[Next-Gen] Xbox Series X [Παρουσίαση 23/7, 19:00]
Quote:
Originally Posted by
Slay
Θα συμφωνήσω ότι τεχνικά τίποτα εντυπωσιακό, το halo μου κάνει σαν μέτριο τεχνικά xbox one game. Μου αρέσει που ο Σπένσερ ένιωσε καλά μετά την παρουσίαση της Sony, όλο υποσχέσεις όπως συνηθίζει.
Εάν έχεις ήδη Xbox one αυτό που κατάλαβα είναι ότι μπορείς στο launch με 10€ να παίξεις όλα τα παιχνίδια της ms (εκτός και εάν αλλάξει πολιτική) χωρίς καν να πάρεις νέα κονσόλα. Καλή τύχη στην ms λοιπόν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δεν θα Σχολιάσω την παρουσίαση απλα με αυτο που λες μου δημιουργείς την εξης απορία .
Ποιανού το συμφέρον σε ενδιαφερει;
Του πελάτη η της εταιρείας;
Ουτε μέτοχος να ησουν ρε συ..
Για να εχει αυτη την πολιτική η ms προφανώς καπου στοχεύει, κανεις δεν δουλεύει για την ψυχη της μαμακας του.
Δηλαδη Μίλας για το game pass που ειναι μακραν η κορυφαία gaming υπηρεσία του πλανήτη λες και πρόκειται για κατι που κανει κακο στο gaming.
Μακαρι να έδινε και η Sony κατι ανάλογο.
Δηλαδη μια λογική του στυλ «τρέξτε ολοι να πάρετε PlayStation γιατι θα εχει παιχνίδια που δεν θα παιζουν στο 4αρι full price φυσικα, και μην πάρετε xbox γιατι εχει game pass που με 10 ευρω το μήνα παίζεις τα παντα και σου δίνει και την επιλογή να περιμένεις για καινούργια κονσόλα να την παρεις με την άνεση σου οταν μπορέσεις γιατι για 2 χρόνια θα παιζουν τα παντα και στην παλια.
Δεν με απασχολεί το τι θα πάρει ο καθένας απλα τη λογική σου δεν τη συναντάς ουτε στη Βαρβάκειο.
Sent from my iPhone using Tapatalk