Το έπιασα αυτό που λες,αλλά πάλι νομίζω ότι δεν θα ασχοληθούν και θα βρω μεταχειρισμένο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Το έπιασα αυτό που λες,αλλά πάλι νομίζω ότι δεν θα ασχοληθούν και θα βρω μεταχειρισμένο.
Καλά εννοείται ότι κάποιος κόσμος δεν θα ασχοληθεί φουλ με το παιχνίδι και θα παιξει και μτχ.
Πάντως το οτι μπορείς να κάνεις πολλά Playthrough είναι υπέρ του.
Υγ Επίσης σταματήστε να γράφετε για αυτό το game γιατί το θέλω!!! :P
Δεν βλεπω την ωρα να γυρισω σπιτι να ξεκινησω το 4ο κεφαλαιο. Το ποιο ωραιο ειναι οτι στην αρχη καθε κεφαλαιου γραφει "Previously on Until Dawn" και σου δειχνει trailer με οσα εχεις κανει να συμβουν μεχρι εκεινη τη στιγμη.
Respect 😍
Εγώ απο τότε που ανακοινώθηκε το παιχνίδι ήθελα να το παίξω φάση παρέα 4,5 άτομα και να ελέγχει ο καθένας έναν χαρακτήρα.
Ένας φίλος μου που ήθελα να το παίξουμε μαζί, περίπου ένα χρόνο ξυνόταν στην δουλειά και ήταν χαλαρός. ΤΩΡΑ που βγήκε το παιχνίδι βαράει κατι ωράρια 10:00 - 00:00. Την τύχη μου....
Δεν θέλω να το παίξω μόνος μου (τουλάχιστον όχι το πρώτο play) και έχω μείνει μακρυά απο twitch, streams κτλ γιατί θέλω να αποφύγω τα spoilers πάση θυσία.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Παίδες σήμερα ήρθαν στα Seven οι κόπιες για ενοικίαση.
http://s6.postimg.org/6908zh77l/untill_dawn_ps4.jpg
uploaded by odytsak
Τυχερός είσαι λιγα κομμάτια ήρθαν και πήγαν σε λιγα seven,δεν το έχουν ολα.
11 ωραια και δωρεαν Until Dawn PSN avatars
https://store.playstation.com/#!/en-...TILDAWNAVABNDL
H extended version τι έχει παραπάνω?
Ξεκίνησα το παιχνίδι αλλά με έχει βραχυκυκλώσει ο χειρισμός δεν έχει inverse Y-axis και πηγαίνω το φακό η ότι κρατάει στο ταβάνι
εκαναν update λογικα εφτιαξε...μετα το 6 κεφαλαιο ΠΑΝΙΚΟΣ...!
Παίδες θέλω μία βοήθεια απο κάποιον που έχει τερματίσει το παιχνίδι.
Θέλω να το παίξω με παρέα (θα είμαστε μάλλον 4) και θα αναλάβει ο καθένας απο 1-2 χαρακτήρες. Δηλαδή όταν το παιχνίδι θα δείνει τον έλεγχο σε κάποιο χαρακτήρα τότε θα παίρνει τον έλεγχο και το κατάλληλο άτομο.
Θα ήθελα λίγο βοήθεια για να κάνω την κατανομή όσο πιο σωστά γίνετε. Στην ουσία αυτό που ρωτάω είναι αν μπορεί κάποιος να μου βάλει σε μία σειρά την διάρκεια που έχει ο κάθε χαρακτήρας ποσοτικά στο παιχνίδι.
Με αυτή την λογική αν είμαστε 4, τότε ένας θα πάρει τον χαρακτήρα με την μεγαλύτερη διάρκεια και τον χαρακτήρα με τη μικρότερη. Ο 2ος θα πάρει τον 2ο μεγαλύτερο και τον 2ό μικρότερο και πάει λέγοντας.
Βέβαια κάποιοι χαρακτήρες μπορεί να θα πεθάνουν οπότε χάνουν και διάρκεια οπότε θα ήθελα ιδανικά να απαντήσει κάποιος που το έχει τερματίσει με όλους ζωντανούς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Spoiler!
enstikto το βάζω σε spoiler
Spoiler!
Πριν ανοίξω τα σποιλερ δεν λέτε Κ τίποτε άλλο μεσα έτσι;
μόνο πόσο χρόνο εχει ο καθένας υελω να ξερω τίποτα παραπάνω.
ευχαριστω και τους 2 σας παρα πολυ!
Μην ανοίγεις το δικό μου!!!
Το δικο μου ανοιξε το ανετα. Ο Οδυσσέας κατι ψιλολεει :a068:
Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας παιδιά!
Δημητρη, αν χωραει και 5ος στην παρεα, εστω να παρακολουθει, ειμαι μεσα. γιατι και δεν εχω ps4, αλλα και να ειχα, δεν θα μπορουσα να βρω εστω εναν που να θελει να παιξει τετοιο παιχνιδι.. :P
Παιδια το παιχνιδι ειναι single player πως θα παιξετε μαζι 4; Θα το χασετε το νοημα, ειναι που ειναι στα αγγλικα και με πολυ μπλα μπλα, εγω ψιλομπερδευτηκα σε καποια φαση μεχρι που καταλαβα πολυ αργοτερα τι ακριβως συμβαινει. Το τερματισα τελικα, ειναι παρα πολυ ωραιο παιχνιδι με ωραια υποθεση που σε κανει να σκεφτεσαι αρκετα για το πως θα προχωρησεις και με πολλα clues που συνεχως ψαχνεις και βρισκεις ωστε να καταλαβεις τι γινεται και να προλαβεις διαφορες καταστασεις. Δεν ηταν ομως οσο μεγαλο θα ηθελα, οχι οτι ηταν μικρο, απλα καποια κεφαλαια ειναι πιο μικρα και καποια μεγαλυτερα. Παιζοντας και ενω ειχαν γινει και καποια πραγματα που δεν ηθελα στην αρχη, στην πορεια επαιζα οσο πιο προσεκτικα γινεται και πηγαινα καλα, αλλα τελικα στο τελος δεν καταφερα να σωσω ολη την παρεα και ψιλοαπογοητευτηκα.:sarcastic_sadness: Τωρα, και να το ξαναπαιξω ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι και δεν θα μου κανει την ιδια αισθηση.
Αξιζει παντως και για ενοικιαση αφου μπορεις να το παιξεις και να το τερματισεις ανετα μεσα σε ενα ΣΚ.
To βλέπω σαν ταινία που μπορείς να κάνεις επιλογές. Ο καθένας μας θα είναι υπεύθυνος για τις επιλογές των χαρακτήρων που έχει αναλάβει.
Όσο παίζει ο ένας οι υπόλοιποι θα το βλέπουμε σαν ταινία. Ο καθένας θα είναι υπεύθυνος για τους χαρακτήρες μας. Στόχος μας θα είναι να μείνουν ζωντανοί όλοι αλλά χλωμό το κόβω :P
Ωραια ιδεα, πλακα θα 'χει, θα γελατε με τις αποφασεις που παιρνει ο καθενας, προσεξτε ομως γιατι με τις αποφασεις που μπορει να παρει ενας, μπορει να παρει κι αλλους στο λαιμο του. Υπαρχουν φορες που παρολο που παιζεις με εναν χαρακτηρα ειναι και αλλοι μαζι του και επηρεαζονται και αυτοι απο τις επιλογες αυτουνου που παιζεις. Παντως πρεπει να προσεχεις καλα το τι γινεται ωστε να ξερεις τι να επιλεξεις και ο χρονος που σου δινει να αποφασισεις συνηθως ειναι περιορισμενος. Εγω ημουν και λιγο περιεργος και για αυτο ισως το πληρωσα. Καλη διασκεδαση!
Πήρα σήμερα την special edition και το έπαιξα με τον φίλο peteoklis. Παιχνιδάρα!! Το πήγαμε όλο σερί (γύρω στις 9 ώρες μας πήρε).
Αξίζει τα λεφτά του και μπορείς να το παίξεις πάρα πολλές φορές μιας και κάθε απόφαση σου επηρεάζει πολλά πράγματα!! Μπράβο στους δημιουργούς!!
Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες!!
Τελικα στα seven το εχουν φερει; Με εχει ψησει πολυ το παιχνιδακι αλλα οχι και για αγορα, μιας και δεν προκειται να το παιξω 2η φορα νομιζω.
Τρομερό παιχνίδι παιδιά. Έχει πολύ έξυπνο σύστημα αποφάσεων και πως το οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο επηρεάζει την εξέλιξη. Όχι μόνο για τα διαφορετικά endings αλλά και για τηνεξελιξη των χαρακτήρων και της ίδιας της πλοκής της ιστορίας.
Παρά πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματικά και το οποίο παίζεται ανετοτατα 4-5 φορές είτε με παρεα είτε μόνος σου. Δεν λέω μέσα στον ίδιο μήνα φυσικά αλλά αξίζει σίγουρα. Από τακαλυτερα πιστεύω του είδους.
Το έπαιξα με φίλο mihalis13 σε σύνδεση με ηχεία από home cinema. Τρομερή εμπειρία και ο ήχος που δένει τρομερά με το παιχνιδι.
Το συνηστω σε όλους ανεξάρτητα αν σας αρέσει το είδος αυτό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σας αρέσει σίγουρα.
Από Seven το έπαιξα και πίστεψέ με δεν είχα καμμία όρεξη να το ξαναπαίξω και δεύτερη φορά,
δεν μπορείς να κόψεις και τα βιντεάκια που στα πρώτα chapter είναι βαρετά και ατελείωτα.
Μόνο το τελευταίο chapter έπαιξα 1-2 φορές για να πάρω κάποια επιπλέον τρόπαια που δίνουν τα διαφορετικά endings.
Λίγα λόγια για το game.
Πρώτα απ'όλα έχει γρα-φι-κά-ρες!! Όλα είναι τέλεια στο game. Εκπληκτικές εκφράσεις προσώπου από τους πρωταγωνιστές (όπου εύκολα μπορείς να διακρίνεις κάποιους γνωστούς ηθοποιούς ανάμεσα τους). Τα τοπία πραγματικά πανέμορφα.
Οι δημιουργοί έχουν ασχοληθεί και με την παραμικρή λεπτομέρεια.
Μετά θα πω για τον ήχο. Επειδή το παίξαμε στο σπίτι του peteoklis που έχει Home Cinema μπορώ να πω ότι ο ήχος ανεβάζει την εμπειρία και το immersion σε άλλα επίπεδα. Νιώθεις κάποια πράγματα που ακούς πραγματικά στο πετσί σου. Εκπληκτικός ο ήχος πραγματικά παιδιά!!!Θα δω σήμερα και με τα Gold πως θα είναι.
Επίσης και το τραγούδι που παίζει στην αρχή στους τίτλους είναι κορυφαίο.
Σας εγγυώμαι πως όσοι έχετε Home Cinema ή κάποιο καλό Headset θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο το game.
Ας πω και λίγα λόγια για το story.
Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο Horror Game (interactive movie θα έλεγα καλύτερα) που ναι μεν έχει αρκετά κλισέ από horror movies αλλά δεν σε "ξενερώνουν" καθόλου.
Την υπόθεση λίγο πολύ όλοι την ξέρετε οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι για αυτό.
Μου άρεσε πως "χτίζονται" χαρακτήρες και οι μεταξύ τους σχέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σύμφωνα με τις αποφάσεις που παίρνεις. Μπορείς να δεις διαφορετικά κάποια εξέλιξή μετά στην ιστορία για κάποια απόφαση που πήρες στην αρχή και σου φάνηκε ασήμαντη.Όλα παίζουν το ρόλο τους.
Εγώ βέβαια κατάλαβα πως κάποια πράγματα στην ιστορία θα συμβούν αλλά πιθανόν με διαφορετικό τρόπο. Οπότε κάποιες αποφάσεις επηρεάζουν σημαντικά την ιστορία και κάποιες άλλες όχι(λογικά).
Επίσης μου αρέσει πολύSpoiler!
Η ιστορία γενικά ξεκινάει χαλαράόπου δεν λείπουν κάποια jumpscares και κάποιες στιγμές "φόβου". Κεφάλαιο με το κεφάλαιο όμως η ιστορία κορυφώνεται και μαζί με αυτή και το άγχος του παίχτη.Spoiler!
Μιας και το έπαιζα με το φίλο Peteoklis συζητάγαμε και λέγαμε τις δικές του θεωρίες ο καθένας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού
Spoiler!
Γενικά η ιστορία του σου τραβάει την περιέργεια για το τι έχει συμβεί/συμβαίνει σε αυτό το σπίτι/δάσος.
Ειδικά από το 5ο chapter και μετά το παιχνίδι είναι αλλού! Είσαι όλη την ώρα μέσα στο άγχος και θες να μάθεις τι συμβαίνει εκεί πέρα. Πραγματικά δεν μπορούσαμε σε καμία στιγμή να το αφήσουμε χωρίς να δούμε τι θα γίνει παρακάτω..
Τρελό άγχος παιδιά!
Επίσης για όσους δεν το έχουν παίξει και σκοπεύουν να το παίξουν κάποια στιγμή να δίνουν σημασία και στα collectibles. Οι περισσότεροι το ξέρω δεν ασχολούμαστε πολύ με τα collectibles. Αλλά εδώ εκτός του σου εξάπτει την περιέργεια να μάθεις παραπάνω πράγματα για την ιστορία κάποια collectibles θα φανούν πολύ χρήσιμα για κάποιες αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε αργότερα..
Οπότε παιδιά ας δίνουμε λίγο προσοχή παραπάνω στα collectibles.... :c055gfe:
Γενικά από ότι κατάλαβα εκτός ότι τα endings που έχει το παιχνίδι είναι πραγματικά πάρα πολλά. Πρώτον πόσους από τους πρωταγωνιστές θα καταφέρεις να σώσεις (κανέναν;; έναν;; ή και τους 8;;) οπότε ήδη φανταστείτε τα endings μόνο από αυτό..
Δεύτερον, ποιους θα καταφέρεις να σώσεις... Ας πούμε σώζεις 5 από τους 8. Ποιοι είναι αυτοί οι 5;;
Και μετά όλοι οι άλλοι παράγοντες. Τι σχέση έχουν μεταξύ τους πλέον οι διασωθέντες από τις αποφάσεις που πήρες. Με ποιον τρόπο πέθανε ο καθένας. Ευθύνεται κάποιος από τους πρωταγωνιστές για το θάνατο κάποιου άλλου;; Έσωσε κάποιος πρωταγωνιστής κάποιον άλλον;;;
Ωραία πράγματα ε:::::a068:
Ε συνδυάστε όλα μαζί και φανταστείτε πόσα διαφορετικά endings μπορείτε να δείτε!!!! Πραγματικά εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα!!
Και εκτός από την ποικιλία των endings όλη ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι διαφορετική. Ποιους κατάφερες να τους φέρεις πιο κοντά. Με ποιου κατάφερες να τσακωθείς και να μην υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ τους.
Πραγματικά είναι τόσα πολλά που δεν μπορώ να τα φανταστώ. Πραγματικό κάψιμο...
Προσωπικά το απόλαυσα και το προτείνω για όλους για όλους τους λάτρεις του είδους (αν και νομίζω θα το αγαπήσουν και οι μη φαν του Horror).
Οι φαν θεωρώ πως θα το απολαύσετε.
Προσωπικά εμένα με έψησε να το ξαναπαίξω και γενικά ανα διαστήματα να ξαναβλέπω την ιστορία (αλλά με διαφορετικό τρόπο). Όσοι είστε της μιας φοράς απλά νοικιάστε το μιας και ίσως θεωρήσετε μικρή τη διάρκεια του (9 ώρες πάνω κάτω)
Αλήθεια δεν έχετε αγαπημένες ταινίες που τις βλέπετε συχνά αλλά μετά από καιρό θα θέλατε να δείτε μια (μικρή έστω) διαφορετική πλοκή στην ιστορία;; Ε, έτσι με φαντάζομαι με το until dawn.
Άλλο ένα κίνητρο που θα σας δώσω για το εν λόγω παιχνίδι. Σκεφτείτε σε πόσες horror movies έχουμε πει: "α το βλάκα τι πάει και κάνει;;Αν ήμουν εγώ στην θέση του.." Ε τώρα θα μπορείτε να είστε στη θέση του και να κάνετε αυτό που θεωρείτε πιο σωστό.
Και μιας κατέληξα σε mini review θα βάλω και μια βαθμολογία :P
9/10 άνετα!!
Πολλά μπράβο στη Sony που έβγαλε ένα τόσο ωραίο και ιδιαίτερο παιχνίδι και ελπίζω να τα πάει και καλά εμπορικά για να δούμε και άλλα αντίστοιχα. (όχι απαραίτητα μόνο exclusives)
Αυτά από μένα. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους να αποφασίσουν πιο εύκολα.
Εγω θα το παρω αυριο απο τον Αντωνη (litanies) αλλα με αυτα που εγραψες με εκανες να ανυπομονω να το βαλω στο ps4!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Ρε Μιχαλη και να μην μ αρεσε το παιχνιδι, με αυτη την περιγραφη σου, θα μας κανεις να αγορασουμε ps4.
Χαιρομαι που σου αρεσε, γιατι τα γουστα μας ειναι κοντα σε τετοιου ειδους παιχνιδια και οταν ερθει η ωρα, το συγκεκριμενο θα το τιμησω δεοντως...
Χαχαχαχ!!
Θα ζητήσω ποσοστά από τη Sony και τη Supermassive Games. :p
Εύχομαι με το καλό να το πάρεις και να μας πεις και εσύ τις εντυπώσεις σου!!
To bonus content που εχει το παιχνιδι τι ειναι;
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Χαίρετε!
Σημερα ξεκίνησα το παιχνιδι και σε πρώτη φάση του αφιέρωσα ενα τρίωρο.
Σε γενικές είμαι ευχαριστημένος. Ολοκληρωμένη άποψη θα έχω αφού το ολοκληρώσω, αλλα να πω κάποια πράγματα που με ψιλοχαλανε:
μεχρι εδώ που είμαι (νομίζω 3ο κεφάλαιο), δεν είναι αρκετά τρομακτικό. Το περίμενα περισσότερο. Αλλα αυτό μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια, όποτε περιμένω.
Το παιχνιδι έχει χαμηλό frame rate, αλλα υπάρχουν σημεία που πέφτει ακόμα περισσότερο. Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό...
Και τέλος, εμένα παιδιά με χαλάνε λίγο τα μοντέλα των πρωταγωνιστών. Γενικά το παιχνιδι έχει καλά γραφικά, αλλα οι χαρακτηρες είναι κάπως ψεύτικοι. Μη αληθοφανή χαρακτηριστικά, όπως τα δόντια πχ και εκφράσεις πλαστικές που δεν πείθουν ότι βλέπεις έναν πραγματικό άνθρωπο (θα με "φάει" τώρα ο Μιχαλης, αλλα τι να κάνω...). Βέβαια δε συμβαίνει πάντα αυτό, αλλα τις περισσότερες φορές είναι έτσι.
Μου αρέσουν παρά πολύ ταΤόσο που όταν τελειώνουν ξενερώνω. Είμαι παρά πολύ περίεργος να δω πως συνδέεται όλο αυτό με το στορι.Spoiler!
Επισης μου αρέσει το όλο concept με τις αποφάσεις, αν και πιστεύω πως ο,τι και να επιλέξεις, στα ίδιο conclusion θα καταλήξει η ιστορία. Δηλαδή κάνει μπαμ. Αν και αυτό είναι δίκη μου εικασία... Είναι ωραίο διότι μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς αυτα που φωνάζουμε στην οθόνη της TV ή του σινεμά στους πρωταγωνιστες.
Πιστευω εάν του αφιερώσω αυριο και μεθαύριο τις ίδιες ώρες, θα το τελειώσω.
Παντως μπράβο για την κυκλοφορία ενός τέτοιου παιχνιδιού. Τα χρειαζόμαστε κάτι τέτοια.
Καλημέρα Παύλο. Δώσε λίγο χρόνο στο παιχνίδι. Για τα τεχνικά κομμάτια έχεις δίκιο, συμφωνώ στα περισσότερα αλλά δε με επηρέασαν στο ελάχιστο.
Ίσα ίσα που έβρισκα άλλα στοιχεία τα οποία με έκαναν να θαυμάζω την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει.
Όσον αφορά το θέμα της υπόθεσης θα αρχίζει να παίρνει επάνω του το παιχνίδι.
Ειδικά από το 5ο κεφάλαιο και έπειτα δένει όλο και περισσότερο, δε θέλω να πω περισσότερα.
Για μένα είναι ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, ανέλπιστα θα έλεγα. Δυστυχώς η μαμά SONY έκανε ότι μπορούσε
περισσότερο για να μη το προωθήσει όπως σε άλλους exclusive τίτλους της (προφανώς δε το πίστεψε από την αρχή) αλλά η ομάδα
τους έβαλε τα γυαλιά και απέσπασαν τις κριτικές που όλοι διαβάσαμε.
Ας το δει ο κύριος Cage μετά (κατά την άποψή μου) από τη τρομερά ατυχές και ότι να' ναι (τα βάζω όλα μέσα) BEYOND
για να καταλάβει τι σημαίνει ένα καλογραμμένο σενάριο, ακόμη και όταν ένα παιχνίδι δεν έχει την πρόθεση να μιλήσει για πολύ σοβαρούς προβληματισμούς
όπως θέλει να κάνει πάντα ο cage και γελάνε και τα τούβλα. Μιλάω για το BEYOND και μόνο. Το Heavy Rain ήταν ένα αριστούργημα.
Στο UNITL DAWN λοιπόν. Συνέχισε και θα ξαναπούμε για το παιχνίδι. Απλά όσο μπορείς κάνε και τη κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ησυχία, ηχοσύστημα κλπ κλπ :)
Μετά το 5ο κεφάλαιο αν έχεις όρεξη γράψε εντυπώσεις...