Κάπως έτσι θα ήταν αν είχες ήδη τελειώσει το main game.
Tώρα, αφού έχεις φάει την Αμέλια, πήγαινε στην αυλή της cathedral ward και άσε την αμυγδάλω που κρέμεται να σε πιάσει. Νομίζω...
Printable View
Κάπως έτσι θα ήταν αν είχες ήδη τελειώσει το main game.
Tώρα, αφού έχεις φάει την Αμέλια, πήγαινε στην αυλή της cathedral ward και άσε την αμυγδάλω που κρέμεται να σε πιάσει. Νομίζω...
Λετε να παω τωρα για dlc πριν τον Micolash? Θα ειμαι οκ 84 λεβελ ή θα ειμαι σαν τον justin bieber σε αντρικες φυλακες?:a038-1:
Όσο πιο δυνατός πας τόσες λογότερες φορές θα σου πέσει το σαπούνι οπότε τελείωσε τα 2 bosses που σου έχουν μείνει και άσε μόνο το τελικό.
Σου βάζω ένα δικό μου ποστ όταν έπαιζα το dlc. The Choice is Yours... :P
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post598256
Ουφ, άλλη μια μέρα που τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα!
Συνέχισε να με γλεντάει ο Rom, μέχρι που λέω να ακολουθήσω τις συμβουλές και του james, να κάνω καμιά βόλτα να ανέβω level (ήμουν <60). Αποφάσισα να πάω να βγάλω τον Paarl και τον έβγαλα χωρίς πολλά ζόρια, με την 2η - 3η προσπάθεια νομίζω (τον είχα παρατήσει αν θυμάστε, τώρα με Ludwig+7 επέστρεψα πιο δυνατός). Είπα να περπατήσω την Old Yharnam, μιας και άνοιξε η πύλη, αλλά δεν είχε και τόσο νόημα, δεν έδιναν πολλά blood echoes οι εχθροί. Αποφάσισα να πάω Cainhurst λοιπόν να δω τι παίζει. Έφαγα μια τρομάρα αρχικά με τα περίεργα τέρατα στην αρχή, αλλά άξιζε η ανταμοιβή. Προχώρησα στο κάστρο μετά με σχετική ευκολία, έκανα το πλουσιοπάροχο loot μου, έφτασα στον Logarius και μεταβολή με Old Hunters Mask να αναβαθμιστώ και να επιστρέψω Rom. Επέστρεψα και με πολύ ηρεμία, υπομονή και ψυχραιμία την έβγαλα. Να πω ότι σε κάθε γύροSpoiler!
Επίσης, άσχετο, αλλά να πω ότι πρακτικά δεν έχω σκοτώσει κανέναν hunter o άμπαλος (εκτός από τον hunter με το πολυβόλο που έπεσε από τον πύργο - α και την Eileen έχω φάει, και αυτή όχι στα ίσα όμως, με κλεφτοπόλεμο). Ακόμη και η τύπισσα με τα λευκά πριν τον Rom εκεί είναι και κάνει βόλτες. Τώρα με έβγαλε εκεί στους δύο hunters που είναι παρέα και έφυγα τρέχοντας πάλι μέχρι την λάμπα της Vicar Amelia. Πρέπει να είμαι ο περίγελος των hunters στον κόσμο του παιχνιδιού πάντως :(
Τουλάχιστον άλλα δύο bosses χαιρέτησαν!
Τι άλλες περιοχές άνοιξαν τώρα; Να επιστρέψω Cainhurst για τον Logarius ή να ανέβω level πρώτα; Είμαι σίγουρα κάτω από 65 πάντως. ΕπίσηςSpoiler!
Προσωπικά θα σου έλεγα να πας για τον Logarius και υπομονή..
Εναλλακτικά πας για Yahar'Gul Chapel εκεί που σε έβγαλε μετά την Rom.
@tonybsg
Μη δίνεις τόση αξία στους hunters αν οι κινήσεις σου είναι σαν τις δικές τους (πολύ γρήγορες και με χρήση πιστολιού) δεν είναι τόσο δύσκολοι όσο δείχνουν μη τους φοβάσαι.
Ο Λογκάριους είναι ζόρικος αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο το λέβελ αλλά η τακτική οπότε κάνε καμία προσπάθεια να δεις, έχε και υπόψη σου ότι όταν τον βγάλεις πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω εκτός από το να ανάψεις τη λάμπα.
Εγώ δεν θυμάμαι τι έκανα τη 1η φορά (τη 2η σίγουρα δεν έκανα αυτό που πρέπει) και δεν έχω πάρει το Logarius wheel και μαζί με το Beast claw είναι τα μόνα που δεν έχω οπότε έχω άλλους 2 λόγους για 3ο πέρασμα το οποίο ξεκίνησα λίγο να δω πως είναι και το cleric βγήκε τόσο εύκολα που δείχνει ότι θα είναι περίπατος σε πολλά σημεία.
Αφου δεν εσπασα χτες το ds4 , τοτε δε θα το σπασω ποτε.
Ολη μερα μου ετρωγε το μυαλο o Micolash. Το απογευμα ετοιμαζονται απαντες για ενα αποκριατικο παιδικο παρτι και εχω στη διαθεση μου 20 λεπτα μεχρι να ετοιμαστουν οι μικρες με τη μαμα τους στο δωματιο. Micolash ετοιμασου! Ξεκιναω με 10 vials και ορμαω. Στο πρωτο μισο δεν με ακουμπαει καν , του ριχνω αλυπητα μεχρι που εξαφανιζεται. Ανεβαινω τον κυνηγαω , πεφτω στο δωματιο που εχει κλειδωθει και ξεκιναω την 2η φαση. Μεχρι το 1/3 ολα καλα ,μενω κοντα του , αποφευγω τα πλοκαμια και οταν κανει την ΑΟΕ κανω απανωτα roll αλλα παντα με χτυπαει και χανω το 50% . Το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει και κανει μονο ΑΟΕ attacks με αποτελεσμα ισα να προλαβαινω να κανω heal . Με τα πολλα του εχει μεινει πολυ λιγο ζωη αλλα και εγω δεν εχω vials και εχω πεσει κατω απο το 50%. Εκει που θελει μια παω κοντα του του ριχνω.....και μου ριχνει κ αυτος!!!
YOU DIED λεει ενω ακουω τον Micolash να ουρλιαζει και να γινεται σκονη. Πουθενα ομως PREY SLAUGHTERED. Περιμενω 1-2'' μηπως σκασει το trophy αλλα τιποτα. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? Οκ λεω τρεμοντας απο τα νευρα , ας παω να παρω τις 20Κ echoes που ειχα και ξαναδοκιμαζω το βραδυ. Ξερετε τι εκανα ? Επεσα σε ενα κενο γιατι δεν εβλεπα μπροστα μου απο τα νευρα.
Το παραταω ,παω στο παρτυ ,το βραδυ ξαναμπαινω. 1η προσπαθεια , χανω στο πρωτο μισο της μαχης. 2η προσπαθεια κανω summon εναν τυπο , ο οποιος χανει απο τους σκελετους. Ε λεω δεν με θελει ρε γαμωτο. 4η προσπαθεια παω μονος μου και τον βγαζω. Τι αλλαξε? Αντι για 2Η ειχα το Ludwig στο ενα χερι , οποτε χτυπουσα πιο γρηγορα και το combo μου κρατουσε περισσοτερο. Ε τον εβγαλα πανευκολα.
Αφου χορεψα λιγο πανω απο το πτωμα του πηγα για λεβελ απ και συνεχισα παρακατω. H επομενη περιοχη μου φανηκε παιχνιδακι μετα απο αυτο που περασα νωριτερα. Μην τα πολυλογω ,εφτασα στην Wet Nurse σχετικα ευκολα , χωρις death και γεματος vials. Ε την εβγαλα με την πρωτη . Μονο εκει που σκοτεινιασε την εχασα λιγο και ετρεχα γυρω γυρω αλλα γενικα δεν δυσκολευτηκα. Επιστροφη hunter's dream , αναβαθμιση και σημερα ετοιμαζομαι για dlc.
Εδω τα stats μου.
Attachment 8617
Έτσι θέλει αυτός ο σπασίκλας να τον πιάσεις στις γρήγορες (και σπαθί και πιστόλι) στο 2ο μέρος και να μη πέρνει ανάσα για να σου ρίξει τη βροχή εγώ 45 φορές που έχασα απο αυτή τη π@π@ρι@ έχανα μια δεν πρόλαβε να μου ρίξει και τον έκανα μαύρο.
Ουτε καν κραταω πιστολι το πιστευεις? Μονο σπαθι και μονιμως 2H.
Έτσι είχες μάθει γι'αυτό χρειάζεται όμως κάνεις εύκολα visceral με αυτό, το 2Η κάνει damage αλλά είναι αργό γι'αυτό και δεν είναι για γρήγορα boss όπως ο micolash.
Εγώ γενικά ανάλογα το Boss διάλεγα και όπλο. Πχ σε γρήγορα Boss είχα το KirkHammer (όπως και αν συνάνταγα hunters σε κάποια περιοχή)
Αναρωτιέμαι εγώ που έμαθα με Bloodborne πως θα παίξω Dark Souls :P
Θα παίξεις ε;;;.....και εγώ γλυκάθηκα με το Bloodborne και το σκέφτομαι αλλά από αυτά που ακούω δεν το κόβω για τόσο friendly σε άσχετους και θα το παρατήσω όπως το Demon's.
Έχω κάνει pre order τη συλλεκτική μιας και μου άρεσε πολύ, αλλά από Σεπτέμβρη θα ασχοληθώ λογικά. Προέχουν άλλα games και το καλοκαίρι σκοπεύω να ασχοληθώ με Bloodborne.
Το φοβάμαι λίγο αυτό που λες μιας και εγώ το Demon's το είχα παρατήσει γιατί μου είχε φανεί πολύ δύσκολο και δεν ήξερα τι να κάνω
Μην συγκρινετε με το Demon's. Ηταν πιο δυσκολο γιατι δεν ειχε fast travel και αν πεθαινες -παρα τα shortcut- μπορει να σου εβγαινε η ψυχη να πας στο boss παλι.
Στα Dark Souls και fast travel εβαλαν και πολυ ευκολα φτανεις με shortcut στο boss. Ιδια φιλοσοφια θα εχει και το 3.
Η τακτικη στη 2η φαση του micolash ειναι να εισαι οσο πιο κολλημενος πανω του γινεται , κανοντας αυτο παιζει και να μη κανει ουτε μια φορα την aoe κινηση του που ειναι και o μονος κινδυνος :p
επισης στακαρε arcane resistance runes και armor
Χτες ξεκινησα το dlc. Πηγα και με επιασε η Αμυγδαλω και βγηκα στον εφιαλτη. Μου ειχατε πει καποιοι οτι πρεπει να παιζω με 1H και πιστολι . Μεσα μου ελεγα "τι λενε οι ασχετοι ρε θα τους δειξω εγω". Ειχα βρει blood rock οποτε το Ludwig ηταν ηδη +10 και ετσι εκανα ντου στη νεα περιοχη.
Οι απλοι εχθροι δεν ηταν προβλημα. Και το πολυ θετικο ειναι οτι υπηρχε παντου loot. Γεμισα vials αμεσως και προχωρουσα διστακτικα μεν αλλα σταθερα ωσπου σνυναντησα τον πρωτο hunter. Με ξετιναξε , δεν προλαβα να χτυπησω καν. Επιστρεφω , με πολυ κοπο τον καθαριζω. Πολυ κοπο ομως. Προχωραω φτανω cathedral και παιρνω το eye of κατι , και επιστρεφω κατω στην αλανα. Εκει ειχε 3 ή 4 hunters. Με το που παω αρχιζουν κινούνται , κανω πισω να τους φαω εναν εναν , τιποτα εχασα αμεσως. Ξανα εκει , ξανα τα ιδια. Την 6η φορα με υποδεχτηκαν ετσι
https://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc
Λεω κατι δεν παει καλα εδω δεν γινεται δουλεια οποτε 1H και πιστολι και μετα απο μερικες προσπαθειες καθαρισα την περιοχη. Παρακατω αλλος hunter με πολυβολο(!) , κωλοτουμπες εγω , ευτυχως ειχε βραχια και κρυβομουν και χτυπουσα. Κατεβαινω κατω σε ενα ποταμι με αιμα, βλεπω κατι πλασματα σαν αυτα του cainhurst castle , ευτυχως αυτα τα ειχα ευκολα.
Πιο κατω βλεπω ενα αντικειμενο , λεω ας το παρω , αλλος hunter , δεν προλαβαινω να παρω ανασα. Μεχρι εδω ειχα χασει 15 φορες τουλαχιστον. Ανεβαινω κατι σκαλες , βλεπω ενα γιγαντα κατω να κραταει rpg νομιζω , κατεβαινω , να και ενας δευτερος , ρε δεν γαμιεστε χτυπαω καμπανακι . Ερχεται ενας χριστιανος , τους βγαζουμε και με παει μεχρι μια λαμπα ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο. Απο εκει ψιλοευκολα βγηκα στην πορτα για το boss.
Μπαινουμε μαζι μεσα με τον τυπο , αρχιζει βαραει , παω και εγω στο πλαι του τερατος , ολα καλα , εχω αρκετα vials τον φτανουμε στη μεση και βγαζει το τεραστιο σπαθι. Ορμαμε παλι , δεν κανω εγκαιρα heal χανω. Και οχι μονο χανω αλλα συνειδητοποιω οτι οταν με πηγε ο co op στη λαμπα δεν την αναψα , οποτε ειμαι παλι στην αρχη. Γαμωωωωωωω και εχω καμια 50Κ echoes πεταμενες διπλα στο boss. Τωρα απλα τρεχω και σκοτωνω μονο οτι ειναι απαραιτητο για να φτασω στη 2η λαμπα . Την αναβω , παω παλι στο boss , παιρνω τις echoes και τρωω ενα bold hunter mark για να γυρισω και να ανεβω λεβελ.
Παλι μετα στη λαμπα και παλι στο boss μονος μου τωρα. Τις 2 πρωτες φορες δεν τον παω καν στη μεση, ολο χανω γιατι με χτυπαει απανωτα καποια στιγμη που δεν εχω stamina . Εχω αρχισει και αγχωνομαι οποτε χτυπαω μια καμπανα , περιμενω και νομιζω οτι βλεπω ενα κωλοδαχτυλο στον ουρανο , τι στον π@@ κανεις δεν παιζει εκει περα?
Ξαναμπαινω μονος μου , ευτυχως ειμαι γεματος με 20 vials. Το παω αργα , μενω στο αντιθετο πλευρο απο αυτο που χτυπαει και του ριχνω μονο με charged R2 και καπακι L2 και μονο στην πλατη. Μολις παει 50% εχω ακομα 11 vials. Νομιζω οτι το 2ο κομματι ηταν πιο ευκολο. Ναι μεν αν σε πετυχει το σπαθι εχασες με τη μια , αλλα οι ΑΟΕ φαινονται απο ωρα και αυτα που πεταει τα αποφευγεις ευκολα ,καμια σχεση με Rom και Micolash ή Logarius. Ναι πραγματικα τον εβγαλα και το συναισθημα ηταν απιστευτο , φανταστικο boss, φοβερη μαχη!!
Πισω για αναβαθμιση και quit. Συνεχεια μαλλον σημερα.
Ερωτηση. Επειδη δεν σκοπευω να το παιξω καπακι NG+ υπαρχει τροπος να δω και τα 3 endings με καποιο save σε usb stick? Και αν ναι ποτε πρεπει να το κανω?
Ναι μπορεις.Πριν πας στο τελευταιο boss (υποθετω ξερεις που ειναι) κανεις save σε usb stick η upload στο cloud .
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πρεπει πρωτα να βρεις τα 3 cords ωστε να μπορεις να ξεκλειδωσεις και το κρυφο τελος(το 3).Οταν θα τα βρεις και φτασεις για την τελικη μαχη θα πρεπει να κανεις upload το save σου στο cloud.Οπωτε μπορεις σε αυτο το σημειο που εισαι, να ψαξεις για τα 2 απο τα 3 που χρειαζεσαι(το ενα στο πεταει η μαργκο με το που την βγαλεις)ωστε να μην χρειαστει να κανεις new game+ ξανα.
https://www.youtube.com/watch?v=TQGW50KwvoQ
Υπαρχει και αυτο το κατατοπιστικο βιντεο που σου δειχνει αναλυτικα τον τροπο ωστε να δεις και τα 3 τελη χωρις να χρειαστεις new game+.Αλλα καλο θα ηταν να μην το δεις ακομα πριν φτασεις σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου.
Εχω 3 cords παιδια, αυτο ειναι σιγουρα. Το θυμαμαι γιατι τα κοιτουσα στο Inventory και δεν ηξερα τι κανουν.
Aφού δεν πας καπάκι για NG+ δεν έχεις θέμα εξάρτησης :P.....για το save τώρα πρέπει να το κάνεις αφού έχεις αφήσει μόνο το τελικό boss.
Ωραια τα 3 cords θα τα χρησιμοποιησεις μονο την τριτη φορα(την πρωτη φορα θα επιλεξεις την πρωτη επιλογη,την δευτερη φορα (αφου ξανακατεβασεις το σαιβ σου ξανα απο το κλαουντ)θα επιλεξεις την δευτερη επιλογη!!και την τελευταια φορα θα πρεπει να ξανακανεις την ιδια διαδικασια να κατεβασεις το σειβ σου απο το cloud!!!και να σπασεις και τα 3 cords πριν ομως απο την τελικη μαχη.Παρατηρηση!!! με το που τερματιζεις το παιχνιδι και παει να σου βγαλει τιτλους τελους καλο θα ηταν τις 2 πρωτες φορες να κανεις quit application με το που δεις τα credits.Αυτο στο αναφερω διοτι το παιχνιδι σε ξεκιναει σε new game+χωρις προειδοποιηση.
Τι παλούκι ο Logarius ρε παίδες;
Με ξέσκιζε επί ώρες χθες, μέχρι που αποφάσισα να φύγω, στο 1/3 μια φορά πρέπει να τον έφτασα.
Πήγα Forbidden Woods να φαρμάρω blood vials που δίνει άπειρα, να κάνω και level up, ώστε να πάω Yahar'gul, Unseen Village. Εκεί έχασα μερικές φορές γενικά, αλλά έπαιρνα πίσω τα blood echoes μου στην πορεία σχετικά εύκολα, καθώς είχα ανοίξει και shortcut. Χωρίς να έχω εξερευνήσει πλήρως την περιοχή, αποφάσισα να αντιμετωπίσω τον One Reborn, μήπως τον φάω και πάρω τα πάνω μου λίγο πριν το κλείσω. Πράγματι, μακράν το πιο εύκολο boss αναλογικά πάντα (αν και δεν τον έβγαλα με την πρώτη γιατί ήμουν cocky λίγο πριν τον σκοτώσω). Τώρα με την ησυχία μου θα εξερευνήσω περισσότερο την περιοχή, πρέπει ο nikon να είχε αναφερθεί σε ένα κλειδί που πρέπει να βρούμε και νομίζω κατάλαβα που είναι, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη.
Με αυτά και με κείνα είμαι πάνω από level 70 τώρα, με το Ludwig +9 ενώ ανέβασα και το strength στο 29 για να φτάσω τουλάχιστον 30 να δοκιμάσω και το Canon. Αξίζει άραγε;
Επίσης ερώτηση για τα trophies: Πούλησα όπλο που βρήκα, μπορώ να το ξαναγοράσω για το αντίστοιχο trophy;
Eίναι παλούκης ο Logarius θέλει κρυφτούλι και σίγουρες επιθέσεις και να σπας το σπαθί που αφήνει κάτω μου το είχε πει και εμένα κάποιος δάσκαλος από όλους εδώ μέσα και με βοήθησε πολύ, το κλειδί πρέπει να το βρεις γιατί σε πάει σε νέα περιοχή, το canon δεν είναι κάτι φοβερό καλύτερα όπλο και visceral, για το αν μπορείς να ξαναγοράσεις θα σε γελάσω αλλά αν στο βγάζει εκεί που αγοράζεις πράγματα φαντάζομαι πως ναι.
Σήμερα προβληματίστηκα για το όπλο, δεν το σκέφτηκα νωρίτερα, εννοείται θα το τσεκάρω και από κει όταν ξαναπαίξω!
Ορίστε, να η πρώτη συμβουλή, όταν έκανε αυτή την κίνηση εγώ απλά πήγα στην άλλη άκρη μπας και δεν με φτάνουν εκεί - και φυσικά έκανα μια τρύπα στο νερό :(
Ναι ο Logarius ειναι το πιο δυσκολο boss και το λεω τωρα που τα εχω ριξει ολα πλην αυτων στο dlc.
Εγω χτες τα εκανα σκατα , εφαγα πολυ ξυλο.
Δεν επρεπε να παιξω γιατι ημουν κουρασμενος αλλα με ετρωγε. Μπηκα στη λαμπα του Ludwig και προχωρησα στο διαδρομο με τον παπαρα στο καροτσακι και τον ψηλο με την μαγκουρα. Τους περασα και ανεβηκα πανω προχωραω και μου την πεφτουν 2 hunters. Φυσικα με διαλυσανε ο ενας ηταν απιστευτα γρηγορος. Δεν πειραζει λεω ας παω να παρω τα 30K echoes και βλεπουμε. ΠΑω και χανω απο τον μαλακα στο καροτσακι ο ηλιθιος. Ξανα εκει χανω απο τον hunter. Μετα απο 6-7 προσπαθειες σκεφτηκα και τον κατεβασα στις σκαλες και τον στριμωξα. Ο δευτερος ηταν πολυ πιο ευκολος.
Εβαλα το eye pedant και ανεβηκα πανω στη νεα περιοχη. Εκει ημουν τραγικος. Προχωρουσα σταθερα ανοιγα πορτες , σκοτωνα οτι εβρισκα αλλα ειχα ψιλοχαθει. Εχω μαζεψει 60Κ echoes και πανω να περασω απο καπου και πεφτω. Επιστρεφω να παρω τις echoes πουθενα τις εχασα !!!!! Εκει το εχασα, εκνευριστηκα και επαιζα χωρις μυαλο. Ανεβηκα παλι πανω , εμπαινα μεσα σε δωματια και σκοτωνα , ξαναεχασα ποσες φορες απο κατι μπουκαλια που εσπαγαν οι εχθροι και μου εκαναν ζημια.
Ε δεν ειχε νοημα το εκλεισα για να μην σπαστω και αλλο , δεν ηταν η μερα μου. Πρεπει να εχασα πανω απο 150Κ echoes συνολικα.
Ερωτηση . Αρχισα να παιζω με 1H και πιστολι. Να ανεβασω το αρχικο ή υπαρχει καποιο εξισου γρηγορο αλλα πιο δυνατο?
Δύσκολος ο Logarius αλλά έχω τουλάχιστον 3-4 Boss (μαζί με το Dlc) που τα θεωρώ πολύ πιο δύσκολα. Βέβαια είναι και πως θα σου κάτσει ένα Boss. Μπορεί με το στυλ που παίζω εγώ να μου "ταιριάζει" καλύτερα ο Logarius ενώ στον James η Vicar Amelia.
Από πιστόλια Δημήτρη ενίσχυσε το hunter's pistol και το evelyn. Από τις 240 (...!!!) ώρες παιχνιδιού που είδα χθες και προβληματίστηκα, οι 200 πρέπει να είναι παρέα με αυτά τα δύο.
Γενικώς, εάν έχεις/έχω νεύρα τότε δεν... θέλει να είσαι σχετικά ήρεμος. Εάν κιόλας αρχίσει στραβά και στραβώσω τότε πάει, μπορεί να χάσω και από τον άχρηστο με την ξύλινη ασπίδα...
τώρα το είδα οπότε... εντιτ:
Χεχε.. Γατάκια!! Σας γλεντάει το λογγάριους που με είδε και έστριψε!!! Ποια είναι η Αμέλια ρε παιδιά??
(λέει εκείνος που από χθες έχει -ξανά- χάσει πάνω από 20 φορές στον laurence... και δεν βλέπω προκοπή)
^^Ισχύει, δεν ξέρω πόσες φορές έχω πει "δεν θα ξαναπάω χαλαρά ή γιούρια ούτε στα κοράκια" αλλά και πάλι το κάνω είτε από νεύρα είτε από βιασύνη και τρώω τα μούτρα μου.
Ανεβασε αυτο που κανει το μεγαλυτερο damage.Οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο στο 3:26,το timing για parry ειναι ακριβως το ιδιο .Επισης καντο upgrade οσο πιο πολυ μπορεις,διοτι παρολο που δεν ανεβαζεις bloodtinge,το base damage ειναι αρκετα υπολογισιμο,θα σε βοηθησει πολυ
https://www.youtube.com/watch?v=mLrgouu74v4
Λοιπόν, πλάκα είχε πόσο άμπαλος ένιωθα χθες και πόσο καλύτερα τώρα που έφυγαν ολόκληρες περιοχές αέρα.
Καταρχάς επέστρεψα στον Logarius όταν καθάρισα Yahar'gul (εκεί έβγαλα και τους 3 μαζεμένους hunters ψιλοχαλαρά με το Ludwig, έναν έναν βέβαια), αρκετά ανεβασμένος και τον έβγαλα με την 3η, όλα κομπλέ, δεν πρόλαβα να τσαντιστώ γιατί από χαζομάρες μου έχανα. Μετά μπορούσα να ασχοληθώ με διάφορες περιοχές. Τελικά αποφάσισα να μαζέψω ότι είχε το Lecture Building 2nd Floor (στο πρώτο είχα πάει) και ήμουν ανάμεσα σε Nightmare Frontier ή σε Upper Cathedral (βέβαια άνοιξε και το Nightmare Mensis όπου μπήκα βιαστικά και έτρεχα να φύγω). Κάποια στιγμή δοκίμασα να πάω Nightmare Frontier (όταν με είχε αρπάξει η Amygdala) και πήρα τα @@ μου οπότε λέω τώρα ας πάω Upper Cathedral. Και καθάρισα όλη την περιοχή χάνοντας κανά δυο φορές, και καμία στα δύο bosses (καλά ειδικά το πρώτο δεν μετράει καν για boss).
Bosses summary:
Spoiler!
Νομίζω τώρα θα δοκιμάσω την τύχη μου ξανά στο Nightmare Frontier και μετά Nightmare Mensis.