Nαι έχω, παλιά δεν είχαμε θέμα γιατί ψέκαζαν τώρα λόγω κρίσης έχει πέσει τσεκούρι στα κονδύλια και δεν ψεκάζουν όσο πρέπει....μόνο εμάς ψεκάζουν.:P
Printable View
Δεν θέλω να πω τίποτα για τον λογιστή σου αλλά το να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά της δήλωσης σου έπρεπε να στο είχε πει πολύ καιρό τώρα, με την εκκαθάριση της δήλωσης βγάζει μήνυμα γι'αυτό.
Εχω μια φιλη και το προβλημα της ειναι οτι ενω κοντα στο router το laptop εχει φουλ σημα, οταν ειναι στο δωματιο εχει 2 γραμμες και δυσκολευεται να ανοιξει ακομα και τις σελιδες.
Της προτεινα σαν λυσεις τα μηχανηματακια που συνδεονται στην πριζα κ επεκτεινουν το σημα. Λειτουργουν καλα αυτα? Ειναι ευκολα στο στησιμο?
Edit: αν εχετε να μου προτεινετε καποιο απο Κωτσοβολο η Media Markt( γτ αυτα εχω κοντα τωρα) θα ημουν υποχρεος!
Και το δικό μου tplink απο κοτσοβολο ειναι. Εχει κάτι μπλε ledακια που δείχνουν την ισχύ του σήματος!
Ναι αυτό ακριβώς ειναι. Απο εκεί που είχε 3 μπάρες σήμα το Laptop τώρα ειναι 5 full. Μιλάμε ούτε Youtube δεν έμπαινε. Πλήρωνε internet και ήταν λες και έκλεβε. Τωρα σφαίρα!
Σκεφτομαι οτι πρεπει να προσπαθησε πολυ το tapatalk για να εβγαλε μια τοσο σαπια αναβαθμιση!!
Όντως πως το καταφέρνουν κ το χεοροτερευουν,
Αμαν κανω να συνηθίσω μια εκδοση κ αυτοι την αλλαζουν ριζικα προς το χειρότερο
Τελικά σήμερα κατάφεραν τα νερά και πέρασαν απο τα αδιάβροχα... Και όχι απλά πέρασαν, έφτασαν σε κάθε πιθανό σημείο..
http://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=611
Πάρ'το και θα με θυμηθείς δεν περνάει σταγόνα.
Γενικά δεν έχω πρόβλημα, πρώτη φόρα έτυχε να περάσει νερό. Αλλά έριχνε τρελό νερό σήμερα οπότε πέρασαν. Κυρίως από το πίσω μέρος του παντελονιού(έτσι όπως κάθομαι στο μηχανακι έκανε "ανοιγμα" και ήταν αργά όταν το κατάλαβα...
Το 2ο πιο δημοφιλές thread του forum με βάσει τα views είναι του xbox!Αχαχαχα!
να πιανεις Γιαννινα κ Ξανθη κ να χανεις το στανταρ σου την Μπεσικτας σε συστημα 2-3......αυτα ειναι....
Πόσο Τυχερός είμαι ρε φίλε τα έχω Όλα οικογένεια, υγεία, στέγη, τροφή, χόμπι.
Το μόνο πού θέλω για το 2015 είναι ότι έχω τίποτα παραπάνω!
εχτές μπήκε κατά τις 12:30 το βράδυ (ανάθεμα από που) μια σκνίπα (όχι κουνούπι) στο σαλόνι και μου γ@μησε το δεξί μάγουλο (φρεσκοξυρισμένος κιόλας να βράσω = μεγάλο ελεύθερο πεδίο).
το δε κουλό είναι, ότι είναι ΤΟΣΟ μικρή που δεν φαίνεται καν αλλά έρχεται σαν στούκας / καμικάζι και σε τσιμπάει χωρίς να την βλέπεις. Το λέω γιατί έχω έφεση στο κουνουπο-killing, δεν μου ξεφεύγουν με τίποτα, χεχεχεχ, αλλά αυτή η πουτ@νίτσα η σκνίπα, είναι εντελώς stealth ρε φούστη μου. Τι στο διάολο; Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και σκνίπες / κουνούπια;;;;;;;;; (προχτές με άκουσα ένα στον ύπνο μου = με ξύπνησε δηλαδή στις 04:00 το πρωί, άνοιξα το φως, είδα ένα ολόκληρο drone στον τοίχο και φυσικά το έλιωσα)
τι σόι κωλοκατάσταση είναι αυτή;