Originally Posted by Terastios .... 2-3 .
Spoiler!
6 8 7 30 .... ( 12 ) .
Last edited by Terastios; 12-12-2014 at 10:38.
FotisGRC (12-12-2014)
... - .. 2 , 2 ....
Originally Posted by mihalis13 ... - .. 2 , 2 .... 2
Originally Posted by Terastios 2 . , . .
Originally Posted by Terastios Να προτείνω αντί 2 παντελόνια καλσόν η κολάν απο μέσα και θα είσαι σούπερ και προς θεού δεν το λεω ειρωνικά η οτιδήποτε άλλο μην παρεξηγηθει απλά είναι πολύ πιο ζεστά και είσαι πιο ευκινητος Εγω σχολη πηγαινα με πυτζαμανκατω απο το τζιν παντως..
The Sun Goes Down,I Feel The Light Betray Me... .
mihalis13 (13-12-2014),Terastios (12-12-2014)
, ? ?
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
.
My Instagram
FotisGRC (15-12-2014)
Έχει πάρει κανένας επιστροφή φόρου για το 2014? Πήγα σήμερα στην τράπεζα και δεν είχαν μπει!!
.. , .. 50 .
..... ...
Nek_Food (17-12-2014)
Και εμένα 125€ είναι!! Ο λογιστή με πήρε τηλέφωνο αρχές καλοκαιριού να με ενημερώσει!! Στάλθηκε από το One Mini μου
Originally Posted by AriStos13 2014? !! .
Originally Posted by nikon Αν τους χρωστάς από εισόδημα, ΕΝΦΙΑ κλπ θα γίνει συμψηφισμός μη περιμένεις να πάρεις. Δεν έχω τίποτα στο όνομα!! Ούτε καν μηχανάκι!! Στάλθηκε από το One Mini μου
( gsis) IBAN .
Originally Posted by nikon Αν δεν χρωστάς τίποτα (το βλέπεις από την προσωποποιημένη πληροφόρηση στο gsis) και έχεις δώσει IBAN με τη δήλωση τότε θα τα πάρεις. Και που μπορώ να το βρω αυτό Νίκο? Στάλθηκε από το One Mini μου
??? . , ( ) . . ! ? () ().
Originally Posted by AriStos13 ? One Mini www.gsis.gr username password . Originally Posted by Valkyre ??? . , ( ) . . ! ? () (). , .
Originally Posted by nikon www.gsis.gr username password . , . E ? !! ! ? .
Evolution ! . mutansquitos ( wolverine, Professor X )
Nikoladim (16-12-2014)
Forum Rules
Bookmarks