καλησπερα.ελειπα φιλε μου.θα κοιταξω να τα βρω:k020:.αμα μπορεσω θα μπω,αυριο παντως σιγουρα.
Printable View
Nemethon δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι μαζί σου δεν χάνω στη μάχη με τίποτα.:yes:
Να το κανονίσουμε όταν έρθει ο giotios να χω πάρει και κανένα λεβελάκι όμως για να είμαι και γω μάχιμος.
ps4gamer κάνουμε το daily αύριο αν είναι.Ξέχασα να σου πω στα 24 level σου δίνει 1 shard.
Κάντε add: hatZm αν δεν καταφέρουμε να μαζευτούμε για raid να παίξουμε κανενα weeekly ή daily!
Κυριακη λογικα γυρναω αν δεν σκασει τιποτε αλλο απο δουλεια...
Θα σας κανω add ολους να σας εχω και εγω και ολο και κατι θα κανονισουμε.
Λογικα με το που γυρναω θα παρω και αδεια οποτε θα χω αρκετο χρονο.
όποιος χρειάζεται βοήθεια για τα daily/weekly ας με κάνει add
To scout mida-multy πουλάει σήμερα ο xur για 23 strange(μαύρα):a036:Σκέφτομαι να το πάρω μια και μου αρέσει να παιζω με scout.
To χει κανείς να μας πει αν αξίζει.Όχι τίποτα άλλο το strange είναι πολύ και βγαίνει δύσκολα ρε γαμώτο http://smileys.on-my-web.com/reposit...hahaha-024.gif
Αγγελε εχω διαβασει οτι ειναι καλο. Προσωπικα παιζω με auto ή το The Last Word οποτε δεν εχω προσωπικη εμπειρια.
Διαβασε και στο site της Bungie τις αλλαγες που εγιναν στα exotics μην τυχον εχει φαει nerf.
Προσεξε να μην το ανεβασεις πολυ γιατι θα πρεπει να γινει reset αν θες να αγορασεις την μετα-DLC εκδοση του αν εχω καταλαβει καλα.
Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις αλλαγες στα Exotics. Το Vex Mythoclast επιτελους βαραει ξανα δυνατα, μου ειχε λειψει τοσο καιρο που ηταν νερφαρισμενο. Σαν μπλε οπλο βαραγε Jesus Christ. Επισης οσον αφορα το θεμα του Reset ειναι περιπλοκη ιστορια. Το σιγουρο ειναι πως σαν κινηση ειναι θετικη που μας δινεται η δυνατοτητα να συνεχισουμε με τα ιδια οπλα. Σε ολα τα αλλα ΜΜΟ Themed games το gear γινεται αχρηστο στο expansion και παιρνεις καινουριο gear, οπλα κλπ
Επισης πολυ θετικο οτι το Nightfall παει στο level 30. Ειχε καταντησει απλο strike για οποιον εχει τα οπλα του Raid και ειναι level 30. Ανυπομονω και για τα νεα legendaries που θα πουλουν οι Vanguard και Crucible Mastas
ετσι ακριβώς ειναι.....με μια μικρη διαφορα...στα αλλα mmo τα expansions βγαινουν καθε 1-2 χρόνια και οχι ανα 3 μηνες ;)
@alexadrinos
nerf=αποδυναμώνω
Τι να κάνουμε από αγγλικά λίγα πράγματα,δυστυχώς.Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί τι δίνει τελικά ο xur σήμερα;;;
https://www.youtube.com/watch?v=88PNEownvdI
http://www.idigitaltimes.com/destiny...ber-5-7-398431
Plan C δινει παλι. Προσωπικα εχω ολα οσα δινει ο τυπος. Χαθηκε να πουλησει το Praxic Fire για Warlock?? Αμαν!!
Nemethon, συμφωνω μαζι σου. Γι αυτο ειπα οτι η φαση ειναι λιγακι περιπλοκη
*Μολις ειδα οτι εχει heavy ammo synthesis! Αγορασα 110 πακετα! Εχω να ριχνω Ghallarhorn μεχρι το επομενο Expansion
την μανια που εχει ο κοσμος με αυτο το chest δεν μπορω να καταλάβω...ενω εισαι σε radiance θα πεταξεις 5 grenades παραπάνω..ε και τι εγινε; το perk του heavy ammo αξιζει μονο για οσους δεν εχουν τις μποτες του raid (το ghalla επαιρνε πάλι μονο 7 ρουκετες και ας φορουσα και το chest kai τις μποτες)
απο bungie στο tweeter:
''Xur has returned to the Tower. Can you find him? Bring your coins, but be advised: His inventory will be more powerful next week.''
λογικο αφου θα εχει κυκλοφορησει και το expansion. ελεγα να τσιμπησω το κρανος για titan αλλα τωρα το ξανασκεφτομαι...
Χμμμμ, λογικα θα φερει το 1ο Exotic του Expansion!! Παλι καλα που αφησα 30 Strange Coins στην ακρη.
Ναι μπορεις να το παρεις. Κοστιζει 20 ευρω
χαζομαρα εγραψα το μεσημερι, με ειχε βαρεσει η κουραση απο τη δουλεια. αφου εχω ηδη exotic armor, ευτυχως που δεν βιαστηκα να το παρω. τσιμπησα ενα exotic shard για να τελειωσω με το patience and time και τα υπολοιπα την αλλη βδομαδα.
κατι αλλο, τωρα ποια τα motes of light ειναι κατιτις αχρηστα, ε; μονο για στολιδια, αφου δεν εχει ο xur exotic engrams... ευχομαι να ειναι μονο για αυτη τη βδομαδα...
Αγγελε δεν νομιζω να βγει σε retail, αν ηταν θα ειχε ακουστει.
Διαμαντή με πρόλαβες το ίδιο σκεφτόμουν.
Με 23 mote of ligths αγόραζες engram από xur.Τώρα δεν το βλέπω.Μην μου πείτε ότι πλέον αγοράζεις μόνο emblem απο speaker.
Ξέχασα... 27 level armor(1 epic 3 legentary)και πάω του σκοτωμού για 29+ http://smileys.on-my-web.com/reposit...banana-033.gif
Ευγε λεβεντη μου! :k020:
o Xur μονο για αυτη την βδομαδα δεν πουλησε exotic engram,απο την επομενη βδομαδα θα πουλαει παλι μαζι με νεο εμπορευμα ;p
το engram που πουλάει ο xur μπορεί να σου βγάλει και όπλο η μόνο armor;;;;
Έβλεπα πριν λίγο στο twitch ένα τύπο που έκανε nightfall solo.Πέρα από το ότι ο τύπος ήταν τούμπανο και το έβγαλε στο δεκάλεπτο μου έκανε εντύπωση ότι όταν κόντευε να τελειώσει το nexus έστειλε invite σε δυο φίλους οι οποίοι πήγαν και φυσικά σε ένα λεπτό τελείωσε και χτύπησαν epic.Γίνεται αυτό;Αν ναι είναι λάθος.Άλλος να ξεπατώνεται για να το βγάλει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι και κάποιος άλλος επειδή έχει φιλαράκι 30 να παίρνει epic τόσo εύκολα.Για μένα δεν θα έπρεπε να σε βάζει στο τέλος του strike.
Παιδια μια βοηθεια!!στις 4 του μηνος προπαραγγειλα μεσο του psn το expansion του dark below.Επειτα μου ηρθε κανονικο email που μου επιβεβαιωσε τον αριθμο της παραγγελιας μου.Σημερα ομως διαπιστωνω αυτο!!!!
Insufficient funds to complete your pre-order purchase
This e-mail message is to notify you that your pre-order could not be completed because of one of the following payment problems:
You may not have enough funds in your wallet*.
You may not have a credit card registered for use with your account*.
The credit card registered for use with your account* may not be valid.
If you are a sub-account user, you may have exceeded your monthly spending limit.
* If you are a sub-account user, “wallet” refers to the wallet of the master account associated with your account, and “account” refers to the associated master account.
We will attempt to charge your wallet again for the pre-order prior to the release date. However, if the payment is still not successful, we will unfortunately have to cancel your pre-order.
Τι στο καλο γινεται ρε παιδες?(εγω εκανα κανονικα την παραγγελια,και μαλιστα κατω στα αdd-ons μου εμφανιζει κανονικα οτι εχει γινει instaled και μου βγαζει και μια αντιστροφη μετρηση παρεπιπτοντως)
Οριστε και το email παραγγελιας που εκανε στις 4 του μηνος που επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου
Dear Spyros,
Thank you for your pre-order from PlayStation�Store
This e-mail message is to notify you that your pre-order has been placed. Your wallet will be charged closer to the release date and you will receive a separate purchase confirmation email at that time.
You will find your pre-order details below and a link to the terms that apply to your pre-order. Please save this information for future reference.
Μηπως τελικως πρεπει να ενεργοποιησω το add funds στο on μεσα απο τις ρυθμισεις του ps4 (διοτι το εχω στο οff)??????ευχαριστω.
θα κανουμε κανενα raid;
@Alexandrinos: Μονο armor engrams πουλαει,οπλα οχι. Επισης ναι γινεται να κανεις join ενα φιλο σου σε nightfall και ας ειναι ηδη στο boss αρκει να μην του εχει κατεβασει πολυ την ζωη γιατι τοτε δεν σε αφηνει.Nothing bad with that imo..
@spartan:Μαλλον χρησιμοποιεις prepaid και δεν εχει μεσα λεφτα? Γιατι με visa σε χρεωνει αμεσως κ το κατεβαζεις κανονικα.Με prepaid πρεπει να πας εσυ και να κανεις Add-Funds στο wallet.
Με prepaid το εκανα παραγγελια και ειχα βαλει κανονικα λεφτα μεσα.(ειναι visa κιολας η καρτα)Αλλα για πιο λογο να πρεπει να κανω add funds στο πορτοφολι μου?αφου εγινε κανονικα η παραγγελια μου και μου εχει γινει instal το expansion ειδη απο οτι μου λεει.Πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο που μου εχει γινει αυτην την στιγμη.
Οταν προπαραγγελνεις κατι απο το store(αυτοματος δεν σου τραβαει τα λεφτα η υπηρεσια?)
Οταν χρησιμοποιεις Prepaid αν δεν κανω λαθος πρεπει να κανεις add funds to wallet το ποσο που θες να ξοδεψεις. δεν τραβαει αυτοματα το PS store απο την καρτα.
Μια και το συζητάμε έγω έβαλα με προπληρωμένη 20 ευρώ στο wallet μου οπότε την Τρίτη πάω στο παιχνίδι και πατάω "προσθήκη στο καλάθι μου" και το κατεβάζω;;;
Διαμαντή να το κανονίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα να τσιμπήσω και γω ένα λεβελάκι ακόμα.
Furionmike δεν το γράφω με βεβαιότητα αλλά έχω την εντύπωση ότι η μπάρα ήταν στο τελευταίο τέταρτο όταν τους έστειλε invite.
Δεν εχει σχεση η ζωη του boss. Μπορει να φαει καποιος disconnection και να χρειαστει να ξαναμπει. Το εχω κανει και με 1 χτυπημα ζωη να μενει στο Boss. Ο μηχανισμος ειναι σωστος επειδη το παιχνιδι ειναι co-op απο τη φυση του. Αν δε θελεις να σου κανουν join βαζεις fireteam - closed.
It's all there
Θα διαφωνήσω.Με το disconnetion είναι σωστό να σε ξαναβάζει.Το να μπαίνει όμως κάποιος ένα λεπτό πριν πέσει το boss και να παίρνει εύκολα epic armorτην ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι έχουν λιώσει στα strike,crusible για να δουν κάποιο wealpon,armor της προκοπής για μένα είναι πέρα για πέρα λάθος.
Τώρα το πως μπορεί να λυθεί αυτό δεν ξέρω γιατί σίγουρα και το να μην σε βάζει όταν φάει κάποιος disconnection πάλι είναι λάθος και άδικο.
υγ.Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο τύπος που έβλεπα μπήκε στο καπάκι πάλι nightfall.Πρέπει να το έχει κάνει άπειρες φορές γιατί ήξερε ανά πάσα στιγμή από που θα του πεταχτούν.Τα έκανε όλα πολύ μηχανικά.Όσο το σκέφτομαι αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να έβγαζε και μεροκάματο από αυτό.
Για να μπεις Nightfall παει να πει οτι εχεις λιωσει και συ για να πας στο αναλογο level.
Το nightfall αυτης της εβδομάδας το Solara 3 φορες με Vex Mythoclast, Ghalllarhorn και Vision of Confluence.
Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο.
Και στο Raid μπορείς να μπεις σε οποιο checkpoint θες.
Μας την εκανε ο Xur αυτη την εβδομαδα:(και το ιδιο οπλο εβγαλε και δεν μας εδωσε exotic engram και ειχα στηριχτει να παρω απο εκει armor..
μειναμε με τα mote of lite στο χερι
Ξεκινησα ομως δευτερο χαρακτηρα 1 Warlock θηλυκια:*
κοντευει lv20 τουμπανο θα την κανω
To επόμενο Σκ θα χει engram Σταύρο οπότε δεν πάνε χαμένα τα mote.
Ευχαριστα νεα αγγελε ελπιζω να γινει:)
Το πηρες το μηνυμα μου εε?..ακονισε τα οπλα σου το απογευμα εχουμε δουλεια:swordfight: