κι εγω μια απ τα ιδια. Οταν θα παρω PS4 θα εχω αρκετη δουλεια:P
Printable View
πραγματικά περι κατορθώματος πρόκειται, στα 30 μου δεν έχω τόσο χρόνο για Games, και είχα για PS4 το Fifa για κάνα match και είχα και στο PC ένα MMORPG ( my favorite genre ) οπότε δεν είχα χρόνο για κάτι άλλο, οπότε εφόσον πήρα και launch το PS4 φαντάστηκα σίγουρα για Remake του GTA και του Tomb Raider ( το οποίο το βγάλαν PS Plus τελικά και το έπαιξα PS3 ) ε και The Last of Us το άφηνα το άφηνα... και φτάσαμε εδώ που βγαίνουν σε PS4 και θέλω να τα παίξω πολύ και σίγουρα θα το κάνω.
Τώρα αν βγάλουν όπως το Tomb Raider και το TLOU σε PS Plus θα το παίξω εκεί ( το θεωρώ πολύ πιθανό ). Όπως και το GTA V υπάρχει μια περίπτωση να το παίξω στο PC ( συνδεδεμένο με TV και xbox Controller ). Γενικότερα δεν ασχολούμαι πολύ με online λόγο το οτι πάντα έχω κάποιο MMORPG να παίζω τα PvP μου και εκτός του Fifa που παίζω σχεδόν μόνο Online FUT, κάνω τα campaigns και μετά τα παρατάω, δλδ και στο PS4 BF4 π.χ μόνο το Campaign έκανα και online ελάχιστο.
/offtopic
Τελικα εκεινο το buldle ps4/vita δεν ανακοινωθηκε ποτε?
Α ωραια! ενα καταπληκτικο δωρο για τα δισεγγονα μας.
απ' όσο διαβάζω έχει ημι-ανακοινωθεί, δηλαδή ναι θα βγει, αλλά το "πότε;" είναι άγνωστο για έναν λόγο, δια επίσημου στόματος Sony: έχουν αντιμετωπίσει (έως τώρα) πρόβλημα, με τα regulations που πρέπει να τηρηθούν όσο αφορά το packaging του κουτιού (με PS4 + Vita μέσα).
Όσο "κουφό" και γελοίο μπορεί να ακούγεται το "έχουμε κάποια θέματα με την σχεδίαση του κουτιού λιανικής", εντούτοις στις αλυσίδες παραγωγής (εν προκειμένω του packaging για PS4) δεν είναι εφικτό να αλλάξουν τα πράματα, ΧΩΡΙΣ μεγάλο κόστος επιβάρυνσης. Έτσι, η Sony ήθελε χωρίς να αλλάξει καθόλου το υφιστάμενο κουτί/package του PS4, να χωρέσει και το Vita μέσα, ώστε να γλυτώσει το κόστος από την σχεδίαση ενός νέου κουτιού (κυρίως στο εσωτερικό) - το εξωτερικό look του PS4/Vita κουτιού έτσι κι αλλιώς θα της κοστίσει αφού θα είναι διαφορετικό ώστε να αντανακλά το περιεχόμενο. Μόνο που..........όπως τα χώρεσε τα 2 μηχανήματα στο υπάρχον κουτί........πολύ απλά δεν "πέρασε" τα απαραίτητα τεστ (ήπια πτώση, αντοχή σε κραδασμούς), που είναι ρητά. Ρητά, γιατί τα κουτιά πρέπει να έχουν ένα βαθμό αντοχής, ώστε να μην διαλυθούν κατά τις μεταφορικές, φορτηγά, μπαλέτες, αεροπλάνα, πλοία, αποθήκες, κουβαλήματα κλπκλπ.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή η αιτιολογία είναι ο μοναδικός λόγος ή υφίσταται και άλλος/άλλοι που δεν θα μάθουμε, τουλάχιστον όμως, αυτή είναι η επίσημη εξήγηση γιατί μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία έλευσης του Bundle. Μέσες άκρες, την τοποθετούν πάντως προς την εορταστική περίοδο, που για τις ΗΠΑ ξεκινά περί τα τέλη Οκτωβρίου.
Ένα πακέτο που είχε διαρρεύσει από το γαλλικό Amazon είχε το πακέτο πιο ακριβό από όσο έβγαινε αν παρεις ξεχωριστά κονσολα PS4 και PS Vita!
Εγω να πω παντως οτι η παρουσιαση της MS μου αρεσε περισσοτερο απο οτι της SONY. Δεν εννοω απο τα παιχνιδια που εδειξαν, αλλα γενικα απο την ολη παρουσιαση και την ροη του προγραμματος. Απο τη Sony ο μονος που μου αρεσε ηταν ο Adrew House.
Επεισοδιο Sony E3 2014 στο Next-Player. Μου αρεσε που εκραξε τη Square-Enix(ναι στις εντυπωσεις του απο Sony PC!!) Κατα τ'αλλα συμφωνω πανω κατω με αυτα που λεει.
Ep. 107
http://www.antenna.gr/webtv/watch?ci...hzr_fvq_k_i%3d
Attachment 4955
Ειμαι ο μοναδικος που βαριεμαι να βλεπω web-series;
Σαν να βλεπω Video στο IGN ειναι. Δεν εχει καποια διαφορα.
@WolfRathmA
me too.
ούτε καν ακουμπώ οτιδήποτε web-tv, μου φαίνεται πολύ βαρετό/κουραστικό από αρχαίες εποχές / προσπάθειες (διανομή aiff, wav κ' αργότερα mp3 audiocast μέσω newsgroups περί διαφόρων θεμάτων τεχνολογίας/συζητήσεις), τις μεσαίες εποχές (αρχικό justin.tv πριν 10 χρόνια περίπου), έως την σημερινή υλοποίηση (video web-my-ass-tv του ign, του ant1 κλπκλπ).
Καλα υπερβαλετε του κερατα τωρα. Αρα να υποθεσω οτι δεν ειδατε κανενα gameplay video και demo του IGN γιατι ειναι ''video web-my-ass-tv''.
Εχουμε Ε3 και εσεις βλεπετε Κωνσταντινου και Ελενης αυτο μου λες τωρα. Οτι δεν βλεπεις τα livestreams και τις συνεντευξεις με Gameplay απο ΟΛΑ τα games που ανακοινωθηκαν.
Εγω αυτο που σκυλοβαριεμαι και δεν κανω ποτε ειναι να πηγαινω να βλεπω βιντεο καποιου που σχολιαζει ενα βιντεο που εχω δει κι εγω, χωρις να εχει καποια αλλη επαφη με το προιον...
αν καποιος εχει δει το παιχνιδι με διαφορετικο τροπο απο οτι εγω ή το εχει παιξει, τοτε ναι φυσικα μπαινω και τον ακουω/διαβαζω.
Εξαρταται! Και εγω καμια φορα βαριεμαι αν εχω δει κατι. Αλλες φορες ομως μαρεσει να ακουω και τη γνωμη των αλλων ανθρωπων γιατι δε θεωρω οτι η μια και μοναδικη απολυτη γνωμη ειναι η δικη μου. Μπορει κατι να μη το ειχα σκεφτει ή να το προσεγγιζα διαφορετικα. Οποτε απολαμβανω gaming κουβεντες ειδικα του IGN απο ξενα sites γιατι εχουν χιουμορ οι παρουσιαστες(Altano, Miller)
^^ Οχι δεν το κανω επειδη πιστευω οτι η γνωμη μου και μονο μετραει, αν ηταν ετσι δεν θα ημουν καν σε φορουμ αλλωστε. Απλα δεν βρισκω τον λογο να κατσω να ακουσω ενα τετοιο βιντεο οταν εχω ενα καρο αρθρα απο hands on να διαβασω ή τεσπα να ενημερωθω απο πρωτο χερι για αλλα games.
Ναι δε το' πα για σενα. Σαν παραδειγμα το φερα για μενα οτι μαρεσει να ακουω τη γνωμη αλλων. Π.χ. μου αρεσε στο τελος της Ε3 που εκατσα να ακουσω τις εντυπωσεις των υπολοιπων σε βιντεο Geoff Kighley, Jack Tretton, Gerg Miller κλπ. Και μετα ηρθα και ειδα και τις δικες σας εντυπωσεις εδω γραπτα. κλπ κλπ.
Roy λάθος κατάλαβες: άλλο οτιδήποτε το-παίζω-τηλεοπτική-παραγωγή-αλλά-σε-web και άλλο βίντεο από παιχνίδια. Όχι την Ε3 δεν την είδα, καθώς βλέπω μόνο τα βίντεο συγκεκριμένων τίτλων (ανέκαθεν δηλαδή, όχι μόνο τώρα) τις επόμεμες μέρες - ελάχιστων κιόλας, γιατί δεν με τραβάει το άθλημα ιδιαίτερα πλέον.
Επαναλαμβάνω, μπας και γίνω τώρα σαφής: οτιδήποτε που είναι σε μορφή τηλεορασο-καπως-παραγωγή-στο-web ποτέ δεν με τράβηξε, οι λόγοι είναι τελείως οφφτοπικ (και αδιάφοροι πιστεύω).
Αντιθέτως βίντεο από παιχνίδια ανέκαθεν έβλεπα και συνεχίζω να βλέπω.