης (Ενημέρωση Η/Υ).
Κύριες λειτουργίες της ενημέρωσης λογισμικού συστήματος, έκδοση 3.55
- Προστέθηκε ένα patch για λόγους ασφαλείας.
Σημείωση:
- Ανάλογα με τον τίτλο λογισμικού, ενδέχεται να μην μπορείτε να παίξετε εάν δεν ενημερώσετε πρώτα το λογισμικό συστήματος του PS3.
- Μην πραγματοποιείτε ενημερώσεις χρησιμοποιώντας άλλα δεδομένα πέραν των επίσημων δεδομένων ενημέρωσης της Sony Computer Entertainment σε δίκτυο ή μέσα δίσκου, και μην πραγματοποιείτε ενημερώσεις χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους πέραν αυτών που περιγράφονται στην τεκμηρίωση προϊόντος ή στην παρούσα τοποθεσία. Στην περίπτωση πραγματοποίησης ενημέρωσης με τη χρήση δεδομένων από άλλη πηγή, ή χρησιμοποιώντας άλλη μέθοδο ή ένα σύστημα PS3 το οποίο έχει τροποποιηθεί ή αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο, το σύστημα PS3 ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά και να μην είναι δυνατή η εγκατάσταση των επίσημων δεδομένων ενημέρωσης. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες ενδέχεται να ακυρώσει τη εγγύηση του συστήματος PS3, ενώ επηρεάζει και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών εγγύησης και επισκευής από την Sony Computer Entertainment
αλλη μια ομορφη εξελιξη χαχα τι να πεις
οκ την ασφαλεια την κανονισατε κανενα καλο παιχνιδι θα βγει η μονο με διαφημηση θα πουλησουν
ερχονται μπολικα στο νεο ετος. οχι οτι αυτο μας πηγε ασχημα.
Πάντως τα τελευταία updates είναι μόνο για hacking λόγους...
Σόρυ ψιλοάσχετο-ψιλοσχετικό...
ΠΑΛΙ χθες το βράδυ που συνδέθηκα στο PSN μου ζήτησε εκ νέου να αποδεχτώ τους νέους ξανά μανά όρους για να συνδεθώ. Δεν ξέρω τί στο καλό μπορεί να άλλαξαν πάλι, δεν μπορώ να ψάχνω μία γραμμή σε 30 σελίδες κατεβατό, απλά το αναφέρω ενδεικτικά και προς χάριν "αρχείου" που λένε. ;)
Ασε που ειχα βαλει το nba 2k μεσα παω να κανω update με living rosters και δεν ελεγε να μπει στο psn οοοο λεω καικαμε! εψαχνα μοντεμ γραμμες να δω αν μπαινει γενικα ιντερνετ
kalispera molis exthes anikse to ps3 kai sinedethika ,kanodas sign in mou zitise na apodexthw ksana tous orous. me to pou to ekana meta ap okapoia sec esvise i consola kai me to pou piga na tin ksanaoiksw kati 3 sfirigma ixou kai anavosvinei to kokkino lampaki xoris na emfanizei i othoni tipota...ti egine ti katsame????
Oh Yes! Η κονσολα ειναι για πεταμα! Αν εχει εγγυηση καλως..
Δες και εδω αν πιανουν τα χερια σου!
YLOD Fix! Πως να αναστήσετε το PS3
Έκανα και γω την αναβά8μιση (3.55) και μετά από 20 λεπτά έσβησε απότομα η συσκευή. ΔΕΝ ανάβει κανένα λαμπάκι και δεν ανοίγει παρά μόνο αν αφαιρέσω το ρεύμα για 5 δευτερόλεπτα και το ξανασυνδέσω. Τότε το λαμπάκι γίνετε κόκκινο και μετά ανάβει η συσκευή κανονικά για περίπου πάλι 20 λεπτά. Ζεσταίνεται αρκετά,ο ανεμιστήρας λειτουργεί (πετάει ζεστό αέρα από πίσω) αλλά δεν κάνει θόρυβο όπως έχει αναφερθεί στο forum (ίσως να μη δουλεύει όπως πρέπει). Δεν βρίσκεται σε κάποιο ντουλάπι, είναι ανοικτό γύρω-γύρω και σε οριζόντια θέση.
Έχω το slim, 120gb και στις 20/12 έκλεισε χρόνο. Μίλησα με αντιπροσωπεία το πρωί και είπαν επειδή είναι εκτός εγγύησης (1 έτος), γίνεται μόνο αντικατάσταση με 150 ευρώ.
Δε πιστεύω οτι είναι το γνωστό YLOD. Τι προτείνετε να ελέγξω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα firmware;
PS. Δεν έχει γίνει ποτέ jailbreak.
mporei na eine k firmware efoson kiolas otan to vgaleis apo tin priza meta leitourgi sta kapakia...gia google it!
Το πρόβλημα είναι οτι ενώ παίζω, το PS3 σβήνει ξαφνικα. Το λαμπάκι είναι τελείως σβηστώ. Αν το πατήσω δεν ανάβει. Αν το βγάλω απ'το ρεύμα και το ξαναβάλω τότε ανάβει και μπορείς να παίξεις μέχρι να ξανασβήσει από μόνο του. Το δοκιμάζω σήμερα σε κάθετη θέση, μου φαίνεται οτι ζεσταίνεται λιγότερο η βάση του.
σαν να εχει προβλημα το τροφοδοτικο μου κανει
Τις τελευταίες 5 ώρες το έχω σε κάθετη θέση και παίζω συνέχεια. ΔΕΝ εχει σβήσει καθόλου. Ούτε έχει ζεσταθεί από κάτω. Τελικά είναι θέμα υπερθέρμανσης. Παρήγγειλα απο ebw και αυτό για να δούμε πως θα πάει.
http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7103...%B7%CF%82-Nyko
χμ... πρόλαβε κανείς να την κατεβάσει για να μας διαφωτίσει;
Ξερει κανεις τι ωρα βγηκε περιπου Ελλαδα?Ειμαι σε CFW και χτες το βραδυ αφησα ανοιχτη την κονσολα και την εκλεισα 03:00 τα ξημερωματα και την ειδα συνδεδεμενη στο psn παρολο που ειχα απενεργοποιημενο το auto login.Δεν εδωσα σημασια και εκλεισα την κονσολα απλα.Ελπιζω να μην εκανε update.
pedia katebasa thn 3.56 ki molis mpainw metal gear mou leei sign out giati ginete afto? lete na na fteei to ubdate?
Αν έχεις βάλεις CFW πολύ πιθανό!
CFW=? kai ti mporw na kanw?